| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:11
- Nahlásit
davidkova renatajá fakt myslela že nějkam jako lezeš
No však lezeš. Hodinu chodíš do kopce a druhý den tě bolí každý sval.
EldogueroJsi blázen, ale fandím ti
Dík. Snažím se.
Alexahele radši se ani neptej
Proč? Proč?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:12
- Nahlásit
Monty
neděli už jsem neměla co fetovat a bylo mi blbě
jo to prej bejvá dyš dojde herák.-))))))))))))) musíš mít zásobičku železnou
protože včera bylo nádherně
bude zas,neboj,dyk jaro eště nezačlo pořádně
děcka du dokoukat zdivočelou zem a slehnout ty zasraný šprůůůtky je mi krapet těško jako..snad mi to vydrží!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:13
- Nahlásit
Monty
Montíku, než si to nastavíš a bude ti celkově dobře, nechoď nikam na dlouhý procházky sama. Kdyby to s tebou někde švihlo, nikdo ti nepomůže, každej tě leda překročí s tim, že seš nějaká vyfetlá osoba. Dokud je ti blbě, drž se aspoň pořád na telefonu s někym, koho máš blízko. A proč si jako v práci, když seš na odpis? Neměla bys jít domu ležet a válet se s knírama v posteli?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:22
- Nahlásit
davidkova renata
jo to prej bejvá dyš dojde herák.-))))))))))))) musíš mít zásobičku železnou
no joooo, když já brášky nežeru, jen v nouzi největší
Gerda
jo jo, mám rozum, přece bych nenechala knírače někde na ulici nebo v lese samotné (si pamatuju, jak mi bylo jak byla Sopháč maličká strašně špatně, že už jsem myslela, že je to můj konec, tak jsem si sedla někde v lese a zavolala tatíkovi, aby pro mě přišel - jsem to udělala jen kvůli psům, jsem si představila, že bych třá mohla upadnout do bezvědomí a něco by se jim stalo), tak pro mě přišel, ale sranda byla, navigovat ho, kde v lese jsem od té doby, když už cítím, že mi není moc OK, tak sama nikde nechodím
A proč si jako v práci, když seš na odpis?
mě je škoda si brát dovču, si říkám, nějak to přetrpím v práci a volníčko mi zbude na výlety
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:23
- Nahlásit
Gerda
fotecky este nejsou?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:29
- Nahlásit
EldogueroTý jo, to by nebylo špatný, kde přesně je to prosím tě?
ZKO Štětí http://zkosteti.cz/ - zděs
pískat by měl páně Babička
ideální
Domluvím se s mušem kdyžtak a dám ti vědět, do kdy nejpozději to potřebuješ vědět?
čím dřív, tím líp!
Alexajá autem a páč sem svezla babku vo holi tak mám za sebou dnešní dobrej skutek
já sestru o dvouch holích, takže mám taky dobrej skutek, ještě jsem pustila dva lidi na přechodu a povozila sestru kolem nově budovanýho povodňovýho valu. Takže mám nadobroskutkováno do cca pátku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:41
- Nahlásit
Baicotudíž nemůžu samozřejmě pracovat
tak to je ideální stav, zavolej šéfový, že se chceš stěhovat každej den
Jak to vidíš s plafkováním? Béme plafkovat a tobogánovat a saunovat a nebo chceš rači ještě pro jistotu soplit doma pod peřinou?
Montymá být na lačno 5, takže 31 je skoro na hranici života a smrti ale už to lesá, už je "jen" 16
blázne bláznivá..
sice znám jednoho taky takovýho blázna co s takle rozlínanou glykemkou odmítal ležet doma a jezdil na kole po melouchách dělat obklady a pokládat dlažby, ale pak taky byly dny kdy prostě raději nevylezl. Dávej na sebe fakt bacha!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:56
- Nahlásit
Crysa
neboj
už mám 9 jupííííííí jdu se konečně najíst teď bych pro změnu asi už padla hlady
noo, ono se to prostě někdy tak stane, teď je to tou změnou toho času těch injekcí, jednou jsem se třá zapomněla píchnout a to mě pak makrela sbírala po lese, ale bez ní bych fakt nešla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:00
- Nahlásit
Monty
včera jsem se skoro neudržela na nohou, dneska už je to lepší, ale pořád si na nějakou delší trasu s knírači netroufám
Tak si koukej pořádně odpočinout, venku je stejně hnusně, knírači to pár dní vydržej, raději pár dní eninkovat než být na odpis měsíc třeba
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:00
- Nahlásit
Monty
jo to si pamatuju:-D ale už to prosím tě nevopakuj, musím do práce
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:01
- Nahlásit
Monty
jo to si pamatuju:-D ale už to prosím tě nevopakuj, musím do práce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:06
- Nahlásit
Eldoguero
dyť píšu, že Sopháč je nějaká nachlazená, tak budeme doma, včera mi psala, sousedka, že ošklivě kuckala a jednou zakuckala i doma, asi nic hrozného, ale aspoň pár dní jim dám klid od procházek, my se zotavíme se Soph společně ona je totiž celá já
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:08
- Nahlásit
Crysa
Jak to vidíš s plafkováním?
Pani dneska ještě ne. Je to o dost lepší než včera, ale ještě se necítím uplně fit. Bolení v krku jsem vyhnala, ale spustila se mi šílená rýma.
Právě mi přišla mms, odpo zase nebudu muset venčit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:10
- Nahlásit
Baico
Právě mi přišla mms, odpo zase nebudu muset venči
mamča má prázdniny co????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:14
- Nahlásit
Crysa
čím dřív, tím líp!
Ok, dám ti vědět dnes večír, nejdýl zítra dopoledne jo.
Monty
ona je totiž celá já
Něco mezi nebem a zemí asi
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:16
- Nahlásit
Baico
Právě mi přišla mms, odpo zase nebudu muset venčit
Se máš, já zmokla ráno, dopol., za hodinu jdu moknout znova, odpol. při kósání znova a večer snad vyvenčí muš.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:23
- Nahlásit
EldogueroOk, dám ti vědět dnes večír, nejdýl zítra dopoledne jo.
to jako až takle rychle? to je skvělýýý dyžtak bych vás hnedle naprášila vedoucí zkoušek.
Se máš, já zmokla ráno, dopol., za hodinu jdu moknout znova, odpol. při kósání znova a večer snad vyvenčí muš.
já dopo navlhla, neprší, ale kape. Kamínek mě zmazal blátem převelice. Za chvíli vyrazím venčákovat. Opět do deště.
BaicoPrávě mi přišla mms, odpo zase nebudu muset venčit
dneska ti trochu závidím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:42
- Nahlásit
Alexa
mamča má prázdniny co????
JJ, přesně tak
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:59
- Nahlásit
Crysa
dneska ti trochu závidím
tak já s nima zase na 20 minut půjdu, aby neměli kluci pocit, že na ně kašlu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:01
- Nahlásit
děckáá pomoc jak se píše na složenku číslo účtu když má takovejdle formát 11111-111/1111 ???????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:11
- Nahlásit
Alexaděckáá pomoc jak se píše na složenku číslo účtu když má takovejdle formát 11111-111/1111 ???????
to před pomlčkou je předčíslí, to za pomlčkou je číslo účtu, to za lomítkem jen kod banky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:11
- Nahlásit
Alexa
To je divnej formát. Ale asi bych to napsala normálně - To před pomlčkou do těch prvních okýnek, za pomlčkou bych napsala za tu silnou čáru a za lomítkem je kód baňky, ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:13 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Alexa
Číslo bankovního účtu s předčíslím, např.: 19-364751 se vyplňuje takto:
zdroj: http://www.ceskaposta.cz/cz/sluzby/penezni-sluzby/ cr/postovni-poukazka-a-id254/
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:18
- Nahlásit
Alexa
tak piš čísla odzadu nebo začni nulama , ale jde to i od předu . Oni si s tím ta jejich počítadla poradí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:34
- Nahlásit
Alexa
nechcu sejčkovat, ale ten formát je blbě, todle je starej tvar, teď už účty v kmeni čísla pomlčku nemaj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:35
- Nahlásit
pawLINkaTo je divnej formát. Ale asi bych to napsala normálně - To před pomlčkou do těch prvních okýnek, za pomlčkou bych napsala za tu silnou čáru a za lomítkem je kód baňky, ne?
no právě to je prosím číslo ČKS
Crysa
agáta12
no banka je jasná, ale když napíšu to dlouhý číslo jako předčíslí tak pak bude číslo účtu jenom 3 čísla, mě tak serou že jim to nemůžu poslat z účtu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:36
- Nahlásit
Crysa
to jako až takle rychle
No bať, essi v tom termínu nemáme něco jinýho, tak si to rovnou naplánujeme k vám ne
Du vyeninkovat druhou várku psůch
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:36
- Nahlásit
Crysa
to jako až takle rychle
No bať, essi v tom termínu nemáme něco jinýho, tak si to rovnou naplánujeme k vám ne
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:38
- Nahlásit
Crysa
to jako až takle rychle
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:43
- Nahlásit
Alexano právě to je prosím číslo ČKS
Příspěvek za nového člena činí 160,- Kč , za stávajícího či přešlého 150,- Kč. Číslo našeho účtu je: 57438011 / 0100 (v případě úhrady členských příspěvků převodem). Použijete-li přiloženou složenku - vyplňte pouze jednu, druhou použijte pro dohlašování členů během roku. Ať již hradíte příspěvky bankovním převodem či složenkou typu „A“, uveďte do variabilního symbolu dvojčíslí: 01 a k tomu číslo Vaší ZKO (např. ZKO číslo 468 vyplní do variabilního symbolu: 01468).
tady teda píšou číslo jiný..
http://www.kynologie.cz/cks/dokumenty/zakladna2012 .htm
|