| Autor |
Zpráva |
Ave já
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 17:57
- Nahlásit
Adiddaska
Mě se náhodou moc líbí když mě někdo v mém věku nazve puberťákem . Ovšem neseriozní je to velmi, vem si jak teď musí chudáci kolemjdoucí (a Vlčáková) přepisovat deníčky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:07
- Nahlásit
holky, nevíte gde sehnat něco takovýho co má ten černoch v tom vídeju? (přetočte si ty kecy až na 3:10) já to chcííí pro Grinaaaa
vídejo:
http://www.youtube.com/watch?v=S3XrKkrAZpY
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:08
- Nahlásit
Jste bláznivý puberťačky.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:23 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
čus bembeláni, až zhltnete v novym psovi editorial o Nejvyššim, přečtěte si laskavě taktéž stranu 60 jo? Vyjímečně se o nás taky píše... (ještě zcela skromně doplním že tým Boncofka-Bonc obsadil 5. místo )
Ave já
osmý číslo se lvama teď zrovna nemaj
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:24
- Nahlásit
Vlčáčková to rozsekla jste fakt trapky! A je to neseriosní bo se musej přepsat všechny záznamy kolemjdoucích a všechno prostě předělat..hlášení vše, nechápu jak jste si to mohli dovolit?!
|
Ave já
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:33
- Nahlásit
bonc
Ti ho když tak naskenuju
tým Boncofka-Bonc obsadil 5. místo )
Ještě chvilku a začneš to běhat. Pak budeš moc konkurovat Viktorovi, Peterovi a tomu chlapovi s čévéčkem co vypadá jako hezčí Desenský
Sízra Milanová
A je to neseriosní bo se musej přepsat všechny záznamy kolemjdoucích a všechno prostě předělat..
Dyť to říkám. Budou muset přepsat deníčky . Mají tam hezky nadepsané stránečky - co kdo kdy a proč řekl. A teď aby to přepisovali
A bacha, Vlčáčkovic dedektývní kancelář je na stopě veřejně známé osobě, která svou identitu navíc vůbec netají. Ještě chvíli a vypátrá, že náš prezident je Václav Klaus
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:36 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Ave já
A bacha, Vlčáčkovic dedektývní kancelář je na stopě veřejně známé osobě, která svou identitu navíc vůbec netají. Ještě chvíli a vypátrá, že náš prezident je Václav Klaus
jako pozor vo prezidentech...teď čtu v magazínu mladý fronty že Obermanová normálně rok teďkonc nedávno měla románek s Havlem, havle celkem kaňour, to je skoro tak hustý vodhalení jako náš příběh vo mamce a nejvyšším Jinak to přepisování kolemjdoucím nezávidim teda
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:36
- Nahlásit
Ave já
Ti ho naskenuju
beru tě za slovo! to víš, co je jednou psáno...
Ještě chvilku a začneš to běhat.
ještě chvilku a budu jak Mařena Stezka byl poslední trek co sem šla sama, tam prosím jakékoliv výkony končí
(sem se tak jako vomylem zapomněla zmínit že SZ v mojí kat. došlo 6 z asi 21, zbytek dal kratší varianty )
ať už mě zapnůůůůůů
|
Ave já
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:39
- Nahlásit
bonc
ať už mě zapnůůůůůů
Kde seš zase vyplá?
ještě chvilku a budu jak Mařena
To byl ten chlap s těma chlupatýma prsama co se flákal na bivaku ještě když Greník odvážel prázdnou bečku a várnici od polívky?
Stezka byl poslední trek co sem šla sama, tam prosím jakékoliv výkony končí
Když nebudete na každé zastávce tó, ale slušně přezujete fusekle a pudete dál tak máš pořád šanci
|
Tlačenka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:42
- Nahlásit
co je zase neseryjózní????
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:43
- Nahlásit
Tlačenka
co je zase neseryjózní????
TY!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:43
- Nahlásit
Ave já
eště chvilku a budu jak Mařena
To byl ten chlap s těma chlupatýma prsama co se flákal na bivaku ještě když Greník odvážel prázdnou bečku a várnici od polívky?
popis by seděl dorazili za bouřivého aplausu při midařskym vyhlášení, Lucka pro ně musela ještě běžet až někam do dža, páč nebyli krze promile schopný ani sami dojít
Když nebudete na každé zastávce tó, ale slušně přezujete fusekle a pudete dál tak máš pořád šanci
ono to jaxitaxi nějak nezáleží úpa jenom na mě
Kde seš zase vyplá?
tady
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:44
- Nahlásit
Ave já
jaký veřejný osobě je Vlčáčková na stopě?
|
Tlačenka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:45
- Nahlásit
Sízra Milanová
hm, to vím už nějakech 30 let. nic novýho
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:48
- Nahlásit
Ave já
změna, nic neskenuj, je to totiž v devítce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:59
- Nahlásit
Už jsme dlouho neměli nočku...až dnes...zřejmě si vybírám to, jak sem šla v outerek domu chcípnout dříf....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:59
- Nahlásit
pápálálá mizim puberťáci praštěný neseryjózní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:02
- Nahlásit
a to sem se chtěl zeptat...co je to tu fšude za ptáky????
jinak děcka vysvětlí mi něgdo jak to bylo teda s těma datlofcima???
co venta...uš???
|
Ave já
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:03
- Nahlásit
bonc
popis by seděl dorazili za bouřivého aplausu při midařskym vyhlášení, Lucka pro ně musela ještě běžet až někam do dža, páč nebyli krze promile schopný ani sami dojít
jo jo, to bude on Asi ve tři, když Greník balil tu bečku tak začal pomalinku uvažovat o tom, že by se eventuelně zvednul
ono to jaxitaxi nějak nezáleží úpa jenom na mě
Prosím tě, samečkovi to normálně oznámíš, přezuješ a jdeš dál. Uvidíš, že on vyrazí taky, co by tam nakonec sám dělal
Adiddaska
jaký veřejný osobě je Vlčáčková na stopě?
Té zmršené bílé šeltii. Teda respektive její "chovatelce". Páč je ta osoba normálně známá, ta čuba není nikde v útulku a nic takového a krom toho se ta osoba tomuhle křížení věnuje už několik let tak je fakt úspěch, že Zachránkyně už je na stopě
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:11
- Nahlásit
davidkova renata
jinak děcka vysvětlí mi něgdo jak to bylo teda s těma datlofcima???
ty dvě dobře mířený jsou pro tebe:
http://www.youtube.com/watch?v=t2Cv1fDeUR4&feature =related
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:12
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty dvě dobře mířený jsou pro tebe:
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:13
- Nahlásit
Ave já
Té zmršené bílé šeltii
to dvojitý merle? Hele a je to vůbec dovolený krejt 2 merle spolu nebo se to dělá "neoficiálně"?
davidkova renata
co venta...uš???
Ne, už si ale zvykám
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
a to sem se chtěl zeptat...co je to tu fšude za ptáky????
kachny,kachny,kachny,kachny...................
|
Tlačenka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:15
- Nahlásit
Venta
co tu děláte paní?
|
Ave já
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:15
- Nahlásit
Venta
je to zakázaný.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:17
- Nahlásit
Tlačenka
hele myslíš že je psíček vyplej? Kontroluje někdo ifaunu,essi tam neběsní? Jako skončil šelmyjí škandál a já nemám takříkajíc do čeho šťourat, akorát tu smrkám furt a nudim se
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:17
- Nahlásit
Venta
ty ja myslela ze jdu branit a ty rodis a ty nic..no zitra upmd a pak v sobotu daviduv memorial....bude sranda
a desne drasate kdo to ma cist!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:18
- Nahlásit
Ave já
je to zakázaný.
A dělá se to teda u bezPP nebo i načerno u PP? A nebo je tohle fakt jako výjimka?
Tlačenka
co tu děláte paní?
coby, pani. Normálně si tu tak sedim a trpim po dvouhodinový procházce a před skoroprobdělou nocí (pro změnu)
|
Tlačenka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:19
- Nahlásit
Venta
dyť někdo šířil, že už to na vás přišlo
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:21
- Nahlásit