| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
vsechny. takhle budou klicit postupne
a postupně pozdechaj ))))jo to bé vono ))
Monty
šéfka prudí
mac1
hele esi tě to uklidní tak já tim pádem budu po změně fstávat f tejdnu vlastně f půl 3!!!!!! (((
Eldoguero
lehne si do krytu uprostřed cesty
aby nebyla vidět..chápu
Smutný teda je,že bojoví psi leží doma a na zápasy jsem si musela pořídit vrčáky
njn ty starý dobrý bojoví psi uš nejsou co bejvali.-(((
ale je pěkná čéče,se mi líbí..kolik jí je ted?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:43 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
jo děckéáááá, už se mi vrátila žumpavesta. Zatím je teda na počtě, ale již dnes si jí vyzvednu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:44
- Nahlásit
mac1
Malej a velkej pěkný foto
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
jsi nesmrtelná, já muset vstávat v takový zas..ný čas, tak už jsem dávno po kremaci
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:48
- Nahlásit
mac1
tak už jsem dávno po kremaci
Dyť mamka taky je, proto si to může dovolit.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:49
- Nahlásit
kinta
a tak to jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:50
- Nahlásit
mac1
Dyť mamka taky je, proto si to může dovolit.
přesně jak řiká kinta..jak jinak by todle moch živej čék vydržet dlouhodobě??????????????????????
Baico
už se mi vrátila žumpavesta
jupíí můžeš bejt stádní jaxe patří.-))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:52
- Nahlásit
davidkova renata
hele esi tě to uklidní tak já tim pádem budu po změně fstávat f tejdnu vlastně f půl 3!!!!!!
Sice to nebylo na mě, ale tohle snad nemůže uklidnit nikoho, to je naprosto vražednej čas a mělo by se to zakázat, vůbec nechápu, že jsi schopná takhle brzo vstát, já bych byla schopná za jistejch okolností jít takhle brzo spát leda
aby nebyla vidět..chápu
Jo jo, přesně proto to dělá, dnes jsem se jí na to zrovna ptala, ale na intelektuální rozhovory mám prostě Argentiny, co si myslíš, že ta čupka černá udělala? Ano, správně kousla mě a pak šla sabít Máchse
njn ty starý dobrý bojoví psi uš nejsou co bejvali.-(((
Nejsou no, válej se na gauči, oblizujou dítě a svoje huby navzájem a vůbec nejsou něgde v izolaci nasraný na celej svět, je to holt bordel ...
ale je pěkná čéče,se mi líbí..kolik jí je ted?
Táhne ji na pátej měsíc už, ale nevypadá na to. Teda vzrůstem jo, ale jak má pořád tu příšernou štěněcí srst k tomu krysímu ocásku tak vypadá jak maloštěně furt. Ale bude se ti líbit, je to kousací maniak Vezmu ji při nejbližší příležitosti někam na žumpasraz sebou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 11:09
- Nahlásit
Eldoguero
já bych byla schopná za jistejch okolností jít takhle brzo spát leda
kdysi v pravěku sem měla velmi dlouhé období,kdy sem se prostě nedostala do pelechu před 3. hodinou ráno.. neklaplo to prostě se mi to nějak votočilo asik.-((((jako já v zásadě jsem nemrtvá,páč živá bejt myslim fakt nemůžu..
hele tý sresi sem se fšimla právě ,nebé vona malinko do dlouhosrsta? jen trošku..ale je to blbě vidět na těch fotách.
Vezmu ji při nejbližší příležitosti někam na žumpasraz sebou.
jooo vem jí do jílu!! se na ní těšim na svini )) béme si spolu dlouze hrát a povídat ))
jo a děcka asi moje neonka neni moje zasejc dostal z nějaký zkoušky jednušku naprosto to nechápu tu sem snad na vízu nikdy ani nezahlídla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 11:30
- Nahlásit
tak jedu pracovat, mějte se tu blaze
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 11:51
- Nahlásit
Crysa
blaze se budu mít po 16hod
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
kdysi v pravěku sem měla velmi dlouhé období,kdy sem se prostě nedostala do pelechu před 3. hodinou ráno.. neklaplo to prostě se mi to nějak votočilo asik.-((((jako já v zásadě jsem nemrtvá,páč živá bejt myslim fakt nemůžu..
To je fakt strašlivý pani, jsi prostě nadčlověk vo tom žádná
nebé vona malinko do dlouhosrsta?
Eště nevíme, má krysí ocásek, žádný vlajky na nohách, na těle nemá srst moc dlouhou (to dělá hodně to, jak jí má rozježenou štěněcí, ale dlouhá fakt není), ale za ušima má takový trošku prápory. Někdo říká, že bude dlouhosrstá, jiní zas, že spíš ne, že bude mít jen bohatou srst. Necháme se překvapit a budeme doufat, že nebé chlupatá Ještě před měsícem teda vypadala jak malej choďák ze předu podle ksichtu
jooo vem jí do jílu!!
Ok, vezmu ji
moje neonka neni moje zasejc dostal z nějaký zkoušky jednušku
Dobřéééé, gratulace převeliké, jen tak dál, inteligentních mladých mušů není nigdy dost
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
zasejc dostal z nějaký zkoušky jednušku
Je to jasný!! F porodnici vyměnili Neonku za Housátko!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 12:47
- Nahlásit
kinta
porodnici vyměnili Neonku za Housátko!
jo taghlenc.. tagže my dvě sme úsce příbuzný ..tim se lecos vysvětluje )))))))))))))))
Eldoguero
jsi prostě nadčlověk
todleto bych eště vypíchla!
Ještě před měsícem teda vypadala jak malej choďák
jooo a já furt koho mi připomíná ))))))))))) takže mě vyměnili neonku za housátko a tobě vrčáka za chodáka.-)))) relativně sem na tom asi líp.-)))
děckáá du ven a dřít čus
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:37
- Nahlásit
davidkova renata
neonka neni moje zasejc dostal z nějaký zkoušky jednušku
Jé, tak to mám šanci, že budu mít taky chytrý a vzorný děcka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:41
- Nahlásit
ach jo, mám totálně na nic náladu, ona mě vždycky dokáže tak pohnout žlučí....
nemáte něco veselého?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:55
- Nahlásit
Pro toho, kdo chce žít, je na světě plno krás a z těch krás nebe mít záleží jenom na nás...
moto dnešního dne, prosím, dobře si ho dámy zapamatujte, pochopte a řiďte se jím ve svým mrzkých životech
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
jsi prostě nadčlověk
todleto bych eště vypíchla
Ok, ti to ještě zvýrazním
takže mě vyměnili neonku za housátko a tobě vrčáka za chodáka.-)))) relativně sem na tom asi líp.-)))
To je ale blamáž soudružky houby relativně, velmi podstatně jsi na tom líp ...
Monty
Copak, zase šéfová?
Lity,lity.
Jsem po obědě, Viktor se jště cpe (už si podruhé přidala ťovinky = těstoviny), počkám až dojí a taky půjdeme ven. Pak se pokusím přesvědčit toho choďáka, aby laskavě poslouchal, páč se jí vůbec nechce sviňuši spolupracovat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:58
- Nahlásit
Monty
jo, bojím se, že to zase bude jak v létě, kdy po mě jela snad každý den a já měla nervy jak sviňa, no jelikož už je to druhý den po sobě, tak asi jo a zase si vyhledává blbosti a zase za to nemůžu, takže fakt super, mám zase slzy v očích a nejraději bych ji v životě nepoznala...
už chci být u miminek, doufám, že se odreaguju aspoň v lese a že mi Faithice nezdrhne za srnou, protože dneska fakt za svoje nerv neručím
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:59
- Nahlásit
bonc
Pro toho, kdo chce žít, je na světě plno krás a z těch krás nebe mít záleží jenom na nás...
To je pravda
http://www.youtube.com/watch?v=yav7C_x7PgY&feature =related
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Monty
jo, bojím se, že to zase bude jak v létě, kdy po mě jela snad každý den a já měla nervy jak sviňa, no jelikož už je to druhý den po sobě, tak asi jo a zase si vyhledává blbosti a zase za to nemůžu, takže fakt super, mám zase slzy v očích a nejraději bych ji v životě nepoznala...
už chci být u miminek, doufám, že se odreaguju aspoň v lese a že mi Faithice nezdrhne za srnou, protože dneska fakt za svoje nerv neručím
hele mi když jsme kdysi byly s kámoškou na praksi tak tam byla šéfová děsná svině a furt nás buzerovala tak sme si dycky říkaly že jí sere že sjme mladý a pěkný
jo a ještě sem vám zapomněla říct že sem se děsně přežrala bramboráků, kerý mi udělaly holky k obědu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:09
- Nahlásit
Alexa
no a jsem už z toho tak nervlá, že jsem si to napsala sama sobě
ona jede i po starších, ona si nebere servítky, ublížila mi, i s Montm atd. je hrozná fakt jsem ještě ta hnusného člověka nepoznala a to jsem jich už poznala....
přežrala bramboráků
mňam, se máš, ale já se taky dneska přežeru, mamka mi včera říkala, ať se stavím, že tam mají ještě hafo jídla z oslav
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:09
- Nahlásit
Monty
a neslo by si s ni proste v klidu promluvit? zeptat se ji proc po tobe jde a vysvetlit ji, to nak?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
promiň, ale to je hodně vtipné, neznáš ji, buzerace je její koníček, kdyby se jeden den po nikým nesvezla, tak by to nebyla ona.
Je to fakt obludný člověk
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:28
- Nahlásit
Monty
tak ji nasyp do kafe gutalax nebo nalej nevim v jake je to forme jeste jsem to nikdy neuzila. Bude mit jine starosti a necha te na pokoji. Hlavne se nenech rozhodit, to vyhraje ona, proste bud nad veci. Ja mela posledni sefku taky takovou, velka "pani doktorka" co umi prd, zvladla akorat ockovani jinak furt nekomu volala, protoze si s nicim nevedela rady, ale musela se furt tvarit dulezite a kazda kravina byla smrtelne dulezita a muselo se o tom hodne mluvit a buzerovala cloveka, fakt kvuli uplnym prkotinam. Kdyz jsem to pak nekomu vypravela tak se desne chlamal, ze to neni mozny takovej exot, ale v tu chvili to prijemny neni. Dokonce jsme v ordinaci, kde byli dohromady tri lidi meli brainstormingy, bo ji to nekdo kdo si z ni delal prdel poradil a vona se toho chytla a meli jsme brainstorming ve 3 lidech. Je to proste typ lidi, kteri maj nizky sebevedomi a tak si honi triko na jinych, nejlip podrizenych, je to proste clovek ubozak, kterym se nesmis nechat rozhodit, protoze ti nesaha ani po paty. Ja uz jsem odsad nastesti pryc, ale ze zacatku jsem z toh byla hodne rozhozena, pak uz jsem si z toho delala prdel, nema to smysl se nechat nekym takovym rozhodit.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:34
- Nahlásit
lucYnka XIII
to nemůžu udělat sedí v jiném patře než já, ještě, že tak...
prý už odjela, aspoň, že tak, pro dnešek klid, bohužel už jsem z ní dneska tak rozladěná, že se z toho asi dneska nedostanu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:39
- Nahlásit
Monty
nesmis se fakt nechat rozhodit, najdi si nakej spusob jak zustat nad ni, fakt ti za to nestoji. Nestoji za to, aby naka cuza ti nicila naladu
tohle miozna znas, ale pro pobaveni dobryyyy
http://www.komik.cz/zvuky/374-ing-mgr-kacenova/
ja jsem to roztrhala spalila a nezaplatim vam
vase zakaznicke cislo prosim
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:46
- Nahlásit
lucYnka XIII
poslechnu si to doma
nesmis se fakt nechat rozhodit
no nevím, jak to umí, ale povede se ji to pokaždé....
no nic, dneska jdu s poštou, tak snad budu i o něco dříve doma a pak leeeeees
jo a strašně teď šílím po zrcadlovce, akorát je docela drahá, asi ne drahá, ale pro mě je drahá
asi střelím, ten svůj, ale za ten asi moc peněz nedostanu a bůhví, jestli ho někdo bude chtít
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:49
- Nahlásit
Monty
jo a strašně teď šílím po zrcadlovce, akorát je docela drahá, asi ne drahá, ale pro mě je drahá
a neslaq by vzit na splatky? fotis moc hezky a kdyz te to bavi proc si neudelat radost
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
si asi půjčím od tatíka, jasně, že to jde vzít na splátky, ale hodně bych přeplatila nevím, tatínek asi nebude mít moc radost, půjčovala jsem si na byt, to už jsem splatila, pak na Guliho (toho ještě nemám) a teď ještě na zdcadlovku
no pokusím se ho dneska nějak nenápadně zeptat
|