Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 22:36
- Nahlásit

danajasa
y klíčíš ibalgin?a vyroste ti brufenovník jo?jéžíš chci taký celej sad prosím

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 22:37
- Nahlásit

danajasa
vyroste ti brufenovník jo?
tak to je nejlepší nápad! Hned to vyzkoušim, jestli to klapne, máš celou první sklizeň pro sebe! )))

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 22:55
- Nahlásit

Gerda celou první sklizeň pro sebe!Tak to bude letos léto mých snů,esli to bé rodit můžem dělat i sirupy

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 22:58
- Nahlásit

danajasa
myslíš, až se zima zeptá, co jste dělali v létě, řekneš, že zavařovali brufeny? ))

Jdem se zalomit do spánku, nazdar blázni.

hancaw
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 06:09
- Nahlásit

Čus lidé jsem zde první protože cabatec odmítal zůstat pohromadě se svým vyrobkem situaci uvítala velkým řevem a žádala odstranění zmíněného!
Gerda už zase obtěžuješ nebohá semena? Jsem ti jasně řekla ať je necháš v klidu klíčit
All na sklizeň pomýšlejte tak za 150 let

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 06:45
- Nahlásit

fstávejte a makejte lemuřice lenivý

Gerda
Víš koho mi připomínáš? Naši třídu druhou cé gdyž jsme v hodině prvouky zasadili semínka hrachu do mokré vaty a pozorovali jsme jak klíčí. Pamatuju si jak po příchodu do školy každý první letěl k té misce s vatou, odkryl ji a pozoroval semínka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 07:19
- Nahlásit

Už se prtínám.

Dneska se budu školit, abych byla chytrý a proškolený řidič. To bude sranda.

A víte co? Už je JAROOOOOO!!!! Už jsem se fakt dočkala!!!!! A ráno je brzo světlo a je to super prostě celkově!
A zítra mám volno volníčko.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 07:38
- Nahlásit

brá ránko, dneska je fakt nádherně až se mi teda vůbec nechtělo do práce

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:21
- Nahlásit

to tady nkdo nevstává kromě mě, Paw, Bilušky a Hancaw?

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:27
- Nahlásit

krásné ráno

UŽ JE TO TADY UŽ JE TO TADY UŽ JE TO TADY
ODE DNEŠKA JE OFICIÁLNĚ JAROOOOOOOOOOO!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:35
- Nahlásit

Zítra Delinka oslaví osmé narozeniny!!!!!! Píšu to už dnes, protože zítra nebudu asi vůbec u PC.

Za pár dní to budou už 4 roky, co jsme spolu. Už polovinu života žije u nás.
Byla to láska na první pohled. Když jsem ji před 4 lety v lednu uviděla na fotce, tak jsem věděla, že je to ona…

Přesto to trvalo skoro 3 měsíce než jsme se poprvé uviděli a odvezli jsme si ji domů.

Hodně se změnila, zabojovali jsme s psychikou, poradili jsme si s nožičkama, se zády, s demodexem, s očima… A už se dávno nepočůrává strachy... Pevně věřím, že tady spolu budeme dalších spoustu let.
Delinka bezmezně miluje lidi. I po tom všem...

Je to můj nejvíc nejlepší kamarád.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:47
- Nahlásit

pawLINka
tak proto máš dovolenou budete oslavovat procházkou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:48
- Nahlásit

Monty
To ani ne. Delunu s sebou zrovna neberu.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:50
- Nahlásit

pawLINka
ty vole, to bude mít fakt pěkný narozeninový den

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:57
- Nahlásit

Monty
Pro ni ten nejlepšejší. S přibývajícími léty už se jí na třicetikilometrové procházky každý týden nechce. A tak bude s Aaronem doma a budou čekat až přijde páneček z práce a bude s nimi na dvoře. Gerontíci se budou opalovat a chrochtat si nicneděláním.
A večer půjdeme na společnou procházku všichni.

Musém trénovat s Jessou a Tomáškem prostě.

A na druhou stranu zase o víkendu při kousačkách šidím právě Toma s Jessou, protože kouše pro změnu jen Delina s Lálou.

Je to složité, ale nikdo u nás není ošizený.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:59
- Nahlásit

Dobré jitro jetelové!

pawLINka
Dylince přejeme samozřejmě fšéééécko nejlepčejší, hodně zdraví a spoustu nachozených kilometrů se svou smečkou, ať jí panička nezlobí, netrápí a již broz ji přiveze do práááglůůů na náfštěvůůů!
Dylinko krásnej narozeninovej dvojden měj, dárkym i už dávat nejdou, posílám na účet megáč, jako vždycky

a jednu nablblou báseň:

Dylinka picbumí rypáček
dostane dnes dárkem koláček,
dostane hudlana na hlavu v odklopu
...a jestli ne, paničku nakopu...
dostane procházku a první jarní den,
nechť míček z gappaje zubem picbumím brzy je popraven!

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:00
- Nahlásit

pawLINka
ty jo, jsem ráda, že mám všechny psy skoro stejně staré
můžeme spolu chodit všude
a jak zestárnou, tak prostě budeme procházkovat všichni méně, já totiž nemám povahu nechat jednoho psa doma a loudat se se zbytkem (tím ti nic jako neříkám, tak prostě to mám nastavené já) když měl Monty svůj první záchvat, tak jsme prostě byli doma a naopak třeba

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:01
- Nahlásit

Gerda
Boží báseň. Někde mám doma v PC schovanou i tu, kterou jsi psala Džessyně.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:04
- Nahlásit

Gerda
krása

my si objednávámě básneň na 13.5. pro Faith, 24.6. pro Soph a 16.11. pro Guliho

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:04
- Nahlásit

Monty
Ono to není tak úplně o věku, ale celkově o psovi jako takovém. Tomáš je ze všech nejstarší a přitom tak aktivní...
Aarona už šetříme skrz artrózu a Delina se prostě nejraději jen tak courá. Hlavně nesnáší procházky na vodítku (zítra půjdu na páse), tak když jdu sama bez muše, tak beru jen Jessu a Toma.
Ale zase si vem, že on je doma a zase věnuje těm dvěma, takže to není tak, že bychom někam jeli a nechali půlku psů doma. Teda zatím, protože zatím všichni těch 30 km zvládají, ale co bude za rok za dva..., to nevím.

kinta
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:08
- Nahlásit

pawLINka

Přeju Delince vše nejlepší a Vám všem ještě spoustu společně prožitého času!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:09
- Nahlásit

pawLINka
Delince šecko neeeej

tady jí vezou kousek masa

a dortík

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:10
- Nahlásit

Monty
já totiž nemám povahu nechat jednoho psa doma a loudat se se zbytkem
čoveče taky jsem nad tim přemejšlela, jak to budeme dělat, až bude Máňa úplně babička, ale ostatní psoví kámoši jsou pořád ještě mlaďoši a nebudeme moct s nima ve stejným tempu...takže budeme muset vyrazit na jedno statický místo, tam geronti zalehnou a budou se plácat na plácku, zbytek běhavcůch si bude muset vyrazit na vejšlap halt no...Myslim, že Marunek je s Anetou a Benem od Lucky nejstarší...tak se budou asi plácat vždycky ty věkovky společně, no.

pawLINka
Tak to mě těší, jednou už sem byla uveřejněná - u Smečky na stránce krz nově narozený vlkomedvědy )))

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:22
- Nahlásit

Gerda
no já jen doufám, že děcka budou tak aktivní jako Monty, Monty měl deset skoro jedenáct, byl hodně nemocný a měl kondičku a ušel bez problému vše, jen horko neměl rád a kdyby nebyl nemocný, tak věřím, že by ještě hodně dlouhou dobu lítal jako mladík

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:26
- Nahlásit

Ja taky nechavam Skubycka doma, kdyz jdem na delsi prochazku. On za prve neni vubec zvyklej a za druhe se moc bojim skrz to srdicko. Ale kdyz jdem do lesika na tak max. hodku a pul a vim, ze jdu s nekym kdo je ochotnej jit pomalu a zastavovat tak ho beru, on si za mnou coura svym tempem a Tobias lita. Zas jak bude ted porad tepleji tak ho nebudu uz moc brat vubec, to ma problem i obejit sidliste

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:45
- Nahlásit

pawLINka
Delinka bezmezně miluje lidi. I po tom všem...

Ne ne, díky tobě

Dobré ránko na pijáno všem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 09:54
- Nahlásit

Gerda
Myslim, že Marunek je s Anetou a Benem od Lucky nejstarší...tak se budou asi plácat vždycky ty věkovky společně, no.

A Brita je magor, tak jí asi někomu prodám Ne, ba ne... ))) Tak já nemám problém nechat Anetu s Benem doma, to sou prostě typy, co nevyžadujou psí kámoše a doma nejsou sami, jsou tam s našima A Aneta už toho ujde podstatně míň než Marunek, taky je starší.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:03
- Nahlásit

pawLINka
tak jasně, já jsem sama a vždycky budu, takže pro mě je priorita, abychom byli všichni spolu
ale i když jsem bydlela u našich, tak jsem nenechávala jednoho doma a druhého ven - jsem prostě divná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:03
- Nahlásit

nazdar sadařííííí,proč se mi nedaří míti na vás čas,přijdu asi večer zas)))))))))))))))))))
DYLYNKA
samosebou přejeme ještě spoustu štastných let s paničkou

hancaw
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:59
- Nahlásit

Tak Kabátek dostal díru do kabátku a byl shledán způsobilým k dalšímu zlobení za trest počůrala koberec v předsíni had malej jedovatej!
Delince fše néééééj!

<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání