| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 10:55
- Nahlásit
bonc mám můžeš smazat. Zase abysme pak Davídkovou našly až jí šílenej kraken odvleče
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
kecáš????
Ať se propadnu do západního Německa
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:07
- Nahlásit
hancaw
odpoledne jdeme igelititi
pani, my dneska jeigelitíme, páč dem plavat. Ale příští týden asi zas jdeme, tak si vzpomeň na ten časopis, jestli ho budeš chtít.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:19
- Nahlásit
hancaw
abysme pak Davídkovou našly až jí šílenej kraken odvleče
to je fakt, vona je dost lehká, essi mi jako rozumíš by si kraken ani nemusel všimnout že jest zapřažen a mohla by vesele odskotačit po stopách i s Davídkovou v závěsu... ale za pár hodin, tak deset, by se s ní zas vrátila
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:58 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
bonc to jako mamka lechká je to pravdu díš no jo ale kam by se s ní vrátila? myslíš jako k tobě domu? By ti mamku vyložila na prahu bych vcelku nechtěla být přítomná!
Venta prima! Tak se pěkně vyčochtejte čochtani
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:18
- Nahlásit
nazdar můry, nedočítám nic ani tajnou nejsu blázen.Vše jsem nakrmila a jdu zase spát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:33
- Nahlásit
Nazdar magoří
je mi blbě
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:37
- Nahlásit
hancaw
no jo ale kam by se s ní vrátila? myslíš jako k tobě domu? By ti mamku vyložila na prahu bych vcelku nechtěla být přítomná!
vrátila by se k autu, domu je to přece jenom od Rakovníka maličko zacházka. Když si představim kolik by toho z mamky zbylo, po 10-ti hodinách smýkání po lese, tak bysme ty zakrvavený cáry smetly do pytlíčku a vzala bys je dom zkrmit, moji to nežerou
Eldoguero
je mi blbě
to máš z toho jakej život ty vedeš, z těch kamarádů se kterejma se stýkáš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:46
- Nahlásit
za dvě a čtvrt hodiny jdu a budu mít krásné děti
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:54
- Nahlásit
Monty
ty si fakty úpa prdlá!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:57
- Nahlásit
stetisek123
to jsi zjístila, až teď????
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:58
- Nahlásit
stetisek123
ty si fakty úpa prdlá!!!
Nenadávej mojí holčičce!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:59
- Nahlásit
neberte méno mamky du huby nadarmo vy degeni!
du ven a dřít (
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:05
- Nahlásit
kinta
neeee bože ted jsem vás dočetla na fb, jak jste vlastně spřízněné chtěl ajsem to porvařit a vy jste mě předběhly
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:09
- Nahlásit
kinta
díky mami máš o u mě, až tě někdo bude s.át, tak mi řekni
Grin
jo máme obě rády růžovou a nemáme rády ryby, my musíme být matka a dítě
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
už si tam dlouho nebyla,co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:24
- Nahlásit
Nazdar dementní lidé! Jak se máte? necho´dte nikdo s boncovnou a hancownou na vycházku, sic zemřete smrtí strašlivou únavovou a rozpadem kostích fšech! Varujte se jich, jsou posedlé. vyzývám hancuw, aby se mi postavila, opakuji - postavila - potřebuju už tu mičurinskou radu, seménka jsou smutná a již chtějí klíčit, opakuji.
Fčéra už sem se nepřipojila, páč to nešlo, abch vám napsala, jak jsem se defekovala strachy, ale dnes bych vám psala znova, tak vám musim teď napsat obě historky pofidérní najednou.
Fčéra si tak dem s markusem pěkně v deset po sídlu, nikde nikdo, hrajem hru - naval klacek pejsku (a pejsek pak jako vrčí, uhejbá, strašlivě klacek brání a velmi se raduje z této hry) - pročež zpoza rohu u křovisek vyšel pán. Psa neměl, tak si řikám, ten mě nezajímá. Jenže na mojí úrovni se zastavil a šmátral v kapse. Většinou dělám jakoby nic, jen si naň dávám pozor a jdu si směrem, kde křiviska končej. Jenže jak ho míjim, pán vyndavá z kapsy kapesník a lahvičku. Ženy, zastavilo se mi strachy srdce. Furt sem ale šla, jen sem si přešla na kraj chodniku, abych ho měla aspoň trošku v zornym poli. Zůstal stát. Šla sem furt jakoby nic. JAKOBY samozřejmě, byla sem podělaná strachy. A nikde nikdo furt!!!!!!!! Otočil se a malinkej kousíček popošel za mnou. Ale fakt malinkej, pár kroků, mezera mezi náma se furt zvětšovala, to ne, ž by mě pronásledoval, to ani omylem. Pak sem se otočila, když už sem byla mimo křoviska a už tam nebyl. Srdce se znova nahodilo a mlátilo tak děsně, že sem si musela zapálit, což ho rozbouchalo eště o něco víc. STrašně se mi pak rozklepaly nohy. Takže to sem se tak rozbála fčéra večer.
No a dneska ráno - vyjíždim z párkingu, ouzká cesta, po obou stranách se parkuje, projede jen jedno auto. Jsem už v té cestě, proti mě vyjíždí nějaký stříbrný auto do té ouzké cestičky. myslela sem, že neormálně počká, až projedu, u něj bylo místo na vyhnutí, chtěla sem tam dojet a uhnout mu z cesty, aby i on mohl najet do ouzké silničky. Jenže se tam vnutil, bylo jasný, že oba se tam nevejdem, jelikož byl blíž u vjezdu, jela sem furt s tim, že se mu u rozšířenýho kousku vyhnu a pustim ho. Hele, von normálně jel, úplně brunátnej vzteky, a udělal jako v kobře ten chvat volantem, jakože do mě narazí, myslel, že se leknu, strhnu volant na druhou stranu a zbořim auto, co tam parkovalo. No nelekla sem se, bo sme jeli dost pomalu, ale ten byl tak vytočenej, že možná umřel na křižovatce nejbližší...došlo mi až pak, co to udělal, a nadávala jsem mu půl cesty do práce, druhou půljku už sem nadávala někomu jinýmu, kdo mě nasral při jízdě ))))
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:29
- Nahlásit
kinta
pardon maminko
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:32
- Nahlásit
Gerda
jsi velmi velice statečná Gerda
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:41
- Nahlásit
Gerda jsem zde paní opakuji jsem zde ale jdu pryč asi tak za fteřinu klíčení proberem po majlu již vím i jak namíchat substrát.
Jsi velmi čikovná pani! Já bych vystoupila a nakobřila bych pánoj jednu do čenichu
[b]bonc bohužel, Džína je dosti vybíravá oválená sousta nežere a taky bych to musela vovařit.....přidat zebleninu a tak... radši koupim vetamix..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 14:12
- Nahlásit
Gerda
Jenže jak ho míjim, pán vyndavá z kapsy kapesník a lahvičku
chtěl tě omámit chloroformem jako a pak odtáhnout domů znásilnit,uřezat za živa končetiny a sežrat ti řikám!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 14:13
- Nahlásit
bonc
to máš z toho jakej život ty vedeš, z těch kamarádů se kterejma se stýkáš
To já samozřejmě vím, proto jim to taky voznamuju, aby jste to věděly taky
Gerda
Tý woe
Maryje musí projít kurzem obranného psa, jinak nevim, leda snad, že bych ti dala Bjutinku, ta na podobná individua a hnusosousedku řve jak protržená a vypadá u toho pitbulovatě
Akorát od těch aut tě asi nezachrání
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 14:37
- Nahlásit
Hele jako von asi nebezpečnej nebyl, ale bála sem se děsně trašně moc. Mařena by ho samozřejmě kousla, vo to vůbec nejde, ale je malá a nikdo by se jí nebál, asi by se nakopnutim nechala od dalších útoků odradit. Neni to pes, co by se zakous a držel by. Taky je možný, že si chudák pán jenom vyndaval něco úplně neškodnýho z kapsy, třá voňavku, třá šel od milenky, a vypsychovaná Gerdice viděla jen samou vraždu smrt zabití ))
Dnes vám tedy hrajeme pro dobrou náladu:
http://www.stream.cz/video/664884-neco-tak-strasne ho-jste-jeste-nevideli
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 14:50
- Nahlásit
už skoro jduuuuuuuu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 14:52
- Nahlásit
Gerda
To neva, ale byl určitě divnej
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 15:34
- Nahlásit
Gerda
Já to video pustila !!!! UUÁÁÁÁÁ
To je eště strašnější než pán s lahvičkou !!!!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 15:39
- Nahlásit
agáta12
Gerda
Já to video pustila !!!! UUÁÁÁÁÁ
To je eště strašnější než pán s lahvičkou !!!!
Souhlasím,je to to nejstrašnější co sem dneska viděla!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 16:20
- Nahlásit
Jebloň
agáta12
A já si zas nepustím ani plyn
a du pryč
|
hancaw
Člen |