Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 19:53
- Nahlásit

Nechť Mařka vzkvétá! Ještě dlohá léta!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 07:52
- Nahlásit

zdarec flundry,tak jaká?
co ste dělali vo vejkendě? my jely v molybdenu.. zajímavá zkušenost,ale dyš to srovnám s tim výletem na kokořín..

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 14:18
- Nahlásit

davidkova renatazdarec flundry,tak jaká? Hele výborná akorát mám ted děsně moc nemovitostí a vůbec nevim co z tím,bo sem vlasně děsně nemovitá z toho)))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 20:22
- Nahlásit

danajasa
ele výborná akorát mám ted děsně moc nemovitostí a vůbec nevim co z tím,bo sem vlasně děsně nemovitá z toh
hele to je na mě moc složitý tak jinak..budu po tobě dědit nebo ne?

hancaw
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2013 21:22
- Nahlásit

danajasa dej si molybdén je zdravej na mozek!

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 05:34 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

davidkova renatatak jinak..budu po tobě dědit nebo ne? Hele asi takle inspirovala mě ta pani v dlouhý sukni z kusem železa a šutrama na hlavě-to znamená kdo si vezme pakoně a bude sním žít štastně až do smrti dostane všecky nemovitosti a půlku vesnice kerou mezi tím pakůn vydáví po dožití sedmi let hancawdej si molybdén je zdravej na mozek hele vůbec nechápu proč bych měla žrát matičky a šroubky a disky k autům????????? http://www.prvky.com/42.html

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 08:14
- Nahlásit

danajasa bo se ti pak budou ty kolečka, matičky a šroubky lépěji zapojovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 09:00
- Nahlásit

danajasa
to znamená kdo si vezme pakoně a bude sním žít štastně až do smrti dostane všecky nemovitosti a půlku vesnice kerou mezi tím pakůn vydáví po dožití sedmi let
mě pakůn nevadí,nějak se porovnáme..připrav závět,po neděli skáknem k notáři..znáš to..důvěřuj ale prověřuj
molybden je náhodou docela chutnej

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 10:13
- Nahlásit

Nazdar molybdéní! Jste jak blázni staří, už se jenom...kolikát vyspíme???? Než se sejdem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 11:49
- Nahlásit

Gerda
kolikát vyspíme???? Než se sejdem
jak gdo já se třeba nevyspim vůbec

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 12:50
- Nahlásit

davidkova renata
já spim závodně, lehnu a spim. Ještě pořád jsem neslyšela konec detektífky, ale furt si pouštim tu část, kdy se bojim, furt si řikám, že tentokrát neusnu, a pak stejně vždycky usnu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 13:13
- Nahlásit

Gerda
já spim závodně, lehnu a spim
a co jako myslíš že dělám já??? bohužel ledva lehnu a spim,tak zvoní ten zasranej budík nespavostí jako takovou netrpim fakt vůbec

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 20:15
- Nahlásit

děckáááá svišť už se blížíííí, na eldofce už budeeeeee
akorát nebé klícka

bonc
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2013 21:40
- Nahlásit

davidkova renata
mě pakůn nevadí,nějak se porovnáme..připrav závět,po neděli skáknem k notáři..znáš to..důvěřuj ale prověřuj
výborně, pěkně to sepište, a až bude potřeba, jeden černej připutuje.. kretén jako kretén, kdo to pozná. Po dnešku už má želvičku sbalenou nonstop.

hancaw
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 07:57
- Nahlásit

Já bych spala ráda ale ten zasranej budík!!! to vždycky zkazí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 09:20
- Nahlásit

bonc
, jeden černej připutuje.. kretén jako kretén

nenene pani! beru jen potencionálě akresivní dementy! navíc pakonovo druhý meno neni Rotavir,takže s díkY odmítám .
P.S. želvičku ale poslat můžeš,dám si jí do svýho batúšku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 10:02
- Nahlásit

děcka podte vedle naplánovat tu svarbu!! to musí bejt majstštyk!aby nás soudruzi v nový papui nepomluvili ..máme moc prácě tak žádný flákání a času máme navopak málo bo hanča bude co nevidět f očekávání bo náčelník je muš činu jak je vidět už na první pohled )

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:41
- Nahlásit

davidkova renata
bože

hancaw
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 19:56
- Nahlásit

Mamko! jaks mohla! ještě ani moje bijomamka nic netuší

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 20:16 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

hancaw
aks mohla
žiš já nevěděla že je to tajná svarba!twe to je eště víc vzrušující..hele a ty seš Monteková nebo Kapuletová?
já vám fandim náhodou a hlavně teda doufám,že si mě vemeš za drůůůžičku páč svarba bude , jak vim ,v domovině ženicha bo zde by působil trošku netradyčně..hodlám se tam uhnízdit na dobu delší než krátkou, a zbavim se tak navždy bílejch mrdek..tak né že se poškorpíte!

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 20:17
- Nahlásit

hancaw jaks mohla! ještě ani moje bijomamka nic netuší Hele a vůbec jí nejni divný když mu pereš spodáry v řece a halenku v čistírně peří?

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2013 20:28
- Nahlásit

davidkova renata

.hodlám se tam uhnízdit na dobu delší než krátkou

hele abyses nám tam nakonec taky nevdala

hancaw
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 07:31
- Nahlásit

danajasa spoďáry jsou průtokový - stačí vypláchnout a na nejbližším stromě rostou nový - jen musíme počkat až dorostou do správný velikosti. Halenku netřeba čistit - chytne si novou když bježí kolem.
Mamka Samože si nechám svoje příjmení - máš snad pocit že nás sklepli někde z palmy bo co? ale tak chejšku na pobřeží si můžeš na nějakou dobu nechat...

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 09:03
- Nahlásit

hancawHalenku netřeba čistit - chytne si novou když bježí kolem.
To je ale dobrý takže jde i z modou-letní nebo podzimní variace popřípadě plážový mix z více druhů,trochu by mi vadilo pět let čekat na nový spodáry,ale jestli jede mamka tak jedu taky mamka ví co je pro nás nejlepší.Hele kolik má bratů, beru i přes koleno a nevlastní mi taky nevadí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 12:59
- Nahlásit

hancaw

ale tak chejšku na pobřeží si můžeš na nějakou dobu nechat...

díky ,s tim sem tak nějak počítala )
danajasa
le jestli jede mamka tak jedu taky mamka ví co je pro nás nejlepš

ave já samosebou
jinak nějaký příbuzný má,dyk tam bylo foto s několika podobnými příslušníky onoho druhu,myslim,že se chytnem fšechny

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 15:01
- Nahlásit

davidkova renata
hancaw
hlavně teda doufám,že si mě vemeš za drůůůžičku
musim bejt taky drůžička, páč jako jediná z vás mam vhodný šaty do tamního podnebí, to musíte uznat
A vůbec, pojede samozřejmě celá rodina Rybářojc, dyk snad víme co se sluší a patří ne? A ta teplomilnější část zvostane aby pomohla s přípravou na křtiny, první výročí, křtiny, druhý výročí..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:28
- Nahlásit

bonc
A vůbec, pojede samozřejmě celá rodina Rybářojc
ty voe jako nevim jak dlouho egzystuje nová qvíneja ale myslim,že se blíží její soumrak
áč jako jediná z vás mam vhodný šaty do tamního podnebí
mám je sem dát pro oživení?

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 19:51 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

davidkova renatamyslim,že se blíží její soumrak Nvopak myslím,že založením kmene žumpa domorodci hodně získají acelej svět nás bude velebit jako nejvyspelejší kmen sfjěta A hlavně jim přivezeme mír to je nepodstatnější

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:29
- Nahlásit

danajasa
A hlavně jim přivezeme mír to je nepodstatnější

tak na to sem úpa zapomněla )sme vlastně tyy..misijonářííí

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2013 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
Nemusím být družička, ale hlásim se jako svadební fotograf :-D

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání