| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 23:53
- Nahlásit
tak dobrou, no..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 23:53 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
doblou nooooc crysičkooooo edit jsi opět první na stránceeee
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 00:01
- Nahlásit
Grinedit jsi opět první na stránceeee
páč si mě nabourala křifku
doblou nooooc crysičkooooo
děkujííí
a při hledání mých hezkých podobenek jsem narazila na totok
ale i na totok:
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 00:04
- Nahlásit
Crysa
neeee ta myš s medvědem je úplně nejvíc ťuťuuuuuuuu já jí chci muckaaaat ňufff
du spát taky eště musim s čoklama
dobrooou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 05:59
- Nahlásit
GrinCrysa
néééééééé, z tý myši s medvěděm je mi šoufl
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 07:03
- Nahlásit
Gerda no vidiš sklerotiku! Jsme to mohly probrat v sobotu!
Biluška ve chvíli kdy začalo sněžit přiznávám pocit paniky a hrůzy - nenávidim chodit když mi do ksichtu plácáj obrofský fláky sněhu jinak dobrý . Líbilo se mi to konečně jsem ěla pocit že se trochu hýbám po tý hnusný zimě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 07:11
- Nahlásit
Gerda
já nejsem teplomilka ty ichtyjandře! Sem už dávno v klubu zimomilek.
To máš fuck, tak by se mi tam nakvartýrovaly jiné důry Hlavně by sebou matka vzala toho velkýho, akresívního psa se smradlavýma nohama, to by bohatě stačilo
Crysa
Co sis šlehla? Evidentně dobrý matroš, dáš mi číslo na dýlera?
ten popis treku dej na webovky Lvů
Nemůžu, by nigdo nepřijel Musím jim slibovat jak je tady krásná příroda, levný pívo, lehká trať a tak. Realitu poznají až na trati Jako loni, gdyž jsem jim naslibovala, že tu nejsou žádný kopce, že přece v mapě jasně vidí, že Osoblažsko je v nížině. Hannz pak na džípíesce vypočítal, že celkem vystoupali už nevím kolik moc kilometrů, držel mě pod krkem a řval, že až najde toho gdo mu nakecal, že Osoblažsko je placka tak ho zabije
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 07:35
- Nahlásit
crysa s medvěděm je hezká moc
jen přeju dobrý ráno a zase jdu, mám toho na dopo moc.Kyra lepší snaží de na to maličko chodit, ovšem to může být důsledek Melovanu.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 07:48
- Nahlásit
bré ráno, nic se mi nechce, není mi dobře
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 07:56
- Nahlásit
Monty
nic se mi nechce, není mi dobře
To jsme na tom dost podobně Trošk mě pobolívá v krku a necítím se uplně dobře.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 08:10
- Nahlásit
nejde to sem nedat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 10:21 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Nazdar pracanti
Kdo maká a kdo se fláká, přiznejte se?
U nás svítí sluníčko a po včerejším sněhu a mraze je docela příjemně.
Ráno při venčení se na nás přišel podívat pes chlapa co bydlí kousek od nás. Měl kliku přišel až, když jsem venčila Happu a zrzavce, tedy pro něj bezpečné psy Tak jsem Oriho s Lilinou nechala si s ním chvíli hrát, Happu neprojevilo zájem, páč se furt ještě hárá Bjutin a Happu je jak po lobotomii ...
Zrzavci si s Fidem chvíli hráli, ale Fido nakonec uznal, že přecejen jsou na něj dva a větší a vůbec (on je hroznej srab ten pes, bojí se i vlastního stínu, se divím, že vůbec se na naše psy přišel podívat) a šel domů. Já zrovna otočená k nim zády, kontrolovala Happu, aby se samo neotočilo a nešlo domů, řvát ke dveřím na hárafku a jak se otočím, tak ty dva jelimani už běžej s milim Fidem přes louku k němu (bydlí hned vedle louky, takže žádná silnice, žádný nebezpečí. Nicméně než jsem otevřela hubu a zařvala, tak už byli u baráku, poslechli po druhým zavolání, v podstatě bych řekla, že prostě jen doběhli s Fidem k baráku, otočili se a šli zpátky. Fido za chvíli přišel znova prudit, ale dovolil si jen na kraj louky a ječel ...
Pevně doufám, že se za dva, tři dny dozvím, že naši psi se zase pokusili zabít nějakýho vořecha. Notabene ti psi, který si nedávno páníček Fida hladil. Ale to je u nás součást místíního folkloru, takže mě to nepřekvapuje
Tak jsem vám řekla svou ranní příhodu a jdu pít kafe
Co tady novýho přes víkend?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 10:38
- Nahlásit
Eldoguero
já se ještě flákám ale brzy pudu makat, až moc brzy na můj fkus
lidi já nevim co se mnou je, spim dost, ale jsem furt strašně unavená, úplně nelidsky. Jsem rozlámaná a tak... a spim 8-9 hod denně, neměla bych spát radši míň, nemám to z toho?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:34
- Nahlásit
Jdu váš pozdravit. Jsem se od rána teprve teď zastavila.
Víte, že je ráno už docela brzo světlo? Zétra plánuju ráno velkoprocházku. Do práce zítra půjdu asi až na 9, tak bych mohla stihnout klidně i tříhodinovku.
Grin
lidi já nevim co se mnou je, spim dost, ale jsem furt strašně unavená, úplně nelidsky. Jsem rozlámaná a tak... a spim 8-9 hod denně, neměla bych spát radši míň, nemám to z toho?
Nemáš únavový syndrom?
Jinak já spím denně tak 7-8 hodin a taky jsem furt děsně unavená. Když jsem spávala tak 5 - 6, tak jsem se paradoxně cítila líp. Ale říkám si, že pro to tělo je ten delší spánek lepšejší, tak se snažím chodit spát brzo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:40
- Nahlásit
čus paka
co děláte. Tady po ránu svítilo slunko, teď už jsou teda mraky, ale páč sem dlouho v práci dneska tak mě to je asi fuk. joa essi pak ste si fšimly, že fčera bylo vidět v 17,50 ještě????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:43
- Nahlásit
Grin
Jarní únava nějaká asi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:54
- Nahlásit
Nazdar blázni, už tady máme novýho malobulla, je děsně ťuťu a spinká v šuplíku )))) Furt ho muckáme, ještě ani nechce zabít myšičku, je velmi opatrný, už by se měl probrat, měl by moooc škodit. Má tady dost pejsků na sabýýýýjení, tak se musí rychle pochlapit. Věřim, že až přivedu Markuse, vybere si na kamarádění jí o ona zas bude nešťastná.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:58
- Nahlásit
Gerda
Jééé malobuli jsou moc krásní, nejkrásnější jsou, protože jsou strašlivě očkliví
Maryji přejeme ať se stane malobulovým neoblíbencem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:05
- Nahlásit
pawLINka
Nemáš únavový syndrom?
ledaže bych měla syndrom barona prášila o čem slyšim, to mám
Eldoguero
Jarní únava nějaká as
to nemívám, naopak, mívám závažnou zimní únavu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:10
- Nahlásit
nevidim tu nigde crysu!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:12
- Nahlásit
davidkova renatanevidim tu nigde crysu!
dojídá oběd a nakládá do vozu čokle na stopy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:13
- Nahlásit
Crysa
co je voe? .-)))) si nějaká podrážděná ne? .-)))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:14
- Nahlásit
davidkova renataco je voe? .-)))) si nějaká podrážděná ne? .-)))
si hlídám misku se žrádlem, abys mě to nesežrala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:17
- Nahlásit
Crysa
abys mě to nesežrala.
to je bohužel dost aktuální sem neskutečně rozežraná hodila by se mi nějaká salmonela nebo tak něco..nevíš dá se to koupit na netu???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
..nevíš dá se to koupit na netu???
No salmonela nevím, ale tady máš úplavici
http://www.giantmicrobes.cz/katalog/zdravotni/upla vice
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:22
- Nahlásit
davidkova renata hodila by se mi nějaká salmonela nebo tak něco..nevíš dá se to koupit na netu???
mě stačí dojít do práce a vyklopit si jídlo na tamní talíře a napít se ze všeobecnejch hrnků a nevím esli salmoneloza hovnoza nebo co, ale lítám co chvíli močit prdelí..
Ale tudle v Testovinách v Černejch ovcích testovali kuřata a na všech byla zachycená ta Escherie Colli (bo jaxepíše) a snad i Salmonela, že je to přirozenej obyvatel tepelně nezpracovanýho kuřete. Taxi kup kuře a volizuj ho. Třeba se z toho zesereš
Jedem čuchat. Čus.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:29
- Nahlásit
Soph mi zase kucká
to je psycho... teď dostávají všichci vit. C, protože vždycky, když j takové počasí, tak Soph něco lapne, po práci dostane ještě jitrocelák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:31
- Nahlásit
Baico
tady máš úplavici
ťuťuňuňu ňuch ňuch )))) je moc heská myslim..
Crysa
vyklopit si jídlo na tamní talíře a napít se ze všeobecnejch hrnků
to bé trošek problém,páč já sem dost estét třá naprosto bez problémů se podělim s úpa cizim čoklem vo kornout zmrzliny,ale po nějakým čéku se ze sklenice nenapiju ani za prase
zkusim volizovat to kuře rači ..doufám že nedopadnu jak miastr bín jaxi narazil toho krocana na lepku )))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:31
- Nahlásit
Crysa
fuj to je hnus velebnosti, nedávej to sem, sem se lekla ...
Grin
Tak pozůstatek té zimní
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:36
- Nahlásit
Čekám na Falco ... zase to vypadá, že budu čekat dlouho
|