Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:42
- Nahlásit

Biluška
já tě minimálně doháním

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:42 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

sem néééééé

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:49
- Nahlásit

kejtlin
Od jedný ale zato celej tejden

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:52
- Nahlásit

Grin
d jedný
vidiš já od 7 od rána

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 15:55
- Nahlásit

kejtlin
twoe mám pocit že slečna vedle je úplně vyndaná fakt..!

kejtlin
to by mě sralo to je fakt

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:00
- Nahlásit

Lidi, sim vás, nekrmte ty psy těma traverzama

http://www.novinky.cz/koktejl/246072-stene-spolklo -temer-40centimetrovou-tyc.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:10
- Nahlásit

Co se práce týká, jako pracovní doby, asi se nebudem bavit, kdo vede, že jo?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:11
- Nahlásit

Gerda

ne nebudem, řekla bych, že nejblbější to má kejtli, pře jí to nebaví... :/

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:11
- Nahlásit

kejtlin
vidiš já od 7 od rána
já od osmi. Každej den. Každej den mám dvanáctky. Někdy mnohem víc. Málokdy mnohem míň. Záleží, co se zrovna dělá. Pravda, nejsou to noční, ty unavujou, to je jasný, dokážou strašně vyčerpat. Ale už sem tu taky strávila 36 hodin v kuse, bez příplatku. Nemáme hrazený přesčasy. Ale práce se udělat musí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:12
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ne nebudem, řekla bych, že nejblbější to má kejtli, pře jí to nebaví... :/
Najdi mi jedinou věc, která Kejtlinu baví . krom permanentní nasranosti, v tom se vyloženě vyžívá

Gerda
Co se práce týká, jako pracovní doby, asi se nebudem bavit, kdo vede, že jo?
No to samozřejmě nebudem, vedu já, to je jasný

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:15
- Nahlásit

Eninky téma za chvíli porazí žumpu a rozbije se

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:16
- Nahlásit

Biluška
sem pernamentně nasraná na práci která mě nebaví, nenávidím ji, málo tu platěj, mám z toho zdravotní problémy a dělám se samýma důchodcema-až na 2 výjimky, který nemají do 50ti daleko a na dědka jinak nasraná nejsem vůbec

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Eninky téma za chvíli porazí žumpu a rozbije se
Essi to nebude ten důvod

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:25
- Nahlásit

Biluška
nejsi ale na pracovišti. Takže samozřejmě nebudem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:27
- Nahlásit

Gerda
záleží na tom z jakého úhlu se na to podíváš. Buď nejsem na pracovišti nikdy, nebo na něm bydlím...Ofiko na něm v podstatě bydlím, páč mám v baráku provozovnu...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:36
- Nahlásit

Biluška
Najdi mi jedinou věc, která Kejtlinu baví . krom permanentní nasranosti, v tom se vyloženě vyžívá

tak třá všecko vokolo psůch,mlácení drzejch lidí atd. podle mě kdyby nemusela do práce je uplně v cajku, proboha koho normálního baví docházet někam do práce pokud za to nemá horentní prachy nebo ta práce neni třá se starat v zoo vo gorily nebo nemá vlastní firmu? Ta nasranost mi v případě kejtlin příde naprosto pochopitelná a voprávněná...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:59
- Nahlásit

Venku je luxusne, tak tahnete taky ven.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:00
- Nahlásit

pawLINka
Venku je luxusne, tak tahnete taky ven.

bych táhla hned, doufám, že takový počasí vydrží i příští týden, kdy mám volno

Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:14
- Nahlásit

Kdyby to někoho zajímalo (jakože asi nezajímá, a přijdu si jak ti co si tu povídají jen se sebou), ale Bůch je už naprosto v pohodě, po té odpolední rýži je ok, řádí tu jak černá ruka, už mi asi po stopadesátý přinesl balonek, že ho chce hodit (děsně u blbě se při tom čte když do každé stránky mi 5x přiletí balonek) a žere jablka jak protrženej a hlavně rotuje!!!
Co se týče očkování tak vzteklinu má jsem zjistila na 3 roky, jen to druhý nemá, a datum 30/9 se blbě mění... sakra. A nevím jestli čuby očkovák kde je psaný že je fena a 14 letá by prošlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:17
- Nahlásit

Atusch
projde, oni to moc nekontrolujou
hlavně že je Áres v cajku, ještě bych mu dneska dala dietu-rejži, aby se mu zklidnil žaludek

Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:18
- Nahlásit

kejtlin
ještě bych mu dneska dala dietu-rejži, aby se mu zklidnil žaludek
Jojo jelikož má odvčera prázdný žaludek a dneska se s ničím jiným než rýží nepočítá tak krom toho, že mě asi sežere tak to bude v poho.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:20
- Nahlásit

Atusch
žere jablka jak protržene
hele ty japka bych mu teď zatrhla

Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:26
- Nahlásit

Alexa
hele ty japka bych mu teď zatrhla
Jen co jsem si toho všimla byl odvlečen dom takže v poho.

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:28
- Nahlásit

Atusch
Rejže vždycky pomůže, mám tu zkušenost, a taky ještě rozmačkaná rozvařená mrkev v tom.. ale to by ji muj pes musel žrát

Atusch
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:30
- Nahlásit

Grin
Mrkev na blití? On to žere jen tak, čučela jsem na to jak blázen, protože ostatním jsem do toho musela vždy přidávat třeba kuřecí maso, lžičku konzervy na ovonění a Bůch prostě je popelnice.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:49
- Nahlásit

Sízra Milanová
proboha koho normálního baví docházet někam do práce pokud za to nemá horentní prachy nebo ta práce neni třá se starat v zoo vo gorily nebo nemá vlastní firmu? Ta nasranost mi v případě kejtlin příde naprosto pochopitelná a voprávněná...
Si děláš kozy ne? Neznám nikoho, krom pár vyvolených co se narodili se stříbrnou lžičkou v puse, kdo by nemusel pracovat. Minimum těch lidí má vlastní firmu, nebo se stará v ZOO o gorily (jedna se stará o lišky teda, nevím essi se to počítá). Většina lidí je prostě někde zaměstnaná a normálně se ráno sebere a jde do práce, nemusí kvůli tomu píčovat na celé kolo. Zrovna Kejtlin má naprosto pohodovou práci, může při ní být na netu, číst si...nedělá v továrně kde by musela nosit červenou pásku na rukávu když má krámy, aby měla právo jít během šichty víckrát na záchod (ano, takovou továrnu znám) a nesmí se zádama opřít o stroj, nebo si nedejbože sednout (takovou taky znám). A mezi námi, kdyby Kejtlin měla naprosto jinou práci (nebo si našla bohatého milence, který by ji vydržoval a nemusela makat vůbec), kdyby si dědek našel bohatou babku a odstěhoval se k ní, kdyby ten co jí olejem polívá auto na oleji uklouzl a zlomil si všechny kosti...kdyby kdyby kdyby tak Kejtlin beztak bude nadávat dál na něco jiného

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:53
- Nahlásit

Biluška
jasný naprosto pohodová práce a bezva plat do toho bezva parta a ty noční jsou naprosto nejbáječnější.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:53
- Nahlásit

Grin

Na mrkev bacha, při akutních průjmech nebo blití bych dávala jenom čistou rejši, mrkev moc nestaví Až třeba druhej nebo až třetí den radši..

Jinak moji vařenou "polívkovou" zeleninu milujou )))) sou to zelináří

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:01
- Nahlásit

kejtlin
no jo, jsi jediná na světě kdo dělá noční a ještě k tomu za bezva plat. Jestli chceš tak přijeď, seženu ti místo v té suprové továrně kde můžeš dvakrát za šichtu na záchod, jindy tě prostě nepustí, když máš krámy musíš mít červenou pásku (teda nemusíš, ale nesmíš pak na ten záchod) a musíš 8 hodin stát. Bez možnosti si sednout, nebo se aspoň opřít. Pochopitelně nesmíš taky telefonovat, v zásadě se ani bavit s ostatníma. Pít můžeš, ale nikde u prac.stroje nesmíš mít postavenou ani petku, ani hrnek s kafem...jelikož vzdálit se od stroje nesmíš tak je ti to ke guwnu . Jo a noční tam pochopitelně dělají taky...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:04
- Nahlásit

Biluška
tak tam pošli třeba mášenka nebo kohokoliv jinýho, já ty továrny neznám a v tvém kraji nebydlím a už vůbec nechápu proč se do mě vysíráš a kde jsi našla tu jistotu že chci pracovat v továrně a byla bych tam spokojenější, ale já zapomněla sorry víš naprosto všechno, tak asi jo máš pravdu

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání