| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:02 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
čus bus!
Mám napracováno, tak jsem dneska do práce dorazila o hoďku pozdějc.
Nic se mi nechce. Už aby byly tři hodiny a já mohla zase zmizet.
Ááááá, proč dneska já????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:05
- Nahlásit
davidkova renata..moc aktivní komyse?? )))
To už dááávno ne. Teď už se žádným komysým nestavím. Možná bych to už ani neuměla.
ale možná vyleze,tady se začíná jasnit
Joo, já myslím, že nakonec vyleze.
Dokonce uvažuju, že uklidíme už v altánu a zétra budeme mít první venkovní akci. Doma už mě sedět týden co týden nebavčí, venku je to lepší. Tak snad nezmrzneme. Víte co je zajímavý? Že se všici furt slízají u nás. Doteď mě to ani nenapadlo.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:05
- Nahlásit
čuuuuz jelymáni! Další krásný jarní den před náma, ftákové řvou jak na lesy, slunko za oparem..je mi fajně, přesto, že jsem dneska vstávala už v 5. A jsem ráda že se změní čas, nebudu si vůbec řikat v kolik že to budu ráno vstávat, ale večer bude zas o hodinu dýl světlo a TEPLO! Páč stmívání nosí hnusnou zimu. Jen už by ty teploty mohly jít pomalu do sebe a zamyslet se nad sebou, páč za 14 dní co?? Za 14 dní frčím na Šlapky Doufam že ste si všichni vzali poučení ze včerejšího mota dne, napíšu vám zas nějaké další A odmítam číst jakýkoliv hnusárny na jakýkoliv téma, úpálený brazilský dítě a podobný, nebudu si kazit den a rozčilovat se!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:09
- Nahlásit
pawLINka
paw koukneš mi prosím na FB na zeď?
davidkova renata
jo, tady už asi taky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:13
- Nahlásit
bonc
Za 14 dní frčím na Šlapky
TO UŽ JE ZA 14 DNÍ???
Nic nemám!!! Nemám spacák, nemám botičky pro čokle, mám jenom dvoje dobrý ponožky, nemám rozchozené svoje nové (pěkně na hovno) boty! Včera jsem po těch pár km málem nedolezla domů, protože se mi na šlapce zespoda začal dělat puchýř. Koupila jsem si fakt větší a teď mi v nich lítá noha.
A taky ještě nemám zaplaceno. Ježiš, panikáááááá!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:42
- Nahlásit
Alexa má dneska sváteček, volové!
Přeji jí hodně krásných psůch (protože těch má nedostatek):
hodně chlapůch na hraní:
a samozřejmě hoooodně peněz:
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:44
- Nahlásit
pawLINka
no joooo, je Leony
Alex
napíšu přehled a půjdu nakoupit dary
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:22
- Nahlásit
Alexičko
už jsem z obchodu zpátky a tady máš
Takže, tady máš dary a přejeme vše nej, hlavně zdraví, štěstí a lásku - to se nedá koupit, na všechno ostatní, jsme ti s kníračemi dali prachy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:22
- Nahlásit
dobré ráno telátka
pawLINka
ooooo miminko ňuňátko děkuji převelice paninko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:24
- Nahlásit
pawLINka
tam je i westík alexička bude mít westíka jupíííííí, konečně někdo tady, kdo bude mít knírače
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:24
- Nahlásit
Monty
taktéž děkuji paninko
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:29
- Nahlásit
Alexoooo
vsechno nejlepci a tady mas chatku na dovolenou
a k ni lodku, abys nemusela furt plavat
a slouziciho
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:33
- Nahlásit
A jeste vam sdeluju, ze uz Quendicek poustiiiiii , ovsem neptejte se me, jak jsme k tomu dosli, mistnim svazarmovcum uz praskly vsechny cefky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:39
- Nahlásit
Alexa
ty m áš sváteček jo? hele tak tady máš jednoho pořádnýho ,pro změnu hezkýho a chytrýho psa..to eště nemáš.-)))))))))))))
leyenda
ze uz Quendicek poustiiiiii
nána minulej víkend taky pustila tu a tam.-)) asi je spáříme,což?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:41 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
leyenda
A jeste vam sdeluju, ze uz Quendicek poustiiiiii
Tak to gratuluji pani k výcvikovému úspěchu, kterého někteří z nás nebudou schopni nikdy dosáhnout ))
Alexa
Všéééécko nejlepší ke jmeninám pani!!! Holy mě s darama už přeběhly, tak vám jen přeju ať si je ve zdraví a dlouho užívate
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:53
- Nahlásit
Baico
Tak to gratuluji pani k výcvikovému úspěchu
dekuju, uz jsrm ztracela nadeji, ze to nekdy klapne
davidkova renata
asi je spáříme,což?
coz, to by slo, ale pockej , nebylo by dobry aspon jednoho z nich vykastrovat? aby jako ty stenata nebyly moc drajvovy, to vis, nerada bych plnila odchovama utulky, ledaze bychom je mnozili pro specialni slozky, co myslis?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:59
- Nahlásit
o děfčátka až mi slza dojetí skápla, takový krásný dary. Na chatičce od lejendy uděláme pořádnou oslavu a všichni ti chlapi nás budou obskakovat (né jako obskakovat vy čuńata, ale obskakovat jasný?????) a výhoda je že se může zvracet přes zábradlí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 10:01
- Nahlásit
pawLINka
Nic nemám!!! Nemám spacák, nemám botičky pro čokle
tak šup šup Jo a bude tam paní ze Zera, bude tam mít stánek, tak to co shledáš během treku jako nevhodné tak můžeš pak rovnou dokoupit
mám jenom dvoje dobrý ponožky
stačí, kolik jich chceš na 2 dny mít?
teď mi v nich lítá noha
vstřč hnát v tlusté sportovní ponožce, během chůze se ti ponožka smrskne a noha rozmrskne
Alexa má dneska sváteček, volové!
cák mi víme pani, už jsme byli taky poránu pro dary ni?
for Alexa
tady jeden pořádnej péf
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 10:05
- Nahlásit
leyenda
dekuju, uz jsrm ztracela nadeji, ze to nekdy klapne
Tak já taky doufám, že s Fanoušem dosáhneme opačného vycikového úspěch, a to že bude s chtí držet
Teď drží, ale s velkou nechutí, čekám, kdy se mi při obranách i poblije
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 10:12
- Nahlásit
Baico
tak zas je Fanousek princ a sampion a tatinek, to treba Quendicek by zase na vystave rozhodciho, co by mu chtel kontrolovat zuby nebo vosahavat kulky, asi tezko snasel a decka taky zadny nema, je proste jenom cernej a zlej, no
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 10:13
- Nahlásit
blbne zase FB, mizí příspěvky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 10:21
- Nahlásit
leyenda
nebylo by dobry aspon jednoho z nich vykastrovat? aby jako ty stenata nebyly moc drajvovy, to vis, nerada bych plnila odchovama utulky, ledaze bychom je mnozili pro specialni slozky, co myslis?
myslim že určitě!!vykastrujem vobá, speciální složky nám urvou ruce )))))))
Alexa
výhoda je že se může zvracet přes zábradlí
tak ale to múže bejt fajná akce,to zní dobře ,asi se zúčastnim..jen doufám,že jakošto hydrocefalus nepřepadnu přes zábradlí dolu aš se naklonim
Baico
čekám, kdy se mi při obranách i poblije
tak to může jet s náma na tu chatku a blejt taky přes to zábradlí zmíněný.-)))
hele četlas vedle vo tej bíluši jaxme tudle mluvily?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 10:26
- Nahlásit
davidkova renata
hele četlas vedle vo tej bíluši jaxme tudle mluvily?
Právě ti odletěla sova.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 10:47
- Nahlásit
Alexa
Všechno nejlepší k svátku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 11:15
- Nahlásit
Alexo
Všechno nejlepší k svátku, hodně zdraví a štěstí a ještě hodně čoklůch
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 11:39
- Nahlásit
Alexa
Všechno nejlepší k svátku!! Ale koukám, že jdu pozdě a už jsi dostala snad všechno. Tak to já ti teda nedám nic, ať máš změnu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 11:54
- Nahlásit
totálně v práci nestíhám jsem úplně vyšťavená ale naštěstí dneska zatím ještě neprudila
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 11:57
- Nahlásit
Monty
tak třeba se uklidnila a nebude prudit
jinak taky nestíhám, jsem tu na skok a zas musim za chvíli jít. nevim, proč si toho naberu vždycky tolik.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:08
- Nahlásit
Nazdar lidi
Alexa
Všechno nejlepší pani k svátku, dary už jste dostala, tak ode mě ještě vééééééééélikou gratulaci
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
máš jednoho pořádnýho ,pro změnu hezkýho a chytrýho psa..to eště nemáš.-)))))))))))))
šiš a kde, vždyť na tom obrázku je jen nějakej vrčák kterýho nemáme v rodokmenu
Jo a abyste věděli, tak je mi dnes zas blbě, opět jsem si hnula s tim krkem a dnes to dost bolí. Ráno jsem se hrozně prudce otočila, páč jsem se lekla Kaly s Argem si zas cosi povídali o tom, že on ji nemá očuchávat, nebo ho ona zabije a on na to, že néééé, jen trošku čmuchnout a ona zase zabijuuuu! Sem se lekla, že se něco děje z toho spánku, příšerně jsem sebou cukla a asi jsem si ulomila hlavu
|