Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:41
- Nahlásit

Crysa
A i když je dost nad nulou, tak fičí jak v p..olabský nížině..
to jo, ale mohlo by to vysušit to bahno

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:43
- Nahlásit

kejtlinto jo, ale mohlo by to vysušit to bahno

jo, vysychá to, zahrada už mi neplave, cvičák ale zas plave moc, tam zůstal ještě ten permafrost půl metru pod zemí a je to tam ne neopren a ploutve. Ale i tak jsme kósali. Jaro huš aby bylo, to vopravdový.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:45
- Nahlásit

Crysa
jo, vysychá to, zahrada už mi neplave
já ještě nevyjedu z vrat,hrabu se v tom bahně jak blázen, jezdí si to kam chce, vyloženě plavu v bahně s autem

Tinta76
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:51 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

davidkova renata
panííí, dárku nemaje všecičko nejlepčejší vám k naroskám přeju, snat vás troška bejlího neurazí

uffff, tak jsem to eště stihla ... a zas můžu jít

edit: tyvole, co to tady je za novostě prej nahlásit, no já padám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:02
- Nahlásit

Crysa
Jsem velmi zvědavá zítra na cvičák, ještě minulý týden tam bylo cca 30 cm sněhu a přes týden všechno roztálo, bém plovat asik Ale neva, odkóšem na cestě a poslouchat budem vevnitř ve velký klubovně, beztak tam cvičíme pomalu celou zimu
Jo, ale zítra jdu letos poprvé na stopýýýýýýý

Tinta76
Zdravím pani, jsem vás tu dlouho předlouho neviděla

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:16
- Nahlásit

EldogueroJo, ale zítra jdu letos poprvé na stopýýýýýýý

já v neděli předám Harýska a taky začnem mnohokrát v týdnu čuchat, na jednu stranu se těším, na druhou ne, páč až do prosince to bude zas kolik hodin na polích.. mnoho kiláků našlapanejch..

děcka du asi spáč, očka se mi klíží, hlava do klávesnice padá..

brou noc vespolek

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:47
- Nahlásit

se mi to smázlo tak znova:

čau kretééníí, vůbec ale vůbec jsem na vás dneska neměla čas. Máme taky bahno, asi půl metru pod sněhem

Gerda
Grinofka chtěla jít s náma??!! A nepůjde páč jí zlá očklivá Gerdice napovídala nějaký absolutní nepravdy???!!!

Mamce žádný dary nedam, páč tady z Domku na konci světa takový špumprdágle nendou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:48
- Nahlásit

Crysa
Já se těším mooooc, huš mi to chybělo
Jen z toho povinnýho BHčka začínám mít noční můry

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:00
- Nahlásit

Eldoguero
Jen z toho povinnýho BHčka začínám mít noční můry

to mi povídej, teď vyplňuju přihlášku na zkoušky a zjistila sem že ten termín co sme chtěli nároďák sme prošvihli, tak to musíme posunout a vychází to na jeden tejden nároďák a další béháčko, tak sem zvědavá essi to projde, mě je to fuk páč du jenom na béháčko, který obávám se Baruška cyklistu a podobný atrakce neskousne, teda asi spíš skousne essi mě chápeš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:22
- Nahlásit

sem překonala sama sebe a maso z balkónu rozsekala a dala do lednice na zítřejší krmení, deky v kterých bylo zabalený dala do pračky na odložený start až ráno vstanu, tak to bude vypraný, jen to pověsím, psi se vyčůrali zatímco jsem sekala ty slepice, tak můžeme jít spát.Dobrou noc žumpo

hancaw
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:22
- Nahlásit

bonc jo jo asi pujdeme fakt jen my dvě! Gerdice nakecela Grinofce že jsme blasni co jí zanechaj uprostřed pustiny napospas mrchožrotům tak si Grinofka radši pořídila bolavý koleno!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:45
- Nahlásit

Alexa
Je to hrozná zkouška to BHčko
Já jsem zase zvědavá s jako se Kalun ráno probudí, podle toho poznám essi to dáme nebo ne a případně ani nikam nepojedu

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 00:34
- Nahlásit

hancaw
bonc

Hele jak muzu dat ctyrycet gdys nedam bez bolavy nohy ani 10 velkovychazkovym tempem este furt to boli a pridala se i kycel, tzn jsem prakticky ynvalyda )))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 01:24
- Nahlásit

EldogueroAlexa
Je to hrozná zkouška to BHčko

no taky mě z toho jímá, páč ty dvě chůze jsou votřes a nehodlám to skládat na několikrát jen proto, abych mohla na jaře udělat čuchací trojku.. nebojim se těch cviků, ale že se mě čuba odpojí a znechucením pobleje a odejde v půlce chůze. Nevydržela ještě nic tak dlouho, krom spaní a jídla, to nám jde..

jdu zas ležet, jsem předtím dala čupce prášky, že za půl hodiny má dostat jídlo a zas mě pohltila časová smyčka..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 07:52
- Nahlásit

stávejte vy krafky

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 07:58
- Nahlásit

kejtlin
sem fstanutá a začínám makat

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 08:04
- Nahlásit

taky jsem vstanutá už přes hodinu

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 08:32
- Nahlásit

co tu děláte bugr na chodbě???? mě to vzbudilo!!!!
vono je zasráno.. proč nemůže bejt ještě chvíli noc..

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 08:37
- Nahlásit

Crysa
protože je krásný den svítí sluníčko

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 08:49
- Nahlásit

Montyprotože je krásný den svítí sluníčko

no to máte jediný štěstí, jinak bych vás bacila, bacilové budící. Jdu si slejt druhý kafe a přemejšlet co je za den a co jsem měla a neměla v plánu, jsem nějaká úpa mimózní... dobže, tak dneska víc mimózní jak jindy, no. Nebo si půjdu ještě lehnout k autosalonu, s Crysou bém čučet na auta..

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 08:58
- Nahlásit

Crysa
my si uděláme asi hodinovou procházku k bráchovi, ale ještě nevím, není mi dobře a pak zpátky, děcka by poblbly s bráchovým jorkem, tak snad mi zabere aulin

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 09:21
- Nahlásit

Krásnou soboty milé přítelkyně.
Již jsem delší čas aktivní, neboť k nám zavítají zaměstnanci Ikea dopravy a přivezou nové rošty a matraci k postelím. Což je výsledkem reklamace, anžto jsme asi pravděpodobně s manželem mým byli příliš ...rozdovádění?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 09:21
- Nahlásit

Brýtro národe!

Crysa
Nebo si půjdu ještě lehnout k autosalonu, s Crysou bém čučet na auta..

Já taky čučim v sobou na autosalon )))))) když teda nespim, ale teď už nespim, bo mě ta nádhera zas probudila. Jako neee Maryje, ta je hodná, ale ta debilita nahoře.

Fčéra sme eště byli večer skoro dvě hodiny venku s berňačkama a Filátkama, Maryje je řádně oprocházkovaná, už večír ani jít nechtěla, ona vůbec večer nechce chodit ven, dycky jí řikám - Maryje dám ti piškot, když vylezeš a pudeš se mnou ven. A vona nejde, tak musim jít pro piškot a nalákat jí na jídlo.

Za chvíli jedeme, jelikož je ten natvrdlej senil už na obranách, můžu vám prozradit, že mu dnes zkazíme mimořádně velmi celý den )))))))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 10:00
- Nahlásit

holky, běžte mrknout na tajnou

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 10:15
- Nahlásit

Gerda
můžu vám prozradit, že mu dnes zkazíme mimořádně velmi celý den )))))))
Dostane plešomorče?

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 11:03
- Nahlásit

Gerda
můžu vám prozradit, že mu dnes zkazíme mimořádně velmi celý den
moc milé od vás

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 11:04
- Nahlásit

Gerda
hlavně to zdokumentujte, nic nepotěší víc než nasraný senil

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 11:33
- Nahlásit

nic, jdeme k bráchovi
budeme tady asi až večer

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 15:50
- Nahlásit

Hale, tak nejen žumpa posoudila ten pořad s Eninkou za podivný, diskuse je tadyk
asi stádovitost je nakažlivá

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 17:12
- Nahlásit

zduř paka
měly jsme moc krásnej den, mamky komentáře VY STE TAKOVÝ KRETÉNI apod. vypovídaj myslím dost holky dovalej fotodokumentaci, měla sem několikrát lehkej cik, až uvidíte fotky tak ho budete mít taky, jo a až zslyšíte gerdin příběh tak asi budete mít velkej

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání