| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:37
- Nahlásit
Alexa
Alex, přeju ti všecko nej a všeho hodně!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:43
- Nahlásit
Venta
tak třeba se uklidnila a nebude prudi
hm, to bych neřekla, ona prudí pořád, asi si našla jinou oběť
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 13:32
- Nahlásit
Brýýý ráno děcka! A hlavně Aleksičko, tobě k svátku FŠÉÉÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ! Psa ani dárek ti nedám, posílám ti na účet nějaký drobný, kup si za ně něco hezkýho. Básně se dávaj až k narozkám, tady máš jenom verš a navíc už starej:
V každou dobu denní,
Aleksa sedí si na vedení.
Krásnej svátkovej den, děfče!!!
Zrovna sme skončili 3h školení, sem člověk, jenž je skoro mrkef. Ani nevim, co píšu vlastně.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 13:56
- Nahlásit
bonctak šup šup
Jo furt. Jsem byla zrovinka ve sportu a študovala jsem ty drahý trekový ponožky. Pak jsem šla k vietnamcům a koupila jsem si úpa to samý jenom o 200 levnější. A dokonce mají rozlišenou pravou a levou nohu.
Mám nějaký dobrý běhací z Lídlu. Ty nejsou ani tak tlustý a fakt se mi v nich dobře chodí, jenže teď tam žádná akce nebude.
Na spacák jsem se taky dívala a mají tu ve sportu Hannah pro ženský komf plus 6, váha kilo deset za 800 slevněnej... Ale asi objednám z netu ten, co jsem vybrala už dřív.
Hele a nedají se pak v tom stánku na místě koupit botičky??? Že bych je nemusela objednávat z netu a platit počtovný...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:00
- Nahlásit
Gerda
Ani nevim, co píšu vlastně.
Takže nic nového
Zrovna sme skončili 3h školení
nezávidím, naopak lity lity
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:23
- Nahlásit
pawLINka
ve spacáku co má +6 zmrzneš. Beze srandy. Nevím podle čeho to počítají, ale počítají to blbě. Jediný spacák, ve kterém jsem nigdy, ale fakt nigdy neklepala kosu byl péřák co měl komfort mínus dvacet a přežití asi mínus čtyřicet . Krom něho mám i péřák komf.0 a při plus deseti už je v něm normoš kosa
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:25
- Nahlásit
Biluška
To vím, že v něm zmrznu, ale jaksi nemám několik tisíc na pořízení nějakého lepšejšího. Budu to muset nějak překlepat a budu doufat, že bude v noci aspoň těch plus 6.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:26
- Nahlásit
Biluška
Jediný spacák, ve kterém jsem nigdy, ale fakt nigdy neklepala kosu byl péřák co měl komfort mínus dvacet a přežití asi mínus čtyřicet
jenže to neunese, to aby si na to pořídila vozejček...
pawLINka
Pani, vy se děsně vyzbrojujete, vy to fakt s Boncem pudete????
Eldoguero
Takže nic nového
Ale aspoň mi furt rozumíte ))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:28
- Nahlásit
Aleksa
Fšechno nejlepší k svátku paní. Dary vám koupím někdy večer, včil tu mají fšude zavřeno. Polední pauza
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:28
- Nahlásit
Mám v merku tenhle - http://www.vyprodeje.net/spaci-pytel-mumie-anatom- 7360-q4-300
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:30
- Nahlásit
Gerda
Essi půjdu s boncem, to nevím, bo je prý děsný rychlochodec. To já sice taky, ale nevím jak na dlouhý vzdálenostě...
Tudíž možná půjdu s Dáškou, kterážto je prý pomalochodec. Ale jinak jo, hodlám fakt jít a děsně se těším. Slibuju si to totiž tak 4 roky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:37
- Nahlásit
Gerda
co by to neunesla. Mezi váhou a teplotním komfortem nemusí nutně být přímá úměra
pawLINka
Essi půjdu s boncem, to nevím, bo je prý děsný rychlochodec.
Jo, je šílená. A Hanz a Pobouchanec jsou ještě horší
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:38
- Nahlásit
Gerda
Ale aspoň mi furt rozumíte
Ano, ano, jsme tomu velmi rádi
pawLINka
hlavně se neztraťte, znáte to žumpí prokletí
Jdu lidi asi někam ven, psi zas leží jak lemry, tak nevím který vezmu teď a který pak. Nejdřív si jdu ale našlápnout stopu a budu doufat, že mi ji nějakej kretén nepřešlape na pěti místech nebo, že mi sousedův pes nevyžere většinu pamlsků ...
Nazdár
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:40
- Nahlásit
Biluška
mam komfort ženský +3, chlapy -2 a risk -19 a na treky stačí, vždyť jezdíš v létě a na jednu noc.
Teď o víkendu mi v něm tu první noc byla zima, byl tak +1 nebo 0, nebylo to nic moc ale dá se to, tu druhou už bylo tak +5 a už to bylo úplně ok. Je to hrozně člověk od člověka, někdo spí doma v mrazech při otevřenym okně, jinej má 25 a dvě peřiny. Ale na tu jednu noc fakt nemá význam pořizovat spacák na polární expedice
pawLINka
botičky tam 100% koupíš, ale ne před startem - ve čtvrtek večer tam určitě ještě nebude. A na cestu už musíš mít dvě na každýho v povinný. Ale můžeš si je pak dokoupit do zásoby až dojdeš
Gerda
pravdu díš
Pani, vy se děsně vyzbrojujete, vy to fakt s Boncem pudete????
nepochybuj o pawlince, šlapky má za barákem, je to rovinka, tam musí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:41
- Nahlásit
pawLINka
už je objednána
akorád není na skladě a je objednána u dodavatele, což prý může trvat i dva týdny, nebo už taky nemusí být aktuální, no snad to výjde
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:44
- Nahlásit
BiluškapawLINka
Essi půjdu s boncem, to nevím, bo je prý děsný rychlochodec.
Jo, je šílená.
Biluši vůbec nevěř, děsně kecá, můžem se klidně vsadit že budeš v cíli dřív než já (páč 5km před cílem bude hospoda ve který musíme nutně dvě hodiny číst ) Jsem šneček obzvláště do kopců umíram velmi moc
Ovšem za ty dva další zmíněné neručim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:46
- Nahlásit
lidi, gdo ste matematicky zdatný, héééélp
Potřebuju naředit chloramin. Podle návodu mám vyrobit pětiprocentní roztok. Mám kilo chloraminu v prášku a rozprašovat o objemu 1,2 litru. Essi něgdo nevypočítáte kolik tam mám dát prášku a kolik vody tak to tam naflákám od oka a pak vychcípají nejenom viry a baktérije, ale nejspíš i ty ofce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:49
- Nahlásit
bonc
Biluši vůbec nevěř, děsně kecá, můžem se klidně vsadit že budeš v cíli dřív než já (páč 5km před cílem bude hospoda ve který musíme nutně dvě hodiny číst ) Jsem šneček obzvláště do kopců umíram velmi moc
jasně jasně, tomu tak věřím. Teda té knihovně jo, tomu ostatnímu ne
Ovšem za ty dva další zmíněné neručim
Se děsně těším na Lefy . Mám ekstra pro ně připravené děsné věci . Ale fakt děsné . Budou proklínat den gdy mě poznali a budou prosit, abych je odvezla z trati zpátky do kempu. Ale asi píchnu a nepé mi to opravit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:51
- Nahlásit
Ten blbej chloramin neumíte nigdo vypočítat, co? Sem si mohla myslet, no tak ňyc, du to tam naflákat od oka. Mizím, čus bus.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:56
- Nahlásit
Biluška
paní to nepoužívám tak vůbec nevím
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 15:38
- Nahlásit
Biluška
No je to jasný ne 1 kilo chloraminu a 20 kilo vody a s tím rozprašovačem pudeš 21 x . Do vany se ti to vejde , vydezinfikuješ si aspoň i koupelnu , kuchyň , pokojíčky , půdu a zbude ještě i na Lojzu
Aleksa
.............dopíšu Gerdinu báseň ....
V každou dobu denní,
Na večír se z drátů zvedne
čokle na špacíra vezme,
a když přijde domů zpátky ,
vyhoupne se zpět na drátky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 15:50
- Nahlásit
agáta12
.............dopíšu Gerdinu báseň ....
V každou dobu denní,
čokle na špacíra vezme,
proč si mě nesložila báseň ke svátku??? Mohla být ještě vtipnější, protože já jsem na rozdíl od Alexy blbá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:00
- Nahlásit
agáta12
jooooooo! Krásný, díky!
V každou dobu denní,
čokle na špacíra vezme,
Z drátku viseje spí až do svítání,
vzbuděj jí kámoši, její Čilani.
Pak tam zas sedí, vedení zasedlý,
nehne se celý rok, kabátek zašedlý.
Aspoň si poskoč, Alekso poctivá,
na drátku stárneš a sil ti ubývá.
Poskoč si v poledne, to jest tvoje chvíle,
oběd ti donesou kámoši z Čile.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:38 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Gerda
Alexa
Přeji vše nej k svátku, nemajíc dárku!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 17:25
- Nahlásit
holubičky moje milované mocinky moc vám děkuju ještě jednou za všechny dary i za báseň, kterou teda Gerda neprf dost vodflákla, ale teta Agáta to napravila
před chvílí sem přijela z práglu. Nejprve sem dojela pro náboje do poplašňáku. kerý kupuju už půl roku, pak sem vodvezla Sisinu k holiči a jela po krámech všude sem parkovala hned u vchodů, takže velmi gůt, v krámech pohoda až teda na kytkařský hoby krámy tam to byl děsběs, ftipná příhoda: SLEDOVAL MĚ MUŽ!!!!!! na Libuši za kruhákem mě dojel chlap v nějakým SUV a páč sem zastavila na čebrenou tak na mě zlehka zatroubil a gestikuloval něco rukama, sem z toho pochopila že proč sem tu oranžovou jako neprojela, padla zelená tak si jedu a von logicky za mnou, zahnu na kunratickou spoku, von za mnou, zahnu na Hrnčíře von za mnou, několikrát mě moch předject, ale to neeee, tak sem začala přemejšlet co jako m ám s autem, ale neblikal nic, tak sem si řikala že snad u toho makra ani nezastavim aby mi třá nedal na hubu, no a von v skončil v Čestlicích u lídlu, ale nechápu teda proč jel z Modřan do Lídlu v Průhonicích
a jinak všechny debilní křižovatky, kde vždycky dobu čekám, sem dneska projela jen s lehkým přibržděním
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 17:29
- Nahlásit
Alexa
šmarjá ty rouro, to byl ten dárkvej muš od lejendičky!!! Už tě šel vyzvednout na tu loďku přeceeeee! Booože, tebe obdarovat.... )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 17:32
- Nahlásit
Gerda
o byl ten dárkvej muš od lejendičky!!! Už tě šel vyzvednout na tu loďku přeceeeee! Booože, tebe obdarovat....)))
no a proč teda zahnul u lídlu hajzl jeden cák tam nemaj lídl????
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 18:02
- Nahlásit
Alexa
taky preju vse nej
stetisek123 ma dnes narozeniny a jeste nedostarla zadne darky tak se cinte
¨tady mas dort,ale pozor na toho jezevce ti ho chce sezrat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 18:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
stetisek123 ma dnes narozeniny a jeste nedostarla zadne darky tak se cinte
ajo
milá štětísková šecko neeej k narozkám a tady aspoň dortík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 18:39
- Nahlásit
Stetisková má narozky na Aleksu? Tak to je moooc ftipný!
Vážená paní Stetísková, přejeme vám fšééééécko nejlepčejší k vašim opravdickým narozeninám, hodně pokladůch a peněs a bohactví a mnoho nových noh do dalších let, hodné černé psy a takové ty důležité věci vám přejeme velice moc!
Dary nichts, posílám na účet mega!
Vám verš - KRADENÝ A STARÝ:
Ze školy si nese housle,
malé dítě zlým psem kouslé.
|