| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:07 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
leyenda
Já jsem to nečetla celé, ale která její fena je 50 kilová? Ta BŠO?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:08
- Nahlásit
leyenda
tak je poradne krm, ne?
Přijdou ti snad jako nějací drobečci
jinak tvoje rada byla
A co jako jí poradit jinýho, když na rozumný rady nereaguje.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
asi ta svycarka, pise, ze jeden 50tikilovej a 1 dvacetikilovej pes proti nakymu malymu....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:09
- Nahlásit
Zdar literáti, co zas řešíte?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:09
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Já jsem to nečetla celé, ale která její fena je 50 kilová? Ta BŠO?
Jo, proto mi to Leyneda psala Buď je ta fena vyžraná jak pras, nebo jí Eninka ani neumí zvážit.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:10
- Nahlásit
Baico
nepripadaj mi drobecci, jsou krasni, byl to pokus o vtip
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:11 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Eldoguero
Zdar literáti, co zas řešíte?
esi bé pro eninku lepčí azyjat nebo anatolec...pokaženej trošku i může bejt šak tam se srovná
du pa nepyšte
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:12
- Nahlásit
leyenda
byl to pokus o vtip
Vím Jen si nedovedu představit, že někod vyžere fenu bělouše na 50 kg.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:12
- Nahlásit
Baico
A nebo lže jako když tiskne a nebo je to Psíček A jestli nelže, tak je blbá až to tříská dveřma A už na to nemůžu ani myslet
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nebo je to Psíček
To neni
A jestli nelže, tak je blbá až to tříská dveřma
Gratuluji, poznala jsi to velmi brzy. A prej je právnička
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:13
- Nahlásit
Baico
Přesně tak budu s tím muset asi něco dělat. Myslíš, že by na to zabral tachyón?
To nevim...třá by i pomohlo 20minut v maríně v karnevalovém převleku za jistý vemeno..essi mi rozumíš
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
čus debílci,dobrá zpráva pro marunu!
no tak hurá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
...třá by i pomohlo 20minut v maríně v karnevalovém převleku za jistý vemeno..
20 minut a nefandíš mu trochu?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:17
- Nahlásit
Baico
Gratuluji, poznala jsi to velmi brzy. A prej je právnička
jenže vono je to dost smutný a hrozný,že nechává furt tu jednu fenu cupovat od těch dvou....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:19
- Nahlásit
Sízra Milanová
A kdo jako má dostat to vemeno?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:20
- Nahlásit
Sízra Milanová
jenže vono je to dost smutný a hrozný,že nechává furt tu jednu fenu cupovat od těch dvou....
No tak to bezpochyby. Podle mě je to už ve fázi, že by ty dvě tu třetí naprosto v klidu dorvali uplně. To je ten problém u čubek, ty když se rvou, ta je to na život a na smrt.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:21
- Nahlásit
Eldoguero
jo, dneska tady dávám fotku holčiček, jak jsem včera slibovala
|
Tonka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:21
- Nahlásit
Baico
leyenda
á jsem to nečetla celé, ale která její fena je 50 kilová? Ta BŠO?
Jo, proto mi to Leyneda psala Buď je ta fena vyžraná jak pras,
ale děvčátka, ale děvčátka, vy neznáte teorii zakrmení psa???????
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
tě řikám, že za těch pár let, co tu jsem, jsem tu nic podobnýho nezažila! Proto jsem psala, že si nutně musí dělat prdel.
|
Tonka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:23
- Nahlásit
Monty
dneska tady dávám fotku holčiček, jak jsem včera slibovala
jejdanánku to jsou mi rotomiloučký bílý knírači
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
a co vzít nějakého zkřížence, třá - KAO x SAO a Anatol x kangal, štěňata od těchto rodičů bych vzájemně zkřížila, vybrala to nejhustější, co útočí i na vlastní stín, když se hne moc rychle a do toho bych šla
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Tonka
No tak to samosebou znám a úspěšne ji praktikuju ale co je moc je moc A stejně příde do pekla
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Jo, to je smutny, o tom zadna, jestli ona neni taky ten typ, co jde na vsechno zasadne po dobrym, ono je nekdy ucinnejsi vrazit psu rychlou facku nez to pozivni motivaci nechat dojit takhle daleko
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:25
- Nahlásit
jejdanánku to jsou mi rotomiloučký bílý knírači
takový robustní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:25
- Nahlásit
Eldoguero
nějakého zkřížence, třá - KAO x SAO a Anatol x kangal, štěňata od těchto rodičů bych vzájemně zkřížila,
trochu sem se f tom ztratila ,ale sem pro ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:26
- Nahlásit
Eldoguero
a co vzít nějakého zkřížence, třá - KAO x SAO a Anatol x kangal, štěňata od těchto rodičů bych vzájemně zkřížila, vybrala to nejhustější,
A kdo jí ho odveze? Na todle by nám musel Elmuš zajistit obrněný vojenský trnasport, protože na to nikdo z nás nemá dopravní prostředek. A zbyte štěňat byc rovnou dovezla na Vlčáry, protže by tam beztak skončili
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:28
- Nahlásit
Tonka
ja ne, ale ten clovek, co se stara o hospodarstvi v me nepritomnosti, to ma jako hlavni motto sve pece , psa mi vykrmil na 48kg, kone jsem nevazila, jen posouvala podbrisniky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:29
- Nahlásit
Mám děsnej hlad - je moc brzo jít na oběd?
Eldoguero
Ale musí to být huž dospělý jedinec, jinak to nebude taková sranda.
Třá kámoška si přes mé výhrady pořídila štěně anatola (Rudek jí ho doporučil) a zatím je to mijoučký těňátko, co se chce moc mazlinkovat.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:30
- Nahlásit
Monty
jéééééé - bílí psi jedoooooou
Baico
Podle mě je to už ve fázi, že by ty dvě tu třetí naprosto v klidu dorvali uplně. To je ten problém u čubek, ty když se rvou, ta je to na život a na smrt.
No, hele je fakt, že většinou jsou rvačky u fen horší, já jsem původně myslela, že jde třeba jen o hárání. Páč to je tak debilní doba, že i normální čuba se chová jinak. Třá Kaly jak se hárá likviduje konkureci v okolí a to včetně Bonnie, která ji v podstatě vychovala, a kterou za normálních okolností miluje. Ale jak se hárá a je u toho Argo, což většinou je, musím být stále s nima, když jdu pryč (třeba jen na záchod), musím Kaly zavřít jinam, bo čeká na příležitost. V mojí přítomnosti si to nedovolí, ale to si ani Argo nedovolí lízt na háravku, sice se chudák klepe celej a děsně by chtěl, ale nechá se okřiknout.
Já bych třá v první řadě vyřešila tu švýcarku a hned na to bych začala velmi důrazně pracovat na bordeře, být na jejím místě.
A rozhodně bych si dalšího psa nepořizovala, dokud bych nezvládla tohle. Leda, že by to byl ten kavkazan, to zas jako jo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tě řikám, že za těch pár let, co tu jsem, jsem tu nic podobnýho nezažila! Proto jsem psala, že si nutně musí dělat prdel.
nedělá,je to reálnej člověk,ne psíkovo alterego,to bohužel neni vtip
co jde na vsechno zasadne po dobrym, ono je nekdy ucinnejsi vrazit psu rychlou facku nez to pozivni motivaci nechat dojit takhle daleko
tak to určitě,když psala že pejsek byl v postýlce bral si všechno u misky bosnil...rychlá facka a hotovo,souhlasim...nebo jinej trest prostě,vyhostit jí někam..jak kdo uzná za vhodný.Ale ona si tu jednu nechala přerůst přes hlavu no,jako vysmívanej alfaroling je tady myslim naprosto na místě...ale teď už je to fáze,že nevim vůbec jestli to jde ukočírovat...podle mě ona to nezvládne, ale kvůli tý napadaný si přeju aby to zvládla. A myslim že neni chyba pozitivní motivace,ale prostě chyba Eninky,že si neuměla ten respekt udělat u nich.
Baico
No tak to bezpochyby. Podle mě je to už ve fázi, že by ty dvě tu třetí naprosto v klidu dorvali uplně. To je ten problém u čubek, ty když se rvou, ta je to na život a na smrt.
no právě...je to podle mě už silně v prdeli!
|