Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2013 16:25
- Nahlásit

davidkova renata to není legrace s tím bernardýnem,bohužel tu bydlej,a jak jsem zjistila zatím ho nevenčí jenom pozdě večer a jinak doma na plenky,by je jeblo z toho
synáček už snad je doma a zjistila jsem že je to vul a bohužel se sním musím dát trochu dohromady,bo eva má plán a to se musím sním začít i bavit a trochu sním komunikovat ,no snad to přežiju,ale nechce se mě do toho ani vomilem
davidkova renata no velikost pro mě psa je od velikosti bígl a vejš,to už je pes,já vím ti prtavky za to nemužou,ale má to výhodu jernom toho že to mužu vzít do ruky kdyby něco,ale jinak náklady to má stejný jako ostatní psi vetší velikosti,hlavně za veterinu
davidkova renatajo a perlička,byli tu zas veterinární zprávy,udání na týrání ale z pošty ,takže zas a znova,očkováky,žrádlo,kde spěj,jestli maj vodu a jestli jsi jsou jim vidět ty žebra až na kost a jsou jim vidět kyčle na dálku ,no já jim řekla,že klidně at příště nevolaj a zastavěj se rovnou a když tu nebudu,bude někde venku nebo u evi ,byli spokojený a naštvaný,bo jak řekl pán,kvuli takovejm udání nás unformujou hned a když opravdu někde týraj psa,tak to nás neupozorní nikdo !

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2013 18:39
- Nahlásit

brezen2008
o není legrace s tím bernardýnem,bohužel tu bydlej,a jak jsem zjistila zatím ho nevenčí jenom pozdě večer a jinak doma na plenky
twe to jako fakt myslíš vážně???? no potěš koště teda

Crysa
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 08:06
- Nahlásit

to jim snad ten bednardyn musí chodit chcát do sprcháče, pokud si představim kýbl, kterej by tak mohl běžný bednardyn namočit, tak to nemá šanci snad žádná plína pojmout..

Jinak vás všechny zdravym xichtice, je zas náběh na vedro, už přestává bejt příjemně chladno a na nebi je azůro. Tak snad to přežijem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 09:14
- Nahlásit

zdarec kravjenky,vůbec nestíhám to nicnedělání zabírá děsně času a furt to neubejvá..asi dělám něco špatně
Crysa
Tak snad to přežijem.
já určitě

hancaw
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:39
- Nahlásit

Čus Bobani, byla jse dneska na Muchoj - fakt dobrá výstava to byla! Hrozně se mi ta líbil jeden šátek ale byl drahej... Koukejte mi ho koupit jináč to vodnesou čupky samože!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 09:28
- Nahlásit

zdarééc albertíííí to je ale zase krááásnej den co? už mažem k vodě
hancaw
Hrozně se mi ta líbil jeden šátek ale byl drahej... Koukejte mi ho koupit jináč to vodnesou čupky samože!
naco šátek???jinak ti ho samože asik nekoupíme páč já třá púotřebuju děsně moc důležitějších věcí takže valte love.. AVE JÁ !!
přeci byste nechtěli aby to vodnes nand??!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2013 19:17
- Nahlásit

Čuski bambusácí! dneska jsme z toho vedra zase umřetý, za chvíli jdem ještě do léza na pívo, zdravíme navrátivší tábornící, ještě mořská panna chybí a šlapka z Beskyd a Tatranská šlapka. Dneska Děti země našli dva hřiby a mamka měla smaženicu, takže asi se s ní rozloučíme, bo nevíme, jeslti to byly opravdu hřiby. Sbohem mamko, na hrobek ti vytešem něco moc vznešenýho.
CO děláte stran soboty? Uklízel někdo? Já dřela u biomamky, bo Markus pelichá, což je pekelný, jen povrchový úklid mi trval přes dvě hodiny. Zejtra musim pokračovat, ale to neva, stejnak bude vedro, že by psa nevyhnal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2013 19:51
- Nahlásit

Gerda
Děti země našli dva hřiby a mamka měla smaženicu,
začínaj se mi nějak rozbíhat písmena a celkově se cejtim nějak divně..počkám esi se nazačnu divně kývat do tý doby je to myslim cajk
Uklízel někdo?
to právě už neplánuju vzhledem k tomu co píšu vejš

hancaw
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2013 21:52
- Nahlásit

Čau mamko! a fšicí vostatní taky se mirozbíhaj voči a pak zase sbíhaj.... byla jsem u tety na oslavě jejích narozek a lehce jsem tam vína popila

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2013 22:05
- Nahlásit

Gerda

CO děláte stran soboty.....stejnak bude vedro, že by psa nevyhnal

My to řešili u vody nácvikem psí vodní záchranařiny a spíš mi z tý vody časem zima byla, neb jsem doma hloupě nechal neoprén. A psi byli na prášky, když zrovna pracoval někdo jinej, protože chtěli furt taky a nemohli se nabažit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 10:06
- Nahlásit

Walda
My to řešili u vody nácvikem psí vodní záchranařiny
kde jste byli? nějak soukromě nebo vorganizovaně?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 12:24
- Nahlásit

zdravím,tak jsem šla vykoupat do rokytky psiska v domění že se nesmočím,prdlajs smočila jsem,se bo dastíkovi furt uplavával míček a já ho musela lovit a behat za ním,dasty s toho měl prču,holky se vyváleli v hovně takže taky žužo,ještě že rokytku máme za rohem
tyhle hici nesnáším já ani psiska,ještě že exestuje raní noviny a mužu venčit od 3 do 6,to se dá jěětě zvládnout a přežít ti hici

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 13:22
- Nahlásit

davidkova renata

To my soukromě. Organizovaně až v srpnu na táboře.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 14:16
- Nahlásit

Walda
nojoooo, jenže Maryje je vodoodpudivá, tim se jí nezavděčim, že jí vezmu k vodě, už jsem jí brala s Hančicí do moře, pročež koukala jako vrah, za úplatu do vody lezla, potom ochladit se přísným příkazem chodila, ale dobrovolně a nejraději se jenom do písku zavrtávala a schválně si ho do očí metla, aby jí pak slzely a vypadala smutně )) Prostě je to asi jedinej pes, co fakt nesnáší vodu, že se koupat nechce a tudíž jí léto nedělá nic pěkného. Takže je doma v koupelně a chladí se, občas se jde podívat na balgon a pak zas rychle na dlažbu, ven jenom ráno a pak až večer - jako na chodící procházku -, přes den jen vystrčit psa do stínu před dům, vyčůrat a hned zas domu.

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 16:51
- Nahlásit

Gerda

To má Maryje blbý, že neumí bejt mokrá.
My i v Praze na zahradě musíme mít zvláštní bazén pro psí, to by nám neschválili, že se nemaj jít kam vykoupat, když zrovna nejsme u vody. A aby psí byli aspoň večer na spaní suchý, musím zvečera vydat přísný zákaz koupání, aby stačili uschnout.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 17:50
- Nahlásit

brezen2008
okytku máme za rohem
ty ses přestěhovala???
Walda
A aby psí byli aspoň večer na spaní suchý, musím zvečera vydat přísný zákaz koupání, aby stačili uschnout
hele to je strašný nevim jak u vás ale nána má zákaz koupání v zásadě od rána v životě sem neviděla psa co tak neskutečně dlouho schnejinými slovy vlastně neschne vůbec nechápu todleto..
Organizovaně až v srpnu na táboře.
a jedete zas k temu mooořeti se záchranejma psima?

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2013 23:35
- Nahlásit

davidkova renata

jedete zas k temu mooořeti se záchranejma psima?

Letos byl výcvik v móři už v červnu a já zrovna nemohl, neb jsem byl v Německu.
Tohle je naše akce v Česku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 08:13
- Nahlásit

Už zase dřu! Ten týden hrozně rychle utekl!!!

Potřebovala bych dovolenou po dovolené, abych se mohla trochu vyspat a tak...

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 09:10
- Nahlásit

čus paka
proč je tady večer taková zima???

pawLINka
Už zase dřu! Ten týden hrozně rychle utekl!!!

Potřebovala bych dovolenou po dovolené, abych se mohla trochu vyspat a tak...

naprostej souhlas pani, ještě že sou předemnou vyhlídky na volnej skoro celej srpenec

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 10:27
- Nahlásit

Nazdar prdi!!!!
Proč už je tu to hnusné pracovní pondělí??!! Chcu zpět, do lesůch a polí...

jediný co mě drží při životě je že zarábat se bude jen 3,5 dne a pak ještě poslední nádech dovolený - Jeseníky čekaj. A pak už jen hokna, hokna, hokna a hokna.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 10:49
- Nahlásit

Walda
Ona umí bejt mokrá, to jí vůbec neva, ale nemá ráda plavání a koupání a větší množství vody k ponoru )) jinak právě schne velmi dobře, klidně by se mohla koupat i chvíli před spaním, protože by prostě šla spát suchá, s tim neni žádnej problém...

Alexa
Hele! Mořská panna! Máš úkol, to víš, že?

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 11:17
- Nahlásit

pawLINkaPotřebovala bych dovolenou po dovolené, abych se mohla trochu vyspat a tak... Taky furt regeneruju,bohužel mi nic nedorůstá,což je prekérka Pakůn zajel do boudy a odmít vylézt celou neděli,kdyby mohl tak se zevnitř zamkne,bo byl nasranej,že chci jít na nějako procházku proti jeho vůli

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2013 13:27
- Nahlásit

danajasa
Pakůn zajel do boudy a odmít vylézt celou neděli,kdyby mohl tak se zevnitř zamkne
To se u nás bohužel nekonalo, bo maríně regeneruje nějak moc rychle.
Hnedle jsme včera klikali bedýnku, bo mi ji muš po čas tábora hezky vyrobil po vzoru Elmuše. Sice jsem na táboře přehodnotila plány s marínou do budoucna, ale aspoň umí chodit do bedýnky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 07:36
- Nahlásit

zdáár kravjeny se navrátifší i ten zbytek zůstafší vůbec nestíhám
Walda
Tohle je naše akce v Česku.

acháá tak pak napiš počet obětí
Alexa
bona séra seňoryta,doneslo se ke mě že prej si pila moc mochýýta což má u tebe jeden zvláštní jef
danajasa
Pakůn zajel do boudy a odmít vylézt celou neděli,kdyby mohl tak se zevnitř zamkne

tě řikám..povel je warte,sorbone, warte..ale ty si nedáš říct prostě

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 09:39
- Nahlásit

Nazdarus prdi, dneska bude ještě větší vedro než fčéra a pak se to celé bude stupňovat až do neděle, to už bude hotový peklo. Myslim, že už mě to léto neba...a nechce se mi vůbec nic dělat, prostě divnej den.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2013 15:40
- Nahlásit

davidkova renata
zdravím,tak paní včera jsem šla udělat revizi dastuho hračky,holky si s ničím nehrajou a zjistila jsem tohle:
- 32 tenisáku
- 15 plyšáků
- 4 míčky do vody co plavou
- 8 míčku na šnůře
- 1 míček na pamlsky
a 7 malejch hraček z latexu ,s tema počkám na děti
tot vše
tak jsem mu řekla,že jako něco věnujem do utulku,ani vomilem! dasty si musel se vším zrovna hrát,tak jsem poslala večer honzu vyvenčit a rychle mu zregulovala ty plyšáky,
a to je narvanej tedy barel na krmivo a tak má plyšáku jenom 3 a jsem do něj cvok a tak už je obědnaný latexový veliký a dlouhej krokodýl 40cm a halvně to píská,to se mu bude líbit a vydrží mu to až do smrti a zas to bude tahat tady po okolí a nedá to nikomu jenom nám a tetě na ukázku - ale až na Vánoce to bude mít
----------------------------
ty hici nás všechny zabijou,v neděli prej až 40 C to je moc i snad na vás ne paní ?

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 07:54
- Nahlásit

Bré ráno
Alexa
ještě že sou předemnou vyhlídky na volnej skoro celej srpenec

no takové vyhlídky mám taky

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 08:16
- Nahlásit

Mám vyhlídky leda tak z okna! Na hřbitov.....

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:34
- Nahlásit

Bré jitříčko tady pršá mírně ovšem chladivě tudíž pojedu na nákup do márketu,neb mytí a odhmyzení matýska tímto padá neb se umeje sám cestou

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2013 10:46
- Nahlásit

danajasaBré jitříčko tady pršá mírně ovšem chladivě tudíž pojedu na nákup do márketu,neb mytí a odhmyzení matýska tímto padá neb se umeje sám cestou

tady pršálo krz noc, myslím že dost intenzivně, pže se mi smylo z vozu několik pterodaktylích hoven, které mi byly proti mé vůli umístěny na boky mého krásnovozu psovozu. Nevím kdo to zvíře vymyslel a umístil v práci na jasan, pod kterým necháváme soukr auta, ale palebný průměr prdele to má asi půl metru a dokáže to zesrat cééélou dodávku vč. oken během pár hodin a sere to zásadně na čisté vozy. pokud již je vůz hovny obdařen, pak zůstane vozidlo dále neozdobeno.

Konec hlášení.

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání