| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:45
- Nahlásit
EldogueroNo bať, essi v tom termínu nemáme něco jinýho, tak si to rovnou naplánujeme k vám ne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:46
- Nahlásit
Crysa
no todle je přímo na objednávce zkušáků:
Účet ČKS č. : 57438-011/0100
tak to napíšu normoš do těch vokýnek na účet bez pomlčky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:51
- Nahlásit
Alexatak to napíšu normoš do těch vokýnek na účet bez pomlčky
esli s tou složenkou půjdeš na přepážku, tak bych si to tam nechala napsat tou pani přepážkovou. Aspoň u nás když nevim, tak tam přinesu ušmudlanej papírek s číslem ve tvaru v jakym to potřebuju poslat, k tomu složenek a ony to tam doplní
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:52
- Nahlásit
Jelikož bonc záměrně ignoruje můj dotaz na nedělní výlet, tak jsem si vyhledala sama, co tu psaly v neděli. Musel to být krásný výlet, děsně jim ho závidím. My jsme šli akorát okolo Huléna standartní desítku. Nuda, nuda, šeď, šeď. Potřebuju natrénovat hlavně kopce, které tu široko daleko žádné nemáme.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:52 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Alexa jo teď mi to doteklo, že to číslo účtu je na minulý stránce i teď tady co píšeš totožný až na tu pomlčku tak to tam šlehNi jak to píšou na úvodní stránce - ten tvar bez pomlčky.
du venčit, mějte se tu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:57
- Nahlásit
Crysa
a další perlička: přihlášky na zkoušky zasílejte e-mailem nebo poštou a emajl si asi vycucám z prstu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:59
- Nahlásit
Alexaa další perlička: přihlášky na zkoušky zasílejte e-mailem nebo poštou a emajl si asi vycucám z prstu
řekla bych že z toho výčtu mailů ve vokýnku v pravo na úvodní stránce to bude tento:
zkousky@kynologie.cz
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:01
- Nahlásit
Crysa
no to mě napadlo taky, ale pamatuju se že jsem ntam posílala nějakej dotaz loni bo kdy a žádná vodezva, no asi to risknu a když to nějak do konce týdne nepotvrděj tak jim to radši pošlu ještě počtou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:01
- Nahlásit
Alexa
emajl si asi vycucám z prstu
Crysa má pravdu, já jsem to minule posílala na stejnej mail a i mailem mi přišla dlegační listina.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:05
- Nahlásit
Alexano to mě napadlo taky, ale pamatuju se že jsem ntam posílala nějakej dotaz loni bo kdy a žádná vodezva,
jenže tos posílala žádost Santa Clausovi vo to nový auto.. tak to dělali že se to ztratilo cestou nebo že to sežral sop.
Už fakt jdu. Čus.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:13
- Nahlásit
Alexa
další perlička: přihlášky na zkoušky zasílejte e-mailem nebo poštou a emajl si asi vycucám z prstu
zkoušky se posílají tý paní Miškový, na stránkách ČKS má emila napsanýho
Crysa
Nebo tak, mi teda vždycky komunikovali s tou paní viz. víše
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 15:37
- Nahlásit
čus degeni, jsem děsně nasrané a hned zas du, každopádně v soukromejch dramatech bude zase repka o psech tentokrát o tom bezďákovi co si vod lidí bere psy a pak je týrá a pohlavně zneužívá. takže nevim esi mám doporučit ať se na to rači nedíváte, nebo jo, protože neschopnost našich orgánů je opravdu k poblití, plus to celý začíná tim, že nějakej debil si stěžuje že mu pes moc vyrost a potřebuje moc času a tak se s přítelkyní rozhodli že ho daj pryč a na inzerát se mu ozval pán co tvrdil že mu umřel čokl a má zahradu a kotec, a oni mu ho dali aniž by si ho prověřili !!!!!!! a zjistilo se že to je tenhle bezďák. Já se na to dívat nebudu, jsem slabá púovaha, stačilo mi teď číst upoutávku ve zprávách. Du dřít.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 16:01
- Nahlásit
Dneska jezdí skoro samí poláci, to je zlo, neumím polsky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 16:53
- Nahlásit
Co děláte blbouni? Já po návratu z práce eninkuju u telky a u pičítače a piju luxusní bílou rulandu. Venku už nepadají bílé sračky, alébrž padají průhledné sračky, tedy chčí jako kráva. To je ještě horší než bílé sračky. Sotva konečně pole proschly a dalo se chodit, tak bude zase to zasr-né bahno.
Ještě budu chvíli eninkovat, ale pak půjdeme stejně na procházku, bo moji čokle eninkování neholdují. Bohužel.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 17:01
- Nahlásit
pawLINka
Co děláte blbouni?
sem v hokně velmi blijící smajlík
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 17:02
- Nahlásit
kejtlin
Já mám zítra dlouhý den...
Dneska jsem to odfklinkla, přišla jsem na půl 9 a ve 3 jsem vysmahla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 17:05
- Nahlásit
pawLINka
Já mám zítra dlouhý den...
já zejtra taky a pozejtří a popozejtří dlouhý noce , jakejkoliv den v práci je dlouhej, zkurvenejch 12 hodin prostě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 18:18
- Nahlásit
pawLINka
Co děláte blbouni?
sem teď přišla z pedikůry, měla sem děsnou kliku páč sem volala abych se objednala (inteligentně sem vyhodila starej dijář a nepřepsala data), takže sem minule přošvihla, a von se jí někdo zrovna odhlásil tak mě hned vzala
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 18:23
- Nahlásit
Grin fuj díky za upozornění aspoň půjdu brzo spát
All já bych dneska táááák eninkovala až bych brečela!!! Ale su ještě v procesu pracovním a se mi hrozně nechce!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 18:30
- Nahlásit
Děfčatááá, dneska večer bude "vo mojí Britě" a ne aby jste se smáli mojí Britě!!
repráky hýr und hýr
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:00
- Nahlásit
hancaw
fuj díky za upozornění aspoň půjdu brzo spát
bych dneska táááák eninkovala až bych brečela
no to já taky, ale ještě horší je, že psi budou eninkovat zejtra ajá budu dopo lítat po krámě abych si přivezla nějakej žvanec aspoň a odpo budu trčet f hokně. A čoklové budou venčeni jen tak na vyčůrání a vyprdění, víc nestíhám.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:16
- Nahlásit
Crysa
vo mojí Britě"
no twoe tak nemusim snad vidět fšecko ne????
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:17
- Nahlásit
Grin a potřebuješ vlastně jíst?
se mi chce hrozně spát fakt nevím čím to je! asik jsi mě uštvala pani!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:19
- Nahlásit
hancaw
potřebuješ vlastně jíst?
NUTNĚ!!!!!!
asik jsi mě uštvala pani!
Já jo, potom co jsi přežila Bnocovnu, no to teda dík myslim, že jsi ode mě chytila spavou nemoc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:52
- Nahlásit
Grin
a zjistilo se že to je tenhle bezďák
já to bohužel zahlídla.-((((( a nebude se dít nic a prostě furt to tak pude dál i dyš to všichni vědí!
Crysa
repráky hýr und hýr
twe se právě těšim,ted sem to zistila..lokální mrak ,asi..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:54
- Nahlásit
Eldoguero
sem to teda našla f těch událostech,no...nevim jak se mám přihlásit,taxe hlásim ...ber to jako směroplatný.-)))))))))))))) ale vostuda bé,to tě řikám.-))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
Já si přečetla propozice a m máme akorát na poslušnost Ještě by jsme se mohli přihlásit jako jeden, když jsou Nána a Bajkonůr manželé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
nevim jak se mám přihlásit,taxe hlásim ...ber to jako směroplatný.-)))))))))))))) ale vostuda bé,to tě řikám.-))))))
normálně máš tam zúčastním se tak na to klikni
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:58
- Nahlásit
Grin já jsem to vychytala stavila jsem se v krámu cestou z lesa a již mám nakoupeno!
Nakazila jo?! Tak až se proberu tak ti zcela urkitě ublížím
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
a nebude se dít nic a prostě furt to tak pude dál i dyš to všichni vědí!
Přesně a nejen případ s bezďákem essi mi jako rozumíš
|