| Autor |
Zpráva |
hally001
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:36
- Nahlásit
Davídková neser..ptala ses , já ti s láskou vodpovim a ty jdeš ležet nebo co?Jsem zvědavá jak to tady zapadlý najdeš....
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:36
- Nahlásit
Tonka
jéééé mě taky práce bavčí a doufám že mi vydrží napořád,
a co ti tam dávaj, žes tak veselá z toho? )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:46
- Nahlásit
Mě práce baví, i když makám v podstatě nonstop. mi pracovní doba nekončí nikdy. momentálně mám před sebou opět pracovní víkend.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:50
- Nahlásit
Jdu si k slečně drsňákový navařit kotel bramborový polifčičky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:55
- Nahlásit
Biluška
chápu že hodně pracuješ, možná tě i práce baví, každýho koho práce baví tak tomu fandím, je to fajn, ale každej má nějakej vypouštěcí ventil, já nadávám, ty se do mě vysíráš-to je zase tvůj ventil, prostě každej má nějakej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:00
- Nahlásit
hally001
uš sem tu ))
sem si musela vopravit pedlou céfku bo todle
otec se stavil ve zveráči, vlastní ho chlápek kterej cvičí psy..řekla bych že dělá amatérskýho figuranta...nedala bych mu ani Pepku a to navyšuju finanční odměnu za její ztrátu a tak chlápek řikal, že jako není prblém, že si Belu veme na 3neděle a zapracuje na ní...
včera fotra napadlo, že by jí pořídil kámošku
mi způsobilo její rupturu
naštěstí si to ukočírovala,ty voe vobě varianty sou smrtelný,at tu čubu hlavně nikam nedává!!!!! to prostě nefunguje! ale to ty víš..maximálně se mu vrátí zlomený zvíře
Hele není to ideál, ale vzhledem k tomu, že psa nečekalo nic dobrýho a nikdo jí nechtěl, dopadlo to ještě relativně dobře
jo tak nějak to vnímám,nečekám žádný zázraky ,sláva že sou na tý chatě kde nikoho asi moc nevohrožujou a ane je nukdo moc neprudí..já myslim,že tý čupce je tam dobře a je spokojená,to je hlavní a ty holt musíš bejt furt ve střehu co fotr zas vymyslí snad tam nějak přežijou bez velkejch problémů
Crysa
jen tak, že třá bolí břicho, že je čék nafouklej jak pouťovej balonek, že je unavenej,.. nebo i jiný, který v menší míře připomínaj úpa běžný stavy následkem špatně poskládaný stravy.
tak todle mám už skutečně léta,sračku teda nikdy,ale jinak neustálý problémy s trávenim,věčně nafouklá,furt něco..už sem se tě jednou prokopáku na to ptala,ale nesedí mi,že ty problémy sou po věcech obsahujících ten lepek..to já nemám,zkoumala sem to, tydle problémy se dostavujou zcela bez zjevné příčiny,v různých(docela častých) intervalech,ne po nějakým extra žrádle,prostě přídou a pak nějak zas vodejdou,ale přetrvávaj tak nějak furt
Sízra Milanová
je to extra škodilvý na játra a tak a je to i zakázaný už tady,ale funguje to!
no moment,na játra to je smrt,ale oni to právě nějak upravili ,měla sem to též a právě už asi ubrali ten fermetrák bo ty drajvový stavy už to nezpůsobuje..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale já se do ní přece nepouštím . Mě je v zásadě její životní postoj někde, doby kdy jsem se jí snažila pomoc jsou už dávno pryč, protože ona o to v zásadě vůbec nestojí. Teď jsem se jí jenom snažila ukázat, že jsou lidi, kteří jsou na tom mnohem hůř. Což se stejně nepovedlo. Tak ať se klidně hrabe ve svém bahýnku přesvědčená, že se má nejhůř na celém světě, mě je to fakt šumák. Mám co dělat, abych se neměla nejhůř na světě já
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:04
- Nahlásit
kejtlin
ale já do tebe přece vůbec nevysírám, proč si to furt myslíš? Sem ti fakt jenom chtěla ukázat, že máš v zásadě pohodovou práci, páč spousta lidí má milionkrát horší. A že ty si tu svoji tak hnusíš, že si z toho způsobuješ všechny ty problémy s pásovcem a tak. Děláš si to fakt sama tím svým přístupem. Kdyby ses s životem konečně vyrovnala a brala ho tak jak jde měla bys to mnohem jednodušší. Dokonce to tuším řeší nějaký filozofický směr, ale nevím jaký, tyhle věci jdou mimo mě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:05
- Nahlásit
Biluška
když ti budu celkem volná, bude to naprosto ideální
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:05
- Nahlásit
davidkova renata-tak nějak to vnímám,nečekám žádný zázraky ,sláva že sou na tý chatě kde nikoho asi moc nevohrožujou -tohle matku položí ))))))))))))))))))))))))))))))))nikdy by si chuděra nepomyslela, že bude v důchodu nebezpečná vokolí,... )))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:09 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Biluška
ale já do tebe přece vůbec nevysírám, proč si to furt myslíš
nevím mám prostě takovej dojem.
to s pásovcem nemá s hnusením co dělat to má dělat co s prac. prostředím a nočníma, stejně jako tekoucí krev z nosu třeba několikrát denně, někdy vůbec třeba tejden-nj cukrovej prach leptá sliznici. já nedokážu lhát sama sobě, že je to bezva když vím, že není, to je jak kdyby ses těšila třeba nevím na návštěvu zubaře a takx vím, že mám na víc-na tophle co dělám by mi stačila nedochozená základka, na to nepotřebuju maturitu, i když tu má každej skoro a nic to neznamená, ale přece jen ....
edit: filozofický směry jdou naprosto mimo mě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:10
- Nahlásit
hally001
tohle matku položí))))))))))))))))))))))))))))))))nikdy by si chuděra nepomyslela, že bude v důchodu nebezpečná vokolí
tys debil ))))) jen jí to řekni...stáří neni vůbec veselý,vim vo tom svý ,ale ten čokloid je dost velkej na to aby způsobil nějjakej ten problémek dyby si zamanul a byl zrovínka na volno třá..jinak zas tak problémovej neni,to víme vobě,ale vono při anarchii je problémovej naprosto každej čokl
už ste viděli Nanynku f tom časáku?????? vypadá to moc dobře! )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
já ne, už bohužel blesk nikde nekoupím, byla jsem i na pumpě-maj vyprodanej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:13
- Nahlásit
héééj cyrusek chytil myš-čivavák ty woe ten je rychlej , zavřu ho na noc do kuchyně-minule tam hryzala něco ve špajzu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:15
- Nahlásit
davidkova renataale nesedí mi,že ty problémy sou po věcech obsahujících ten lepek..to já nemám,zkoumala sem to, tydle problémy se dostavujou zcela bez zjevné příčiny,v různých(docela častých) intervalech,ne po nějakým extra žrádle,prostě přídou a pak nějak zas vodejdou,ale přetrvávaj tak nějak furt
já třá i vychytala to, že ty korunový rohlíky z kaufu, když jsem je namazala a sežrala k tomu třeba celou vokurku, jako tu dlouhou, ne jednu nakládačku, nebo když jsem k tomu měla kopec jiný zeleniny, tak mi břich nedělal nic, "jen" únava. A to jsem dala i tři rohlíky jako oběd, pěkně s máslíčkem a salámkem. Ale pak stačil jen jeden kousek jinýho pečiva a kroutily mě křeče jak při kombinaci menzes a zkopání do oblasti žaludku. I tejden na táboře jsem s nožníma malinama dala, přes den jsem si žrala to svoje a večer jsme v hospůdce ochutnávali krajové speciality a byla jsem nenápadně utahanější a utahanější a poslední den jsem prostě ráno nevstala. Vyhnalo mě až v půl devátý vedro ve stanu, xicht oteklej, břicho jak když ve mě řádil vetřelec a potrhal mě veškerý zažívání. Zatloukám to docela často analgetikama, pže mě nesedí ani deproteinovaná mouka, z čeho jsou směsi na chleby bezlepkový, tak si dám občas u mamky krajíček či dva, nejsem unavená, ale břicho bolí. Ale není to jako že by furt, prostě jednou mi nesedl kus chleba a dva dny byla pohoda, pak jsem si dala rohlík bez zeleniny a problém, další den rohlík s kopcem zeleniny a pohoda, nebo relativní. Nevadí mi třá v McDonaldovi Chicken nugets, tam určo musí bejt mouka, ale tam mi to prostě nic nedělá, nevím proč.
Nejrychlejší zjištění je zajít po ránu k obvoďákoj a nechat si tam natahnout jednu ampulku a pošlou to, lepek a laktozu ti udělaj normál u obvoďáka zadáčo na pojišťovnu. Je to ztráta deseti minut pokud se objednáš na konkr. hodinu, aby čék nechytil v čekárně ještě chřipku a úplavici a stařeckou demenci.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:15
- Nahlásit
Biluška
ale já se do ní přece nepouštím
ale pouštíš, já bych se třá bejt jí velmi nasrala. Jen mi to připomnělo že jsem si včera četla žumpí schizma a furt jsem nechápala že někdo mohl bejt proti tobě, protože mi přišly všechny ty protiargumenty od těch co nakonec opustili žumpu velmi přitažený za vlasy a byla jsem 100%na tvý straně a furt jsem nechápala že do tebe tak vandrovaly....ovšem pokud si takhle dycky někoho soukromě proprudíš pro uplný nic,jako teď kejtlinu,tak se zase nedivim že ty malý křivdičky se hromaděj a pak vytvářej antipatie....jako třá to tak neni,to je můj osobní závěr z toho. někdy totiž to poučování a radění nevyžádaný je strašně nepříjemný a hodnocení cizejch životů je velmi odvážný a vstupuješ tak na velice tenkej led...ale zase, je tvoje věc, tohle je jen můj názor že by mi to bylo velmi nepříjemný být kejtlin a nevidim důvod pro takovýhle minišikany, který třá ani špatně nemyslíš,ale nepříjemný bejt můžou.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:17
- Nahlásit
davidkova renata
kdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?!!! taky se musí furt někde vystavovat jako panička
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:17
- Nahlásit
davidkova renata-už jsem jí to volala, smála se že se málem pomočila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:19 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Sízra Milanová
OK, tak se do ní pouštím. Protože mě neskutečně sere jak je furt nespokojená
Edit: Mimochodem,není to jen teď, těchto akcí "ukažme Kejtlině lepší svět a pozitivní myšlení" už tady proběhlo několik. Moc. Ale když holt vidět nechce tak na to taky kašlu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:20
- Nahlásit
Crysa
by čék nechytil v čekárně ještě stařeckou demenci.
tak todle už nestihnu
jako s obvodačkou problém neni,je to moje kamarádka přes psy )))))
já teda analgetika neberu bo nevim jak by mě pomohly f tomhle..prostě sem jak pumlíč,bolí mě divně břicho že se třá ani nenarovnám a chodim f předklonu(zajímavý to je dyš sem v práci nebo na ulici),ale ne zas třá nějak dlouho a třá stačí abych se napila vody a mám vyvalenej žaludek jak dybych sežrala vola..spíš bych to typla na slinifčičku..
blbý je že nesnášim lízt k doktorům obecně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:23
- Nahlásit
hally001
už jsem jí to volala, smála se že se málem pomočila
bože... zas mám vostudu.. )))
Sízra Milanová
Biluška
nehádejte se vy krávy!
Sízra Milanová
kdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?!!! taky se musí furt někde vystavovat jako panička
vblesku v příloze jak je program..a to bé ve středu eště f telce,héééč
a vůbec..já se nevystavuju!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:26
- Nahlásit
NANDA BUDE VE STŘEDU ZASE V TELCE.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
a vůbec..já se nevystavuju!
Dyť to vidím jak se vystavuješ. Dej mu tam nějaký prádlo a zalej kytky
nehádejte se vy krávy!
No dyk jo, uš se nehádám, jdu skládat ručníky, mám jich tu megahromadu a ustala si v nich Puma, zas to bude sám chlup
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Biluška
OK, tak se do ní pouštím. Protože mě neskutečně sere jak je furt nespokojená
to právě nechápu jak tě může srát,když ti nic nedělá a celkově tu prostě dost bosníš , což je více než v pořádku vně žumpy..ale uvnitř nepotřeba
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
okamžitě chci vjedět gde sis četla žumpí schyzma
!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
nehádejte se vy krávy
kdo se hádá ty hvězdo?! se bavíme ve vší počestnosti ty ředitelko zeměkoule
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:29
- Nahlásit
Sízra Milanová
to právě nechápu jak tě může srát,když ti nic nedělá
To bys asi nepochopila.
a celkově tu prostě dost bosníš , což je více než v pořádku vně žumpy..ale uvnitř nepotřeba
Vně se právě dlouho nic neděje, mám přetlak Udělej nějakou aférku a pusť mě tam
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:30
- Nahlásit
Grin
okamžitě chci vjedět gde sis četla žumpí schyzma
!!!!
4380 strana na starý žumpě a jedeš kupředu ,teda ten oupa začátek nevim,.ale je tam zmíněnej asi 5000x,takže to pochopíš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:31
- Nahlásit
Sízra Milanová
děkuju vám moc pani, poslední dobou jste pro mě užitečnej zdroj informací
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:31
- Nahlásit
Sízra Milanová a já jsem s bosněním a ostatním v normě, nebo už mám přestat psát či se nějak projevovat? abych třá nepoškodila potleskosmíchoměr nebo takněco na pýplmetru?
|