| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:32
- Nahlásit
pawLINka
Třá kámoška si přes mé výhrady pořídila štěně anatola (Rudek jí ho doporučil) a zatím je to mijoučký těňátko, co se chce moc mazlinkovat.
Třá jí vybral osobně štěně přímo na míru tak nezáviď
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:33 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Voni si ho vybrali sami. Jen jsem jim toto plemeno nedoporučila (dobře je znám a nemají na to..) a tak jeli za Rudkem a dle něho je to cajk. A tak si Alibabu koupili...
Ale když to doporučil Rudek, tak to bude v pořádku, to je jasný.
Edit: Ale je hezká a možná bude i úspěšná na výstavách...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:34
- Nahlásit
Eldoguero
hele a jak se chova smecka fena + pes, to je nekonfliktni? Ja mela vzdycky jen dva psy a nemam zkusenost s zadnou jinou kombinaci, ale mladasovi budou v prosinci tri, tak uz zacinam koukat po prirustku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
jé tak dobře - vezmeme fenu KAO a pustíme na ní psa SAO jedno to nejhnusnější štěně (řekněmě psa) vezmeme a počkáme až doroste
vezmeme fenu anatola a zkřížíme ji se psem kangala - jedno nejakresivnější štěně (fenu) vezmeme a počkáme až s ebude poprvé harať
pak zkřížíme tyto křížence a z jejch vrhu vybereme to ščeně co utočí i na stín, musí to bejt fakt hustopes, jinak to nemá cenu samozřejmě no a to pak minimálně rok necháme zavřeného v kotci, který střídáme s občasným uvazem poblíž frekventované cesty, aby měl pejsek dost podnětů, na které může ječet, občas do něj píchneme vidlema, flákneme ho každý večer lopatou, pro jistotu ho vůbec nigdy nehladíme a to by bylo, aby nebylo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
nedělá,je to reálnej člověk,ne psíkovo alterego,to bohužel neni vtip
a víš co je na hovno? že to vim
podle mě ona to nezvládne, ale kvůli tý napadaný si přeju aby to zvládla. A myslim že neni chyba pozitivní motivace,ale prostě chyba Eninky,že si neuměla ten respekt udělat u nich.
a ona to nezvládne, neni te typ a kéž bych neměla pravdu kvůli tej týranej čubje...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:39
- Nahlásit
Tonka
jo rostomilý to jsou, ale lůdry
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:40
- Nahlásit
[/i]Sízra Milanová
A myslim že neni chyba pozitivní motivace,ale prostě chyba Eninky,že si neuměla ten respekt udělat u nich.
No já osobně si myslím, že na tom, jak jsou ty feny vychovávaný bude mít asi svůj díl i pan Dostál, je to můj názor, ale soudím tak, podle toho co Eninka tak po různu psala
Baico
[i] kdo jí ho odveze? Na todle by nám musel Elmuš zajistit obrněný vojenský trnasport, protože na to nikdo z nás nemá dopravní prostředek. A zbyte štěňat byc rovnou dovezla na Vlčáry]
tsss, se podívej na tohojehožjménoatakdál, dostatek sedalinu udělá svý, nadopujeme, naložíme, odvezeme, položíme doprostřed zahrady, vypustíme čuby a rychle pryč
ostatní nebudou, ty použijeme jako krmení pro tohodle spího antikrista
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ona to nezvládne, neni te typ
to si přesně myslim! proto nemá smysl tam cokoli psát kdyby ten typ byla,nebyla by v týdle situaci a nepsala takový píčoviny!
pawLINka
ťuťu.-))))))))))))))))
doufám,že bydlíš dost daleko vod nich.-)))
Eldoguero
uš se f tom začínám oryjentovat.-))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:42
- Nahlásit
pawLINka
No ale klášná je moc ))))) to se muší nechat!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:44
- Nahlásit
pawLINka
jůůůů, to je kláááásné mimiško
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:47
- Nahlásit
leyenda
hele a jak se chova smecka fena + pes, to je nekonfliktni?¨
ani v jednom případě jsem nemusela řešit žádný konflikt mezi psem a fenou - třeba Kaly nepouští Arga ke štěňatům, Ambra ho k nim klidně pustila, byla si mnohem víc jistá sama sebou a měla v sobě víc přirozený autority, Kaly naproti tomu je mnohem víc od rány
Bonnie není ani dominantní ani submisivní, má pud sebezáchovy, proto klidně srovná NO, ale do argentin se nikdy nesere
Jedinej, kdo se mi kdy (včetně psů na výcvik) sral do fen byl pes něm. dogy - v tý době jsme ještě měli ovčandu, která si to s ním vyřešila sama, bez rvačky a bez mýho přílišnýho zásahu. Ten pes se zpočátku snažil útočit na všechny, včetně mě, krom muše teda, toho bral prakticky okamžitě. Dost těžko se s ním komunikovalo, protože o to moc nestál. Ale díky ovčandě se mi podařilo mu bez násilí vysvětlit, že psi jsou v pohodě, pak už mohl běhat i s Bonnie a Ambrou, nebo s menšími psi.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:50
- Nahlásit
pawLINka
nádherný medvídek a jaký má velký žuby žahnutý nahoru
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:54
- Nahlásit
Eldoguero
jé tak dobře - vezmeme fenu KAO a pustíme na ní psa SAO jedno to nejhnusnější štěně (řekněmě psa) vezmeme a počkáme až doroste
vezmeme fenu anatola a zkřížíme ji se psem kangala - jedno nejakresivnější štěně (fenu) vezmeme a počkáme až s ebude poprvé harať
pak zkřížíme tyto křížence a z jejch vrhu vybereme to ščeně co utočí i na stín, musí to bejt fakt hustopes, jinak to nemá cenu samozřejmě no a to pak minimálně rok necháme zavřeného v kotci, který střídáme s občasným uvazem poblíž frekventované cesty, aby měl pejsek dost podnětů, na které může ječet, občas do něj píchneme vidlema, flákneme ho každý večer lopatou, pro jistotu ho vůbec nigdy nehladíme a to by bylo, aby nebylo
davidkova renata
to si přesně myslim! proto nemá smysl tam cokoli psát kdyby ten typ byla,nebyla by v týdle situaci a nepsala takový píčoviny!
ale třá si aspoň nepořídí toho 4ho psa,když jí to řekne hodně lidí...a tim pádem bé míň psůch mrtvejch,rozkousanejch a na Vlčárech,ne?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 10:54
- Nahlásit
pawLINka
Voni si ho vybrali sami. Jen jsem jim toto plemeno nedoporučila (dobře je znám a nemají na to..) a tak jeli za Rudkem a dle něho je to cajk. A tak si Alibabu koupili...
jakože: Zvládneme to , pane Desenský? Uvezu to, pane Lorenc? Ne! A teď? Teď jo.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 11:01
- Nahlásit
Adiddaska
Zvládneme to , pane Desenský? Uvezu to, pane Lorenc? Ne! A teď? Teď jo.
To jakože až pude do tuhýho tak místo cihly odendaj třeba nožičku?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 11:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Uvezu to, pane Lorenc? Ne! A teď? Teď jo
To jakože až pude do tuhýho tak místo cihly odendaj třeba nožičku?
Ale tohle je dobrej postup pro vícepsí smečku. Postupně odebíráš psy, buď už zakousnutý a nebo jen dorvaný a vždycky se zeptáš. Jednou musí přijít odpověď: "Teď už jo"
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 11:16
- Nahlásit
Venta
Jednou musí přijít odpověď: "Teď už jo"
až nezbyde žáden
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 11:45
- Nahlásit
Adiddaska
jakože: Zvládneme to , pane Desenský? Uvezu to, pane Lorenc? Ne! A teď? Teď jo
přesně tak!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 11:55
- Nahlásit
souhlasim,ale schválně to nedělá..prostě na to nemá,neměla by mít 3čuby ale třá max jednoho malýho čokla,kterej by se rozcapenim nestal pro ostatní nebezpečnym...ale tady padlo jestli to dělá schválně aby jim ublížila...ne,ubližuje jim...ano...
prosim tě, co za člověka nechá rvát jednu čubu dvěma silnějšíma??? opakovaně do krve... čumí na to jak puk... Dostál jí poradí pořízení psa samce... Vlčáčková jí ho hledá...
e sem já furt já?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 11:58
- Nahlásit
děckááá čus bus, valim do školýýýý! doufám, že tam bude mnoho hezkých vekokynologůch!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:00
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Dostál jí poradí pořízení psa samce... Vlčáčková jí ho hledá...
podle mě by si měla pořídit samce šimpanze a dojít si k holiči..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:00
- Nahlásit
Adiddaska
valim do školýýýý
Pozdravuj pana docenta Majzlíka A pak sem vypiš předměty, ať se můžu doma kouknout,co ti můžu poskytnout za materiály
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:01
- Nahlásit
Čau všichniii,
su děsně unavená, v noci sem lítala se psem po venku, neb blije a blije... Nevím proč, on sám asi taky neví, nejvíc mě sere ta jeho pažravost kdy se snaží sežrat to znova (blijícísmajlík) Celou noc pochodoval, nutil mě jít ven, žral trávu a blil. Nevím co mu dát, vařím mu rejži, přijde mi že ho bolelo břicho docela fest, dnes není ve svý kůži, ale honí kočky, chce jíst, a chce balonek. Jen se dost povaluje doma u mě, tak nevím. Doufám, že blb nežral vořechy i se skořápkama...
Jinak tím nám odpadá účas na jakékoliv výstavě - a to sem se chtěla jet podívat s Bůchem na Bajkovku do Liťáku. Jenže vet tam není, a navíc ho v tomhle stavu nikdo nenaočkuje.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Adiddaska
děckááá čus bus, valim do školýýýý! doufám, že tam bude mnoho hezkých vekokynologůch!
pozdravuj figurantáááááááááááááááááá a hned si vypiš kdy bude v práglu at to můžem domluvit, a doufám že nejsi splihlá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:07
- Nahlásit
Atusch
to sem se chtěla jet podívat s Bůchem na Bajkovku
Ty vogo, my na vás tak spoléhali. Kdyby Fanda viděl Bůcha, tak bych ho nemusela složitě přemlouvat, aby postavil uši.
Ale hlavně ať se dá do kupy!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:17
- Nahlásit
Atusch
Ty vado...a co blil? To samý, co v mrdicích? Včera byl dobrej? Teplotu nemá? měl grancle nebo maso?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:21
- Nahlásit
Adiddaska
podle mě by si měla pořídit samce šimpanze a dojít si k holiči
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
prosim tě, co za člověka nechá rvát jednu čubu dvěma silnějšíma??? opakovaně do krve... čumí na to jak puk... Dostál jí poradí pořízení psa samce... Vlčáčková jí ho hledá...
e sem já furt já?
To Eninka no...to že sleduje jak se ty psi perou a ještě hodnotí kdo koho zvládne přeprat je převelice strašný... a ten Dostál?No comment, už mě všichni tihle "odborníci" silně serou...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:29
- Nahlásit
Sízra Milanová
No ale Dostál je DOSTstará věc... a DOSTse o něm napsalo, dost skušeností, přičemž převládají ty negativní... nebo nulové, když někdo dělá z komára velblouda, tak toho stačí ťuknout, k čemuž ale stačí navštívit cvičák... a pořád se najdou negramoti a bezvýhradní věřící...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 12:34
- Nahlásit
Atuše
ty máš taky víc pséků kolem půlky října budu objednávat kvasnice-sypký, 5 kg vyjde na 210 kč+poštovný stovka, ta stovka se rozpočítá mezi nás zatím jsme tři, nechceš taky?
|