Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 11:32
- Nahlásit

Brédeň! Víkend s nám velmi pěkně vydařil, Fanyn má zase žampyjounkej titul, myslim, že teď už je žampyjoun Slovencka..nevyznám se v titulech, navíc jak on má furt nějaký ocenění, tak už prostě nevim, co má všechno za ocenění...Maryje se nejdřív moc těšila na výlet, pak, jak jsme jeli, už se netěšila. Taky se moc těšila na štrbský pleso, ale jak jsme sedli do zubačky, už se zas netěšila. Měli jsme krásný počasí, celou sobotu krom rána, kdy teda byla výstava, svítilo slunko. V neděli nám svítilo na cestu, k Paf jsme se dokodrcali za jasného dne. Teta Bajkofka nás vezla neohroženě až tak, že jsme bezpečně dojeli až domki. Nyní Maryje odpočívá a netěší se na vás, ale já jo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 11:54
- Nahlásit

nazdar hovada,sem nenaladěna neb je pindělí a mám chorúpku z tý zasraný zimy
sme nebyli na slovencku,ale v roudnici kde bylo mistrofství svjeta cvičenejch psůch kerý ale vyhrál slovák ,takže to je skoro jako bysme na slovencku byli..vječinu času sme ale stejnak stáli ve frontě na žrádlo což se ukázala býti klíčová pozice neb tam se většinou potkali všicki. třá fyfyjonu a matheonu sme tam načapali.Taky tam bylo půl žumpy ,třá Eldi ale elmuše sem vůbec nepoznala páč měl na sobě normální bundu a džíny..já ho dycky vidim jen nahýho nebo v ringu..dobré to bylo..
bajkofka
gerda neví jakej máte tytul,ale to je jedno,prostě gratuluju )

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
no maj ttiul žampyjouna slovencka, ale taky k tomu ještě něco, ale nevim už, co...páč toho maj děsně moc, furt nějaký zkoušky a tituly výstavní, si to řikali cestou v zubaččce s Evou, jenže já myslela, že mluvěj korejsky...si řikali všechny tituly, co maj...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 12:36
- Nahlásit

Gerda
jenže já myslela, že mluvěj korejsky.
no tam kde sme byli my fakt korejsky mluvili... to už nemůže bejt náhoda!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
to už nemůže bejt náhoda!!

to je tele...táááá patie na 600 Km! Chápeš ty blázne? My mluvíme korejsky v zubačce a vy nás slyšíte v roudnici....a to si vem, že tehdy ještě roudnice vůbec neexistovala...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 12:48
- Nahlásit

Gerda
Chápeš ty blázne? My mluvíme korejsky v zubačce a vy nás slyšíte v roudnici....a to si vem, že tehdy ještě roudnice vůbec neexistovala...
twe zase sasrak na foře!!!!!!!!!:ale co se divim,dyk to je tady normál vlastně

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
no jo, zřejmě se blížej vánoce, jak ty sasraky teď furt vokolo nás...co?

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 13:05
- Nahlásit

Gerdano jo, zřejmě se blížej vánoceNéseém vám novíný poslouchéjtéééééééé Co mě děsíš vánoce byly přeci nedávno dostala sem mírový podlíkačky si přesně pamatuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 13:54
- Nahlásit

danajasa
děsně to halt letí )))))

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 13:55
- Nahlásit

Čus bus!!
Gerda
davidkova renata
Kašlete na titůly. Hlavní je věc, že bude nevěsta, konečně za velký prachy :-D Vedlejší info k tomu je, že je to Bajkonůrova neteř ze strany otce, takže to rozhodně budou krásná a dokonce i chytrá štěňátka.
Ale dokončil šampiona Slovencka, takže už je vlastně dablžampioun :-D

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 14:01
- Nahlásit

Baico
no dyť sem řikala, že tam má eště něco k tomu žampyjounu, má tam dabla!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:29
- Nahlásit

Baico
takže už je vlastně dablžampioun
to je něco jako dablmerle? to se dost vyplatí žejo?
danajasa
vánoce byly přeci nedávno dostala sem mírový podlíkačky si přesně pamatuju
to je fakt todleto! mysim,že strašně lidí to vůbec nevědělo že sou vánoce a museli se kuli tomu strašně dívat na mý rajče..tak mě to neva,rása šířim tudletu osvětu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2013 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
museli se kuli tomu strašně dívat na mý rajče..tak mě to neva,rása šířim tudletu osvětu
No jo, 747 shlídnutí jednoho alba je už docela slušný šíření osvěty.

Bajkofce gratulíruju k novýmu tytulu!

Co novýho jináč? U nás nic moc. Půlce smečky se vrátil mozek z intimních partií na původní místo, takže si teď zase vesele žijeme.

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 10:41
- Nahlásit

posilME VAM pozdrav s maguurkama dlouho se se tu neukazalii

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 11:41
- Nahlásit

ketty
uš máš dva?
twe jaxe snaží hoopnoot z toho vokna

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 11:53 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

davidkova renata
no Už devět mesicuu mam dva ..joo tady je to ustav dva no dva csv kteří vecne sedi anlednicce nebo na knihovne ci na strese a nebo vyziraj lednici uz sme vymontovala madlo stejne umi otevřít to je prca snima nekdy jako vykladas nakup pulu ho ukradnou hledas věci tak si myslis ze ses debil zes to nechala v krame a za pul hodky stoji pan dodynko naproti tobe se stangli salamu a ma prdel ztoho ze to hledaS pak samo odevzda takle ukradl i papriky a jiné vecii a nevim kde to schovava ale vždy stim pride debil aspoň ze to jen schovavav a nesežere to enchapu jako

Uploaded with ImageShack.us

ostatní zde at nehltim ..
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/kesidAF/
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/konec_srpna/

je tam toho vic samo ....

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 11:54
- Nahlásit

davidkova renata
jooo a nesnazii s ehoopnoot z okna to uz by tam byl ale cumi k sousedum on je desna slepice sedava mi i an rameni však videt na fotech an fb

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 12:42
- Nahlásit

Nazdar prdi, sem znechucen votráven ňyc se mi nechce.. to sem vám jenom přišla říct. Hnát křivý mě furt bolí a teď mě navíc tlačí panděr jaxem se pěkně naobědvala

davidkova renata
..tak mě to neva,rása šířim tudletu osvětu
nemohla bys šířit osvětu JAKYMKOLIV jinym albem?!!!!

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 16:33
- Nahlásit

Tý jo, takové zvíře bych nechtěla chovat, kolik váží ? , jinka jsou to krasavci.

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 18:57
- Nahlásit

mac1
no jo papousek obecny vlciii vazi asi jako NO

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:08
- Nahlásit

kettyČéče ženo zases mi rozjela monitor nahlížela sem za roh,ale nic prostě mi to zas končí v půlce

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 08:53
- Nahlásit

Bré deň! Teda vlastně blbé deň. Mám rýbu totiž.

danajasa
zases mi rozjela monitor
Mně taky...

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 09:24 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Pakůn na bedně-celou dobu mě ukecával-"mámoo vezmeme si tu plesnivou domůů je v ceně,že jo" a já mu říkám"Pakoníčku já ti nevím,máš recht je hezká,ale nevim nevim esli nám ji jen tak dá" a zatodle ho musím pochválit i zkušeného fíka překvapil svou kreací karatistického zákusu álá jedna rána pod pás druhá do žaludku a doraz paspárama -kam se hrabou ninjové z hvězdicema takový letící pakůn to je tepr trefa a jako pocelou dobu měl samozřejmě svou štastnou grindu kterou neupustil

hancaw
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 07:42
- Nahlásit

Čus pipky! A Ketty dorazila na návštěvu mám malej monitor nebo neumi číst za roh. Včera jsem pronásledovala čivránu po jížní spojce nevíte jestli někdo nepostrádá? Nedohnala jse jí prala to furt pryč a kamiony na mě dost troubili páč jsme se honili v jejich pruhu

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 09:21
- Nahlásit

Nazdar blázni, konečně je pátek...možná se něco rýsuje, mám pocit, že mě pálej oči a nejraděj bych spala, třeba už budu mít konečně angínu a uvidim ty telenovely jakési!
Svítí slunko, sice je zima, ale to je paráda, budeme mít pěkný vejletění o víkendu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 12:57
- Nahlásit

zdar flundry,konečně pátek
nevim proč je zima jak f tulení prdeli furt a proč mám furt rýmyčku
hancaw
Nedohnala jse jí prala to furt pryč a kamiony na mě dost troubili páč jsme se honili v jejich pruhu

to je děs,pani,nenávidim takový situace ..kouknu někam na inzeráty..jaká byla? barva,srst a tak
danajasa
jako pocelou dobu měl samozřejmě svou štastnou grindu kterou neupustil
půůůj to nesnášim nemohla bysem dělat fíkusa

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2013 17:48
- Nahlásit

davidkova renatapůůůj to nesnášim nemohla bysem dělat fíkusa Nemohla bys mít žádnýho pakůně ovšem víš jak dobře se trénuje chůze u nohy?Vemeš grindu co trčí psu z držky konec si přilípneš na kapsu a pes čumí jak bůch a navíc ti to nikdo nezakáže narozdíl vod ostnáče-hele budem průkopníci inovace a po pidimidi krůčcích to prosadímě jako věhlasnou ppakonopípochůzi

hancaw
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2013 11:23
- Nahlásit

Renata byla světlá - ve tmě jsem jí srst moc kontrolovat nemohla ale světlá a delší pak jsem se tam vracela a zkoušela jí ještě najít autem ale nic jsem nenašla....

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2013 11:30
- Nahlásit

Čus blázni! Svítí slunko, jedeme na výlet, jedeme vzít čokle ke koňám, aby se tam poradovali z hnoje )) Vypadá to na opravdické babí léto, krása veliká. Ještě dvě vajce a budu jich mít pět, což není málo, řekněme si to na rovinu. Co děláte? Už jste všichni zdraví? Již brzy vás navštíví nový knedlíček, musíte ho vidět, dokud bude čistý, neosezený a neosmrazený. Těšíte se, až se zas uvidíme víkendově? Já teda jo, kéž by tohle počasí zůstalo už celó zimó.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2013 17:34
- Nahlásit

Dneska vinšuju mé krásné a moudré Maryji jen všechno dobré, bo má přichozeniny a asi i narozeniny. Markusi, ještě alespoň dalších 12 let, kdybys tu tak laskavě byla.

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání