Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 18:03
- Nahlásit

ale že se nám ty vánoce letos vydařily ,co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 19:01
- Nahlásit

Vánoce byly moc fajný, asi sme byli hodný, když sme dostali tolika dárkůch...aji koledy, aji štědrovečerního kapra...aji ty zvyky tradiční ))))) Takže za chvíli zas bude léto, co? Prázdniny...hlavně ať neni moc vedro...

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:21
- Nahlásit

Dávám dohromady i nějaký fotky a videa, ale je toho baj očko 6 gb, tak nevím, kam to nějak nahrát, at si to můžete nějak sosnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

nerosekdas
tak třá rajče na fotky? nebo máš nějakou galerku založenou? ny taky stahujem,tak si můžete taky sosat pak .)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:41
- Nahlásit

nerosekdas
Juchů

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:42
- Nahlásit

No, rajče by bylo, pod stejným nickem jako tady, ale problém je jiný Mám jen gigovku kartu, takže sem to ukládal po dnech vždycky a pokaždý šly snímky číslovaný od nuly, plus jsou v tom zamíchaný i videa, tak nefím...Buď to fakt hodit jako jeden velký balík celý někam nebo vytáhnout jen fotky prozatím s tím, že budou ale přeházený, jestli neva...

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:43
- Nahlásit

Pěkně se tu začínáte slézat :-D

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:44 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
ale že se nám ty vánoce letos vydařily
tojo aji kapřík byl

aji řízečky

a vánočka

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:52
- Nahlásit

nerosekdas

Pěkně se tu začínáte slézat :-D
To my tak vždycky :-D

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 20:58
- Nahlásit

nerosekdas
zdravíme v našem kruhu tiché dozičky co nakonec smočily i když zprvu nechtěli! (i/y si vyberte jaký se vám líbí)

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 21:03
- Nahlásit

nerosekdas
nazdar Tichotovi z letiste jsem zde nebyla ani nepamatuju, ale jsem zaslechla, ze tu jste tak vas jdu pozdravit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 07:22
- Nahlásit

nerosekdas
Tak to hoď na úschovnu třeba nebo na rajče i s videama a třeba to zahesluj a každý si vybere...

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 08:53
- Nahlásit

lucYnka XIIIjsem zde nebyla ani nepamatujuNo ona tvoje pamět dostává dost zkoušek vodvahy pawLINkatřeba to zahesluj a každý si vybere...
Chudák eldorádo zas bude v pérdeli

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 10:31
- Nahlásit

danajasa
Chudák eldorádo zas bude v pérdeli

Vždyť říkala, že rajče jí právě jde, ne?

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 10:58
- Nahlásit

pawLINkaNo myslím ty hesla bude pro ně takový oříšek kokosák

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 11:49
- Nahlásit

tak jsem byla pochválená - celej byt jsem si vymalovala sama aj ty i ty stropy jsem si udělala sama,jenom jsem v so slezla na pár hodin dolu a včera to dodělala a vypadá to dobře,honza čuměl že jsem to dokázala i říkal že by si mě konečně vzal,tak jsem řekla,počkej za ten rok a ne v Praze ale to až jinde na jiném místě ,tak počká ,jsem řčekla no dobře tak počkej 2 roky než to všechno stihnem

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 13:20
- Nahlásit

Tak dnes už i žiju
Koukám že jsme tu krom Kanárka v plné sestavě
nerosekdas
vítejte Tichotovic z letiště

Jdu ještě krmit pračku, včera byla o hladu, práti se bé až dnes. Bylo to nějaký moc krátký ten tábor ale.. budem muset jet zas někam.

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 13:24 - Změnil/a: nerosekdas
- Nahlásit

http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2060694/ nabizim-krasna-stenata/ Nechcete někdo do chovu?

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 13:40
- Nahlásit

http://nerosekdas.rajce.idnes.cz/LVT_Jevisovice/ Tradá žumpajzníci, je to tam nakonec všechno, fotky i videa některý fotky vyšly, jiný míň, ale furt lepší než drátem do oka V případě zájmu můžu poslat některý vídeo nebo foto v plným rozlišení

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 14:00
- Nahlásit

nerosekdas
Nechcete někdo do chovu?
ty vado vy se ale rychle učíte??!! do lýnyjí budou jak dělaný samo!
Tradá žumpajzníci, je to tam nakonec všechno

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 14:06
- Nahlásit

No dyť sme taky měli dobrou školu celý týden A máme co dohánět, do eldovic 10 psů nám pořád 4 chybí, navíc takhle by sme měli v jednom psovi rotvíka, cc, ad...) I pro Káju už krycího psa máme: http://nerosekdas.rajce.idnes.cz/LVT_Jevisovice/#S nimek_0011.jpg

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 15:16
- Nahlásit

nerosekdasNechcete někdo do chovu?
ty vado vy se ale rychle učíte??
hele ale vhodný k dětem to bych pak váhala esli zkrmovat tomudle špenátku nebo krajtě ty čverčata ze kterejch si jedno necháte na chov

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 16:07
- Nahlásit

nerosekdas
I pro Káju už krycího psa máme
Počkejte,musíme Bertanejdřív uchovnit, přece nebudeme množit bez PP. A mimochodem má prarodiče z obou stran červené tygry, tak by nám to mohlo hodit nějaký fajn zbarvení :-D

impact
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 19:36 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

nerosekdas
Hele to ho takto vyvěšuje na ostnáči, aby pustil? Huštý.
Ještě jak má ten loket zapřenej o bok, jakože kdo dýl vydrží.

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 19:58
- Nahlásit

impact: Po starý známosti Nevím, kde vidíš ostnáč, já ho tam teda neviděl za celý týden snad nikde na žádným psovi a že jich tam bylo požehnaně... a u tohohle sem přímo byl, takže nemyslím, že by tam docházelo k jakýmukoliv jednání, které by vedlo k nějaké psychické nebo fyzické újmě psa. Takže klídek prosím...

impact
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 20:09 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

nerosekdas
Takže tenhle pejsek má vlastně obyč nylonovej obojek? Aha.

A tohle je taky na obyč nylonovým obojkou, viď? Naprosto korektní ->>> http://nerosekdas.rajce.idnes.cz/LVT_Jevisovice/#S nimek_0283.jpg (budu si namlouvat, že to škubnutí za ostnáč a povel "pusť" až po razantním škubnutí vzniklo vlivem špatné kamery, která jede zvuk zpožděně. A že následné zvednutí psa za tenkou šňůrku bylo taky za obyčejný nylon obojek. )

Fakt super odpověď, dík.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 20:23
- Nahlásit

čuste děckáááá
sem si najivně myslela, že po tejdenku bé aspoň ten předek hotovej a vono prd, trochu zakryli střechu, ale jenom aby se neřeklo a jinak to vypadá jako když sem vodjížděla. A navíc nám dneska nešel celej den intronét a ani tydlifoun
nerosekdas

nojono si musíte zvyknout že jsme ostře sledovaní třá mamky rajče má naprosto rekordní sledovanost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 20:26
- Nahlásit

Alexa
třá mamky rajče má naprosto rekordní sledovanost

tak to mě taky překvapilo..ale co..at z toho plebs taky něco má když my se měli tak báječně ..sem přející holt no

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 20:31
- Nahlásit

davidkova renata
sem přející holt no
Nojo mamko, si myslím, že jsi někdy až moc měkosrdcatá :-D

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2013 20:35
- Nahlásit

Nestačím zírat... Aby si člověk musel heslovat fotky z obyčejnýho tábora... je mi z toho docela na grcání a dvojnásob v případě impact, kterou jsem měl za vcelku rozumnýho člověka a hlavně za kamaráda.
Upřímně impact, vím už na tebe tolik sraček a nikdy sem na tebe nezanevřel za jedinou věc, ale za tohle sis to u mě opravdu posrala na plný čáře. Kdybych na tom táboře nebyl, tak to mám v paži, ale poznal sem tam partu super lidí a za celou dobu sem neviděl nic, co bych já osobně považoval za něco špatnýho. Co mě sere ještě víc, že jak sem za tu dobu, co tě znám, poznal, že tobě nejde ani tak o ty psy,ale že skrz psy řešíš lidi, který ti jdou nějak proti srsti. Pamatuju si, jak vesele si kamarádila a obhajovala některé lidi, které by smetla nejen veřejnost, ale i kriminál za to, co se psama dělali a dělají a takových případů je nehorázně. Dalo by se na tohle téma psát ještě hodně dlouho, ale nehodlám se motat do ničích žabomyších válek ani tě tady špinit, jenom si někdy sáhni do vlastního svědomí než začneš po někom šlapat.

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání