| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:30
- Nahlásit
Biluška
těly jsme být v Pitárném, ale byli jsme úpa jinde i gdyž to taky začínalo na p
v Pičíně asi ne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:36
- Nahlásit
Alexa
v Pičíně asi ne
tam taky ne. Kousek západnějc od pičína
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:37
- Nahlásit
Biluška
Musíme najít trať cca 200 km (z toho se ve finále 150 půjde).
Tak to dej podél dálnice Praha-Brno, nikdo se neztratí, až nebudou moct, někoho si stopnou....
Děcka, Máňa byla zase dnes veselá, Nanda teda taky, děsně se těšila do auta, tak příííšerně řvala, až si pán s okololežícím vepřadorem tohoto odtáhl kousek dál, pročež davítková z dálky volala - můžu toho debila pustit? Nanda zmítaje se zapnula forsáž, otevřela sem dveře, odklopila sedadlo přední, Knédl se zhoupl, když Nanda hupla v pln rychlosti na Mařku, která ji původně chtěla jen decentně přivítat, což nemohla, neb byla okamžitě zasednuta, zalehnuta a vydatně přivítána nežádaně )))) Takže z Knédla se ozývalo mohutné - čááááu Mařeno, jedeme na výýýýléééét!!!! a zároveň - ty si kráva, co sem lezeš jako debil, myslim, že už s tebou nikam nechci jet, vystup si - a zase - néééé, neser, jedeme na výýýlééééét!!! - nech měěě )) Pán s vepřadorem asi někam utek. A pak sme jeli, no.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:38
- Nahlásit
Biluška
Alexa
mohly by to bejt Kundičky,ty sou tam někde f oryjentu,ale nejsou na P
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
myslim že v lidový mluvě sou
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:22
- Nahlásit
Čaute jelimání to byl dneska ale krásnej den! Vyvenčíkovali jsme se pěkně u Alexy - potkali jsme i lamáka ale uprchval jen nás viděl. Byla jsem pak ještě stopičkovati a i nám to šlo Mírotvůrce je i kikovnej dyš chce
Biluška pošli mi tu adresu bo jsem nervózní dyš nevím kam mám jet!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:28
- Nahlásit
hancaw
tady máš ty zkoušky
http://www.kynologie.cz/cks/src/str7_2012.htm
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:29
- Nahlásit
hancaw
pošli mi tu adresu bo jsem nervózní dyš nevím kam mám jet!
dyť uš ji máš poslanou ty nervózo
davidkova renata
Tama se nejde, odmítám přijímat telefonáty, ve kterých mi ti degeni budou sdělovat, že jsou f Kundicích a nevědí kudy mají jít dál Je mi úpa jasné jak by se na tom vyřádili, sou to děsný hovada
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:32
- Nahlásit
Nazdar kreténi dnes byl krásný den. Dopoledne jsem stihla doma hodně moc věcí, usušila jsem dvě pračky prádla venku. Odpoledne jsme se pěkně vycvičákovali, překonávala jsem opět jazykovou bariéru jezdí k nám paní s malinem po Oskarovi z Polska, té docela rozumím a hlavně ona dobře rozumí, ale teď začal jezdit ještě pán s malinem přímo belgické krve - velmi pěkný pes to je, ale pán jest velmi bez života, tak se snažím pánovi vysvětlit (nejčastěji za pomoci horních končetin, pročež se mi všichni dementi okolostojící smějou ), že má býti více akční, by i jeho malin nebyl jak spící panna. Dnes jsme si už docela rozuměli, i když když jsem mu předváděla odložení za pochodu vleže stylem - rozešla jsem se a povídám "Noga!", jdu dál a "Varuj!" s mírným zastavením (bo jest to ještě mládě od maliněte), jdu eště dál, otočim se, říkám a balonek hop a naznačím pohyb, jakože házím balonek degéni se mi tlemili, pán též, ale důležité je, že pochopil
Jo a pak jsme si na cvičáku opekli vuřty, vypili něco nealkopiva, mnoho kafe a teď jsem doma už
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:37
- Nahlásit
lidi mě táák bolí hlava, že asi du ležet. Blbý změny počasí
brou noc
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:39
- Nahlásit
Alexa oooo kuju kuju pani! To jste hodná
Biluška bodejď! Kdybych se neozvala tak zejtra dojedu tak leda dopr....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:48
- Nahlásit
hancaw
bodejď! Kdybych se neozvala tak zejtra dojedu tak leda dopr..
no tak bys kanystrovala f pr... Musíš být kreativní, ne?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:54
- Nahlásit
Biluška tak to nemusím nikam jezdit to můžu klidně zůstat doma a zterapeutit sebe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:00
- Nahlásit
hancaw
to by se nepočítalo. špym a špym, sem unavená.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:09
- Nahlásit
Crysa
Lity lity snad bude zítra líp.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 22:02
- Nahlásit
Dobrou noooc, ženy z lidu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 22:14
- Nahlásit
Strašně sme odflákli večerní močink, Markusek již prdí v koupelně do dlažek, ani na pelíšek nechce. Měla nějakej běhavej sen, poštěkávala si ze spaní )))) Jdeme tedy též vykonat spánek, dobré noci blázni staří.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 00:10
- Nahlásit
tak začalo krásně lehce mrholit a hlavobol odešel, teda ne úpa, ale z nejhoršího venku je krásně teplo, voňavo, jarní deštík, no deštík je silný slovo. Tak si dem zas lehnout na druhej bok. Páá
a rovnou
Brý jitroooo všem co za chvíli fstávaj
http://www.youtube.com/watch?v=gnlmL9GH0LQ
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 06:37
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice, je pindělí, musíme se prtínat . Čeká nás perný týden.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 07:00
- Nahlásit
Čus bus!
Tak naše mimi Lancelot už je doma u Draculy. Nový majitel je naprosto bezvadnej, neb mi musel pšíka nafotit a poslat email asi tak 20 minut, po tom co dorazili dom. Mimi bude asi potatínkovi, neb prý celou tu štreku 1000 km prospal
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 07:32
- Nahlásit
Dobrý ránko na pijánko všem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 07:46
- Nahlásit
brej den, zase pondělí a opět se mi nic nechce, usínala jsem v tramvajce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 07:57
- Nahlásit
Monty
usínala jsem v tramvajce
Tak já ráno ve vlaku spím každý den
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 08:53
- Nahlásit
bré jitro, ženy milé rozmilé! UUUUUžasnej víkend za námi, nádhernejch 70 kilometříků po Českym Ráji ze mě udělalo mrtvolu, zima odvála kondičku někam velmi daleko ode mě a odmítá mi jí vrátit. Ale bylo to nezapomenutelný.. první jarní usínání a probouzení se v lese - k nezaplacení, na všechno ostatní je tu MaterCard. Jen si představte tu idylku, sedíte v Sedmihorkách na terásce, cpete se kančim gulášem, zajídáte palačinkou s jahodama a šlehačkou a čokoládou a nanukem a koukáte na Trosky v dáli a pak se zvednete a na ty Trosky si dojdete... Malá Skála, Frymburk, Drábovna, skalní bludiště, Kozákov, Klokočské skály, Hrubá Skála, Trosky. MMMMMHHHH
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:00
- Nahlásit
bonc
nádhernejch 70 kilometříků po Českym Ráji ze mě udělalo mrtvolu, zima odvála kondičku někam velmi daleko ode mě a odmítá mi jí vrátit. Ale bylo to nezapomenutelný.. první jarní usínání a probouzení se v lese - k nezaplacení, na všechno ostatní je tu MaterCard. Jen si představte tu idylku, sedíte v Sedmihorkách na terásce, cpete se kančim gulášem, zajídáte palačinkou s jahodama a šlehačkou a čokoládou a nanukem a koukáte na Trosky v dáli a pak se zvednete a na ty Trosky si dojdete... Malá Skála, Frymburk, Drábovna, skalní bludiště, Kozákov, Klokočské skály, Hrubá Skála, Trosky. MMMMMHHHH
tak to záááávidííím tudle jsme jeli okolo po dálnici a mezi MB a Mnichovo Hradištěm jsem vzpomínala jak stará bába, jak jsme celej Českej ráj prokrosili s tříměsíčním Falcem a před tím mnohokrát s našima, pěkně ležení u Komárovskýho rybníka a vejšlapy na celý dny, večer zarejt hubu do stanu.. Na jednu stranu jsem ráda že mám tolika psů, na druhou jsou strašně limitující, že tohle si zažiju zas za strašně dlouho a nebo ve stresu, že mám u psů au-pair a že se může kdykoliv ozvat telefon že je nějakej průser.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:16
- Nahlásit
Dobré jitro fšem, žádám Bonce, aby nepsala údajev kilometrech, některé z nás to může uvést do dyzgomfortu, pročež se taky může stát, že se z toho Hancaw zblázní, neboť o víkendu tesknila, že má v prahééé jenom nás a hbitě by nás všechny vyměnila za Bonce, Paw, Maky a ostatní, co rádi šlapou ))) Tak jsme ji prokleli a přinutili jít pomalu a po rovině. Když jsme se na konci hádali, jestli jsme ušli 3 nebo 5 kilometrů, Hancaw nás chtěla povraždit všechny ))))))
Crysa
Na jednu stranu jsem ráda že mám tolika psů, na druhou jsou strašně limitující, že tohle si zažiju zas za strašně dlouho a nebo ve stresu, že mám u psů au-pair a že se může kdykoliv ozvat telefon že je nějakej průser.
Jen diii s Boncem, Malohlav a Sasíčkek by tě stejnak s timhle nápadem poslali do řitě )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:26
- Nahlásit
No tak já jsme toho za víkend zadleka tolik nenachodila, ale nohy mě jako bolej fest. A představa nachozenejch 70 km mi moj nožičky šmajdavý může trhnout. Nejvíc jsem v kuse dala 25 km a dávala se z toho dohromady tejden.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
bodré jitro krasavice
tagle mi to vyhovuje, krásnej víkend hnusně když musim bejt v práci
přectafte si že sem měla uložený nějaký stránky s kempama u Baltu takže tady je ceník aby sme mohly přibližně určit kolik nás to vyjde
http://www.camping.kolobrzeg.pl/niemiecki/index6.h tm
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:37
- Nahlásit
Gerda
pročež se taky může stát, že se z toho Hancaw zblázní, neboť o víkendu tesknila, že má v prahééé jenom nás a hbitě by nás všechny vyměnila za Bonce, Paw, Maky a ostatní, co rádi šlapou
Hancaw jest totiž taky jedinej kulturní pražák, vyznávající ty pravé hodnoty
Crysa
my jsme tam právě jezdili za dob mého dětství, na dovolenejch s rodičema vše prochodili, ale cca v 15-ti jsem tam byla naposled a jsem strašně ráda že jsem si to tam mohla projít znovu, úplně se mi chtělo brečet dojetím nad shledáním se známými místy.. jsem moc ráda že jsme za víkend stihli to nejdůležitější. Ale s mnohopsem je to trabl, mě stačí že musim doma nechat Ovečkina, páč by noc v lese nepřežil, s vícepsama je to na pytel - děsná akce je opustiti. Jedině je brát všecky s sebou!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 09:40
- Nahlásit
Dobré odpoledne, od té doby, co vstávám se štěnětem, se mi výrazně posunul čas, za chvilku na mě padne spánek. Ještě než usnu, budu dnes objednávat Vetamix na zítra, chce někdo něco?
|