Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 17:02 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Hele dylyny vysvětlete mi ten fejsbuk...
přijde mi upozornění že někdo něco vokomentoval, tak na to kliknu, objeví se mi co kdo vokomentoval, ale ten koment se mi nevobjeví nebo se vobjeví až za delší dobu, nebo se vobjeví a pak zmizí. Já tomu nerozumim kua

edit: Crysogerdí kletba!! a ještě sem se málem nahlásila

Jebloň
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 17:17
- Nahlásit

Grin
Hele dylyny vysvětlete mi ten fejsbuk...
přijde mi upozornění že někdo něco vokomentoval, tak na to kliknu, objeví se mi co kdo vokomentoval, ale ten koment se mi nevobjeví nebo se vobjeví až za delší dobu, nebo se vobjeví a pak zmizí. Já tomu nerozumim kua

Nic k vysvětlování není,každej den touhle dobou(odpoledne a večer) FB blbne a příspěvky jsou vidět se zpožděním.

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 17:31
- Nahlásit

Jebloň
tak to je gut teda vědět

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 17:37
- Nahlásit

Gerda
si mohla včera umřít strašlivou smrtí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 19:01
- Nahlásit

Gerda
vyndavá z kapsy kapesník a lahvičku
tyjo bych měla taky psychopatický přectavy třá to ale byl jen nějakej nebožák s rýmou a chtěl si nakapat sanorin

co děláte děcka?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
co děláte děcka?

sem v hokně

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 19:20
- Nahlásit

davidkova renata
co děláte děcka?
koukam, jak stale pribyvaji nova a nova monoprispevatelska temata (o hovne vetsinou)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 19:30
- Nahlásit

kejtlin
sem v hokně

leyenda
taky koukám

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 19:35
- Nahlásit

davidkova renata
co děláte děcka?
Jako slušný lidi sme v práci, ty degene.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 19:50
- Nahlásit

Gerda
Jako slušný lidi sme v práci, ty degene.
tak to potom jo.. sem velmi asocijální flundra bo sem byla doma z práce už f 7 ráno))) paxem teda eště musela jít na asi 1.5h

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 22:45
- Nahlásit

davidkova renata
už sem takiii domkiiiii, vovenčíno, vomyto, příprava na spánek dokonána jest ))

dobrou degénci, zejména těm, co mají zítra volnoooooooooooooooooooooooooooooo!

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 05:55
- Nahlásit

davidkova renata
Milá Renčo,
dnes máš dost kulaté narozky (latinsky to vypadá lépe : QUINQUAGINTA ) ,ale to je fuk,kolik ti je.Přeji ti,aby nebylo hůř a abys byla pořád stejná kamarádka,jako dosud

PS: To lehátko máš stále připravené,tak doufám,že tě na něm letos zase uvidím a budu ti moct za vše osobně poděkovat.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 06:16
- Nahlásit

davidkova renata
pani, mooooc vam gratuluju v vyznamnymu jubileu, neklesejte na mysli, je to jen cislo

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 06:54
- Nahlásit

davidkova renata

Prostě nemám slov ....

URL

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 06:58
- Nahlásit

Matka pluku má vyskytiny jo? A opravdický? Kolik? Patnáct? Tak jí teda přeju fšecko nejlepší a sem moc ráda, že se před těma patnácti lety vyskytla

Tu máš sluníčko, aby ti bylo pořád teplíčko

Tu máš rybníček, takovej malinkej, ale zasejc soukromej jenom pro tebe,můžeš se tam válet úpa bez

Tu máš nějaký prachy ať nemusíš furt škudlit

A tu máš vidle, o peníze je holt nutné se pořádně starat, každý týden je musíš obrátit, aby ti odzdola nezačali plesnivět

hancaw
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 07:27
- Nahlásit

Davídková jéé pani! Fšechno nejlepčejší k vyskytinám! Hodně zdraví a vzteklejch vrčákůch ostatní přijde samo

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 07:40
- Nahlásit

davidkova renata
HEPY BRZDEJ TU JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
HEPY BRZDEJ TU JUUUUUUUUUUUUU
HEPY BRZDEJ DIR MAMKA HEPY BRZDEEEEEEEEEJ TUUUUUU JUUUUUUUUUUUUUUUUU

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 07:43
- Nahlásit

Matka fory má dneska narozeniny??????????
Přeju fšééééééécko nééééééééj!!!!! A přidávám taky sluníčko, bo vím, že to tě dělá ščastnou.

PS: Přidávám taky nějaký prachy, bo vím, že je máš ráda, ty stará lakoto.

Jo a přeju taky, aby se v žumpě objevil brzo zase nějaký chlop, ať máš trochu zábavy.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:10 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

popřála jsem mamce, ale neřekla jsem vám dobré ráno
je tady páteček jupí jou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:27
- Nahlásit

davidkova renata
všechno nej k narozkám mamko a sem tě posíláme

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 09:01
- Nahlásit

davídková renata

Všecko nejlepší k narozeninám

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 09:01
- Nahlásit

Máááámka má narozeniny, my máme přání jediný, hooodne prachůch, hooodně prachůch, hlavně hodně prachůch !!!!!
Dneska jsem si přispala, vstáala jsem až ve čtvrt na seddm. Končí nám vyrovnávací období a já jim tady odmítla nechat 2 hodiny nad limit.

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 09:02
- Nahlásit

MATCE FORY VSECHNO NEJLEPSIII A NEJAKYHO DESNE BOHATYHO SAMCE CO BY JI ZBOZNOVAL NA DALKU A NEUSTALE JI ZAHRNOVAL DARY!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 09:39
- Nahlásit

[b]Milá mamko, ty naše drahá obstarožní megero, přejeme ti s Markusem jen to nejlepčejší, ať máš furt peníze a hubený nohy, aby se i lidi venku nesmáli jako dycky. Ať se ti práší za kočárem, ať máš všechno, co máš mít, co si přeješ a co chceš. TAKŽE FŠÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!
PS: dárky má zakázaný nějak pofidérně, posílám ti teda na účet megáč.[/b]

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:12 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata

sice mezi posledníma, ale fšescko neeeeeeeeeeeeeeeeeeej
a tady máš takovou malou chatičku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:12
- Nahlásit

co tu blbnete ,vy degeni??
uš ste někdy viděli že by někdo jako vopravdu slavil narosky dyš pamatuje vznik tyranosaura rexe vosobně??co je na tom ke slavení a blahopřání netušim,spíš byste měli vybírat nějakou fešnou ekologickou,leč přesto cenově dostupnou rakef..abyste pak nebyli zaskočený jako
každopádně všem moc díky za dary,slunko je nejvíc a prachy se budou hodit,plánuju nějakýho mladýho čanymilence,ale nevim esi pude dobrovolně,tak možná budu muset pustit chlup..myslim chlup jako chlup,né chlup jako chlup vy volové
Monty
twe asi to neklapne s tou dyjetní stravou..právě sem sežrala skoro celou bombošku co dovalila neonka a zapila jí šlehačkou....asi mám nějaký laktační vobdobí nebo nevim....čekám až se mi udělá blbě,ale zatim bohužel nic

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
sme ti pořáli, tak nám dej nějaký pohoštění, ne? Sme návštěva ty blázne, náfštěvy musíš uctít... ))))))))))))))))))) Host do domu, bůch do domu.

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:24
- Nahlásit

Gerda
Host do domu, bůch do domu.
no ty woe, Bůcha bych do domu nechtěla teda...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:25
- Nahlásit

Gerda
Host do domu, bůch do domu.
šiš a proč myslíš,že vedle mazaně zrovna píšu,že ke mě nikdo domů nesmí!! že to jako nesnesu! tim sem jako chtěla naznačit(ale marně asi bo ste tupý prostě!! ) že dary dobrý a už můžete padat!určo máte cosi na práci,taxe nezdržujte zbytečně,bestak se ničeho nedočkáte a vůbec..vodted je tu Skupina Hubnutí onlajn,takže maximálně tak nějaká řeřicha,obilný líčky,polystyren a makrobyjotycká strava..to se naprosto nedá žrát,takže jem zbytečný tu prodlívat,bestak byste to nejdeli a eště mě pomluvili,takže prostě si děte poé svejch jak vám vod začátku radim..to s váma myslim dobře

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:25
- Nahlásit

Gerda

jako ono to je.... Bůch do domu, hůl do ruky??

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání