| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:01
- Nahlásit
danajasa
to bych mohla, ale sama mám málo
a du zase
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 19:56
- Nahlásit
Zdarte přátelé! jest zde něco nového? Měla jsem dnes podivný telefonát v anglině volal mi jakýsi člověk a nejdřív se mi ptá du jů spík ingliš ? mu řikam jasně ! a pak se mi ptá ty jsi Katka? říkam ne to nejsem a on mi říká ale já s ní musím mluvit! a já no jo ale tady žádná neni! a on to je divný.... já řikam no to je ale je to tak! ještě chvíli jsme se podivovali a pak mi povídá a ty bys na kafe nešla? Tak jsem řekla že radši ani ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 20:12
- Nahlásit
hancaw
zdááár šla bych do semnasraná,ale mám jinej problém než rasystyckej tag nepudu.
a ty bys na kafe nešla? Tak jsem řekla že radši ani ne
si divná proč si nešla?? moch to bejt úchyl nějakej a mohlas ho zas xmrti vyděsit jako tamtoho jaxi ho honila po sídlu až si cvrnk do trenek
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 08:28
- Nahlásit
Zdar, lidé! Jest pátek!
To je tak jediné, co dnes vidím jako pozitývní.
Dnes mi nigdo neleste do cesty, páč chci zabíjet.
A nemám k tomu důvot, prostě sem se probudila nasraná.
Asi klimaktéryjum.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 08:49
- Nahlásit
kinta
Asi klimaktéryjum.
jj to bé vono,já byla taghle nasraná fčéra tag bylo dobrý aby mi nikdo nelez do cesty..akorát že myslim,že já sem cajk ale klymakteryjum maj ty vostatní debilové právě
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 09:14
- Nahlásit
davidkova renata
já sem cajk ale klymakteryjum maj ty vostatní debilové právě
Jo tagle to je!!
Díky, Mamko, eštěžes mi to vysvjetlila. AVE ONI!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 09:43
- Nahlásit
kinta
Jo tagle to je!!
Díky, Mamko, eštěžes mi to vysvjetlila. AVE ONI!
proto mě máte ,ne? musim vědět fšecko dyš vedu stádo ..jinak by za mnou nešlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 13:50
- Nahlásit
Nemám klymaktéryjum a nejsem ani nasraná, sem dnes velmi šťastná, ani nevím proč. Prostě jsem se tak ráno už probudila . Sem vám to jenom chtěla říct, asi abyste byli ještě víc nasrané Du pyš, hrát si se špenátkama.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 15:41
- Nahlásit
davidkova renataklymakteryjum maj ty vostatní debilové právě
Hele je mužský poddruh klimaktérija? náký šifrovaný třá??? Páč dneska si piruetím na ciklostezce a napřed tam předemnou pad na zem nákej běžec už sem se chtěla rozjet,že mu zavolám sanitku že je zkolabovanej a von zničehož nic u mejch nohou začal dělat kliky,pak sebou škrábnul nákej ciklist v pomalé jízdě na rovince tam sem usoudila že je debil a dva dobré skutky děně se dělat nesmí akorát se teda posbíral a dyž sem tama jela pak tak na zemi ležel dodejchávající sršen myslím se potkali a byla to plichta a jako ůpa nejvíc mě vyděsil nákej děd bo při průjezdu sem zaostřila že má foták a asi mě točí vůbec mě nenapadla varianta vobdivná,ale polil mě smrtelný pot že jede na policajty a já dostanu pokutu za vomezování ciklistí v plynulé jízdě bo piruetím přes celou stezičku mám trošku trojmátko,po zkušenosti z pni kerá se rozhodla,že veřejná cesta bude její a ůřady jí to vodkleply páč dyž vona všecky seřve a povyhazuje ůřady nemusej vopravovat onu komunikaci bo jim ju chodci teda neničej chůzí .Miluju tendle stát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 17:25
- Nahlásit
danajasa
dana rači drž hubu )))))))))) tvý příspjefky sou děsný
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 20:44
- Nahlásit
davidkova renatadana rači drž hubu Požaduji kruch bezpečí IHNED
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 08:38
- Nahlásit
Brýtro blázni staří, bude asi léto dneska....co děláte? Já se budu učit pokládat podlahu, chtěla sem fušovat i do elektroinstalace, ale uznávám, že je to kravina, právě jsem teda zachránila všechny sousedy svým moudrým rozhodnutím.
Někdo by mi měl jít umejt auto...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 08:56
- Nahlásit
Gerda abys rázem nebydlela o patro níž
danajasa kruch bespečí je jen pro závažný případy tak neruš!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 10:32
- Nahlásit
Gerda
Někdo by mi měl jít umejt auto...
Až tam bude tak aj umeje i moje. A taky okno, páč LOlitka ho v noci poblila Můžete mi něgdo říct jak dokáže pes poblít okno?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 10:59
- Nahlásit
BiluškaMůžete mi něgdo říct jak dokáže pes poblít okno?
Normálně na zadních chtěla vydat čisté vyjící čárkové cé a vyšla čistá večeře
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 13:29
- Nahlásit
Jsem vyčerpaná z tréninku agility. Psychicky. Asi nikdy nezvládnu odlišit levou ruku od pravé.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 14:00
- Nahlásit
pawLINkaAsi nikdy nezvládnu odlišit levou ruku od pravé.
Počkej a já ti tak věřila,dokonce i v mapě jsi vypadala že víš co děláš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2013 08:41
- Nahlásit
čus
včera bylo velice gut na festáku ve Staropramenu,pivčo za 20 nebo zadarmo,sladkova limonáda hnusná jak fusekle ,2 psi které jsem musela pomuchlat,vypsaná fixa,xindl x a mandražer a jiné skupiny hráli bezva,krásně jsme se s honzou a evou pokecali,vyprávěli si budoucnost a ona se už realizuje ,prostě jsme vypustili a ne jenom chodit do práce a zpráce domu,jít mezi lidi,ale na mě tam bylo dost lidi ale bylo to bezva,bez psu jsem zas vypustila já a honzu si lidi peltli sněkým jiným z nějaké skupinsy,asi 30 lidi se sním chtělo vyfotit a apk mě to nedalo a říkám tomu jednomu,co na něm vydíte,- no von je z tý skupiny co hrajou na festáku všude - tak jsem je v tom nechala,než jsme došli domu ještě pár lidi si ho fotili a chtěli i podpis a bylo fajn,zejtra jedu na chatu a budu tam 2 dny,havj,nikde nikdo,jenom vezu sindy ...
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2013 21:03
- Nahlásit
Zdar, kravjeny, jakej ste měly vejkendek?
Já děsnej, páč sem zase sežrala žrádla, kolik sama vážím (možná víc)
Ale jelikoš sem zjistila, že jiš nemám vůbec žádné peníze, od zítřka budu hubnout aji dybych něchtěla, páč mi nic jinýho nezbude.
A to se vyplatí!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 11:48
- Nahlásit
kinta
jo mám to podobně o víkendu jsem žrala nehorázně, teď doma nic nemám a nehodlám nakupovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:22
- Nahlásit
nazdar vy dylyny copa ste dělaly celej víkent? zas nic ,co? proč je tak hnusně dyš bylo tááák krááásně?!
jako jim taky nehezky taky je to vidět du se nahlásit do tloustnutí..
pawLINka
Asi nikdy nezvládnu odlišit levou ruku od pravé.
no to sem nezvládala do tý doby než sem začla cvičit s čoklama..levá je dycky ta gde je pes
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
no to sem nezvládala do tý doby než sem začla cvičit s čoklama..levá je dycky ta gde je pes
já to vím, od té doby, co jsem si zlomila nohu k něčemu to bylo dobré
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:33
- Nahlásit
Monty
já to vím, od té doby, co jsem si zlomila nohu
no tak mušíme paf zlomit ruku,to je málo platný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
no tak mušíme paf zlomit ruku,to je málo platný
myslím, že bude velmi nadšená
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 13:41
- Nahlásit
čus blázni
konečně se mi podařilo zapsat šecky děcka do toho nablbanýho nový programu.
k ráno byla děsná buřina
sem byla včera večír s čoklama ještě pádit a bylo mi děsně smutno, páč na louce bylo čerstvě zbalíkovaný seno a jak bylo krásně teplo tak to bylo jako v létě a vono prt
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 14:12
- Nahlásit
blbý déšť, jsme dneska měli mít igelity, ale kvůli deště jsem to zrušila než by jsme přijeli, tak by jsme byli mokří jak šťuři a knírači by pak museli moknout tři hodiny na dešti, protože tu naší mega kenelu bych už asi MHDéčkem nedala
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 19:33
- Nahlásit
Monty nesnáším jízdu sockou! Dneska jsem jela dom z práce a měla jsem tu smůlu že jsem si sedla.....Nejdřív přistoupil frajer Smrdímipodpaží a stoupnul si nade mě a .... upažil... fakt hrůůza asi jako rozmačkanej syreček - a nebyl to bezďák. Na další stanici si přised týpek co musel celej víkend dřepět v nějaký 4ce ale mínus smrděl na 10 kroků, vydržela jsem přesně jednu zastávku a zdvořile uvolnila místo starším bo to se nedalo!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 21:12
- Nahlásit
Monty davidkova renata
Monty
já to vím, od té doby, co jsem si zlomila nohu
no tak mušíme paf zlomit ruku,to je málo platnýHele nébé lepší jí chvilku pod zástěrkou "na mír" ukolébat a pak jí tajně vytetovat na hřbety rukou pravá a levá? esli to přehodíte bude trochu zmatená,ale časem si zvykne,že svět je opačně,ale je to v pořádku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 11:47
- Nahlásit
zdar flundry,hlídáte doufám svjetovej mír něgdo!!
danajasa
a pak jí tajně vytetovat na hřbety rukou pravá a levá?
jako stylem jaxi vedle dávala ty amatérský tetováníčka?? to bude paf ráda
hancaw
frajer Smrdímipodpaží
ten je dobrej,horší sou ale Smrdimpacelejjakoprase ,proto nikam necestuju raději
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 21:31
- Nahlásit
mamka ten přistoupil na další stanici.... a pak jsem to vzdala
|