| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:07
- Nahlásit
kejtlin
ale Biluška se do tebe nevysírá, jenom si tě dobírá, protože toho má sama hodně na práci, chápeš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:10
- Nahlásit
kejtlin
sorry víš naprosto všechno,
To je samozřejmé, to už se snad nikdo neodváží zpochybňovat
tak tam pošli třeba mášenka
Toho už jsem díkybohu do práce narvala. I když uznávám,že mi to trvalo
nebo kohokoliv jinýho
Nemůžu, všichni mojí známí jsou ve svém zaměstnání raději spokojení
já ty továrny neznám a v tvém kraji nebydlím a už vůbec nechápu proč se do mě vysíráš
Vůbec do tebe nevysírám, jen ti ukazuju, že může být mnohem, mnohem, ale fakt mnohem hůř než sedět někde osm hodin s notebookem na klíně, psát si v žumpě a občas obejít areál. Byť je to v noci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:14
- Nahlásit
Biluška
tak nesedím 8 hodin bohužel ale 12-13 a v noci chodím co hodinu a cca 20 minut at´ je sníh nebo mráz nebo slejvák nebo vedro, to nesedím skoro vůbec, takže občas je 8krát za noc konkrétně, že nemůžeš mít nic než silonovou uniformu a těsný boty-celou směnu i vevnitř je taky fajn
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:16
- Nahlásit
Taky mě neba chodit do práce. Neba mě ráno vstávat a jít tam, neba mě tam být, neba mě lidi, co tam pracují, neba mě práce celkově. A krom normální práce mám samo ještě jednu práci, která by mě bavila, ale jelikož jsem děsně unavená z té první, tak mi na tu druhou nezbývá energie a nebaví mě ještě víc jak ta první.
Ale co, život je boj. Beru to s úsměvem, pač je to paráda oproti tomu, kdy jsem 7 měsíců, kdy Lukáš marodil chodila do školy a do 4 prací (ne každý den, práce se mi různě střídaly v různý dny). A dělala jsem i noční a z nich jsem chodila do školy. Nj, bylo to drsný, ale uživila jsem nás a teď si říkám, že jen se 2 prácema se mám pohádkově.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:16
- Nahlásit
čus ty voe,co to tu je za ynferno??????? proč má eninka víc stránek za den než já???!!!! a eště mele takový píčoviny..dokonce větčí než já.-)))))
all
okamžitě si fšicíí kupte dnešní Blesk s programem na telku..f tom programu je vyfocená Nanynka v zákusu f upoutáfce na Cesty domů.. ..očekávám plácání po ramenou!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:19
- Nahlásit
davidkova renata
okamžitě si fšicíí kupte dnešní Blesk s programem na telku.
Ty woe, kde já ho tu mám shánět? Zavolám matce ať mi ho koupí
kejtlin
no dobře, máš úplně nejvíc nejhorší práci ze všech úplně nejhorších prací. Máš horší práci než čističi kanálů. Spokojená?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:21
- Nahlásit
pawLINka
nikdy jsem do práce nechodila s odporem jako sem, nevadilo mi dělat zootechnika, nebo prodavačku v chovatelskejch nebo třeba v kanclu, ale tady mi to vadí naprosto nejvíc mám z toho pásový opary, zdravotní problémy, imunitu v hajzlu a ve finále plat necelých 11 000-to je maximum to je na tom naprosto nejbáječnější, vzhledem k tomu že dělám se samými důchodci tak mi neustále volaj co mají s počítačem-na druhé vránici kde se váží auta, protože umí hovno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:22 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
jsem u bráchy, co je tady nového??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:23
- Nahlásit
Biluška
no dobře, máš úplně nejvíc nejhorší práci ze všech úplně nejhorších prací. Máš horší práci než čističi kanálů. Spokojená?
kdyby mi za to čištění kanálů zaplatili víc tak jdu dělat klidně i to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:24
- Nahlásit
Biluška
Zavolám matce ať mi ho koupí
zavolej komukoli ale kup ho!!
twe já mám 4 práce,léta fstávám vo půl 4 ráno,prakticky nežiju,napamatuju si vůbec dobu kdy by mě bylo dobře,sem permanentně k smrti unavená a vyčerpaná,nemám sílu na nic jinýho než chodit hákovat a se psem,ale to už mi taky stojí o moc víc sil než dříve,v 9 večer většinou už spim aby mě budík vzdudil vo půl 4 a vstala sem eště unavenější než sem si lehala..třá sem ráda že sem vlastně nemohla krs práci do mrdic,protože já bych to prostě fyzicky nevydržela,z mlíkošů sem se vzapamatovávala asi tejden,je pro mne prostě nemyslitelný po tejdnu takový roboty co dělám ject někam na víkend,prostě bych se asi vyčerpáním zhroutila už v sobotu ráno,tak to prostě je..taky bezva život!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:29
- Nahlásit
davidkova renata
zavolej komukoli ale kup ho!!
No jasný, to musím mít. Koupím ho aspoň v deseti výtiscích, ty mi je podepíšeš a já s nima budu frajeřit . Nenápadně je nechám pohozené v kanclu na stole, aby lidi viděli a tak..
.taky bezva život!
Aha, v zásadě jsem na tom se svojí pracovní dobou dvacet hodin denně ještě dobře. Jsem ráda, nic tak nepotěší jako cizí neštěstí
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:35
- Nahlásit
kejtlin
Já mám jen o málo víc pomalu každej kretén mě může poslat do prdele a já mu za to ještě poděkuji a jakmile udělám ňákou chybu tak většinou přijdu o peníze protože s nima dělám.a stejně mám svojí práci ráda. Vždycky totiž může být hůř
Ideálních prací je holt málo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:36
- Nahlásit
Biluška
Aha, v zásadě jsem na tom se svojí pracovní dobou dvacet hodin denně ještě dobře. Jsem ráda, nic tak nepotěší jako cizí neštěstí
jj proto to píšu abych kohosi potěšila.-)))) ale je to prostě tak..nakonec až umřu určitě se příde na to že sem měla jakousi šílenou nemoc,třá tropyckou vod mouchy tsts nebo tak něco bo má únava normální prostě fakt není..jediný kdy mi bylo chviličku líp,byla doba kdy sem žrala adipex,kerej vopsahoval fermetrák bo co...hlad sem sice měla fúrt stejnej a žrala taky stejně,ale ta úúúleva!! sem ráno fstala a nebylo mi zcela na zdechnutí jako celej život!! pohrávala sem si s myšlenkou že to budu žrát furt ne kuli nežraní ale kuli tomu že sem poznala.byt jen krátce,jaký to je nebejt k smrti unavená...to je vám krásnej stav..
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:40
- Nahlásit
Hm, tak to já si na práci nestěžuju. Myslim tu, co jsem dělala před rodičovskou. Prac. doba 7 a půl hodiny denně, klouzavá, 6 tejdnů dovolený, stravenky, příspěvek na dovolenou 2500,- ročně, vlak zadarmo, plat slušnej. Akorát až se vrátim, nejspíš mě vyhoděj, protože se reorganizuje o 106
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
Taky jsem měla takové období kdy jsem byla permanentně furt unavená. Fyzicky. Šla jsem pytlačit, došla jsem k brance a byla jsem utahaná jak kdybych se právě vrátila z dvaceti kilometrové tůry. Hrůza. Taky jsem měla furt teplotu. Trvalo to snad rok, možná rok a půl...sem myslela, že chcípnu. Vstala jsem, udělala jsem děckám snídani a byla jsem zralá jít si zase lehnout...Doktoři na nic nepřišli tak mi nezbylo než to přechodit a začít normálně fungovat bo účty za mě nikdo nezaplatí, že jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:55
- Nahlásit
Biluška
tak mi nezbylo než to přechodit a začít normálně fungovat bo účty za mě nikdo nezaplatí, že jo
no dyk...já jen vynechala ty dochtory bo to je zcela zbytečnej mezikrok co by mě vysílil eště víc ((((
teplůtku nemám,ale todle mám již mnoho mnoho let,myslim že tak od gymplu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:59
- Nahlásit
Biluška
Si děláš kozy ne? Neznám nikoho, krom pár vyvolených co se narodili se stříbrnou lžičkou v puse, kdo by nemusel pracovat. Minimum těch lidí má vlastní firmu, nebo se stará v ZOO o gorily (jedna se stará o lišky teda, nevím essi se to počítá). Většina lidí je prostě někde zaměstnaná a normálně se ráno sebere a jde do práce, nemusí kvůli tomu píčovat na celé kolo
A proč by nemohli pičovat? nechápu,chápu že se do práce musí ale když tě ta práce nebaví to tam máš jít ještě s radostí? Mě ta kejtlin práce příde teda dost nepohodová za nepohodový prachy. Já nechápu proč tě tak irituje že si někdo stěžuje. Tady se každej předhání v tom kdo má nejhorší a nejtěžší práci a je v ní nejdýl má bejt největší machr a oběť ale musí říct že si to uplně užívá aby byl za borce , kdybych nemusela nikdy bych nepracovala a fakt bych se nenudila a to moje práce je zábavnější než většina z toho co tady čtu, stejně bych si radši četla a grafiku měla jen pro zábavu. Nechápu netoleranci k jinýmu názoru na život, každej má právo si stěžovat na co chce...ty řekneš,koukni ten se má mnohem hůř než ty...no a? nesmim si proto stěžovat na to co mám já?Proč ne? třeba na místě toho druhýho bych si to už hodila...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:02
- Nahlásit
davidkova renataBela-zvládaj to....otec to nezvládá vůbec..tedy udělal si z ní nejlepší kámošku a tím to hasne. Teď mi volala matka, že je vytočená, protože otec se stavil ve zveráči, vlastní ho chlápek kterej cvičí psy..řekla bych že dělá amatérskýho figuranta...nedala bych mu ani Pepku a to navyšuju finanční odměnu za její ztrátu a tak chlápek řikal, že jako není prblém, že si Belu veme na 3neděle a zapracuje na ní...můj polodementní otec je přesvědčen, že od chlápka odveze psa v pozotu, kterej bude poslouchat kdykoliv si otec vzpomene že mu dá nějakej povel..o důslednosti prej ten chlápek nic neříkal, bude to asi fungovat tak, že až bude mít fotr náladu řekne povel..nebo ho neřekne a..prostě kokotina-tak to jsem mu zatrhla, byl dotčenej a řekla sem, že ti to zavolám a že mu dáš takovej kouř, že si to za rámeček nedá...tak jsem to řekla matce, ať mu to vyřídí, co z toho se k němu doneslo nevim, ale z výcviku od figuramnta sešloí...včera fotra napadlo, že by jí pořídil kámošku...tak jsem ho upozornila že jeden nevychovanej pes je až moc a zvládnout dva anarchisty bude dost problém...no takže pohodičkáááá. Pes taky nebude. Jinak Bela sedí s fotrem na křesle, jedno sousto on, jedno ona..pak jdou spolu do poslete a čuměj na bednu...ránio se sní jde koupat a na stopce do lesa. Hele není to ideál, ale vzhledem k tomu, že psa nečekalo nic dobrýho a nikdo jí nechtěl, dopadlo to ještě relativně dobře. Byla tady s našima před 14dny. Dala jsem jí koš, k velké nelibosti otce a stopku...Ajda v pohodě, na Pepku koukala a nic, dokud se nepřiblůížila na dva metry. Bela jí sejmula, zalehla a vrčela jí do ksichtu a do toho na Belu nalítla Ajda, tak se na Pepce dvakrát protočily, Ajdu jsem vyřvala a Belu zvedla do vejšky, jinak se z pepky dostat nedala, jen jsem jí postavila na zem, tak se rozhodla že to s Ajdou jako dokončí, ale to už jí nebylo dovoleno...prostě jsem řekla matce, že jí jako dědictví neberu
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:05
- Nahlásit
davidkova renata-adipex retard je prima...je to pervitin ve zlatým vajíčku a podle mě je adipex víc škodlivej než to peří, ale přiznávám že jsem ty stavy k neutahání taky milovala, ač jsem sama o sobě trochu neposeda..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:11
- Nahlásit
Atusch
Ale vařená mrkef, ne syrová!!!!!!! Syrová je špatně stravitelná!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:12
- Nahlásit
Sízra Milanová
Tady se každej předhání v tom kdo má nejhorší a nejtěžší práci a je v ní nejdýl má bejt největší machr a oběť ale musí říct že si to uplně užívá aby byl za borce
Já ne No ale že by mě ta práce bavila, to teda taky ne. Ale prostě to beru tak, že holt nejsem rentiér ani uhlobaron a pracovat se asi musí... i když bez práce bych si vystačila taky výborně a nenudila bych se vůbec
hally001
adipex retard je prima
To sou ňáký prášky na hubnurí původně, ne? Vim, že to někdo bral třeba na vejšce před zkouškama, aby se vydržel učit dlouho. Ale sračka to musí bejt pořádná teda
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:17
- Nahlásit
davidkova renata bo má únava normální prostě fakt není..jediný kdy mi bylo chviličku líp,byla doba kdy sem žrala adipex,kerej vopsahoval fermetrák bo co..
mamka tohle měla, ona, která si nikdy!! přes den nelehla snad ani s 40°C horečkou, tak si lehla pokaždý když přišla z práce a někdy se probrala až druhý den ráno, přišli jí na lepek. Na to konto jsem šla na odběr já a ejhle, rovněž.. myslela jsme si, že je to z hlídání, že mě servalo těch běžnejch přes 300h v měsíci v práci vč. nocí, od tý doby co ho nežeru je mi o něco víc žitelně
A stačí jeden odběr do zkumavky u obvoďáka, alergeny lepek a laktoza jsou ty nejčastější co bejvaj a má je víc lidí, než se s tím léčí nebo drží dietu. Jen ty příznaky bejvak tak individuální, že si lidi myslej, že je to normální. Třá jako že občas sračka, jen tak, že třá bolí břicho, že je čék nafouklej jak pouťovej balonek, že je unavenej,.. nebo i jiný, který v menší míře připomínaj úpa běžný stavy následkem špatně poskládaný stravy.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:19
- Nahlásit
Venta-už to přestali vyrábět...rakovinotvorný
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:21
- Nahlásit
héč a mě práce baví
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:24
- Nahlásit
Venta
Já ne No ale že by mě ta práce bavila, to teda taky ne. Ale prostě to beru tak, že holt nejsem rentiér ani uhlobaron a pracovat se asi musí...
ano,taky to beru tak, ale myslim že kdokoli si stěžuje na jakoukoli práci,má na to právo, můžu si o tom myslet co chci,ale pokud jsem tolerantní člověk a ten druhej do mě vůbec nijak nevadruje,neni potřeba jeho nářky jakkoli zesměšńovat...o to mi šlo v tomhle případě
Jinak mě práce taky někdy bavila/baví, ale jiný věci víc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:26
- Nahlásit
Sízra Milanová
kdybych nemusela nikdy bych nepracovala
myslíš, že já jo? Myslíš, že vůbec kdokoliv na světě jo? . A to já mám tu obrovskou výhodu, že se mi koníček stal prací. Přesto se mi dost často nechce a musím se dokopat.
Stejně jako se musím dokopat třá k mytí nádobí, nebo podlahy . Akorát nechápu proč bych přitom musela na celý svět řvát jak je fšechno zpíčený a vykurvený. Když to bere takhle tak si to sama sobě dělá akorát horší.
|
Tonka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:27
- Nahlásit
jéééé mě taky práce bavčí a doufám že mi vydrží napořád, můžu tam chodit víceméně kdy a jak chci, můžu si dělat co chci, musím samozřejmě udělat svojí práci, mám jí dost dobře placenou a příspěvky na dovču oooooo já se mám
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:27
- Nahlásit
Venta
To sou ňáký prášky na hubnurí původně, ne? Vim, že to někdo bral třeba na vejšce před zkouškama, aby se vydržel učit dlouho. Ale sračka to musí bejt pořádná teda
jo,jo..na tom jsem v 18ti zhubla asi 25kilo, bylo to mocky cool,člověk nikdy nepomyslel na jídlo a jel,ale zas jsem se třá zhroutila že mám jet někam autobusem s taškou no i když to by mě vynervovalo asi i teď , je to extra škodilvý na játra a tak a je to i zakázaný už tady,ale funguje to!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:33
- Nahlásit
Biluška
Akorát nechápu proč bych přitom musela na celý svět řvát jak je fšechno zpíčený a vykurvený. Když to bere takhle tak si to sama sobě dělá akorát horší.
Právě že nemusíš ale můžeš, každýmu vyhovuje jinej ventil...já jen nechápu že se pustíš do kejtlin kvůli něčemu tak banálnímu a směšnýmu jako je tohle,nakonec se tě to co ona si myslí o svý práci přece nijak nedotýká...takže to prostě jen nemůžu pochopit...ale dělej si co chceš nakonec
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale zas jsem se třá zhroutila že mám jet někam autobusem s taškou no
No tak to by mě zhroutilo i bez prášků, sem si ňák odvykla taky
je to extra škodilvý na játra a tak a je to i zakázaný už tady,ale funguje to!
Hm, ale já mám prostě zábrany u takovejchhle věcí. Prostě si nechci ničit vnitřnosti něčim takovým, i když hubnutí bych brala taky... ale radši hubnu vždycky ňák zdravějc, i když je to dlouhý a pracný.
|