| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 11:24
- Nahlásit
Proč přejete Delince už dnes? když slaví zítra?
hancaw
ten můj teď přezubuje a já nemám ráda když mi bere třeba ruku do té jeho bezzubé hubičky, nemám ráda prázdné patra
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 12:07
- Nahlásit
Lilátko má ségru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 12:39
- Nahlásit
Biluška
Lilátko má ségru
twe di do hajzlu ale fakt! čék se de slušně rozloučit že de jako dřít a vono todle! si zalošte svojí foru s dines a i s lucynkoustimdivnýmčíslem,ta má taky dost krs ty potkanííí tudle
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 12:39
- Nahlásit
Biluška
Lilátko má ségru
ježiškriste,zlatý plešomorčata vod Dines
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 12:50
- Nahlásit
Biluška
Gremlínek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
no a co jako Každej sem furt cpe fotky svý rodiny a nějakých hnusných čoklů (převážně býlých coš je úpa nejhorší barva ) tak proč by sem Lilátko nemohlo dát svatební fotku svojí ségry
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 14:10
- Nahlásit
Monty tak zubů má zatím jak piraňa! Ráda si je brousí zejména o moje nožky
Biluška fuj co je to?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 15:09
- Nahlásit
hancaw
Tobě už ty semínka něco dělaj? Já jim teda nic nedělám, jenom skleníkovou afriku, jsou na zasklenym balgoně, na slunku, je tam přes den vedro jako blázen, jsou od rána narosený...myslim, že by mě dosti sejřilo, kdyby při týhle péči neudělaly vůbec nic a tobě při vyloženym nezájmu )) by naklíčily ))))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 15:51
- Nahlásit
Gerda já nevím - jsou na okně, zalejvám je a zbytek nechávám na přírodě na vejlet zatím nešly
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 15:58
- Nahlásit
hancaw
na vejlet zatím nešly
to chápu, že s tebou nikam nešly ))))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 15:58
- Nahlásit
Zdravím po návratu z práce, půl okresu zkontrolováno vč. jezírka u jedný chaty, do kterého Ferdík udělal hloupkový průzkum. Byl šťastný že může i samostatně pracovat Všechno všude podepsal, že tam byl a pracoval. Teď zas letím se zrzavejma kometama a pak s Kakáčem.
Ještě Dylince jménem celé naší smečky přejeme hepybrzdej a ještě jednou tolik v plném zdraví
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 16:21
- Nahlásit
Dnes se podařilo odchytit hajnému na Hořovicku ve vojenském prostoru fenu bígla, která se skoro 2 měsíce chodila živit do jeho krmeliště. Fenka je vyhublá, ale jinak celkem v pořádku. Po odchytu bylo zjištěno jméno z obojku. Jmenuje se Bessi. Na oranžovém obojku měla vybitý GPS vysílač. Prosím o možná co nejvíce sdílení ať se vrátí majitelům domů. Kontakt 608 581 690, já mám pocit, že jsem viděla, že někdo hledá fenu bígla, ale teď to prostě nemůžu najít, tak kdybyste někdo věděl, můžete udělat radost
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 17:46
- Nahlásit
Čus květeno jarní
Dnes jsem byla na Moravě, vinice jsou už taky připravené na jaro
Domů jsem dorazila dřív, tak jsem veverky vytáhla na stopu. Fanda konečně pochopil, že se u předmětu lehá, hurá. Bajkonůr si taky začuchal. Na prvním úseku byl na zabití, ale pak se uklidnil a hlavně označil všechny předměty, takže taky hurá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 18:23
- Nahlásit
čau, jak jste se měly???
My přímo báječně, byli jsme přes tři hodiny venku a poznali jsme chlapa, který vede skuoinku psů typu bul a byl velmi rozumný, v neděli s nima máme sraz, chodí totož na naší louku a my jsme se jich hodně báli, protože většina z nás máme špatné zkušenosti a jich tam bylo kolem třiceti, naštěstí to vypadá na rozumnou skupinku lidí
jinak Faith mi dneska donesla mrtvolku krtka :zvracejícísmajlík: ale na povel fuj ho vyplivla
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:17
- Nahlásit
Monty
poznali jsme chlapa
svobodnýho??
na povel fuj ho vyplivla
Máš ty čokle prostě vošéfovaný!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:23
- Nahlásit
kinta
ty, to nevím, v neděli s nima máme sraz, ukážou nám i co dělat, když pes typu bul se zakousne do psa atd
Máš ty čokle prostě vošéfovaný!
ale pořád máme co pilovat
a napsala jsem to blbě, my ho nepotkali, on za náma cíleně šel protože, ta sousedka co mi venčí děti, když jsem v práci jim napsala na jejich fórum
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:25
- Nahlásit
Monty
on za náma cíleně šel
Hmmm, tak to je ruka v rukávě No co, pohřep uš na foře byl, tak co by nemohla být konečně svajba
ale pořád máme co pilovat
Ale nebuť zbytečně skromná zas!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:27
- Nahlásit
čus voli,to byl ale zas krááásnej den albertíííí
Monty
jich tam bylo kolem třiceti
30pycbumů????????tak to byl cézar milan
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:28
- Nahlásit
davidkova renata
sympaťák to byl, ale Milan ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:41
- Nahlásit
Monty
sympaťák to byl, ale Milan ne
atak ty taky nejsi viktoria stilvel ,tak po něm vyjeď ))))))))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:48
- Nahlásit
čus děcka tak sme hezky vycvičákovaný a hlavně vykousaný akorát mě zachránila zapomenutá žumpomikina v autě, páč sem vyrazila jenom v tričku a žumpovestě a byla mi docela zima, zvlášť když zapadlo svítíčko. Stalo se něco poctatnýho??????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:50
- Nahlásit
Alexa
Stalo se něco poctatnýho??????
monty sbalila cézara milana )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:51
- Nahlásit
davidkova renata
tak po něm vyjeď
to já za střízliva neumím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
monty sbalila cézara milana)))
no ty woe a přiveze ho na buranskej víkend????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:54
- Nahlásit
Alexa
no ty woe a přiveze ho na buranskej víkend????
ne..prej ho veme až do Mrdic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:57
- Nahlásit
děcka a připomínám Neživíš-tak nepřepínej )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
monty sbalila cézara milana
cože????? že o tom nic nevím to je divné
davidkova renata
ne..prej ho veme až do Mrdic
nocement
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:10
- Nahlásit
a děcka víte co je nejhorší že se hrozně nepříjemně blíží konec března a mě se tady kupí debilní daně a já musim jít co????? to určitě neuhodnete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:13
- Nahlásit
Nazdar blázni, už máme dopracováno, dnes zas monstrden, ale máme vše, co jsme mít měli. Dneska tu jezdily nějaký děti po zahradě na kole, chodilo tu děsně mco psůch, do toho se sem vodily miminka, aby se koukly na psové, úplnej průchoďák, potom nějaký studenti, furt sme mluvili, něco dokončovali, děsný mraveniště, někdo křičel - nééé, umřeme, jinej volal - zabiju nejdřív tebe a pak sebe, pak se různě volalo, pak sme šli zase kouřit, prostě den jako korálek.
Monty už má Milana? To sou věci tohleto....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:16
- Nahlásit
Mam dotaz nevite o nekom spolehlivem, kdo by byl ochotnej na par hodin, ve ctvrtek pohlidat psa, teda Tobiase? Ja jdu na zkousku a bojim se ho nechat ho jeste tak dlouho sameho na poprvy, bo nevim jak dlouho to bude trvat. dik
|