Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 11:25
- Nahlásit

Jsme ocvicakovani a ja jsem z toho mrkva. Ovsem vypada to na dobrou partu lidi.
Venku je luxusne!!!! Spocnu, dam kafe a pujdeme prochazkovat.

Vecer mam jet na kost slivovice, ale jeste se rozmyslim jestli pojedu

agáta12
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 11:36
- Nahlásit

Biluška
To máš výhodu až bude zemětřesení , válka a jiné nepříjemnosti , kdy normálním lidem praskají okenní tabulky . Tyhle určitě vydrží všecko i motorovou pilu až přijde ten chlap z lesa

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 14:08
- Nahlásit

Dobré deň, jen prolétám, zas odcházím, jen lehce trávím oběd - slepicu na paprice...hmmmm a poletim na nákup a s hancouw a pak na grilování na kůnící, přivezli jakési holancké konící na zajíždění nebo co, tak se na ně kóknem, jesi sou nějaký taky černý...Dneska aby černýho koňa pohledal, samé hnědé mívají...

Markus mi v lese uplaval v potoce, takže sme si museli hráti u potoka s klacíkama, pročež pokaždý, když vylezla z potoka, oválela se v listí. Dokonce i jeden pán, co procházel, řikal - šiš ten pes je strašně špinavej...no jo, byl, no, takže musela doma znova do vody, trošku sem jí opařila, jak sem blbě nastavila vodu, ale srst jí neslezla a docela žije, takže je to dobré.

Jedu na ten nákup, ať už to mám za sebou kurnik! To fakt nesnášim.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 14:39
- Nahlásit

čus jelítka

už sme vokousaný, já dokonce trošku taky páč si mě lechce baruška spletla s fíkem

pawLINka
Ovsem vypada to na dobrou partu lid
no to máš kliku, mi tam máme jedny eksoty co vydaj za mnoho dalších třá mě sprdla když sem jí řekla že nemůže nechávat na sluníčku psa v zavřenym a zabedněným autě, že neni blbá, ale že si asi zabouchla klíče v autě, a musela pro ně dojet

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 14:55
- Nahlásit

Cus, jsem us nakoupila. Jako bych se neznala, jela jsem do nejakyho jinyho kramu, nez co chodim obvykle. Nasledkem cehoz se ukazuje, ze jsem vpodstate vubec na nakup nemusela jezdit, protoze jsem tam nic nenasla. Pohybovala jsem se dost zmatene, podpirajic se o vozik, abych neomdlela. netrvalo dlouho a zacal za mnou chodit - nenapadne!!! - dozorce. Nicmene se mi podarilo koupit nekolik zcela zbytecnych veci a nekolik veci, ktere mozna zuzitkujeme, budeme-li mit velikansky hlad. Proste mi bylo trapny odjet otamtud s prazdnym vozejkem po cely ty dobe, vypadala bych jako blazen. Nastesti jsem cestou domu natrefila otevreny kramek zeleninovy, kde meli skoro vsechno, co jsem chtela. Ted jdu nafouknout kolo a uhonit psa

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 14:55
- Nahlásit

pawLINka
jo jako cestování po Ostravě MHD je na houby...
půl hodiny na jednu zastávku, asi 15 min. jednou tramvají, deset minut čekat na druhou a 15 minut druhou tramvají, a pak jsme kolem půl hodiny hledaly s kámoškou

jsme tedy zpět, zpátky jsme to vzali procházkou kolem ostravice, takže ještě 2,5 hodiny procházka
A holky to šíleně baví, jsem se bála, hlavně Soph, že za tím nebude chtít běžet, ale možná ji to o chloupek baví více
úplně jsme si to zamilovali

JEN TO ČEKÁNÍ JE NA PRD, DVA BĚHY sakra capsl a dvě hodiny, než se všichni prostřídali

co jste dělaly vy jelita?
Až se prospí tak půjdeme ještě na chvíli ven, jsme sice byli od osmi do půl třetí, buď v MHD nebo na coursingu nebo na procházce, ale pořád na nohou

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 15:03
- Nahlásit

jo akorát někteří lidi v mhd, měli blbé pindy jako, hmmm, proč jako cestuju se třemi psy?????????????????????
nevím o co té hnusné staré bábě šlo...
děcka seděli na konci tramvaje, byli zticha a ani se nehli

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 15:55
- Nahlásit

Koupili jsme si paradni micky na speedminton a je to boziiiii. Kam se na to hrabe badminton.

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:44
- Nahlásit

Nechcete jet někdo za mě na stopy? se mě už vůůbec nechce ((

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 17:16
- Nahlásit

no tak jedu, no...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 17:28
- Nahlásit

čus vy dementi,to je ale zase krááásnej den,což albertí???
sme byli hryzat,hojná účast,dokonce aji krátkosrstá golyje se zúčastnila ))))))) ,bylo ringo aji manžetkáááá ,což nánu nadchlo,ale Přemka moc ne neb ho přes manžetku hlodla trošek
all gdo brání
si přectafte že Jana s Jardou se fčera vzali!!!! jako za muže!! ,jak malí Jardové,vopravdu čék by řek,že uš maj rozum a vono né..ale zase byly chlebíčky a rulády tagže se to dost vyplatilo nakonec))
du asi předstírat že cosi dělám

agáta12
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:16
- Nahlásit

davidkova renata
Ta Jana a ten Jarda , co byli na táboře ? Ti byli teda jsou prima

Crysa
Máme stopičku za sebou
Děláme pamlskový s velkou inspirací pana Srba a jak tak na to koukám budu si na stopy nosit otočnou židličku . Stojím někde uprostřed pes okolo čuchá a já docházím jen pochválit za pamlsky
Moc se mi to líbí , ale kde jsou našlapané hory doly

A taky se těším na příští číslo PPČ baví mě stopovací články . I když jeden z autorů si asi přikládá obklady na hlavu

pawLINka
paradni micky na speedminton
jsem 108 let za primáty du gůglit co to je . Pinkáme si rádi , že by ňáká inovejšn

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:22
- Nahlásit

Hraje se to se squashovyma raketama a micky jsou podobny jak na badminton, ale litaji 290 km za hodinu a je to prca. Vsechno me boli. A da se to hrat pry i kdyz fouka.

agáta12
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:31
- Nahlásit

pawLINka
290 km To je skoro jako světlo a zvuk doběhne pozítří
je to jasný , zůstávám badmintonu

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:36
- Nahlásit

Čus bus!
Jsem doma z oslavy prvních narozenin dcérenky mojí kamarádky. Bylo tam strašně moc malejch dětí. Psy jsem pro jistotu nebrala. Protože tak rychle se nám králíci nemnožej, abych si mohla po každý návštěvě na Kladně vozit náhradu za ty, co kluci umazlej.
Gerda
Renata
Crysa
Přijedete teda zítra do Zlofsi?

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:45
- Nahlásit

davidkova renatasi přectafte že Jana s Jardou se fčera vzali!!!! jako za muže!! ,jak malí Jardové,vopravdu

takže už Jana není Jana a Jarda není Jarda?

ale zase byly chlebíčky a rulády tagže se to dost vyplatilo nakonec))
no a zas jsem to prosrala.. chjooooo

pawLINkamicky jsou podobny jak na badminton, ale litaji 290 km za hodinu a je to prca.
obzvláště když tě to v tý rychlosti jebne do voka

BaicoPřijedete teda zítra do Zlofsi?
asi jo, až se vyspíme, tak s Kamílkem dojedem zakousnout Jiříka a zas poletíme dál, bo musíme k nám na cvičáka nachodit ty chůze a táák.

agáta12Děláme pamlskový s velkou inspirací pana Srba a jak tak na to koukám budu si na stopy nosit otočnou židličku . Stojím někde uprostřed pes okolo čuchá a já docházím jen pochválit za pamlsky
Moc se mi to líbí , ale kde jsou našlapané hory doly

A taky se těším na příští číslo PPČ baví mě stopovací články . I když jeden z autorů si asi přikládá obklady na hlavu

jj, články jsou dobrý, dobrá inspiračka, ale některý si jen přečtu s tím že "ano, i toto je cesta" a zas vypouštím z hlavy. Všeobecně si jedu stejně to svoje osvědčený a jen vkládám co se mě líbí na zpřesnění - je-li třeba.

Jdu jíst, bo mě od jedný po O bolí hlava a nepomáhaj ani práčky, taxe zkusím ujíst xmrti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:48
- Nahlásit

Čus blázni, už sme zpět, byl to vopravdu moocineček krásnej den. Marunek ještě neuschnul a už se jel vomatlat v koňskym hnoji, což má strašně ráda, těšila se na to převelice, pročež v autě se chovala velmi nemravně a dokonce ječela, že už chce bejt na místě...nevim, jak to pozná, že jedeme tam, ještě to ale neudělala, teď prostě tak nějak poječovala, že už se tam jakoby těší, taky mi hned zdrhla do statku, když sem jí vypla z pásů. Samozřejmě dostala výtku malého černého PRTa, co to tam šéfuje, taková malá černá čubina a má to pod palcem jak nikdo. Takže se napásla Mařenka hnoja koňského, granulí koňskejch, ovsa koňského, somrovala u grilu, somrovali teda všichni, pak přijela Hancaw ze stop, měla sem moc špatnej tajm menedžment, takže sem jí vůbec nestíhla, ale nakonec sme se sešly na jednom místě a šly s psíky kroužiti ringhóferem. Pak sme eště krafali, Mařka už může bejt volně puštěná u jízdárny, na který je velkej provoz, mám z toho velkou radost, v poctatě už může bejt na celym statku navolno, jen mezi ohradama jí ještě připevňuju, jinak dobré.

Gratulujeme Baribalovejm samozřejmě, je mi velmi líto, že sem prošvihla ty chlebíčky....

Plně chápu Lejendičku, neboť jakmile jdu do jinýho obchoda, než jsem zvyklá, je to tragédie a zoufalství úplně stejný.

Zdravím Crysího člověka, doufaje pevně, že zítra nakvačí do zlofse a vezme aji Sasíííínkůůůůůů na maslení a česání.

Baico
Pouze v případě, že by močilo vydatně, nejedem, jinak samosébně ano, pamprésor!

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:02
- Nahlásit

GerdaZdravím Crysího člověka, doufaje pevně, že zítra nakvačí do zlofse a vezme aji Sasíííínkůůůůůů na maslení a česání.
zdravíme zdravíme, frndy nateklý zítra do Zlovse tahati nebudu, bo Kakáček pracovati musí a nateklý frndy zas po práci nemůžou volně běhati, takže pojede jen Kakáč a nateklý frndy budou doma a pojedou až odpolední část výletu, tedy cvičák č. 2 - část poslouchací. Ale Kakáčka klidně česati možno a nebo vemu na česání Ferdínka namohlava. Ale stejně bych pobyla jen přes ty obrany a pak se přesula.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:08
- Nahlásit

takže, dneska jsme asi udělali rekord
byli jsme celkově 7,5 hod. venku
než jsme šli domů, tak jsme potkali westíka a pak nějakého důchodce s křížencem a ptal se mě, jestli to jsou maltezáčci tak jsem mu řekla, že ne, že westíci a on na mě westlíci??? a já ne, westíci a on ahhha, ten west ham tak jsem mu řekla, že je to celým jménem west highland white teriér a zkráceně westík asi jsem mu s tím zamotala hlavu
jo a Guláš se velkáý degen, místo toho, aby nabíral síly na zítřek, tak tady řádí s hračkama
já mám štěstí na neúnavné psy

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:13
- Nahlásit

Crysa
Tak jo, vem Malohlava, vezmu prořezávák )) Už háraj obě, jo? Cůzy...ale aspoň že najednou. Budeme tam tak na 11, to je akorát, ne? Bajko, že je to akorát, viď?
Klidně pobej jenom na kousání, my pak pudem eště plavit a procházet.

Monty
Děckám se takhle líbí kursink? To je dobrý, je to dost nejlepší psí sport, páč můžeš stát, neunavíš se, a pes se vylítá sám. Chtěla sem to dělat s Máňou, ale ono jí to neba, vůbec o to neměla zájem, byla na kursinku navolno, páč se tomu strašně vyhejbala, i pohledem )))

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:20
- Nahlásit

Gerda
Bajko, že je to akorát, viď?

Na jedenáctou je to akurátní
My si akorát stihneme odbýt kurzisty i odposlouchat. Pak si zakůšeme a pofrčíme do pískovny

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:24
- Nahlásit

Gerda
před prvním kolem, než jsme běžely my (byli jsme poslední, tak koukaly, za tím střapcem) teda já nevěděla, jestli je to na střapec nebo na psy po prvním běhu, už jsem je musela pevně držet na vodítkách aby tam nevběhly, byly strašně nabuzené a štěkaly jak o život, Guli taky a zachytil se Faithině do kožichu a zrovna přezubuje, takže Faith byla celá od krve šla jsem s ní jak by jí nějaký pes pokousal příště asi holky poběží ještě sólo a pak je vyzkouším asi v páru spolu
Moc je to baví a já jsem šťastná, že je si to zamilovaly, je to pro nás cenově dostupné, běžely dneska jen půlku tratě, takže jsme to měly za polovinu, příště už je nechám běžet celou, ale i tak se to cenově dá, narozdíl od Agi a jiných sportů to se všemi nemůžu dělat

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:46
- Nahlásit

Baico
Bezva, tak to si pojedem pomalu jako páni, hlavně aby nescalo, to bychom velmi neradi, už tak řídim blbě na such, o to mnohem hůř ve ztíženejch podmínkách ))

Monty
takže Faith byla celá od krve
jooo, jasný, kor když jsou bílý, tak je to vidět nejvíc ze všeho - slečno, vám někdo pokousal toho hezkého bílého pejskaaaa??
Takže takhle hodně je to bavilo...no jo, teriéříí, no, to je málo platný, budeš je nechávat běžet i ve třech potom? A jak dlouhou TRAŤ BUDETE MÍT, KDYŽ POBĚŽEJ CELOU? vIDĚLA JSEM JENOM ASI 500 A 700 METRŮ....šmarjá pardon za kapslok, barvim se vepřovou hlavu, nemám brejle a vůbec nevidim nic.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:49
- Nahlásit

GerdaMonty

Poslyste tendlecten coursing by moh delat i Tobias? Nebude mi pak zajice honiti? Bo to on by rad, vecer mu na sidlisti furt vyskakuji pred nosem, ale uz se uci ovladat, ale bez vodidla by za nimi urco zdrh

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
myslim, že to může dělat každej pes, kterýho to baví...s tim lovenim nevim, myslim si, že to psa rozloví...ale ať ti řekne někdo, kdo s tim zkušenosť má.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:55
- Nahlásit

Gerda
yslim si, že to psa rozloví...
tak nic nebude, budem delat jiny veci

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
nebuj bude krásně akorát bacha na změnu času abys zbytečně brzo nefstávala

Gerda
lucYnka XIII
dyť tudle někdo psal že neeee

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:59
- Nahlásit

lucYnka XIII Nebude mi pak zajice honiti?

zkušenost moje co jsem udělala se zrzkama před 9 lety - nerozloví, páč i to honění střapce je aktivita na povel a bez povelu prostě honit nic nesmí a ty si uděláš zas poslušnosti během běhů jinejch psů, tedy naučí se vnímat lovícího psa bez toho, aby měl nutkání se přidat, tedy spíš naučí se NEvnímat a za odměnu se může on, na povel prohnat za střapečkem.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:59
- Nahlásit

Alexa
dyť tudle někdo psal že neeee
nevim se mi nechce to rizikovat, treba az bzdem mit zvladnutou poslusnost

t bacha na změnu času
aaaaa zmena casuuu

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 20:00
- Nahlásit

čus vy můry, uš sem tu taky. Sem dřela napřed na domácích latyfundyjích, pak sem lítala s čoklama a pak sem dřela na farmě. Hrůza. Ale uš chápu proč ňygdy na ňyc f tomhle státě nejsou prachy. Jak se tam zachází s matrijálem....to by jeden brečel No šak je to z prachů éú tak co

Du plavat. Sem natírala králíkárnu, gdosi na mě zavolal, já se otočila a přilepila sem se vlasama k tý králíčárně Mám půl hlavy zelené. Ale tak zajímavě, jenom pramínky...vlastně si to asi umývat nebudu, nechám si to a ušetřím za melír

<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání