| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2013 19:53
- Nahlásit
Nechť Mařka vzkvétá! Ještě dlohá léta!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 07:52
- Nahlásit
zdarec flundry,tak jaká?
co ste dělali vo vejkendě? my jely v molybdenu.. zajímavá zkušenost,ale dyš to srovnám s tim výletem na kokořín..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 14:18
- Nahlásit
davidkova renatazdarec flundry,tak jaká? Hele výborná akorát mám ted děsně moc nemovitostí a vůbec nevim co z tím,bo sem vlasně děsně nemovitá z toho )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 20:22
- Nahlásit
danajasa
ele výborná akorát mám ted děsně moc nemovitostí a vůbec nevim co z tím,bo sem vlasně děsně nemovitá z toh
hele to je na mě moc složitý tak jinak..budu po tobě dědit nebo ne?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2013 21:22
- Nahlásit
danajasa dej si molybdén je zdravej na mozek!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 05:34 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
davidkova renatatak jinak..budu po tobě dědit nebo ne? Hele asi takle inspirovala mě ta pani v dlouhý sukni z kusem železa a šutrama na hlavě-to znamená kdo si vezme pakoně a bude sním žít štastně až do smrti dostane všecky nemovitosti a půlku vesnice kerou mezi tím pakůn vydáví po dožití sedmi let hancawdej si molybdén je zdravej na mozek hele vůbec nechápu proč bych měla žrát matičky a šroubky a disky k autům????????? http://www.prvky.com/42.html
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 08:14
- Nahlásit
danajasa bo se ti pak budou ty kolečka, matičky a šroubky lépěji zapojovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 09:00
- Nahlásit
danajasa
to znamená kdo si vezme pakoně a bude sním žít štastně až do smrti dostane všecky nemovitosti a půlku vesnice kerou mezi tím pakůn vydáví po dožití sedmi let
mě pakůn nevadí,nějak se porovnáme ..připrav závět,po neděli skáknem k notáři..znáš to..důvěřuj ale prověřuj
molybden je náhodou docela chutnej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 10:13
- Nahlásit
Nazdar molybdéní! Jste jak blázni staří, už se jenom...kolikát vyspíme???? Než se sejdem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 11:49
- Nahlásit
Gerda
kolikát vyspíme???? Než se sejdem
jak gdo já se třeba nevyspim vůbec
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
já spim závodně, lehnu a spim. Ještě pořád jsem neslyšela konec detektífky, ale furt si pouštim tu část, kdy se bojim, furt si řikám, že tentokrát neusnu, a pak stejně vždycky usnu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 13:13
- Nahlásit
Gerda
já spim závodně, lehnu a spim
a co jako myslíš že dělám já??? bohužel ledva lehnu a spim,tak zvoní ten zasranej budík nespavostí jako takovou netrpim fakt vůbec
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 20:15
- Nahlásit
děckáááá svišť už se blížíííí, na eldofce už budeeeeee
akorát nebé klícka
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2013 21:40
- Nahlásit
davidkova renata
mě pakůn nevadí,nějak se porovnáme..připrav závět,po neděli skáknem k notáři..znáš to..důvěřuj ale prověřuj
výborně, pěkně to sepište, a až bude potřeba, jeden černej připutuje.. kretén jako kretén, kdo to pozná. Po dnešku už má želvičku sbalenou nonstop.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 07:57
- Nahlásit
Já bych spala ráda ale ten zasranej budík!!! to vždycky zkazí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 09:20
- Nahlásit
bonc
, jeden černej připutuje.. kretén jako kretén
nenene pani! beru jen potencionálě akresivní dementy! navíc pakonovo druhý meno neni Rotavir ,takže s díkY odmítám .
P.S. želvičku ale poslat můžeš,dám si jí do svýho batúšku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:02
- Nahlásit
děcka podte vedle naplánovat tu svarbu!! to musí bejt majstštyk!aby nás soudruzi v nový papui nepomluvili ..máme moc prácě tak žádný flákání a času máme navopak málo bo hanča bude co nevidět f očekávání bo náčelník je muš činu jak je vidět už na první pohled )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
bože
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:56
- Nahlásit
Mamko! jaks mohla! ještě ani moje bijomamka nic netuší
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 20:16 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
hancaw
aks mohla
žiš já nevěděla že je to tajná svarba!twe to je eště víc vzrušující ..hele a ty seš Monteková nebo Kapuletová?
já vám fandim náhodou a hlavně teda doufám,že si mě vemeš za drůůůžičku páč svarba bude , jak vim ,v domovině ženicha bo zde by působil trošku netradyčně ..hodlám se tam uhnízdit na dobu delší než krátkou , a zbavim se tak navždy bílejch mrdek ..tak né že se poškorpíte!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 20:17
- Nahlásit
hancaw jaks mohla! ještě ani moje bijomamka nic netuší Hele a vůbec jí nejni divný když mu pereš spodáry v řece a halenku v čistírně peří?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2013 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
.hodlám se tam uhnízdit na dobu delší než krátkou
hele abyses nám tam nakonec taky nevdala
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 07:31
- Nahlásit
danajasa spoďáry jsou průtokový - stačí vypláchnout a na nejbližším stromě rostou nový - jen musíme počkat až dorostou do správný velikosti. Halenku netřeba čistit - chytne si novou když bježí kolem.
Mamka Samože si nechám svoje příjmení - máš snad pocit že nás sklepli někde z palmy bo co ? ale tak chejšku na pobřeží si můžeš na nějakou dobu nechat...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 09:03
- Nahlásit
hancawHalenku netřeba čistit - chytne si novou když bježí kolem.
To je ale dobrý takže jde i z modou-letní nebo podzimní variace popřípadě plážový mix z více druhů,trochu by mi vadilo pět let čekat na nový spodáry,ale jestli jede mamka tak jedu taky mamka ví co je pro nás nejlepší.Hele kolik má bratů, beru i přes koleno a nevlastní mi taky nevadí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 12:59
- Nahlásit
hancaw
ale tak chejšku na pobřeží si můžeš na nějakou dobu nechat...
díky ,s tim sem tak nějak počítala )
danajasa
le jestli jede mamka tak jedu taky mamka ví co je pro nás nejlepš
ave já samosebou
jinak nějaký příbuzný má,dyk tam bylo foto s několika podobnými příslušníky onoho druhu,myslim,že se chytnem fšechny
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 15:01
- Nahlásit
davidkova renata
hancaw
hlavně teda doufám,že si mě vemeš za drůůůžičku
musim bejt taky drůžička, páč jako jediná z vás mam vhodný šaty do tamního podnebí, to musíte uznat
A vůbec, pojede samozřejmě celá rodina Rybářojc, dyk snad víme co se sluší a patří ne? A ta teplomilnější část zvostane aby pomohla s přípravou na křtiny, první výročí, křtiny, druhý výročí..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:28
- Nahlásit
bonc
A vůbec, pojede samozřejmě celá rodina Rybářojc
ty voe jako nevim jak dlouho egzystuje nová qvíneja ale myslim,že se blíží její soumrak
áč jako jediná z vás mam vhodný šaty do tamního podnebí
mám je sem dát pro oživení?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:51 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
davidkova renatamyslim,že se blíží její soumrak Nvopak myslím,že založením kmene žumpa domorodci hodně získají acelej svět nás bude velebit jako nejvyspelejší kmen sfjěta A hlavně jim přivezeme mír to je nepodstatnější
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:29
- Nahlásit
danajasa
A hlavně jim přivezeme mír to je nepodstatnější
tak na to sem úpa zapomněla )sme vlastně tyy..misijonářííí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:38