| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:34
- Nahlásit
Monty
furt v tom samým - v týrání psůch
tak tedy zítra, jo v nový žumpě jsem ještě neviděla žádný knírače, nebo se pletu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:36
- Nahlásit
Sízra Milanová
knírači taky nikoho nezajímaj
davidkova renata
děckáááá hurá do bílejch kníračůch a zničíme život montyjofce
si děfčata nějak rozporujete
Já sice v Mrdicích nebyla, tak to nemůžu posoudit co se tam stalo nebo nestalo, ale už mi to příjde jako moc, toť můj názor, ale ten je stejně každýmu putná, tak to je jedno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:37
- Nahlásit
Eldoguero
no neviděla, to je pravda, zítra napravím
teď fotím jak šalonááá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:38
- Nahlásit
davidkova renata
to se mi za mlada taky stávalo
si blbáááááááááááá já si tady vylejvám provinile srdce a ty takhle???
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:39
- Nahlásit
davidkova renata
tak jsem neměla vůbec ponětí že píchám
njn,to se mi za mlada taky stávalo
to si měla alchajmra už v raným věku nebo co?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:39
- Nahlásit
Grin
Hele, v Mrdicích zase píchali jiní A nemyslím tím, že do vosího hnízda
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:40
- Nahlásit
Grin
Ale stejně holky, úplně mimochodem, já teda chápu že jsem s datlou prohodila za celej víkend asi 5 slov ale já jsem fakt vůbec netušila že tam nějaká takováhle věc se řešila... což je mírně kurijózní teda, a když jsem pak přispěla na ty šelmije tak jsem neměla vůbec ponětí že tim píchám do nějakýho vosího hnízda. A to jsem vlastně nic neřekla pro ani proti, spíš jsem jenom vstoupila do diskuse. Jsem z toho trochu špatná.
edit jako ve smyslu že jsem takhe jako něco rozvířila. To jsem nechtěla totiš.
normálně se rozpláču už,jestli se to začne řešit už i tady.... já to zvopakuju naposled k týdle stupidní kauze, s datlou jsem o tom v mrdicích nemluvila a nebyla jsem ani u diskuse vo homeo,na šlmiích jsem se pouze podivila nad tímto způsobem léčby jako tokovym,že z toho je zas škandál jak bejk,neni v tomhle případě kupodivu moje vina...ufff a už vo tom nechci nic slyšet,jinak tu vyvomituju čaj průduškovej do klávesnice hnedle!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:45
- Nahlásit
Monty
už mi to příjde jako moc
já jsem teda nehledala ale nějak mi to závadný nepřišlo, když jsem přispěla. To je asi ten problém-- že podobnej pocit měli i ostatní a pak se to zas zvrtlo.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:50
- Nahlásit
Baico
jooo vlastně kejtlin... a s kymže to bylo, s jabloní??
Sízra Milanová
normálně se rozpláču už,jestli se to začne řešit už i tady.... já to zvopakuju naposled k týdle stupidní kauze, s datlou jsem o tom v mrdicích nemluvila a nebyla jsem ani u diskuse vo homeo,na šlmiích jsem se pouze podivila nad tímto způsobem léčby jako tokovym,že z toho je zas škandál jak bejk,neni v tomhle případě kupodivu moje vina...ufff a už vo tom nechci nic slyšet,jinak tu vyvomituju čaj průduškovej do klávesnice hnedle!!!
no to jsem vlastně chtěla tak nějak taky shrnout
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hele já tam reagovala jen na Vlčáčkovou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:53
- Nahlásit
Grin
jooo vlastně kejtlin... a s kymže to bylo, s jabloní??
jj
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:58
- Nahlásit
Grin
já jsem teda nehledala ale nějak mi to závadný nepřišlo
já jsem směrem k datlí položila jednu jedinou otázku,každý může vyhledat...pouze a jen: A jiný řešení než homeo neni? A na to se mi dostalo útoku od ní a posléze pak i hysterizující podpora od Helpesa a nevim koho ještě pro Datlí, nevim jestli třá včera neproběhla nějaká jiná diskuse o tý operaci,která toto nastartovala,protože já většinou nic nedočítám,proto mě reakce ostatních dost zaskočila...ale to si už četla asik všechno a furt se to tu točí,že mi bulvy lezou z vočíííííííííííííííí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak už se tam nedívej a budeš mít pokoj a bulvy v očích
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:02
- Nahlásit
Baico
Hele já tam reagovala jen na Vlčáčkovou
to já prapůvodně taky...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:02
- Nahlásit
kejtlin
já si to myslela..
ad mrdice a píchání
holky a gdo nakonec píchal s fikem, přiznejte se!! Protože minimálně 2/3 z nás na to aspoň pomyslely Tak se přiznejte!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:03
- Nahlásit
Monty
tak už se tam nedívej a budeš mít pokoj a bulvy v očích
provedu
all
jako tady nikoho nezajímá kde je psíček?!!! Ani Tláču třá?!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
Monty
jsem se tím směrem pokorně omluvila že jsem do toho šťourala a už to nehodlám řešiti alespoń jsem uvolnila nějaké ondorfini gdyž jsem ulehčila svědomí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:04
- Nahlásit
Grin
holky a gdo nakonec píchal s fikem, přiznejte se!! Protože minimálně 2/3 z nás na to aspoň pomyslely Tak se přiznejte!
já ne nejsem na zajíčky
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:07
- Nahlásit
Grin
sodoma gomora vždy´t to bylo nějaký děcko, vy jste teda nestoudnice....
http://www.youtube.com/watch?v=h68xTdml_7s&feature =related
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:09
- Nahlásit
Sízra Milanová
úpřišel mi mail od tebe... je možný že jsem takovej arcidebil??? mito prostě nedošlo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:09
- Nahlásit
Sízra Milanová
jako tady nikoho nezajímá kde je psíček?!!! Ani Tláču třá?!!!
no nebyl tu dlouho no, asi jel na dovolenou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:10
- Nahlásit
Grin
co ti nedošlo??? já to chci tak vědět
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:11
- Nahlásit
Grin
úpřišel mi mail od tebe... je možný že jsem takovej arcidebil??? mito prostě nedošlo
upřímně taky mi to bylo trochu divný že se na to ptáš, ale co
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:12
- Nahlásit
kejtlin
ty se nepočítáš, protože jsi k němu měla od začátku antipatie pak jsi měnila názor až zpětně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:17
- Nahlásit
Grin
ty se nepočítáš, protože jsi k němu měla od začátku antipatie pak jsi měnila názor až zpětně
měla, ale i kdyby ne, tak mi vadí chlapi s dlouhýma vlasama, nevím ani proč, ale už od mládí, asi mám nějakej odpor k vlasům nebo nevim
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:20
- Nahlásit
Sízra Milanová
,jinak tu vyvomituju čaj průduškovej do klávesnice hnedle!!!
Vyndej napřed pytlík z toho hrnku nigdy nevíš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:23
- Nahlásit
kejtlin
vlasofobie vysvětluje tvůj účes, kterej musiom říct je super, máš hrozně hezky tvarovanou havu, já mít tvůj účes, tak je to katastrofa.
Tak já taky dlouhý vlasy ne e u chlapů, znám jedinou výjimku, a jiank je nej gdyž maj vlasy jako gdyby je vlastně neměli ofšem takhle na hodinku dvě se nad to obvykle dokážu povznést...
Sízra Milanová
no já jsem si totiš furt řikala že jí to něgdo udělala naschvál, jako aby ji nas... a zmátnul kolemjdoucí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:23
- Nahlásit
Pakunobecny
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:24
- Nahlásit
Pakunobecny
Vyndej napřed pytlík z toho hrnku nigdy nevíš
to je fakt
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:26
- Nahlásit
Grin
no já jsem si totiš furt řikala že jí to něgdo udělala naschvál, jako aby ji nas... a zmátnul kolemjdoucí
škoda no,já už jsem provařená,ale další se podle mě udržej dlouho...ikdyž kdo ví
|