Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
tak béš těhotná asi jen k lechce))
To 100% jsem už pár let co se mi tohle vrací
ad točivej NO..prej to svedli na epku,kortikoidy nezabraly vůbec,ode dneška má 1 0 1 nějaký léky na epku taxe uvidí esi to zabere
Takže hematom to nebyl
snad mu to zabere no
Baico
Novýho kolegu můžete šikanovat trochu né, essi je to jelito

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:43
- Nahlásit

moc sem vás nedočetla crysa beru na vědomí, nespěchám, jinak jsi strašlivej debil z fóry astmatiků

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:59
- Nahlásit

Eldoguero
Novýho kolegu můžete šikanovat trochu né, essi je to jelito
No je to jelyto,ale velký oblíbenec naší ještě oblíbenější šéfové. Já bohžel nedokážu skrývat své nesympatie a důsledkem toho je, že jsem od března přestěhována do jiné kanceláře na samotku.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:06
- Nahlásit

Baico
a jak ti je na samotce?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:09
- Nahlásit

Baico

Ježiš, co já bych dala za samotku, dali mi sem novou kolegyni, kterou už bytostně nesnášim Ale snad se mi s tim časem podaří něco udělat.

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
Pani, fšechno nejlepší!!! Ať vás nesežere Nána a ať nepadaj už žádný bílý mrdky ...už třicet, jo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:16
- Nahlásit

Du do toho marastu s čoklema.
Lidi, držte mi palce

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:18
- Nahlásit

Nazdar dementózy, chci vám něco říct, ale neřeknu, přitom je to taková prča ))))) šiš kdybyste to věděly, tolik byste se smály ))))

Crysa je strašně dementní a ať laskavě už nikdy nechodí na foru astmatikůch! ))))))))) Snižuje tím moje strašidlené zážitky! )))))

Hele, kterénci, jak ste furt všichni v sedince, zejtra ráno jedem s mamkou za tim osiřelym smrádětem, Marunou, podivat se tak trošku na Nyxátora. Chce se nějaké pošahanisimo připojiti k nám? Třá bysme se pak prošli ňák nebo něco...

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:25
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já jsem na samotce

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:32
- Nahlásit

Gerda
Chce se nějaké pošahanisimo připojiti k nám?
No tak já bych se i přidala, ale jednak nemám dálniční známku a druhak musím makat doma, neb máti je momentálně trošku prudící, tak jí nechci nasrat, když jsme slíbila, že bdu v sobotu doma
Ale sirotečky moc pozdravujte!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:34 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Hele, kterénci, jak ste furt všichni v sedince, zejtra ráno jedem s mamkou za tim osiřelym smrádětem, Marunou, podivat se tak trošku na Nyxátora. Chce se nějaké pošahanisimo připojiti k nám? Třá bysme se pak prošli ňák nebo něco...
že zdravíme dementní sirotky, ale musim cvičákovat abych měla natrénováno na závody tak snad příště

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:40 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Gerda
Chce se nějaké pošahanisimo připojiti k nám?

já bych se přidala, ale jak známo přes Prahu nemůžu a nemám dálniční známku, takže zdravímě měšt´áky z dědiny a někdy příště, možná

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ježiš, co já bych dala za samotku, dali mi sem novou kolegyni, kterou už bytostně nesnášim
No já přímo kancelář sdílím s naprosto bezvadnou holkou. Ruzímíme si naprosto perfektně. Ten debil sedí vedle za dveřma.
Monty
a jak ti je na samotce?
Ještě tam nejsem, až od března

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:45
- Nahlásit

Gerda
tak jí tam pozdravujte škoda že musím do práce hned bych s váma vyrazila.

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:57
- Nahlásit

Baico
mě je na samotce moc dobře, někdy mě štve, že si třeba nemůžu pokecat, ale když chci tak se zvednu a jdu poklábosit a většinou jsem ráda, že jsem sama, ten boží klid

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 15:25
- Nahlásit

za deset minut mizím a dneska k nám příjde na návštěvu makrelka s makrelopsem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:08 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Baico

Tak to ti závidim, tadle mi čte zprávy o tom, že někdo utýral psa a co jako já na to. Pak mi vypráví, jak její kamarádka dala psa pryč a jak je možný, že si u nový rodiny zvyknul a spoustu dalších píčovin. Teď přišla s tim, že chce časem taky psa a že by ráda, aby občas zdrhnul za háravkou že jako nechce, aby slepě poslouchal... Edit: jo a že už psa měla z útulku v Troji, ale že je s přítelem kousnul, tak ho vrátli.

Co sem komu provedla fakt nevim

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:20
- Nahlásit

Davídková renata

Tady máš k narozkám inzerát
http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/12054 83/zivotni-partnerku-pro-kamarada

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:27 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

mamkažumpa

fšecko nejlepčí ty debilito,tu máš mnoho chlapůch,abys je mohla zas vojet a odkopnout!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:38
- Nahlásit

Sízra Milanová
tu máš mnoho chlapůch

Jsou jako bomboniérka barevný

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jsou jako bomboniérka barevný

přesně tak..a jak řiká Forest Gump(něco jako mamka ale muž a v USA)..."život je jako bomboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 18:48
- Nahlásit

čus astmatycíííí
děkuji dodatečně za dary,ale kratochvílové lucka jest královnou darůch pro dnešní den
čéče mám dojem,že sem už něco podobnýho četla ,von to ani nezapírá...co myslíte..mám mu napsat?????? akorát nevim ty dobrmaníííí voni strašně páděj právě

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:15
- Nahlásit

Nazdar blbouncííííííí, mamku eště nikdo neutratil, aby se netrápila? Byli sme venku s Grinkama a čupkama bernskejma, Grinová už nechce jít s Boncovejma na 40km prochásku v neděli ))) Chci vám jen říct, že konečněěěěěě sme byli zas jako slušný lidi venku, ne jenom v práci, sem z toho moc radostná, Marunek unavenej, což je velmi zlé, neb nikdy v životě nebyla z procházky unavená. Zničila sem jí kondici úplně zle. Ach jo. Jdu se asi válet k maměnc na gauč, je to velmi báječné, neb mi nachystává jídlíčko až pod rypák a nemusim nic dělat, je to velmi dobrá maměnka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:31
- Nahlásit

Nazdar, jsem zpět
uvařila jsem si kafíčko a přikusuju k němu gumový medvídky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 19:52
- Nahlásit

Gerda
mamku eště nikdo neutratil
ale jo zkoušeli to,ale nechcípla sem ani po třetí injekci..jako to slavný štěně americký tudle
Eldoguero
kafíčko a přikusuju k němu gumový medvídky

divná kombinace paxe nedif že je ti furt na blití)

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:01
- Nahlásit

GerdaJdu se asi válet k maměnc na gauč, je to velmi báječné, neb mi nachystává jídlíčko až pod rypák a nemusim nic dělat, je to velmi dobrá maměnka.

vem mě sebooooouuuu..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:08
- Nahlásit

Crysa
Gerda
já se neválím na gauči, protože piju víno, ale dneska chci jít děsně brzo spát.
jo zažehnala jsem snad maličkýho pásofce, takový mládě pásofčí terpf, předávkovala jsem se béčkem a namazala vně herpesinem, prot chci jít dneska fakt odpočívat, málo jsem po noční spala a mnoho pracovala

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
Po tomhle mi na blití není a navíc bliju zásadně ráno a dopoledne narozdíl od těhotenství, kdy jsem blila ponejvíce k večeru
Ale tak čék nigdy neví, že jo ...

hancaw
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:17
- Nahlásit

Gerda co nám kazíš morálku u Grinofky? ti asik šlápnu na kuří voko!

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:39
- Nahlásit

kejtlin ale dneska chci jít děsně brzo spát.

to já taky.. su servané jak borůfčí, vymrzlé i když bylo nad nulou, páč jsem krom pár minut ráno, hodiny přes poledne nebyla doma ale v povětří s čoklema. A i když je dost nad nulou, tak fičí jak v p..olabský nížině..

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání