Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:40
- Nahlásit

Gerda
žádám Bonce, aby nepsala údajev kilometrech
tak já je budu psát v hodinách, jako to maj na Slovensku - všechny údaje na rozcestníkách, aji v mapách, maj v hodinách. Ale je prej dosti deprézivní, když stojíš pod kopcem, z rozcestníku vyčteš že je to na vrchol hodinu a ty dorazíš za tři, pak, o milion kilometrů a hodin na pokraji smrti zjišťuješ jak daleko to máš do cíle a z mapy vyčteš že asi 10 hodin.. - pod tíhou faktu se zhroutíš, vzdáš to a pak zjistíš žes byla 10km od cíle, tj. dvě hodinky.. JOO, zlatý kilometry, ale huž se na Slovač velmi těším, umřu tam!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:44
- Nahlásit

mac1
Jak se má Análek a kdy ho uvidíme? Co třá v neděli 29/4? Budeme tu mít i burany

Bonc
máš recht, nepiš to ani v hodinách...víš, co? nepiš vůbec, nebo zkresluj - na mount everest jsme vyhopkali po dvou hodinách ladné chůze lehce zadýcháni krz mírnější stoupání. Ale stálo to za to, dohlídli jsme až do Českých Budějic.

mac1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:57
- Nahlásit

29.4.???? Tak daleko dopředu plánujete??

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:05
- Nahlásit

Nazdar jelimáni
Viktor jedním očkem kouká na Ninja factor (dnes ženy), byla tam nějaká číňanka jménem "Tóch Tan Tan" (píšu foneticky). Viktor teď běhá po pokoji a ječí "Tóóóchtantan, Augoušek Tan Tan, Tan Tan, Tooooochtantan!" Tak vám nevim essi nezešílela
Jináč nic nového od včerejška.
bonc
Závidím moc, šla bych taky na nějaký velkovejšlap, ale obávám se, že moje kondice nemá na víc než 20 - 30 km momentálně
Uděláme teda ten malovejšlap po Jizerkách? Naplánujme nějaký předběžný termit, už bychom mohly vědět což

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:15
- Nahlásit

Eldoguero
Uděláme teda ten malovejšlap po Jizerkách? Naplánujme nějaký předběžný termit, už bychom mohly vědět což
kdyby se vám to podařilo naplánovat nějak kůůlturně... dubnem počínaje začíná sezona, takže to je docela nátřesk, ale třeba to vyjde, navrhněte něco - já už vim termíny až do podzima, takže rovnou můžu říct na čem sem

agáta12
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:17
- Nahlásit

bonc
To jo
Bylo mi 11 a byla jsem s matkou v Tatrách . To by ještě šlo , ale v organizované skupině jsme vyfasovali průvodce , co ty časy dodržoval ještě s náskokem
Normální lidi se mu na to vyprdli , ale průvodce byl snad ten nejkrásnější chlap na Slovensku a v okolí a mé matce se z něj podlamovala kolena . A tak všechny výlety vnímám jako rozmazanoušmouhu , protože kromě toho , že jsme museli stíhat to nádherné chlapisko , musela jsem být i roztomilá .mad:
Jinak samzřejmě platí udaná vzdálenost x min 5

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:20
- Nahlásit

Eldoguero
přijeďte sem, tady už za nás výlet naplánovali
http://www.kokorindogtrek.estranky.cz/clanky/propo zice.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:33
- Nahlásit

čus proč je zima???????????????????????????????? a gde je slunko????????????
Crysa
žiš nedávej sem takový hnusy sim tě!gdo chce chodit 100km mi řekni?!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:35
- Nahlásit

All
Jinak příští týden bude Zlatovlásek ve Zlofsi. Přijeďte, á být krásně, pak půjdeme plavit čokle do pískovny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:37
- Nahlásit

Baico
joo to bysme mohli! pokud teda bude krásně..

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:40
- Nahlásit

davidkova renatažiš nedávej sem takový hnusy sim tě!gdo chce chodit 100km mi řekni?!

tam je i výlet,.. výlet na Kokořín, tam sou skály pískovcový, vopčerstvení.. a co je jinde? Prt..

Baicopříští týden bude Zlatovlásek ve Zlofsi.
jako teď v nedělu? počítám s tím zatím

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:41
- Nahlásit

davidkova renata
joo to bysme mohli!
No to teda jo. I Žaneta se po vás už včera sháněla .-).
Crysooo
Už mi přišel mail, že moje objednávka nových inlájnů se už vyřizuje. Myslím, že nejpozdeji ve střed budou domki, tak by jsme je moli hnedka vyzkoušet

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:41
- Nahlásit

Crysa
jako teď v nedělu? počítám s tím zatím
bezva, bude tam silná sestava

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:46
- Nahlásit

BaicoUž mi přišel mail, že moje objednávka nových inlájnů se už vyřizuje. Myslím, že nejpozdeji ve střed budou domki, tak by jsme je moli hnedka vyzkoušet

tak to abych ty moje naložila do oleje aby tomu kolečka nevrzala, když už budu vypadat zas jak chudej příbuznej i na tech bruslích
Ale klíďo můžem, třá ve středu nebo v pátek, způsobíš si krásné puchýře a v neděli na obranách se ti budu tůze smát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:48
- Nahlásit

bonc
dubnem počínaje začíná sezona, takže to je docela nátřesk
I pro nás. Musíme se do nějakého termínu vejít pokud možno všichni, přespání je zajištěno. Ještě se musíme dohodnout kdo co chce vidět a tak.
davidkova renata
gdo chce chodit 100km mi řekni?!
Tak já bych i šla, ale zemřela bych na 31.kilometru bídnou smrtí Né, nebudeme dělat velkovejšpat, jak jsme se už bavily o tom, prostě tak, aby to zvládl fakt každej člověk i pes s častýma zastávkama na jídlo a pití a na hory se samozřejmě dopravíme autama
Crysa
Tys blázen, kdo to ujde?
výlet na Kokořín
tak to jedině blbý teda je, že Kokořín není v JIzerkách a přesun Jizerky - Kokořín jsou mimo dosah většiny místních podobně jako výlet na Severní pól

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:51
- Nahlásit

Crysa
Ale klíďo můžem, třá ve středu nebo v pátek
Klíďo, ž se na ně těším Jsou velmi křásné

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:51
- Nahlásit

Crysa
výlet na Kokořín
tsss na Kokořín..si rači někde zadriftuju)))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:53
- Nahlásit

Prosím vás Viktor fakt zešílel dnes mlátí Botinku kukuřičnou křupkou do hlavy Botinka se cca po půl hodině vzbudila páč ucítíla jídlo ...
Je toto normální?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 11:10
- Nahlásit

Eldoguero
Viktor fakt zešílel dnes mlátí Botinku kukuřičnou křupkou do hlavy Botinka se cca po půl hodině vzbudila páč ucítíla jídlo ...

neni ten čokl jakési opožděné??
aby to zvládl fakt každej člověk i pes s častýma zastávkama na jídlo a pití a na hory se samozřejmě dopravíme autama
jako ale fakt KAŽDEJ čék,tedy i já co se vymyká běžnýmu pojetí čéka???????

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 11:40
- Nahlásit

Eldoguero
vejšlap horský prosim vopravdu v možnostech běžného lenivého čéka, vůbec nepočítejte s tim, že ujdu 30 km, neujdu, to vim, 10 je pro mě akorát, když se pude zvolna, v průběhu celýho dne, tempem, aby se dalo po cestě kouřit, zastavovat často na kafe a svačinu, jinak jít ani nemůžu, sem fakt člověk sedící valně většinově na zadku v kanclu, nemůžu zabít sebe a psa nějakou pošahanou horskou alternativou...))) Ale jít to chci. Klidně si voběhněte to kolečko dvakrát, jen nechte mrtvoly posouvati se zvolna, potažmo ležeti v příkopě. my s mamkou můžeme jenom na děcký trasy. Mamka má druhý děctví už, já první furt eště.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 11:46
- Nahlásit

Eldoguero
vejšlap horský prosim vopravdu v možnostech běžného lenivého čéka, vůbec nepočítejte s tim, že ujdu 30 km, neujdu, to vim, 10 je pro mě akorát, když se pude zvolna, v průběhu celýho dne, tempem, aby se dalo po cestě kouřit, zastavovat často na kafe a svačinu, jinak jít ani nemůžu, sem fakt člověk sedící valně většinově na zadku v kanclu, nemůžu zabít sebe a psa nějakou pošahanou horskou alternativou...))) Ale jít to chci. Klidně si voběhněte to kolečko dvakrát, jen nechte mrtvoly posouvati se zvolna, potažmo ležeti v příkopě. my s mamkou můžeme jenom na děcký trasy. Mamka má druhý děctví už, já první furt eště.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 11:58
- Nahlásit

Gerda
Mamka má druhý děctví už, já první furt eště.
přesně tak..a navíc ty máš uš i alchajmra bos zapomněla ihnet,že si to uš jednou psala,takže to tu je dvakrát))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:14
- Nahlásit

davidkova renata
neni ten čokl jakési opožděné??
Blbneš je to argentina, přece se nenechá vyrušit nějakou křupkou (jinak zpožděné je, ale pšt )
jako ale fakt KAŽDEJ čék,tedy i já co se vymyká běžnýmu pojetí čéka
Ty jsi strašlivá krafka víš to
Gerda
30 km
Vůbec ne, počítám 10 cca s mnoha zastávkami.
Jak jsme na tom s termínem, květem je mrtef řekla bych, co červen?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:15
- Nahlásit

nepyšte furt vy důry, děte dřít Nebo mi aspoň udělejte výcuc ať mě nesere, že dřu sama. Krom Makrely teda, tu mezi vás nepočítám, to je slušnej čék

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:28
- Nahlásit

davidkova renata
navíc ty máš uš i alchajmra
no to je jistý, taky eště mnoho různých degenerativních onemocnění, hlavně mozku, anebo toho, co v hlavě může bejt...

Eldoguero
Vůbec ne, počítám 10 cca s mnoha zastávkami.
Jak jsme na tom s termínem, květem je mrtef řekla bych, co červen?

no tak jo, když to bude 10 a víceméně po rovině, tak to by možná šlo ))) Neni v červnu už moc horko? To zas bych řešila krz čokla, páč jí nemůžu tahat na vejpravy ve vedru....v lesejch by nemuselo bejt moc horko, ne? Jo a v červnu bude asi hárat, ale nevim to jistě, neboť hárá různě. Ale jen jednou do roka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:33
- Nahlásit

Eldoguero
jsi strašlivá krafka
no prej jo..
Gerda
onemocnění, hlavně mozku, anebo toho, co v hlavě může bejt...
sem vůbec netušila že vzduchoprázdno může mít nějaký vonemocnění degeneratýývní..eště že ty fora sou!!!!
Biluška
děte dřít
dyk už du,se odjebávám právě

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:42
- Nahlásit

Gerda
no tak jo, když to bude 10 a víceméně po rovině, tak to by možná šlo
F tom případě s váma nejdu. Víc než deset naběhám dennodenně jenom tím, že venčím čokly Zabere mi to asi tak dvě hoďky. Přes půl respábliky kvůli tomu nejedu

bonc
Sem se přihlásala do Šlapek.Vzápětí jsem se zase odhlásala bo co? Bo nemám hlídání na saň a na Bořivoje Možná přijedu aspoň na mid, ale hned po doplazení se do cíle budu muset zase odjéchat nach hauz, aby mi tu nezbořili barák Su zlé a nasrané. Essi to tak půjde dál tak se letos snad vůbec neuvidíme

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:57
- Nahlásit

Crysa

http://www.kokorindogtrek.estranky.cz/clanky/prop o zice.html

tam jedééém, tam SAMOZŘEJMĚ jedééém!

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:05
- Nahlásit

Crysahttp://www.kokorindogtrek.estranky.cz/clank y/propo zice.html

tam jedééém, tam SAMOZŘEJMĚ jedéém

Biluška
já tam budu až do pondělka, plánuju odjezd až v pondělí odpo, takže se koukej někde v mezičase dogestit.
tak se letos snad vůbec neuvidíme
tak snad budeš mít dost kultůry a vychování a aspoň někam dorazíš, ni? Šeráka i Tlapku máš za barákem, Mácha bude přenádhernej, Fryšták máš 5 minut cesty.. a co takhle Tatanka, stodváca, tě neláká?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:05 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

...

<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání