Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 02:17
- Nahlásit

a pracuju a crysuju

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 03:50
- Nahlásit

práce dodělána, jdu spát aspoň na dvě hoďky.............
.................................................. ...
.................................................. ...
a stále crysuju, to je vážně divné

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 06:48
- Nahlásit

Monty
jsi psycho, tys nespala?

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 07:56
- Nahlásit

makrel
hm, tak nakonec do teďka
jako jsem neměla jít spát.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 08:04
- Nahlásit

Monty
to jsem zvědavá do kdy vydržíš

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 08:38
- Nahlásit

Biluška
mě se nechce spát, nejsem ani unavená ale sere mě, že jsem teda jako vstávala v osm!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 08:53
- Nahlásit

Dobré jitro lide pofidérní, mylsim, že jedno semínko už něco dělá...nejspíš se nějak nafouklo, buď chcípe, nebo začíná růůůůůst!!
Co děláte, krom Monty, která schválně nespí? My jedem na vejletek, je prostě léto, to je velmi pěkné, ale jen teď, když ještě neni moc horko.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 08:59
- Nahlásit

Gerda

my za chvíli půjdeme k našim, pak máme domluvené rande s makrelopsem a pak se půjdeme projít s mamčou, potřebuje něco v obchodě a já taky, tak mi pak pohlídá dětičky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 09:09 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Nazdar lidi, ze samotného jara, ba přímo skoro léta se mi děje strašlivá věc - hrozně bzro vstávám
Již jsem doma cca 20 minut sedím u kafe a považte mám vyvenčeno na 4 krát, by se psí chlapci krz hárafku vyvenčili a zároveň se nepožrali - ti byli vhodně doplněni o holčičky. Hárafka Kájí byla vyvenčena s Bjutinkou, kterážto se od ní drží v uctivé vzdálenosti a tak Kájí nemá touhu ji jíst Doma jsou kupodivu v klidu, dokonce teď vedle sebe hlodaj kost bůvolí. Kájí sice by chtěla všechny kostě světa a tak loupe okičkami po holčičkách, ale jinak ani nehučí.
Jo a taky už mám odstopováno s Afínem a Lilinem. A odpoledne jdeme ještě cvičákovat

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 09:13
- Nahlásit

Eldoguero
dobré jitro, nepřehnala jsi to s tím vstáváním?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 09:22
- Nahlásit

Lola1
Viď, skoro bych řekla, že přehnala Vstala jsem,svítilo sluníčko, pravda, trochu mě zmátlo, že Viktor ještě spí, ale nijak jsem tomu nevěnovala pozornost a šla jsem venčit, až když jsem přišla zjistila jsem, že je nějak brzy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 10:18
- Nahlásit

Tak zas jdu, nazdár

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 14:23
- Nahlásit

po dopoledním cvičáku obídek v restauračce, jůů, teď dám rychlý kafe a jdu makat na zahradu a venčit, aneb užívat KRÁSNÝ DEN ALBERTI
Zas čůs

stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 16:13
- Nahlásit

Monty
Zrovna ty bys tu životosprávu a prvidelný odpočinek měla dodržovat nejvíc! Koukej spát, jíst, pít a píchat pravidelně! Nebo budou za chvíli kníračové siroty

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 16:13
- Nahlásit

čus albertííí víte vo tom že byl dneska krááásnej den?, )))

sme ted dorazili z jílu,čokli krásně vyběhaný,já uštvaná pže zákeřně cesta zpět byla do kopce!!!!!!!!!!!!!!!! takže hancaw musela býti Varlem Frištenským a táhnout mne na vodítku..ale nakonec byl severní pól dobyt!
du se odfšivit,uklidit tu ten šííílenej bordel a tak vůbec,zatial..

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 16:47
- Nahlásit

davidkova renata
čus albertííí víte vo tom že byl dneska krááásnej den
bohužel ano. Až ale dotrčím v hokně, tak už bude puchejř pryč a bude zase zima jako v prdeli polární medvědice, takže jem tím pádem velmi nasrané

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:08
- Nahlásit

Nazdar děcka, už sme takííí domkíííí, nakonec sem vyměkla a šla k mámě somrovat večeři, páč domki vůbec nic nemám, tudíž ani nic, z čeho by se dalo něco vytvořit...jako mám tam krabičky dvě kuskusu, ale ten návod na nich je tak složitej, že sem si už fčéra rači namazala zbytek chleba zbytkem sýra. Bestak kuskus jísti nemohu, bo by se mi strašně uprázdnila kuchyňská polička jediná zaplněná v celym malostanu.
Měli sme mocinek heskej den, strašné horko bylo, takže sme zase začali tahat flašky s vodou pro pejskové.
Již jest domluvena akce moříčko, Polsko či Nemesko, víkend prodloužený na cyrilky a metudky. Podrobnostě budou se oznamovat fšem samozřejmě. Je nutno začít skládat posátky do vozůch, co máme k dispozici a do těch, co jsou sto takovou cestu ujet. Dost vozů nám tedy odpadá ))))
Balunka Aleksová byla moc ráda, že má kamarádky, pročež ještě neznala Blitku, trošku ji musela věrna své pověsti zabít, ale pak už si chtěla aji hrát, s Markusem samozřejmě, bo už se při minulym hárání spolu ojížděly.
Mám ve foťáku fotky, ale už mi nefungá imageshack a rajče nemaje, nemohu uploadovat ))))))) Takže máte asi smolikof.
Hele, co děláte, flundři?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:23
- Nahlásit

Grin
Až ale dotrčím v hokně, tak už bude puchejř pryč a bude zase zima jako v prdeli polární medvědice,
tak to bé noc asi žejo? ))
ale vydrž prtka,celkem to má bejt slušný ted..možná se to zakzí na víkend ofšem)
Gerda
co jsou sto takovou cestu ujet. Dost vozů nám tedy odpadá
odpadají tedy všechny, čili jedem zas třá k alexe do jílu,tam snad dojedou všecky nakonec dyš nám aleksa napustí nahoře na louce bazének,bé iluze téměř dokonalá)))
du si foukat lepku

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:26
- Nahlásit

čus paka

mocinki pěknej den

davidkova renata
pže zákeřně cesta zpět byla do kopce!!!!!!!!!!!!!!!!
no to bylo blbý, ale bohužel vjetšina cest tady vede do kopce

Gerda
už ste po nákupech???

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:31
- Nahlásit

davidkova renata
simtě di si foukat do lepky, ať tam aspoň něco máš, ty blázne starý )) Pojedem si jako páni, fenkííí vyplaviti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:33
- Nahlásit

Alexa
už ste po nákupech???
strašně rafinovaně sem se na to vyprdla, řekla sem mámě, že je čas jí obarvit vlasy, pročež souhlasila, naštěstí je jasný, že krz pobyt barvy ve vlasech už nestihneme žádnej nákup v normální čas, tak to prostě posuneme )))) možná pojedu na nákup přímo z práce, když už budu na cestě....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:37 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

To byl dneska krásnej den, Albertí!
A to jsem ještě stihla vyčesat čokle, Aneta příšerně pelichá

agáta12
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:41
- Nahlásit

Gerda

Právě cpu Áresovou řízky .
Ale byli jsme i stopičkovat s panem S. a žrát staré, scíplé, a ukrutně teda ještě víc smradlavé ryby s paní Es.
Nechtěla se se mnou o ně dělit a musela jsem jí tu slizotinu vyrvat z tlamy a tak smrdím taky . Už jsem se vykoupala i s Arielem na vyvářku , ale tu rybu cejtim furt
A taky mám ostříhané víno , tedy jen révu psí ještě ne . Toho je moc a je vysoko a vrbu

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:57
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Aneta příšerně pelichá
to bych jí teda v březnu vůůůbec nedovolila!!! )))))

agáta12
Právě cpu Áresovou řízky
a neni to škoda? Anebo to myslíš tak, že do mamky řízek a mamku do krocana? Krocan ala mamka????? To je dooobrý!

A nestopujte furt vy mistři několikanásobný ipácký!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 18:03
- Nahlásit

čus hotentóti, burani uš taky hlásí příchod domů a do žumpy. Mám hotové moooooooc práce Taky jsme byli trasovat Lefy. Šli jsme jednou cestou tam a jinou zpátky tagže máme ty tunely dva

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 18:31
- Nahlásit

davidkova renata
ale vydrž prtka,celkem to má bejt slušný ted..možná se to zakzí na víkend ofšem

hele to by mi neva, mám od úterka volno, stačilo by mi kdyby bylo pěkný počásko aspoň ještě do pátku

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 18:35
- Nahlásit

Děcka, smrdím od jarního plápoláku na němž zhynuly zbytky porostů poctivě z rostlin odstraněné, tedy půlka vinohradu, většina dřevin ovocných, wistárii jsem udělala sestřich mocný a slušivý. Na ohni jsme si buřtůch opekli sobě a sedím tu jak malý skautík, hubu černou od ohně a slunka, oblečení kouřem čpící, ruce odrbaný od práce a čoklofstvo spokojeně kdesi únavou ležící.
Jdu si jídla uloviti, od buřta zas hodně vody v potoce uteklo a bříško hlásí že čas je jít jíst

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:12
- Nahlásit

Biluška
Taky jsme byli trasovat Lefy.
to děláte celej rok, ne? ))

Crysa
hezkyyyy, si vyrobila už jarní práci zahradní! Budeš mít skauckou přezdívku Dřevobijka!

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Bajunkáááá

Lexinkáááá

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:28
- Nahlásit

Gerda
to děláte celej rok, ne?
no v zásadě jo. Musíme najít trať cca 200 km (z toho se ve finále 150 půjde). Hledáme nové cestičky kudy se ještě nešlo a tak. Spousta z toho je "odpad" páč cesta končí třá na soukromém pozemku kudy nás nenechají projít, nebo na pastvině s býkama... Takže se pak otočíme a zkoušíme prorazit jinudy... Je to složitá práce. Kupříkladu dneska jsme třikrát zabloudily a musely jsme zkonstatovat, že už vůbec nevíme gde jsme. Chtěly jsme být v Pitárném, ale byli jsme úpa jinde i gdyž to taky začínalo na p

<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání