Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:05
- Nahlásit

Crysa
no všera na vycházce jsem na ně koukala z různejch úhlů a v pohybu a fakt mu chybí cca 3 cm do Asínky na 4,5 měsících.
Asíčková má ofiko 58cm, mladej tedy může mít okolo 55cm, 6cm do standardu, ani ne na půl roce. Bude trochu My little pony

Tak už to není Kamínek,anébž Kámen a už by mě ukous půl prdele.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:11
- Nahlásit

Crysa
Bude trochu My little pony

jůůůůůůůů.hustej,hej bude strašně krásnej vobří vrčák

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:13
- Nahlásit

Crysa

to mě dneska i malej Kamínek nechal rovněž zaspat, začal štěkat až ve 3/4 na 10

mě nejdřív pes vleze nenápadně do postele a přítulí se.... pak na mě čumí. dyž se dlouho nic nedějě, šťouchá čumákem... dyž zase nic, projde se mi po břiše... dyž to ani to nezabere, sedne si mi přímo na hlavu, přes vobličej. to zatím dycky zabralo

Sízra Milanová

klidně si mi sedne na hlavu když odmítnu vstát

oh koukám, že víš vo čem mluvím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:17
- Nahlásit

čau šici, byla jsem s čoklama venku, ted´ nakrmím a pudu spát-ty noční mě serou naprosto nejvíc opět je mi na blití

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:20
- Nahlásit

helps
sedne si mi přímo na hlavu, přes vobličej. to zatím dycky zabralo

přesně ale nevim co máš za psa...třá si ti tam sedá krysařík že jo, tak to by nebylo eště tak hrozný

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:24
- Nahlásit

Sízra Milanová

šoltyje .... a cejtit je dost i dyž se mi drábě přes to břicho. jo a ještě sem vynechala fázi, kdy mi ten obličej buďto oblízne nebo poškrábe packou - to asi rozhoduje podle nálady
to víš, je to šelmyje od Biluše - takže je holt patřičně zlá a zákeřná

ty máš NO? to bych na hlavě nechtěla no i tohodle blbce mám přes hlavu tak, že mi div nezadusí a neni to nic příjemnýho

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:27
- Nahlásit

helpsmě nejdřív pes vleze nenápadně do postele a přítulí se.... pak na mě čumí. dyž se dlouho nic nedějě, šťouchá čumákem... dyž zase nic, projde se mi po břiše... dyž to ani to nezabere, sedne si mi přímo na hlavu, přes vobličej. to zatím dycky zabralo
to mi dělal když byl mimí a spal v noci doma, že mi zarazil mokrej studenej čuňák do voka a druhej level byl chytit do huby ty pačesy a zatahat
Do postele nesměl, takže na mě aspoň nehamtal

Jebloňanébž Kámen a už by mě ukous půl prdele
no už skoro jo, už má i ty druhý žuby žahnutý..

Sízra Milanovájůůůůůůůů.hustej,hej bude strašně krásnej vobří vrčák
Hlavně doufám že mu zůstane ta větší hlava, třá kdyby chtěl bejt trochu hydrocefalus páč ta vobří hlava s vobří dršťkou dělá větší dojem jak přerostlej vlčák, třá jak Ferda s buzničkovskou minihlavičkou a uchama, že by s nima mohl plachtit na Jadranu.

Jdu to nahrát ty fotci.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:35
- Nahlásit

helps

je to šelmyje od Biluše - takže je holt patřičně zlá a zákeřná

No tak to jsou šelmyje sabijáci,to je jasný

ty máš NO? to bych na hlavě nechtěla no

právě.... ale moje čupakábra si sedá na hlavu všem...třá všem psí kamarádům co má, je to její takovej imidž řekla bych

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:43
- Nahlásit

Crysa

to víš, já sem mu postel nazakazovala, protože tam leze málokdy, je mu asi spíš vedro, tak spí nejradši na lině... ale tagle po ránu si vyskočí a nenápadně dělá budíček

Sízra Milanová

no právě! připadá mi, že jim dává nějakej spešl výcvik... podle toho co psala je Ajanovo sestřička, kterou si nechali doma totéž v bledě modrém - útočí zásadně ze zálohy, třeba zezadu atd...

Sízra Milanová

právě.... ale moje čupakábra si sedá na hlavu všem...třá všem psí kamarádům co má, je to její takovej imidž řekla bych

to je dobrý poznávací znamení... Ajan má s tím sedáním taky úchylku trochu - sedí dycky přímo na prdeli, a dycky na polštářku, nebo někomu na noze, na kabelce.. málokdy si sedně přímo na zem nebo tak - asi je i rozmazlenej a potřebuje něco měkkýho

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:58
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:04
- Nahlásit

helps
málokdy si sedně přímo na zem nebo tak - asi je i rozmazlenej a potřebuje něco měkkýho
To zdědil po mamince, ta to dělá taky

Sízra Milanová
Si piš, mají to vchovaný. Sou děsně zlý a zákeřný. Lajda se onehdá pokusila ulízat jednoho klienta k smrti. Málem se jí to podařilo . Ale trošku jí pomáhala Ora, Lajka je přece jenom eště moc mladá a nemá ty životní zkušenosti

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:08
- Nahlásit

Biluška

To zdědil po mamince, ta to dělá taky

aháá, tak už víme kde se to vzalo... ale teď už je malinko lepčí tj. jen pořád často sedí jak v hospodě

Lajda se onehdá pokusila ulízat jednoho klienta k smrti. Málem se jí to podařilo

no to je pravda... to je Ajanovo nejvoblíbenější činost. ale zase dyž to nestačí tak vočíčko klidně taky vypíchne.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:17
- Nahlásit

Crysa

Kde je to štěňááááááátkooooooooo?????

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:20
- Nahlásit

Crysa

Kamínek? Kámen to je a pěkňajs!!!!!!!!!To je ale velký ščeňátko

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:21
- Nahlásit

Biluška
Si piš, mají to vchovaný. Sou děsně zlý a zákeřný.

tak to jsou schválně akresivní šelmyje že jo...bojový vemeno novější teda

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:27
- Nahlásit

Sízra Milanová

f tom je to kouzlo právě - vypadají jako medvídkové, největší čananý broučínci ....a dyž to nečekáš *dramatická pauza* tak ti ukousne půl prde.. i psí zápasy zvládají

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:31
- Nahlásit

čaute děcka, před chvílí jsme se vrátily z výletu kolem Hlučína, byly jsme s makrelito a Sophyna si to tam dostala užívala - bylo supeeeer

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:31 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

helps

f tom je to kouzlo právě - vypadají jako medvídkové, největší čananý broučínci ....a dyž to nečekáš *dramatická pauza* tak ti ukousne půl prde.. i psí zápasy zvládají

jo,jo mně se taky líběj,jsou něco jako Gremlini....jak se nesměli krmit po 12tý v noci:

takhle byli normálně...

a takhle po 12tý když si je nakrmila:

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:41
- Nahlásit

Sízra Milanová

tvl... tak teď si mě dostala!!!! to je přesně vono

Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:47
- Nahlásit

JebloňKde je to štěňááááááátkooooooooo?????
jojo.. vylostlo..

Sízra MilanováKamínek? Kámen to je a pěkňajs!!!!!!!!!Kamínek? Kámen to je a pěkňajs!!!!!!!!!
Vyřídím mu to

To je ale velký ščeňátko
a tak tvoje taky nebyla malá na těch 4 měsících, vždyť byla velká jak její tetka šedovlká.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:50
- Nahlásit

tak už nemám ani to tupá struhadlo, dědek ho opět vzal ven a někam zašukal, je možný že ho někam zatáhli psi, jako spoustu věcí z kuchyně, že jo, takže zeleninu pro psy jsem strouhala na struhadle někdy z války, jak se na něm krouhala řepa, ty kusy jsou tak velký že to čivy ani nezchroupou, ovšem to struhadlo je fakt děsně tupý talže zeleninu asi budu krájet nožem nebo nevim

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:51
- Nahlásit

Crysa
a tak tvoje taky nebyla malá na těch 4 měsících, vždyť byla velká jak její tetka šedovlká

taky huš je vyšší než tetka nandica,ale mamka davídková řikala že huš neporoste do vejšky nyxlo jen jakože zesílí no

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 13:15
- Nahlásit

Sízra Milanová

čííííímááááneeeeek )))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 13:17
- Nahlásit

kejtlin

tak už nemám ani to tupá struhadlo, dědek ho opět vzal ven a někam zašukal, j

ty vé ten děda tvůj ti furt chystá různý pasti, co dělal se struhadlem?

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 13:35
- Nahlásit

tady jsou fotky
http://montysofi.rajce.idnes.cz/Hlucin_1.10./

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 13:37
- Nahlásit

tady je pošuk, který si dnešek užíval nejvíce

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 13:38
- Nahlásit

jestli někdo řekne, že tito psi jsou normální, tak nevím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 13:41
- Nahlásit

Sízra Milanová
ty vé ten děda tvůj ti furt chystá různý pasti, co dělal se struhadlem?

krouhal zeleninu do polívky, ovšem venku-zcela nepochopitelně, stejně jako ven vytáh nejlůepší nože, nerezový hrnce atd...........k nasrání a na ránu pěstí, ty hrnce byli dost drahý a kupovala jsem je já

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 14:10
- Nahlásit

kejtlin
krouhal zeleninu do polívky, ovšem venku-zcela nepochopitelně, stejně jako ven vytáh nejlůepší nože, nerezový hrnce atd

nechápu že je tak aktivní furt,to bé poměrně mladej děda,ne? Najdi mi nějakou bábu ať si ho vodvede

Monty

voni i plovou,jo? Hustě

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 14:19
- Nahlásit

nazdar blázno staří psychopatický

hlásím návrat z výstavy žumpa opět bodovala, akorát to trochu zkazila Sisina kerá byla jenom výborná páč je prej mocinky moc droboulinká, velmi mě potěšil její bráchá, kerej od léta krásně zmohutněla a dostal vítěze třídy a oblastního vítěze, Akyháky má taky výborná, vítěz třídy a oblastní vítěz se z toho málem počůrankovala a mocinky se těší až to bude fšem oznamovat a veronika s blizárdem je taky vítěz třídy a oblastní vítěz, blizárd byl krásně načesanej, připadal mi jak pejsek pro barbínu

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání