| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 15:07
- Nahlásit
kejtlin
sem si tě nevšimla
Já si fšimla, ze jsi se nefšimla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 15:12
- Nahlásit
Baico
Já si fšimla, ze jsi se nefšimla
já když mám strach o nějaký moje zvíře, tak nevnímám, naprosto běžně
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 16:53
- Nahlásit
čus tak sem doma, úplně jsem zapomněla že mám dneska cvičák ale stálo to za to, Grineček se řádně zadělal a ještě se velmi socializoval, byla jsem moc šťastná že nikoho nepapal a nikdo nepapal Grinečka. Jsem mrkef asi si pudu udělat jídlo nebo zhynu hlady
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 19:20
- Nahlásit
Zdravím vespolek, jsme ze cvičáku, Crysa vyposlouchaná, Kakáč vykousanej, Asíčková vyvezená, když je ta neděle, tak jsem jí vyvezla. Ferdík to tu jistil v záloze, nějak na něj dneska nebyla cvičící nálada. Příde na řadu zítra. A zas du, mám zmrzlý nohy a naštěstí už chvíli nebolavý zádo, tak jdu něco ještě konat.
Konec hlášení. Nazdar!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 19:27
- Nahlásit
Crysa
jsme ze cvičáku
si děláš prdel..vod rána?????????????????????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 19:32
- Nahlásit
davidkova renatasi děláš prdel..vod rána?????????????????????
vot voběda, dopo jsem původně chtěla jet na Jiříka, ale nějak mi nebylo ještě úpa dobře, tak jsem to vzala až po nabrání sil odpo k nám na cvičák. Původně jsem jela jen že si uděláme kus chůzí, že povodit čokle na pamlsku bych dát měla, povedlo se, nakonec jsem vytahla i Kamčatku na prohozy na hadru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:06
- Nahlásit
Crysa
odpo k nám na cvičák
jo tá,já právě myslela že si vod 10 ve zlýfsi..no stejně seš nějaká moc aktíívní,by mi jeblo furt ty kretény něco učit ,rači uš eninkujem ))
du se svalyt jelyta..P.S. baterky mám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
du se svalyt jelyta..P.S. baterky mám
all
nevíte proč vy kreténi, když mam volno vstávám každej den po 6 hodině ráno a nemužu už zabrat
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:32
- Nahlásit
čus blbounííí, to byl ale krásný den!! Sluníčko svítilo, ptáčkové cvrdlikali, turisté doma na bedny čuměli, nádherně jsme se vyprocházkovaly (kdyby snad hancaw chtěla tvrdit něco jiného, tak jí vůbec nevěřte, má moc bujnou fantasii ) Hancaw je celkově dost dobrý čék na výletky, konečně člověk kterej chodí normálním tempem a ještě k tomu jako bonus má úžasný neuvěřitelný vyprávěnky ze svejch šílenejch expedic. Bonice bohužel odmítá jít spát, prej se vyspala v autě a teď tu hrozně zlobí, pořád krade kočkám, dítěti a králíkovi jídlo a v mezičase lítá štěkat na zahradu a zpátky, prej je to bájo když je tam tak hezky mokro. Asi jí jdu zmlátit.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
baterky mám
já ti nevim. jestli ty nebéš ta erotomamka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:46
- Nahlásit
Sízra Milanovádavidkova renata
baterky mám
já ti nevim. jestli ty nebéš ta erotomamka
to má asi do vólkmena, né? naladí rádyjo a bé poslouchat Hajaju.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
Crysa
to má asi do vólkmena, né? n
ale prt to má do zajíce co včera dostala
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 21:08
- Nahlásit
Zdarec Albertíííí
to byl dnes ale krásný den teda napřed nebyl páč si paní boncová dovezla v kufru strašlivou vánici a touto vánicí mi hnala do kopce takže se přiznávám že jsem vzdávala již na druhém kilometru paralizováná sněhem deštěm a kopcem ale paní boncová mi v mapje ukázala že hospa je nedaleko tak jsem teda šla. Ofšem jen zalezla bonc do hospy vylezlo slunko a šajnilo celou dobu co jsme byly uvnitř když jsme vylezly tak demonstrativně zalezlo a tak to šlo celý den ale to už jsme byly daleko od auta tak jsem se plazila dál ale jinak to byl velko super výlet Džína se radovala Bonice i bonc se radovaly a já se nakonec taky radovala když jsem se doplazila k autu pak jsme šly na čaj do velmi nóbl restaurace gde na nás podezřívavě hleděli neb z nás tak trochu odpadávalo bláto ale pan číšník nám i svíci rozžal tak jsme to měly aji s romantikou na závěr Litujte fšichni trapní odpadlíci že jste nešli!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 21:14
- Nahlásit
hancaw
Litujte fšichni trapní odpadlíci že jste nešli!
Tvůj i boncůf příspěvek už sem nahlásila a s čistym srdcem můžu říct, že nikdy v životě nemohu litovat, že jsem se nevypravila na pochod smrti. S Boncovnou se kamaraď sama, vemte si eště do party Pawlinku, ta je taky dost pošahaná, můžete ujít třeba sto těch kilákůch. My sme se fčéra naopak všchni shodli, že s váma nikam nejdem, leda až nebudete v přesile a budete muset jít jen tak,jak my jdeme. Magoři šílený ste.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 21:48
- Nahlásit
Gerda já bych chtěla ale když ony obě bydlí tak daleko a s váma natrénuju prd a 100 nedám - bohužel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 22:01
- Nahlásit
hancaw
Já s nima šla jednou S Boncofkou, jejím manželem čekatelem a jeho kamarádem trefně zvaným Pobouchanec Před startem mi říkali "hele, to bude bomba, na treku zažiješ úpa fšechny pocity, chápeš, fakt úpa fšechny, je to super". TAk sme šli.Zažila jsem vyčerpání. Zažila jsem extrémní vyčerpání. Zažila jsem tak děsné vyčerpání, že jsem lezla skoro po čtyřech. Zažila jsem fstek. Zažila jsem strašný fstek. Na sebe, že jsem tak blbá, že tohle dobrovolně dělám. Zažila jsem strach. Zažila jsem bolest úpa fšech svalů, i těch, které vůbec nemám. Vlastně těch zejména. Pořád jsem se ptala gdy už zažiju nějaké krásné pocity. A oni pořád říkali "hele, je to bomba, na treku fakt zažiješ úpa fšechny pocity". A já říkala "no dobře, vy hovada, ale gdy? Proč já kráva nesedím doma a nepletu radši ponožky?" A ten šílenec Pobouchanec říkal "dyť si v lese, je tu krásně, podívej na tu nádheru kolem". A já na to "pletla bych krásné ponožky. Asi bych na ně vyšívala lesní motivy. Stromečky, kytičky a tak" Pak mi utekli a nechali mě f tom lese. Ale to nevadilo, seznámila jsem se tam s Míšou, zbytek cesty jsme si notovali v tom jací jsou to fšichni debylové, jak uš s nima nigdy nikam nepůjdem, jak si místo toho koupíme papouška a budem ho učit mluvit. Sprostě. Hlavně bude nadávat trekařům . V Rakovníku jsme se pokusili si ho koupit, ale nenašli jsme zverimex Tagže ho nakonec nemáme. Ale to neva. Budou Lefi, já se jim pomstím . Na trati budou místa gde bude Boncofka plakat a bude litovat dne, kdy mě poznala. Pobouchanec a Hannz buodu prosit o odpuštění, ale já je nenechám dojít do cíle dokud nepodepíšou přiznání, že na treku žádné příjemné pocity nejsou a že je to vlastně rafinovaná forma masochismu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 22:11
- Nahlásit
Biluška
Doufám, že tě jednou Víťa vydá knižně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 22:17
- Nahlásit
kachna_
to by mohl, bysem si pak koupila vilu v Řecku jak Pablbková . Nebo radši ne, by se mi tam nastěhovala Matka pluku, Gerdomíra a fšechny ostatní teplomilky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 22:32
- Nahlásit
hancaw
Jak natrénuješ prd? Půjdem, ty budeš běhat s plnym batohem v kruzích, naběháš tolik, že pak na treku boncovnu i předběhneš. A vůbec, akce sázení už je aktuální a urgentní, vyzývám tě - kdy budem opracovávat semínko baobabí????!!!! ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 22:49
- Nahlásit
Biluška
já nejsem teplomilka ty ichtyjandře! Sem už dávno v klubu zimomilek.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 22:55
- Nahlásit
Biluška ten popis treku dej na webovky Lvů
GerdaSem už dávno v klubu zimomilek.
ještě chvíli a bude tu víkend v chladném pohoří
Crysa se rozmyslela a nehárá. Tak jsem zvědavá, esli to vydrží nehárat ještě těch 14 dní. Resp. 12 dní do odjezdu. V nejhorším bude cvičenec Kámen a Crysa bude cvičit v přestávkách v kopcích na pastvinách při venčení a za odměnu se bude ojíždět s Máňou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 22:59
- Nahlásit
Crysa
Crysa se rozmyslela a nehárá.
hele sem se tě chtěla zrovna zeptat, že už bude Baruna hárat???? určitě ´s měla za úkol to hlídat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 23:07
- Nahlásit
Crysa
Maryje dnes měla za odměnu Tobijáše a moc se těšila z procházky domů ))))) Jen se bojim, že v horách už sněhu nět... budem bahenní lidé.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 23:07
- Nahlásit
Alexaurčitě ´s měla za úkol to hlídat
asi jo, ale asi jsme s holkama všechny zapomněly že je jaro.. ale kožichy sundaly obě před vánocema, nehárá ani jedna, chvíli to už vypadalo že natejkaj vobě frndy a nic..
hele sem se tě chtěla zrovna zeptat, že už bude Baruna hárat????
třeba tentokrát je prfně řada na vás.. tak kdyžtak hlaš. Minule háraly moje čupky tak, že byly na Rybníky k nakrytí, tedy konec srpna až půlka září.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 23:10
- Nahlásit
GerdaJen se bojim, že v horách už sněhu nět...
no nevím.. Jablonec je podle mých chabých znalostí v Jizerkách. V Jizerkách hlásí totok: http://www.jizerky.eu/snehova_pokryvka.php což nevypadá na nedostatek sněhůch..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 23:33
- Nahlásit
áá anooo, už jsem dlouho neCrysovala.. taxi zas pokecám s jedinym rozumnym čékem tady, sama se sebou
Dobrou noc Cryso, hezky se vyspi
I tobě Cryso dobrou noc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 23:35
- Nahlásit
a vám xichti přeji dobrou noc a ať vás blechy sežerou. Ééé štípou celou noc.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 23:47
- Nahlásit
Crysy
Crysy
Crysy Crys
CrysCrysyCrysyCrysy
CrysCrysyCrysyCrysyCrysCrysyCrysyCrysy
CrysCrysyCrysyCrysyCrysCrysyCrysyCrysyCrysCrysyCry syCrysy
CrysCrysyCrysyCrysyCrysCrysyCrysyCrysyCrysCrysyCry syCrysyCrysCrysyCrysyCrysy