Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:06 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

EldogueroZrušili vyhledávání nášlapu a komunikaci, takže je to už vlastně úplně jednoduchá stopa

a chceš FHčkovat na jaře nebo na podzim? na podzim bych jela na tu zkoušku aj k vám na lučiska, třá by se přidala aj Baicovka, co ty na to Baicovko s Baicem? jsou tam jen pravý úhle lomení a tříhodinovka se 4ma IPO předmětama. Nebo teta Agáta by s náma mohla, že by jsme udělaly jedny FH zkoušky u někoho bohatého na loukové. To je dobrý cíl, ne?

edit: už zas první?

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:14
- Nahlásit

no dobře, du spát...
brou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:28
- Nahlásit

Crysa
Louky máme pravda olbřímé záleží na tom kolik béme mít lidůch na zkoušku, chtěli bychom udělat IPO na jaře, ale mám pocit, že to asi nestihneme a nebudeme mít lidi Na podzim bude určitě, pokud do toho něco nevleze, essi i NZŘ to je ve hvězdách, ale pokud budou lidi, tak bych si ráda udělala tu ZPS1 taky u nás. Což teda ale znamená, že musím udělat to debilní BH co nejdřív
To je dobrý cíl, ne
Cíl je to výborný, essi se dohodneme, jdem do toho, teda essi bude dost těch lidůch
edit: už zas první?
Prokletí ...
Dobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:31
- Nahlásit

Baico
To kdybych věděla, ale snad se mi to mohutným odpočinkem, slivovicí, horkým čajem a troškou chemie podařilo vyhnat.
Slivovice je všelék, to určitě zabere
Crysa
jsem odhodlaná na těch minimálních 42bodů tu čupku protáhnout
tak tak ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 07:22
- Nahlásit

zdravím vás z hokny, stojí to tu za hovno

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 07:58
- Nahlásit

brej den, dneska už mi je lépe, včera jsem myslela, že ani nevyvenčím děti, byla jsem ráda, že stojím na nohou...
dneska jsem se měřila ráno glykemku a 31 no jiní by aasi z té postele asi ani nevstali dr. mi trochu pozněnila inzulíny a já si to nějak neumím nastavit

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 07:58
- Nahlásit

jo a na parkovišti jsme viděli přejetou crysu nebo potkana... Cryso????? Žiješ?????

kinta
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:02
- Nahlásit

Monty
Cryso????? Žiješ?????

To nebyla naše Crysa, ta je přece ještě na náfštěvě u Leyendičky

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:10
- Nahlásit

MontyPani krysy prej vymřeli takže naše crysa je velmi vrácná a chráněná tady to píšou http://www.ifauna.cz/clanek/kozesinova-zvirata/pot kani-krysy-a-krysari/4621/

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:10
- Nahlásit

kinta
no já jen jestli to třeba do té Francie nevzala nějak záhadně přes Ostravu víš třeba jak jela Kejt

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:13
- Nahlásit

MontyCryso????? Žiješ?????

no nevcejtim se tak, ale hejbu se

danajasaPani krysy prej vymřeli takže naše crysa je velmi vrácná a chráněná tady to píšou

slyšíte to???!!!!!

Eldoguerochtěli bychom udělat IPO na jaře, ale mám pocit, že to asi nestihneme a nebudeme mít lidi
hlásím ještě stále volno u nás na BH esli scete paní, je to 28.4.2012. Budou tam už asi dva kníračové na BH a pískat by měl páně Babička

Montydneska jsem se měřila ráno glykemku a 31 no jiní by aasi z té postele asi ani nevstali dr. mi trochu pozněnila inzulíny a já si to nějak neumím nastavit

oujéé, litylity (

Jeden cvičákovat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:15
- Nahlásit

Crysa
Jeden cvičákovat.

Až pojedeš zpátky nezapomeň na mě

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:21
- Nahlásit

Bré deň, huž jsem v práci.

Ráno jsme se s hafákama hezky prošli. Po dlooouhé době jsem jim dala postroje a sobě pás, abychom si to jako osvěžili.

Vyšla jsem ven a byla jsem nasraná, bo napadly bílý sračky. Pak jsme si vyšli a psiska mě furt s-ali, protože se furt motali a nechtěli jít jak mají. Asi po 2 kilometrech mého nadávání se uklidnili a šli způsobně vedle sebe (teda vždycky tak 10 metrů, a pak 100 táhli každý na jinou stranu).
Došla jsem na rybníky a vyfotila jsem si hafáky, pak jsem zjistila, že jsem při focení ztratila jednu hůlku. Pustila jsem Jessu a dala jsem jí hledej. Hůlku mi přinesla.
Jdu dál, ťupám do founu a kochám se krajinou. Za chvilku zjistím, že nemám pouzdro od mobilu! Chvíli jsem váhala, jestli mi stojí to pouzdro za to, že se budu kus vracet. Ale nakonec jsem pustila psy a dala jsem jim hledej. Tomáš hledal myšičku místo pouzdra a Jessa hledala poctivě. Vrátili jsme se snad kilometr než ho našla.
Celá šťastná mi ho donesla, pochválila jsem ji a dávala jsem si do pouzdra mobil. Jessa vyskočila a dala mi hlavou ťafku do rtu tak, že mi tekla krev! Chtěla mi dát pusinku.
Už se mi nechtělo jít potřetí tu samou cestu, tak jsem se vydala jinama, než jsem původně plánovala... Hezky jsme se prošli.

Škoda, že nemůžu jezdit do práce každý den až na půl 9. Líbilo by se mi dát si každé ráno 11 kilásků s hafanama...

Ad alpinning: Je to božííííííííí!!!! Mám novou drogu. Jsem byla na nejtěžší úrovni zrovna (mají různé lekce podle toho, jak je to rychlé) a byla jsem jediná, co byla poprvé. Pak mě ale lektorka chválila, bo jsem to jako jediná zvládala krokově, přestože jsem byla poprvé. Se ptala, essi náhodou necvičím, bo není možný, že to napoprvé zvládám. Když jsem řekla, že jsem hoooodně let dělala docela intenzivně aerobik, tak se jen zasmála. Jsem totiž šla do rytmu často líp než ona. Ale ona má zase mnohem lepší fyzičku, že jo...?

Tudíž všem doporučuju, fšecičko mě dneska bolí.

Tu máte vídejo:
http://www.youtube.com/watch?v=KZwd7d1rV6I

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:21
- Nahlásit

Brýýýdééééén, dnes je za normálních okolností konec února. Ale ještě i zítra máme únor. Takže slevy u mauntfíldu pokračují. Dnes bude den, jenže se zapíše do historie tím, že bude opět obyčejný. Ale pokud mi pošlete ten několik let slibovanej půlmegáč, bude to den nadmíru slavný.
V neděli se jedu podívat na hřepečky z holancka ke kamarádce, přijeli jí na výměnný obchod na zaježdění. Jestli nebudou černí, bude t velmi smutné...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:30
- Nahlásit

A zde píseň pro dnešní den, abychom hodně rychle zamluvili to Pawlínkovo vídejo o sportu:

http://www.youtube.com/watch?v=TqRQi3__FoQ&feature =share

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:33
- Nahlásit

Gerda
abychom hodně rychle zamluvili to Pawlínkovo vídejo o sportu:
Blpče.

Proč mají fšichni na hlavě stejný kvjeták?

bonc
Jak dopadla ta vaše nedělní procházka? Bylo to tu nebo ne? A máte fotky? Kde jste byli???

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:34
- Nahlásit

Crysa
Pani krysy prej vymřeli takže naše crysa je velmi vrácná a chráněná tady to píšou

slyšíte to???!!!!!

Nicmene me pekne seres, muzes mi nejak vysvetlit, proc spis s konma ve staji? Bud rada, ze dbam na svou karmu, jinak bych zapomnela, ze jsi chranena.

Gerda
frizacky konicky ji dovezli? to bude krasa

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:37
- Nahlásit

Tak jsem v podstatě přestěhovaná, mám ž jen počítač a msím počkat až přijdou ajťáci mi přestěhovat i ten. A to může být každou chvíli, tudíž nemůžu samozřejmě pracovat

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:47
- Nahlásit

dneska je postelovej den což znamená že jdu do postele jsem strašně unavená a nic se mi nechce dělat.

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:53
- Nahlásit

Tak abych se jen neválela tak jsem se chtěl objednat na výstavní kurzy a co myslíte no nefungují

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:55
- Nahlásit

leyenda
frizacky konicky ji dovezli?
frísáky ne, má už dva, jsou to blpcí, řikala, že tak hloupý koně už dlouho neviděla, frísáky moc nemusí, právě od tý doby, co je tam má )))) Snažila jsem se jí přesvědčit, že potřebuje shira, říkala, že mi klidně přistaví velikánckej box, když si ho koupim a budu si ho živit....tak sem řikala, že je fakt, že shira asi nepotřebuje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:20
- Nahlásit

čus dementi ,uš ste jeli ráno metrem????
pawLINka
Tu máte vídejo:

twe to mi zklamalo(( já fakt myslela že nějkam jako lezeš pokud to teda nebyl drink!

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
uš ste jeli ráno metrem????
Ne, jen vlakem A neujel mi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:45
- Nahlásit

Baico
A neujel mi
tak to máš dobrý.-)))))mě je to fuk, vemu si dyštak taxána)))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:45
- Nahlásit

Crysa
hlásím ještě stále volno u nás na BH esli scete paní, je to 28.4.2012
Tý jo, to by nebylo špatný, kde přesně je to prosím tě?
pískat by měl páně Babička
ideální
Domluvím se s mušem kdyžtak a dám ti vědět, do kdy nejpozději to potřebuješ vědět?
Monty
lity, lity pani sice nevím essi je glykemka 31 moc nebo málo, event. co to znamená, ale chápu,že ti asi je blbě takže přeju ať je brzy líp
pawLINka
Jsi blázen, ale fandím ti
Gerda
Snažila jsem se jí přesvědčit, že potřebuje shira
Správně o tom ji přesvěč a já se na něj budu jezdit dívat a budu jí ho strašně závidět, páč já si ho nepořídím, pokud se ze mě teda nestane milijonář ...

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:54
- Nahlásit

Eldoguero
eldo, má být na lačno 5, takže 31 je skoro na hranici života a smrti ale už to lesá, už je "jen" 16
takže přeju ať je brzy líp
no doufám, že už si ty inzulíny nastavím, abych už neměla takové glykemky

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:54
- Nahlásit

Nazdař paka

čus dementi ,uš ste jeli ráno metrem????
já autem a páč sem svezla babku vo holi tak mám za sebou dnešní dobrej skutek

pawLINka
bonc
Jak dopadla ta vaše nedělní procházka? Bylo to tu nebo ne? A máte fotky? Kde jste byli???

hele radši se ani neptej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:58
- Nahlásit

Monty
má být na lačno 5
no ty vole
no doufám, že už si ty inzulíny nastavím, abych už neměla takové glykemky
aha, to se nějak nastavuje jo? Tak v tom případě nastavuj rychle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:03
- Nahlásit

Alexa
páč sem svezla babku vo holi
jako na kapotě myslíš jo? no nevim esi bych hovořila vo dobrým skutku teda

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:09
- Nahlásit

Eldoguero
no ona mi pozměnila dr. inzulíny, jako jiný čas, místo večer ráno, protože jsem měla opačné problémy, že jsem měla hipa (moc nízké) noo a nějak to nemůžu vychytat ty ostatní jak si mám dávkovat, takže tak, ale už mě to sere, protože jsem už 4 dny na odpis v sobotu mě trápily ženské problémy, ale to jsem se zfetovala a bylo docela dobře, že jsme byli aspoň na dvě hodiny venku, v neděli už jsem neměla co fetovat a bylo mi blbě, že jsem ležela v posteli celou neděli, včera jsem se skoro neudržela na nohou, dneska už je to lepší, ale pořád si na nějakou delší trasu s knírači netroufám.... ikdyž Soph se včera dusila, tak jí teď dopuju vit C a jitrocelákem, tak by jsme stejnak asi nešli, ale kdyby byla Soph v pořádku, tak by mě o hodně sralo, protože včera bylo nádherně

<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání