| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 23:04 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Dobrou, děckáá!
edit: Ó, jaká čest, první příspěvek na stránce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 06:50
- Nahlásit
tu zase nigdo nefstává, nebo co?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 07:10
- Nahlásit
Biluška já samozřejmě vstávám! Již jsem na nohou a řeším oblíbený problém - odkud se vzalo?
Kabátek teď nacvičuje skok na gauč s rozběhem - zatím si pokaždý rozbila tlamku - asik budu mít mini bokséra
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 07:15
- Nahlásit
Čus bus!!
Vstanutá jsem již dlouho Nedovedu supředstavit, že od příštího týdne bdu vstávat ještě o hodinu dřív Půůůj!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 07:38
- Nahlásit
bré ráno, venku je tak krásně, že se mi tady vůbec nechce sedět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 07:53
- Nahlásit
a Paw se dneska má, má volníčko a
její DElinka má dneska brzdejky to mají holky fajn den
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:10
- Nahlásit
bodrý den jelimánci
Baico
že od příštího týdne bdu vstávat ještě o hodinu dřív Půůůj!
no to je jediný negativum tohoto ročního období
Monty
a Paw se dneska má, má volníčko a
její DElinka má dneska brzdejky to mají holky fajn den
a proto jsme včera co??? přece přály
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:13
- Nahlásit
Alexa
no to je jediný negativum tohoto ročního období
bude zase ráno tma ale zase se bude později stmívat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:32
- Nahlásit
bré játro já teprve fstala, jdem do práce až na poledne asi pojedem teď dopo ještě na stopy a na jídlo půjdu až u práce, nechce se mě ani vařit víc jak kafe.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:33
- Nahlásit
bych to udelala jak rusove, a jeden z tech casu bych proste zrusila. klidne at je celej rok letni, stejne v zime vstavam za tmy a chodim spat za tmy tak ta hodina me nepomuze
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:46
- Nahlásit
cernej cajbych to udelala jak rusove, a jeden z tech casu bych proste zrusila. klidne at je celej rok letni, stejne v zime vstavam za tmy a chodim spat za tmy tak ta hodina me nepomuze
já bych to udělala jako medvěd. Zimu bych prospala, ať je čas jakej je, třeba středočínskej, a léto je mě jedno, to je vidět dýl než jsem schopná vydržet bez spánku když to vemu od prvních paprsků do posledních
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:52
- Nahlásit
cernej caj
bych to udelala jak rusove, a jeden z tech casu bych proste zrusila. klidne at je celej rok letni, stejne v zime vstavam za tmy a chodim spat za tmy tak ta hodina me nepomuze
jj souhlas akorát bych nechala čas vod pánaboha
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:58
- Nahlásit
Crysa
tak v lete to mame asi podobne, taky su asi bdela kratsi cas nez je venku svetlo, takze me nejaky "prodlouzeni" dne fakt neovlivnuje tim, ze by me to nadchlo.
ale asi by te sezrali psi, kdybys pul rok prospala v tahu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:59
- Nahlásit
dobre jitro, my uz jsme vzhuru take daaavno, jen si sedame ke kompu az mame vyvenceno, nakrmeno sebe, zver, vypito kaficko... to kdyby nas nekdo podeziral z pozdniho vstavani
zitra mam zkousku a h..o umim a Tobias bude na hlidani u stetiska, uz ted se mi svira zaludek strachy, ne ze bych Eve neverila, ale on je fakt telatko a urcite bude cely den plakat a narikat, kde ma panicku a i kdyz eva uz ma vetsi deti, tak ji je taky muze rozbit, ze do nich strci a bojim se, ze se ji vycura doma i kdyz uz to umi chodit ven curat a ze ji utece, protoze on je rychlej a bude stekat na tatinka jejiho, protoze nema rad chlapy, ach boze asi se vykaslu na skolu a zkousku a zustanu s nim doma.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:00
- Nahlásit
jo a abych se vyjadrila k tematu, tak chci taky jeden cas radsi ten kdy se dyl spi. Mohli bychom ho ignorovat ten novej a zit podle staryho a rikat, ze to delame z presvedceni a to nam nemuze ikdo brat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nebuť tak hysterická
Dobré ránko na pijánko všem
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
urcite bude cely den plakat a narikat, kde ma panicku a i kdyz eva uz ma vetsi deti, tak ji je taky muze rozbit, ze do nich strci a bojim se, ze se ji vycura doma i kdyz uz to umi chodit ven curat a ze ji utece, protoze on je rychlej a bude stekat na tatinka jejiho, protoze nema rad chlapy,
a bude zemětřesení a tajfun a tsunami, tak určitěěěěě! Nepanikař a uč se! Hehe, ten byl dobrej, co?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:17
- Nahlásit
Adiddaska
bude zemětřesení a tajfun a tsunami,
neee veme mi tsunami tobiaska
Nepanikař a uč se!
kurna ze ja si ty nejtezsi otazky nechala na posledni den
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
já du na čich, hmat a chuť a pak už jen číst všechno znova
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:23
- Nahlásit
Adiddaska
á du na čich, hmat a chuť a pak už jen číst všechno znova
nesnasim te jak jsi disciplinovana, ja mam jeste asi 15 otazek pred sebou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:33
- Nahlásit
čus uš je jinej čas???abysem jako věděla bo nevim co ste vodhalsovali ale cííí bejt medvět jako krysa!!!!!
eldorádo
copa je to za velmi čany malou čupku???? je moooc heská,to je příbuzná tý jaxte měla mít??
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:33
- Nahlásit
tak pamlsky nakrájený, jedem čmuchátorovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:01
- Nahlásit
Dobré jitro národe vyzobaných slunečnic a zrezivělých mašin a dobré jitro všem mladým a neklidným...jo aha, to sem se spletla, tak nic.
Dnes je další krásný slunkoden, semínko už definitivně roste a to mi dělá velice nesmírnou radost. Ovšem trošku to kazí, že ze šesti roste jen jedno...
Marunek má dnes moc válecí den, bude doma sám a opuštěný a večeřet bude až v šest...to si myslim je nejvíc tragický.
Fčéra sem se dívala na šaolínskej film Obávaný bojovník s Jet Lim, ale usla sem, tak sem neviděla, jak se napravil. Marunek mě pak vzbudil, že dem jíst, dojedli sme teda sejra a už opravdu nic nemáme v lednici, ani prd.
Crysa
jedem čmuchátorovat
Sem taky už začala, vyndala jsem z auta tu stopovačku od tebe ))) Šmarjááá, už s váma taky chceme jít na čuchink! Kdy?????? budeš v neděli ve zlofsi? budem plavit ty špinavý a smradlavý čokle, mohli bychom si dát nějakou děckou rozjezdovou? Jako stopu myslim.....
lucYnka XIII
Pani nebujte, Tobijášek bude v gomfortě, dostane děsnýho čouda od čubek, kliďánko piďánko si zkouškujte a jedničky přivezte.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:06
- Nahlásit
Gerda
emínko už definitivně roste a to mi dělá velice nesmírnou radost. Ovšem trošku to kazí, že ze šesti roste jen jedno...
pani jestli to nejsou domestikovany seminka tak to dela spravne nebot to je jako ochrana proti vyhynuti, kdyby vyklicili vsechny naraz pak prisel treba mraz tak umrou vsechny. takhle budou klicit postupne a prezijou i nepriznive podminky.Jen domestikovany seminka klicej najednou bo clovek je tak vychoval, tak se nebujte oni jen vedi, ze si musej dat bacha a klicej postupne.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:16
- Nahlásit
a už je to tady zase šéfka prudí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jen domestikovany seminka klicej najednou
ty jooo, to je dobrý, to jim připomenu, že maj klíčit postupně, ale klíčit, ne se na to vysrat!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:32
- Nahlásit
Normálně nesnáším letní čas, nevidím důvod proč vstávat o hodinu dřív!!! Letos se na něj těším, psychická vzpruha pro mě, to malé pako mě nebude budit v 6 ale AŽ v 7, to už je skoro normální, to se časem na těch 3/4 na 8, což je celkem normální vstávání, snad dotáhne. Ale jak dlouho je "časem", to fakt nevím, aby mi do toho nevlezla další změna času
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:34
- Nahlásit
Už měsíc a půl vůbec nepotkávám psy a lidi, co jsem pravidelně potkávala při ranním venčení, často nepotkám vůbec nikoho, protože který magor by také takhle brzy venčil!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:34
- Nahlásit
Ach jo, jsem napsala tak ftipný příspěvek a on se mi neuložil
Tak už nic ftipnýho nepíšu ...
davidkova renata
To je Afra šílená, jejíž sestru jsem měla mít
Jsme ráda,že má již téměř přezubeno, jelikož už pro ní není tak jednoduchý zůstat vyset za zup v mých kalhotách, čímž mi je stáhne až ke kotníkům
Teď má novou kratochvíli - loví Kuního ksichta Máchse - lehne si do krytu uprostřed cesty a čeká až se Máchs rozeběhne k ní, pak na něj ze zálohy zaútočí, zákusem do krku, rve si ten jeho kořich do huby a strašlivě ho trhá na malinká kousky, Máchs děsně cení tesáky a zle vrčí a tak vlastně pořádáme psí zápasy :P Smutný teda je,že bojoví psi leží doma a na zápasy jsem si musela pořídit vrčáky
Gerda
film Obávaný bojovník s Jet Lim
Jé pani, nedávno jsem na něj taky koukala, taky jsem u něj usnula a taky nevím, jak se napravil, škoda, mohly jsme si vyprávět zážitky z filmu :P
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:38
- Nahlásit
|