Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:18
- Nahlásit

Vero
To je k ničemu. Když jsou samotný, tak je klid. Rvou se před Evou. Musela by ji oddělovat doživotně.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:23
- Nahlásit

impact

Když jsou samotný, tak je klid. Rvou se před Evou.

Aha
A předpokládám, že jste asi zkoušely najít, v čem Eva dělá chybu, a prostě to nejde, že... To mě mrzí.
Tak nic jsem neřekla, no...oddělovat doživotně je blbý, to už je lepší najít nový domov.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:30
- Nahlásit

Vero
Z mýho úhlu pohledu je tam hromada "chyb", přes který se nedokážou holky dostat. A navíc oddělovat takovou hromadu rvoucích se psů je slušnej voser..

Někdy je prostě lepší si připustit, že to nejde, než se dalších 10 let trápit na všech frontách..

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:34
- Nahlásit

Vero

ahojky, borderka v mé nepřítomnosti nic nedělá, pouze když jsem u toho. Ona to s tou Eninkou řeší jenom v mý přítomnosti.
Těch důvodů a spuštěčů je víc, za prvé ji pase, obchází ji s takovým tím jejich našlapováním a Eninka to nesnáší, jedna zvedne uši, rduhá taky, začnou vrčet a.... no a pak Eninku "otravuje", protože na ni žárlí. Já jsem prosazovala Enni, ale prý má bordera na to být druhá, ne třetí mezi nima a tak i já v tomto dělala chybu. Soupeří o pozice a ani jedna to nechce vzdát. Atd Atd. Zatím jsou oddělený v mé přítomnosti, ale každá jinde, jedna u mamky jedna u mě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:35
- Nahlásit

impact

Z mýho úhlu pohledu je tam hromada "chyb", přes který se nedokážou holky dostat. A navíc oddělovat takovou hromadu rvoucích se psů je slušnej voser..

Někdy je prostě lepší si připustit, že to nejde, než se dalších 10 let trápit na všech frontách

vidím to stejně

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:37
- Nahlásit

Eninka
Jo, už to chápu,... to je blbý. Někdy čék holt prohraje.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:39
- Nahlásit

Eninka
za prvé ji pase, obchází ji s takovým tím jejich našlapováním a Eninka to nesnáší
To by si Eninka mohla podat tlapičky s mými pejsky, které se snaží pást Sabinka. Ale u nás to nikdo nevyhrotí a navíc platí, když zařvu. Ale prostě tohle pasení opravdu asi žádný pes nesnáší.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:39
- Nahlásit

Eninka
a mamka by se nedala přesvěčit, aby ji chtěla natrvalo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:40
- Nahlásit

Eninka
A zatím pa.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:43
- Nahlásit

Vero

mamce bude 80, je sice čilá, ale Eninka by u ní vpodstatě ležela v bytě a třikrát denně by šla na prochajdu se vyvenčit, ale o to nejde. Mamka mi sice řekla, že než by ještě někdy dostala Eninka do kožichu, že si ji radši nechá, ale to byly jenom řeči, protože když jsem jí včera říkala, jak teď mám doma jenom Báru (BŠO) a Terku, že si připadáme jako v lázních, všude klid, pohoda, prostě nádhera, tak mi zase řekla, že si Eninku nenechá, ach jo, no. Mamka má jít na opearci kyčelního kloubu, tzn. že bych za chvíli řešila, kam s Eninkou na dva měsíce.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:52
- Nahlásit

Eninka
no jo, ach jo.
Já jsem do toho nechtěla nějak rejt, jen jsem tě tu viděla nahoře, ... nevěděla jsem,že problém je, když jsi u toho.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 13:06
- Nahlásit

Vero

jo, vpoho, ráda řeknu co a jak

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 13:16
- Nahlásit

Eninka
Hele vyměníme si psy, nechceš? Dám ti Garu a ty mi dáš Terku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 13:20
- Nahlásit

impact

jú, pěkná fotka, hele můžeme udělat výměnu, akorát mi řekni, když po posledním "oddělování" psů, kdy mám venku zuby, vobražený záda ze zdola až nahoru, modřinu s kousancem přes půl ruky a utrženej nehet z lůžka, (o rozbitejch věcech se nebavím), tak co by mě čekalo, kdybych namísto Terky v luftě zvedala takovýho obříka. To bych nerozchodila, dle mýho...našli by mě jako Studničku (soudce) někde ležet a psiska by měla na pár tejdnů i potravu

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 13:22
- Nahlásit

a nescete moje šibénky ????

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:17
- Nahlásit

Eninka
Hele Studnička mi šel v neděli taky hlavou.

vlk
Doval je, Gara ti ze dvou udělá čtyři.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:18
- Nahlásit

vlk

a nescete moje šibénky ????

já mám těch žubů nahoru žahnutých za poslední dobu plný žuby, takže za mě eéééé

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:19
- Nahlásit

impact

ty chceš zase množit?

Studnička mi šel v neděli taky hlavou

jenže ty jsi měla při ruce aspoň sušák

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:19
- Nahlásit

Eninka
já mám těch žubů nahoru žahnutých za poslední dobu plný žuby
Jsi bubá. Zaskočil mi párek.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:20
- Nahlásit

Eninka
ty chceš zase množit?
Ta šibénky ještě na kontě nemám. A essi jsou to čupky, tak bych tu měla aj šibího papíráčka na krytí.

jenže ty jsi měla při ruce aspoň sušák
No což vo to, já ho měla po ruce, ale vzápětí kámoška na hlavě. Stála ve špatnej moment na špatným místě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:22
- Nahlásit

impact

ty chceš zase množit?
Ta šibénky ještě na kontě nemám

no já to spíš myslela, když z nich udělá čtyři, že by Gara namnožila dvy dvě dělením - půlením

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:25
- Nahlásit

impact

já ho měla po ruce, ale vzápětí kámoška na hlavě

aspoň viděla, jak by to bolelo ty psy, kdyby ses trefila.. jaks
to popisovala, já si to představovala v živejch barvách celý,
psiska se perou dál, kámoška leží na zemi omdletá, praštěná sušákem, no sodoma gomora

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:28
- Nahlásit

Eninka
psiska se perou dál, kámoška leží na zemi omdletá, praštěná sušákem, no sodoma gomora
No, když to vezmu kolem a kolem, tak za sušák může být chudák Zuzka ještě vděčná. Vzhledem k tomu, že stála Gaře v cestě.

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:33
- Nahlásit

impact
... dovalím, ale jedině s Kavkazím Ašopsem....

A essi jsou to čupky, tak bych tu měla aj šibího papíráčka na krytí
...sou, ale jedna nechovná a jedna zatím neuchovněná....

Eninka
no já to spíš myslela, když z nich udělá čtyři, že by Gara namnožila dvy dvě dělením - půlením
Púlení nebrat.... jednu šibu mi rozpůlil pes toho zdejšího hajzla.....

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:34 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

impact

teď jsem dočetla celej průběh a

[

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:38
- Nahlásit

vlk

Púlení nebrat

ježiš já zapomněla, to měl bejt vtip sakra

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:41
- Nahlásit

Eninka
ježiš já zapomněla, to měl bejt vtip sakra

já vim... šak z nejhoršího už jsem se otřepala....

impact
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 15:01
- Nahlásit

vlk
To neva, von je taky neuchovněnej. Má teprve 4 měsíce, ale prej je to budoucí žampion.

Kdo ti roztrh psa panebože?

Eninka
Hele jako kdybysme si koukali z voka do voka, tak já zase vím, že jsem takej magor, že bych půlila. To zase jak de vo krk, tak se neznám.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 15:31
- Nahlásit

Eninka

dyž po posledním "oddělování" psů, kdy mám venku zuby, vobražený záda ze zdola až nahoru, modřinu s kousancem přes půl ruky a utrženej nehet z lůžka

šišmarja, paní,
doufám aspoň, že ty žuby byly jen vyndávací. (sorry, blbej fór, ale tak jsem si to tak představila). Eštěže nemám smečku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 15:38
- Nahlásit

Vero

ty žuby byly jen vyndávací

no dovol, copak jsem nějaká stařena, ty jedna...
vyndávací né, ale můstek, nějak neustál ten otřes, on totiž nebyl úplně jedinej, připadala jsem si jako vozembouch, liskla jsem ssebou chvíli na to znova, protože jsem měla na sobě župan a přišlápla jsem si pásek
Kdyby to někdo celý zdokumentoval, mohla jsem prodat práva k vysílání do samotnýho Hollywoodu, něco jako Laurel a Hardy to bylo podobný

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání