| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 20:44
- Nahlásit
paw takovej až jako hlubokomyslnej je ten citát! kamarád je určitě citlivý člověk!
Maky ty radši nevystrkuj zadnici z baráku simtě!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:00
- Nahlásit
hancaw
už vidím, jak mě bude stavět silniční kontrola... "Jo Rybářová!!! A nejste náhodou tamta Rybářová?!"
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:09
- Nahlásit
Alexamyslim že vim kdo bé dělat kecala (a já to nejsem)
Alexa je dneska dosti tajuplná..
Biluška
když bé Žumpa tančit bude to ještě lepší než když bude zpívat
neřikej dvakrát. Po určitém množství určitých tekutit ovládam úplně fšecko.
"Jo Rybářová!!! A nejste náhodou tamta Rybářová?!"
cííííííík
Gerda
Jen asi budem potřebovat kroje, takže kdo může vykrást nějaké muzeum, potažmo skanzen, nechť začne plánovat akci.
já vám kliďánko něco spíchnu, no problém..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:20
- Nahlásit
Nééé krysuju!
Maky jo tak nějak... až k nám pojedeš tak bude lepší asik v tu půlnoc.... co by si o nás sousedi jinak pomysleli...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:24
- Nahlásit
Maky a Trix "Jo Rybářová!!! A nejste náhodou tamta Rybářová?!"Nic naplat budeš se muset urychleně vdáti bo nic jinýho ti nezbejvá-dobrá rada-neber si rybáře ovšem to máš trošku hendikep a zůženej váběr no
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:29
- Nahlásit
Maky a Trix
za co jsem si vysloužila takovou žumpí pomstu...
neměla si kufřík
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
bonc
myslim že vim kdo bé dělat kecala (a já to nejsem)
Alexa je dneska dosti tajuplná.
žeby potrefená husa????
fšimli ste si že taky jedu přísloví
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:42
- Nahlásit
Alexažeby potrefená husa????
fšimli ste si že taky jedu přísloví Seš ale vo dvě stránky textu pozadu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:45
- Nahlásit
Myslíte, jak jsme pili ten Rybářskej rum za 16 Kč a všechno to musel platit lesní muž, páč jsme měli jen 26 Kč? ))) Rybářovi ze sudet, Rybářovi z jihu, Rybářovi sekce sever, Rybářovi oddíl Praha, Rybářovi...dobrý den, my jsme Rybářovi...prosim vás, kam až sahají Rybářovi? )))) My jsme tu všichni na tu promoci tý naší holky ))
Motivační citáty jsou většinou se strašně blbejma obrázkama, něco jako děti v květinkách...
Hele tak chcete tančit, nebo pět? Pět jako pět ne pět jako pět...Bonec bude pět nahou dámu s hranostajem. Anebo tančit, to bude větší sranda.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 21:59
- Nahlásit
Gerda
Bonec bude pět nahou dámu s hranostajem
tak to zase prrr! Hranostaje si na sebe nevemu! I obecní blb má svý meze.
A vůbec, Rybářovi na sekeru nepijou! Nikdy! Páč my jsme slušná rodina, víte, my sme totiž Rybářovi...všichni... a pak už šla paní pryč
|
nerosekdas
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 22:02
- Nahlásit
Sice bez obrázku, ale citát: Když je člověk zdravý, připíjí si na zdraví tak dlouho, až si zkazí žaludek.
Autor: Satiricus tak pozor na to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 22:08
- Nahlásit
bonc
a pak už šla paní pryč
a jak se s námi hezky loučila )))
nerosekdas
A ještě jeden, je taky velmi moudrý - Co je v lihu, to se nekazí. Autor: Neznámý vojín...nebo patolog
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 07:42
- Nahlásit
Bré deň, to máme tu i ve fotkách sledovanost, co? Myslím, že sláva žumpy se zase hvězd dotýká... Trošku jsem se už bála, že jsme upadli do zapomnění, ale nenene.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:39 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Ten citát koloval po FB už předevčírem večer. Chtěla jsem ho tobě, Paw, a tobě, Martine, přilípnout na zeď. Žel Bohu už to nešlo.
Paw, nedávno jsi mě přesvědčovala, že to, co nacvičuješ s mladou, je všechno pomocí klikru a PM. A pak tu vyleze na povrch videjko, kde ji taháš na ostnáči, zařveš na ni povel lehni (ano, řvaní mi neva ), ona lehne, potom s ní rycneš za ostnáč a až potom zařveš povel pusť? Načeš se ona natáhne k rukávu a ty ji smýknutím za ostnáč postavíš na zadní nohy? Tohle je tvoje pozitivní motivace?
Pořád se mi nějak nechce věřit tomu, že jsi to ty. Ale tenhle ranní komentář mě nějak dorazil. Ty jsi na to snad opravdu pyšná.
Dohledala jsem si album Baico (ano, tak jste sledovaní, jste na to dost hrdí?) a připadá mi, že má fotky z úplně jiné akce.. A nebo prostě jenom Martin nevěděl, že fotky a videa, kde se hrubě zachází s ostnáčem, se přece na internet nedávají? Začátečnická chyba, málo jste ho poučily.
Ale kryjete to velmi statečně. Martin tady tvrdí, že tam žádný ostnáč použit nebyl, fotka, kde je pes vyvěšován na ostnáči jako by neexistovala a ještě se tady plácáte po ramenech? Nikdy bych nevěřila tomu, že někteří z vás toto schválí, budou to mlčky krýt..
A Martine, není v tom žádná osobní zášť k nikomu z lidí z žumpy. To ses bohužel hrubě spletl. Naopak, do doby, než jsi vyvěsil ty videa a fotky jsem si některých lidí odsud velmi, velmi vážila. Za to, jakým způsobem se chovají ke psům, za to, jak brojí proti týrání psů, za to, jak jsou ochotni se podělit s méně zkušenými o své znalosti. Posledních pár stránek to celé smetlo.. A ani teď ve mě není zášť. Zůstal jenom němý úžas nad tím, čeho všeho jsou lidé schopni...
Komentovat to nemusíte, ani jeden, ani nikdo další. Jenom jsem nad tím včera dlouho do noci přemýšlela a měla holt nutkání se vyblít.
Zdar.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:41
- Nahlásit
PS:
nerosekdas
Ještě jedna technická. Když klikneš na nick u příspěvku, vyhodí se ti do okýnka, kde píšeš, tučně. Tak se oslovují konkrétní lidi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:00
- Nahlásit
bonc
I obecní blb má svý meze.
No....! sme se nefšimli že bys nastavovala nějaký meze
jináč máme krásný den,mastím k rybníčku,toš zatim pápalála
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:24
- Nahlásit
bré jitro milí degénci
Jak se máte?
Já teď knírače šetřím, tak dáváme jen light procházky, protože budou mít třídenní záhul
Jinak tady máme moc krásně, je tady asi 20°C konečně tady nemáme hice, bohužel o víkendu zase budou a to jsem potřebovala aby bylo jak teď.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
sme se nefšimli že bys nastavovala nějaký meze
sem dost vomezenej čék.. takže i má blbost je vomezená.
jináč máme krásný den
se mi v noci zdálo vo sněchu!! sem z toho vopocená až na prdeli doteď
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:29 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Jinak my jsme chodili hlavně k Ostravici, když jsme teda nemohli bejt s vámi
tady jsme byli s kámoškou australačkou
Guliver si ukradl hračku a byla nám darována
Soph a Guliver
uštěkaný Guliver
společné foto, knírači pepř a sůl
ona není retardovaná, je moje Faith
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:31
- Nahlásit
Monty
Guliver je patriot
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:32
- Nahlásit
bonc
nebo taky idiot
neeee, to bylo jen aby se to rýmovalo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:38
- Nahlásit
a taky jsme byli ú Ostravice s bráchovým jorkem, byl u vody poprvé a strašně se mu tam líbilo
Soph a její prosebný pohled, abych ji házela kamínky
šťastná Faith
Faith a Guliver
Faith - tak dobře, asi je retardovaná
Guliver
spokojení knírači
Nejspokojenější Sophyje
teriérský gang
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:44
- Nahlásit
čuste děckáááá
šiš tady je zase bílo
sem vám ani neřekla, že sem si včera v lídlu koupila tu sofšetněco bundu krásně zelenkavou mocinky se mi hodí k mému novému obýváčku. Ten je taky zelenkavej, akorát má takovou zvláštní barvu páč ve dne je spíš do žluta a při umělym světle je zelenkavej, mocinky se nám ten obýváček povedl
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
sme se nefšimli že bys nastavovala nějaký meze
ale zrcadlo nastavila několikrát a bylo jí prt platný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:48
- Nahlásit
a tady jsme jeli dalekou cestu až do Netolic, 5 hodin tam a 5 hodin zpátky na coursingový závod - Prácheňský pohár
Knírači měli nejobsazenější skupinu - bylo tam osm psů - 2 x parson, 2 x Irský teriér, jeden pšeničák a mí knírači
Soph si vybojovala 3. místo - byla jsem na ni hrdá, protože to byli psi s nejnižšíma nohama a největším zadkem
Guliver - 4. místo, při předávání licenčního certifikátu mu bylo řečeno, že je to strašně chytrý pes (pěkně si tak u dvou křáků nadběhl, no jo no, ví, že není až zas tak rychlý, tak musí uvažovat, co nemá v nohách, má v hlavě)
A Faithule byla sedmá
neměla jsem kde zbylé dva knírače prdnout, tak se šli vyfotit i se Sophyjí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:59
- Nahlásit
Alexa
šiš tady je zase bílo
tak když jste nás neviděli tak nechci abys na nás zapomněla jak vypadáme
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:02
- Nahlásit
jo a zažádala jsem si se Soph a s Guliverem o VP, se Soph jsem to vzdala, po dvojích zkouškách, kdy mi odmítala jaksi běžet, asi nějak ztrácí motivaci, s Guliverem to možná má cenu, ale ten mi zase shazuje moc laťky v sobotu jedeme trapasit zase do Přerova, to zase bude
tady je naše snažení v Přerově na trojzkouškách
http://www.youtube.com/watch?v=go8cnE_pawQ
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:03
- Nahlásit
a tady ve Větřkách Jumping byl psycho, to mi shodil 4 laťky
http://www.youtube.com/watch?v=WhKuI0aYumk
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:04
- Nahlásit
a tady jsem si udělala video, možná je to tím, že neukazuju mu rukou, že má skočit, on mě hodně vnímá
Myslím, že ta hudba k tomu se fakt hodí i ten název videa
http://www.youtube.com/watch?v=_If_7ZOSIiM&feature =c4-overview&list=UUf0pnu42pNzoA6riZJWPSJg
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:59
- Nahlásit
Alexa
a budeš v tý bundě sedět v obýváku, aby vyniklo, jak se tam krásně hodí, nebo jí máš na ven?
|