| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
No toto, rušim, příkaz na megáč v bance. A máš po kolouškoj.
Grin
Bůch do domu, hůl do ruky??
ajooooooo! Možná to Atuš ale neví, jinak si to neumim vysvětlit.... ))))))))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:30
- Nahlásit
Gerda
Možná to Atuš ale neví, jinak si to neumim vysvětlit
no ale neřekneme jí to, že ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:30
- Nahlásit
Gerda
No toto, rušim, příkaz na megáč v bance
no toto!! a máš po kamarádce tě řikám! bestak mě máš jen pro prachy jak je vidět!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
dobře, vracim příkas do banky, ale ne že to všechno porbendíš s kolouchama. Máš to hlavně na lázně a teeeen geriatrix chondro nebo jak se to menuje.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
Gdyš ti Můdr přeje s lehátkem,tak si to nevodpustím taky!
Všeciko nejlepšejší a samože nějaký to kilíčko dolů,abys nám při příští náfštěvě zase nerosedla lehátko!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:36
- Nahlásit
Gerda
teeeen geriatrix chondro
jj ten nutně potřebuju,ale zapomněla sem proč..
Jebloň
,abys nám při příští náfštěvě zase nerosedla lehátko!
ste prostě hajzli!!! fšichni!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:42
- Nahlásit
Jebloň
abys nám při příští náfštěvě zase nerosedla lehátko!
ty woe tlustá mamka vám rozsedla lehátko jo???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:44
- Nahlásit
Alexa
woe tlustá mamka vám rozsedla lehátko jo???
bylo na mě narafičený,kreténe!!!!!!!!!!!
zan trest vám sem dám videjko Jak mamka nakupovala f seksšopu..
http://www.youtube.com/watch?v=PwMblRe8fKo&feature =related
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
bylo na mě narafičený,kreténe!!!!!!!!!!!
a to víš žejo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:35
- Nahlásit
Chcete něco vědět? Za dvě hodiny frčím dom.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:39
- Nahlásit
Všechno nejlepší Renčo a co jinýho ti popřát než hodně prachů.Takže se nezapomeň večer kouknout na účet
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:41
- Nahlásit
Nazdar xichti, nedočítám, nečtu, prolítávám, po práci byl cvičák, po cvičáku vyvenčit, naobědvat, po O zas vysmahnu s čoklema a možná na vás ještě večer bafnu. Ještě se tu porozhlídnu u oběda, ale esli mě někdo něco chce, tak na mailu. Ale věřím tomu že jsem nikomu nechyběla a nikdo nic nechce. Tak zak čůůůůůůůůůůůůs xichtice.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:42
- Nahlásit
laguna
Takže se nezapomeň večer kouknout na účet
esi ho jako nemám vod vás vytunelovanej???? no to se neboj,vo tomdle riziku samo vím
all gdo brání
zejtra na 10 jízdárna kdo chce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:49
- Nahlásit
davidkova renata
No já si počkám na nedělu do ZLofsi. Potřebuju to doma dát do kupy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:03
- Nahlásit
chci domů dneska mě to v práci vůbec, ale vůbec nebaví
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:11
- Nahlásit
Monty
dneska mě to v práci vůbec, ale vůbec nebaví
No tak já měla zadanou púráci, dělala jsem na tom celý týden a ve chvíli, kdy to mám hotové, měla jsem to dnes odevzdat, tak mi jeden píp z vedlejšího odboru mi to shodil ze stolu. Takže týden práce na nic.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
all gdo brání
zejtra jedu za babkou takže já tak leda hovno.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:29
- Nahlásit
GerdaJenže jak ho míjim, pán vyndavá z kapsy kapesník a lahvičku. Ženy, zastavilo se mi strachy srdce. Furt sem ale šla, jen sem si přešla na kraj chodniku, abych ho měla aspoň trošku v zornym poli. Zůstal stát. Šla sem furt jakoby nic. JAKOBY samozřejmě, byla sem podělaná strachy. A nikde nikdo furt!!!!!!!! Otočil se a malinkej kousíček popošel za mnou. Ale fakt malinkej, pár kroků, mezera mezi náma se furt zvětšovala, to ne, ž by mě pronásledoval, to ani omylem. Pak sem se otočila, když už sem byla mimo křoviska a už tam nebyl. Srdce se znova nahodilo a mlátilo tak děsně, že sem si musela zapálit, což ho rozbouchalo eště o něco víc. STrašně se mi pak rozklepaly nohy. Takže to sem se tak rozbála fčéra večer.
z fora astmatiků "hoši, včera jsem se málem posral a chcíp, du si večer nadejchat vlahýho jarního vzduchu a nějakej pes tam vrčí a napadá ženckou, kouknu za roští, esli už se tam neválí v tratolišti krve, při tom vyndavám z kapcy astmatický dejchátko abych popadl dech a kapesním na otření ledovýho potu a hovna od zadele. Ta ženská tam ještě bojovala s tím vrčícím psem a tak jsem raději šel dom"
lity lity paní, takovýhle zážitky jsem ráda že tady na vsi nemívám.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:39
- Nahlásit
Matce žumpí přejem Hepybrrrzdej ménem celý smečky
tady jedu žumpičku do zásoby darem
až prdne hercna tak zde je nová, taktéž do rezervy na další půl století aby bylo v zásobě všeho dostatek
tady trochu peněs
a tady lepší vopalovací rybníček
a ještě pořádnýho psa, znakatýho Rexe, vot miminka aby ste si ho paní ještě naučila na asistenčního až bé nosit ty zapomenutý věci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:42
- Nahlásit
Crysa
z fora astmatiků "
tysidebil ))))))))))))))))) to neni možný todlecto ))))))))))))
a ještě pořádnýho psa, znakatýho Rexe
jejda ...možná pudu rači do toho alchajmřího centra u bajkofky,tam se vo mě postaraj
děcka du ven a dřít,zatial..
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:50 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Crysa
davidkova renata
Jen sem vlezu a zase du,páč mě vy dvě máte na svědomí......a moji židli u PC taky.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:52
- Nahlásit
Děcka, až tu půjde Kejtlin Kejtlinovič kolem, tak jí simvás řekněte, že Alavic koňckej přišel, včíra, hodili mě to pěkně přes plot, dneska to otevřu a tam místo dvou balení bylo jedno!!!
tak mě ráno chytil nerf jak jsem dolítla na otočku dom a rozbalila to, hned jsem hledala číslo na tu firmu a že budu sprostá a arogantní, prostě asertivní se tomu neska říká a ejhle, pán co to zvet byl asi asertivnější jak já a ihned po mym oznámení co se mě jako stalo (všechny argumenti vedoucí mě k nasranému tónu jsem mu uvedla bez nádechu v návaznosti na pozdraf) ihned odpověděl, že posílaj obratem druhý balení kerý příde v pondělí. Až mě to jako vyrazilo dech vám řikám, jak to jako bylo bez problému.
Takže tý Kejtlině řekněte, že to příde v pondělí pro ní, páč už musím neska dát paní Asíčkový na ty brnkavý nohy, už neměla 4 dni a do pondělí je to na ní dlouho na paní Asíčkovou.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:52
- Nahlásit
JebloňJen sem vlezu a zase du,páč mě vy dvě máte na svědomí......a moji židli u PC taky.
sis rosedla židli? dyk si poloviční?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
Všechno néééééééééj matce fory hodně penězůch hlavně a hodně kil ... dolů samozřejmě abys už nerozsedla žádný lehátko
Všechny zdravím a hlásím, že mi dnes bylo blbě jen lehce tak to snad bude ok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:01
- Nahlásit
Eldoguero
že mi dnes bylo blbě jen lehce
tak béš těhotná asi jen k lechce ))
ad točivej NO..prej to svedli na epku,kortikoidy nezabraly vůbec,ode dneška má 1 0 1 nějaký léky na epku taxe uvidí esi to zabere
a uš mizim!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:07
- Nahlásit
Za půl hodiny už budu doma. Heč.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:09
- Nahlásit
Tak dřív, muš mi volal, že se nemůže dostat domů, tak už padám, abych ho vysvobodila.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:11
- Nahlásit
Baico
hm, no to potěší...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:18
- Nahlásit
Monty
hm, no to potěší
Poslední dobou mi to tady "teší" nějak moc. Nejlepší je ten novej kolega.Všichni ho velmi, ale opravdu velmi milujeme
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:26
- Nahlásit
Baico
co vám dělá, že ho všichni velmi milujete??? je ještě ve zkušebce? by mohl vyletět, třá kdyby jste ho k tomu dohnaly
|