Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 14:31
- Nahlásit

Maky a Trix
budeš v tý bundě sedět v obýváku, aby vyniklo, jak se tam krásně hodí, nebo jí máš na ven?
no nejdřív si jí samože vyzkoušim jak mi ladí s obýváčkem a pak v ní teda pudu ven no

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 17:51
- Nahlásit

Alexa pak v ní teda pudu ven noVem si ji do knihovny k těm lepším teplákům

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 20:58
- Nahlásit

Nazdar lidé drazí a dobrý večer přeji i tomu zbytku
Vyjadřovat se níže napsanému snad ani nebudu, páč si myslím, že debatovat s člověkem, který nemá ani šajn o dané věci nemá smyslu ani za mák.
nerosekdas
Doza Kaja
Do bry den oběma ráda vás tu vidím
Jsem velmi potěšena, že jsme vás neodradily minimálně od další konvezrace
Já jsem dozička s puntíkatou frndou
Za ten týden jsem v kruhu důvěry slyšel teda horší věci, než že má někdo flekatou kačenu
ááááá vidím, že jste výborně zapadli

Všem moc děkuju za super týden a už teď se těšíme na další akci
A jdu na fotky

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 09:06
- Nahlásit

EldogueroA jdu na fotky
Vem si svačinu teplé spodní prádlo a spaciho pytel,plynovou masku,budeš tam stát hodně dlouho,je tam totiž děsná fronta a staršnej smrad

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 10:07
- Nahlásit

Zdarec vespolec, teda musím říct, že znám lepčí věci jak prvně do práce po dovolený.. ale přežila jsem to. Jen jsem vešla do kanclu, tak mi ale úpa vypadlo že byla dovolená a měla jsem pocit, jak když jsem odtamtud před pár dny odešla. Těší mě jen to, že ještě dvakrát do konce měsíce a pak už se tam zas 5 týdnů neobjevím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 10:12
- Nahlásit

Dobré deň!
U nás je sice ochlazeno, ale slunečno a příjemno. Sice mám horko ráda, ale s přibývajícím věkem psůch jaksi míň a míň. Včera jsme se konečně po těch horkách vypravili na delší procházku takovou skoropodzimní. Chtěla jsem vzít foťák, ale jaksi jsem zjistila, že jsem si furt nebyla schopná nabít baterku.

Úž se těším na víkend!

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:54
- Nahlásit

pawLINka Chtěla jsem vzít foťák, ale jaksi jsem zjistila, že jsem si furt nebyla schopná nabít baterku.

já zas vysypat kartu naposledy jsem tam nasoukala krokodýlové a už se tam nevejde nič.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 16:39
- Nahlásit

Čus pitchus děcka! Zas je den, že by si jeden cvrnk.
Kromě toho, že se Markusa krásně odnaučila jeden moc pěkinej cvik, co už uměla docela, jsem zjistil, že vůbec nechápe ani ty, které se již velmi dlouho učíme. S každym pokusem si znova ověřím, že jí to nejde a nejde a nejde Teď má doma knihu 100+1 trik pro psa a má se z toho něco naučit. Ale vůbec jí nevěřim, že se na to koukla....
Co děláte? Vybírám nové auto, možná už bude mít i rádyjo. Taky kontroluju rozpočet a vůbec mi to nesedí. Přestože to počítá kalkulačka. Asi to dělat přestanu, když mi to prostě nejde.

hancaw
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 21:27
- Nahlásit

Čaute lidijové! jsem velkounafen a potřebovala bych dovolenou! Kam se jede?

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 22:30
- Nahlásit

hancawKam se jede?No myslím že někdo vodjíždí zítra z ůčasníkama zájezdu k moři tak tě může šupnout pod nohy do toho lodáku co poveze z domoviny

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 07:31
- Nahlásit

danajasa myslíš do svého příručního zavazadla? Tak to jo to budu mít komfortní!

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 08:56
- Nahlásit

bré dopoledne, skoro půl hodiny jsem vyčesávala z kníračů bodláky Nenávidím bodláky

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 08:56
- Nahlásit

hancaw
Kam se jede?
ty se jedeš plavit po kruškách

Gerda
Taky kontroluju rozpočet a vůbec mi to nesedí. Přestože to počítá kalkulačka. Asi to dělat přestanu, když mi to prostě nejde.
tendle problém sem měla fčera. Sem něco počítala jedný paní. Sem to spočítala poprvý, vyšla mi vobludná částka, ze který sem usoudila že paní švihne. Taxem to spočítala znova, podařilo se mi to vo fous zmenšit, ale částka furt na hranici infarktu. Tak sem to spočítala úplně celý znova, zvolila sem trošku jinou počítací taktiku.. a hle, dostala sem se na třetinu původní částky

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 08:57
- Nahlásit

hancaw
Kam se jede?
já nevím jak vy, ale my jedeme do Přerova a Slušovic

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 10:03
- Nahlásit

Monty
á nevím jak vy, ale my jedeme do Přerova a Slušovic
Furt jezdíš směrem k nám (a velmi blízko k nám) a vůbec se nestavíš.
V Přerově budu v neděli, ale ty tam budeš v sobotu, co?

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 11:20
- Nahlásit

Brý podoledne Tak mě tak včera napadlo, jestli já nemám vyloženě štěstí na labilní psy... Jeden pes labilní, který ve volných chvílích sám sebe požírá a druhý nenažraný labílek, který v rámci soutěže o jedlíka rodiny je schopný spolknout skoro půlku prasečí nohy, jen aby mu ji někdo neukradl. Samozřejmě to debilovi uvízlo někde na trase mezi hubou a prdelí, takže se začal dusit, snažil se to marně vygrcat a skončilo to cestou na čoklí pohotovost. Naštěstí zasáhla vyšší moc a po příjezdu k veterině vyskočil z auta s úsměvem alá tak kam se jde na výlet... Já fakt nemůžu mít normálního psa

kinta
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:42
- Nahlásit

Čus pitchus, dementové!
Tak si víkendek užívejte a zkuste ty čokle nedávat na ostnáč.

kinta
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:43
- Nahlásit

Aha, do bryden!
Sem napsala dlouhý hodnotný příspjevek a je f pérdeli.
No nic, to poctatný tam máte, dopisovat uš to nebudu.

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2013 18:09
- Nahlásit

Zdravím vás bodří lídé!
bonc tovíšžejo! Mi zas poženeš do kopca! si ještě rozmyslím tedyk!
jsem si dnes amputovala nohu v nártu! poněkud razantněji jsem vytáhla klábosnici a ten krám co mi na něm klábosnice spočívá se vysekl z pantu a tím kovovým krámem mi vzal přes nošku - i krefff tekla!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2013 18:55
- Nahlásit

nazdár tydýti jiš sem připojena..ne nebylo to dluhem na eletryce,anobrž byl instalován nový modem a operátor tak nějak zaspal až se uráčí zprovoznit mi i foun,řeknu mu do něj svý
co děláte krom toho že někteří se snaží zbavit čokla pomocí prasečí hnáty? )

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2013 19:46
- Nahlásit

davidkova renata
co děláte krom toho že někteří se snaží zbavit čokla pomocí prasečí hnáty?
Semsesem přišla podívat a nevím, co je novýho - až na tu hnátu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2013 22:21
- Nahlásit

Nazdar jelimáni
nerosekdas
No ty vole ... doufám, že je ok
Argo měl jednou krz prasečí nohu namále, muš mu jí vytáh z krku asi za pět vteřin dvanáct, kdyby u toho nebyl, pes se udusil
davidkova renata
neděláme ničehožnic, již jsme dělali
zítra jedeme grilovat k opravdové kamarádce
hancaw
ó můj bóže ... au ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 10:31
- Nahlásit

Brýtro, my byli na výletě s Hančofcíma, pročež Markus doopravdy sám od sebe plávnul...asi půl tempa, ale neva, již se sám noří až po úplný břicho a brodí se jako ledoborec! Po 11 letech tvrdého vodního výcviku už chápe, že se může ve vodě ochladit a je to fajné! Možná má ten nejdelší oblouk na světě, neboť voda je po 11 letech rozprcovaná, aport po 9 letech celkem slušnej ))) A taky jsem přesadila tu brakovanou květinu, zasadila z ní odnož, koupila pnoucí tyčku pro diplodénii, takže je teď velmi krásná, již stojí kolmo, přesadila smrk náletovej, kterej pak půjde se slavným jménem k Alekse do cvičáku, neb byl přesazen s největším vypětím, když mě Hančice donutila nabrat i konská hovna na pohnojení, takže sem šla kus výletu s hovny v sáčku na zádech, zakoupila jsem hnojivo na sukulenti a dnes budu přesazovat růžičky, který, když přežijou, vám příští rok nadělím k nějakýmu velkýmu výročí, zasázela tetě Agátě semínka Biluše, aby měla nenáročnou květinu, a chystám se střihat ten olin, jenže furt nevim, jak!!!! Aby neumřel...A potřebuju Paf!!! A Bajkofku! Račte jít vedle, budete mít zpráfu.

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 21:54
- Nahlásit

čau kreténi, du spať. Nikoho to nezajímá, a vlastně ani mě ne.. ale myslim že svět by vo tudle informaci neměl přijít. Bať

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 05:13
- Nahlásit

boncčau kreténi, du spať. Nikoho to nezajímá, a vlastně ani mě ne.. ale myslim že svět by vo tudle informaci neměl přijít. Bať No to každopádně-mě je to třeba takle po ránu k laovnu,ale je spousta lidí vokolo co je to velmi zajímá,včetně toho co snídáš kdy jdeš spát čím si čistíš zuby na čem vodíš psa z baráku na ulici a co máš v obejváku pod posletelí a koho ve skříni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:21
- Nahlásit

danajasa
a koho ve skříni
tak todleto by mě taky zajímalo..naval fotku at sou info ucelený
jinak čus degeni kdo může za to že je hnusně???!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:30
- Nahlásit

davidkova renata
Do Bryden

jinak čus degeni kdo může za to že je hnusně???!!!
Newim, ale sere mě s tím Ať se dobrovolně přizná gdo to má na triku. Já ne, já jedu dneska vlakové neštěstí a hromadné haváryje

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:47 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čus degeni
poslední tejden bože to zas bude

už aby byly prázdniny

jo a hnusně je tu neskutečně, aspoň ale přestalo pršet

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:08
- Nahlásit

U nás je taky hnusně. Ale zase se dá dobře týrat špenátko, když není horko.

Já ve skříni nikoho nemám. Na seks znám lepší místa.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:20
- Nahlásit

Perun s vámi!!!
Je velmi hnusně. Rekonstrukce by se konečně měla blíži svému konci a já se konečně budu moct vrátit do svého. Dneska začnou dělat konečně obklady a dlažbu.
Jinak je velmi hnusně,ale zas až tak moc mně to netrápí, protože mám před sebou celý týden v kanclu.

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání