Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:43
- Nahlásit

Baico
ani mi nemluv měla jsem domluvený půjčení auta a tak. Mrzí mě to, ale v tomhle případě to neklapne

Gerda
včera měl maso, teď jsem mu uvařila rejži tak to spucnul, ale zase rotuje a furt chodí pít, fakt nevím co s ním. Náš vet tam není.

Ví někdo o slušným vetovi někde v Praze a okolí?

kejtlin
Kvasnice asi nechci, mám ještě pangamin, nevím co bych si s tím počala

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:46
- Nahlásit

Atusch
hele a i sere nebo jenom bleje??? a bleje co??? nemohl něco nestravitelnýho sežrat???? co mu leží v žaludku??? Skořápky vod vořechů ne, ty mu žaludeční šťávy rozpustěj, si myslim teda

Baico
Člen
- Nahlásit

Atusch
ale zase rotuje a furt chodí pít, fakt nevím co s ním. Náš vet tam není.
No mohl by to být pouze podrážděnej žaludek. Já bych ho zkusila nechat alespoň 12 hodin o hladu, aby se sliznice žaludku uklidnila. Čož chápu, že v případě Bůcha je dost problém

bonc
Člen
- Nahlásit

sem velmi mnoho moc nasratá Co čert a Ruda nechtěl, tejden potom co jsem dostala od drahýho ntb, musí mít narozky. Sem usoudila že asi budu muset pořídit ňákej ten dar, a vymyslela jsem to naprosto ženiálně - nechala sem udělat dort - hlavu jeho australačky. Máme tu totiž cukrárnu, co dělá marcipánový a jiný veledíla, honosej se podle fotky udělaj v podstatě cokolif.... jako 700,- káčé mi bylo dost, ale mělo to bejt velký jako velkej sešit, taxem si řikala že zas pro 4 lidi to bude akurát.. poslala sem jim 3 úžasný fotky, vybíraný tak aby fakt bylo poznat jak ten čokle vypadá, když jsme řešili náplň a podobný bejkoviny taxem furt mlela že je to jedno, hlavně ať je to co nejvíc podobný.... TAK SI MŮŽETE TYPNOUT CO MAM prťavýho medvěda kříženýho s boxérem!!! kdybych měla šanc koupit ještě cokolif jinýho tak jim to hodim na hlavu, ale takhle jsem volila mezi nedovezu nic nebo jakejsi patvar co se dá sežrat... jako fakt mi to sere

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:49
- Nahlásit

bonc
Co čert a Ruda nechtěl

all

Nepiště tolik ,nestíhám sledovat Eninku i žumpu

Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:53
- Nahlásit

Alexa
nevím, samosebou že ON mohl sežrat cokoliv. Má hlad furt, nějaká nechuť k jídlu neexistuje. Jako nešimla jsem si, že by žral nějak moc ořechy, to spíš Ziro ale ten si je louská, jen prostě bych se bála těch ostrých skořápek ve střevech, ale to zas zbytečně panikařim.

Baico
no u něj to fakt jde blbě, dostává po lžicích, rozvařenou nesolenou rýži. Teď si i lehl a dělá že spí, tak uvidím, dyžtak odpo nebo večer, kdyby furt blil ho vezmu na nějakou veterinu jen musím vymyslet kam.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:58 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Atusch
kdyby furt blil ho vezmu na nějakou veterinu
No pokud bude furt šavlovat, tak ti nic jinýho nezbyde. S veterinama v Praze ti neporadím, ale náš předseda s svým blicím a srací boxérem si nemůže vynachválit veterináře ve Pcherách. To od vás po okruhu směr Kladno.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:00
- Nahlásit

bonc
prťavýho medvěda kříženýho s boxérem!!!
a doufám žes jim to aspoň votloukla vo hlavu, a doufámj žes za to nedala 7stovek?????

essi tě teda potěší tak já před chvílí vystříkla u makra, páč sme sem loni koupili klimošku která se v létě posrala a nende tak volám do makra že chceme servis řekli mi že žáden servis ať jí přivezem že vracej prachy, pro jistotu jsem se tam cca za měsíc ptala essi jako fakt vracej prachy řekli že jako fakt vracej, tak sem jí nechala sundat vodvézt do makra tam chlapovi samože řekli že žádný prachy necracej, ale servisujou, tak jí tam nechal a víš co, před chvílí volala že si jí máme vodvýzt páč servisák přijede servisovat sem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:07
- Nahlásit

Alexa

essi tě teda potěší tak já před chvílí vystříkla u makra, páč sme sem loni koupili klimošku která se v létě posrala a nende tak volám do makra že chceme servis řekli mi že žáden servis ať jí přivezem že vracej prachy, pro jistotu jsem se tam cca za měsíc ptala essi jako fakt vracej prachy řekli že jako fakt vracej, tak sem jí nechala sundat vodvézt do makra tam chlapovi samože řekli že žádný prachy necracej, ale servisujou, tak jí tam nechal a víš co, před chvílí volala že si jí máme vodvýzt páč servisák přijede servisovat sem

tak to je dobrý pardóón

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:16
- Nahlásit

Alexa
bohužel sem jim je dala páč něco prostě přivést potřebuju, a ani sem nemohla strašně moc křičet, páč mi to předávala ženská na pobočce co s výrobou nemá nic společnýho, jí ráno dovezou bedny s dortama a čágo. Aspoň sem jim to zaplatila ve stravenách, ale už mě tam nikdá neuviděj. Doufam že se to aspoň bude dát žrát.

máme vodvýzt páč servisák přijede servisovat sem
taky slušný

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 13:32
- Nahlásit

bonc
paní f klidu, Hanz s Pobouchancem sežerou cokoliv a po deseti pivech jim to přijde i krásný . Po patnácti v tom tu Pedynu nejspíš i uvidí . Čili rada je jasná, dort vybal až v závěru večera

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:28
- Nahlásit

ještě hodinu a jdu domů dneska jdu s poštou, tak jdu dříve pak s holkama pro orchideje od kámošky a pak k bráchovi

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:31
- Nahlásit

Monty
ještě hodinu a jdu domů
Já už jen půl hoďky

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:33
- Nahlásit

Baico
to se někdo má ale ty jsi tam určitě déle než já

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:34
- Nahlásit

Monty
ale ty jsi tam určitě déle než já
Chodím ráno na půl sedmou

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:37
- Nahlásit

Baico
tak to já o hodinu později, ale taky bych ta radši brala, chodit o hodinku dřív a pak domů místo čtyřech ve tři

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:45
- Nahlásit

Baico
Monty

děte někam! já sem v práci do půl sedmý

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:49
- Nahlásit

No lidijové,
pomalu se balím a vyrazím k domovu. V pondělí odjíždím služebne na 3 dny do Vídně. Na hotelu je wifina, tak se budu večer hlásit.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 14:58
- Nahlásit

Baico
služebne na 3 dny do Vídně

na raut jo?
tak mysli na to, co ti pomůže, mohlo by se zadařit...

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:17
- Nahlásit

Monty
blbečku, zítra v 9 u mě?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
chudáku (blijící smajl)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:22
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já taky do 18.45 hod a víkend opět pracovní-2 noční takže na hovno totál

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:23
- Nahlásit

kejtlin
já víkend taky pracovní, kromě zítřejšího rána

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:24
- Nahlásit

makrel
na kolik se domluvíme?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:26
- Nahlásit

makrel
už to vidím, ok, proč zas blbeček????

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:27
- Nahlásit

Monty
jen tak, abys nevyšla ze cviku. A souhlasíš?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:28
- Nahlásit

makrel
jsem psala, že OK

nic, já mizím s tou poštou, mějte se, možná tady budu večer, možná si totiž půjčím mamčin noťas - páááááááááááááá

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Monty
kejtlin

Já jsem v práci do osmi tagže si laskavě nestěžujet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:39
- Nahlásit

Grin
Já jsem v práci do osmi tagže si laskavě nestěžujet

od kolika?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:41
- Nahlásit

Já sem f práci furt Hodlá mě někdo trumfnout?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání