Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 12:21
- Nahlásit

GerdaTady pobřeží, titaniku, neslyším vás...

čéče já ti nevím, zůstala bych asi spíš na těch kanálech, asi bych se bejt váma k pobřeží a moři raději moc nepřibližovala..

EldogueroNazdar, už by mohlo přestat chcáti řekla bych
Tady pršálo jen fpondělí, pakj lehounká přepršička v úterý a jinak nic.. už je zas vyschlo a min. celej příští tejdenek nezaprchá už všera jsem zas měla problém zapíchnout tyčku na stopách u nášlapu jak to bylo tvrdý a vysušený ..

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 13:20
- Nahlásit

Gerda
Zabloudili jsme, nevíte, jestli jedeme správným směrem? Je tato bójka na naší mapě?
We zijn verloren, weet niet of we gaan de goede kant op? Is deze boei op onze kaart?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 19:12
- Nahlásit

vlk
We zijn verloren, weet niet of we gaan de goede kant op? Is deze boei op onze kaart?

hele to fakt někdo dokáže vyslovit???
gerda

tebe ten tytanyk nějak bere..
copa děláte dementi? mě serou lidi..jako obecně,sou to děsný debilovétřá zmrdi u rybníka ..třá takový co vemou psa za všechny 4 ,rozhoupou ho a hoděj do vody páč se bojí vody čokl zmizel hrůzou neznámo kam,ani se nesnažili ho jít hledat

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
hele to fakt někdo dokáže vyslovit???

slyšála sem to na vlastní vlčí uší...ovšem zní to, jako když někdo bleje.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 20:18
- Nahlásit

vlk
.ovšem zní to, jako když někdo bleje.

hele ale to začínám mít naději,že někteří z nás by to mohli vyslovit při troše štěstí,zkusíme to natrénovat na táboře

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2013 22:23
- Nahlásit

Mě to znělo jak když se sypou ořechy na plech i když pán říkal spoustu i jiných vět a slov...

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2013 21:28
- Nahlásit

davidkova renatazkusíme to natrénovat na táboře
To sem hlavně zvědavá na Kintičky výslovnost
Hjůvááá

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2013 13:47
- Nahlásit

Nazdar blázni, dnes se trošku dá žít, tak vás zdravim předsmrtnou zdravicí, fčéra už byla smrtná, takže kakastrofa. Teď sem zapla pračku další, zas to bude suchý dřív než řeknš borůfkovej koláč. Hele ale příde mi, že je dusno, pročež si mylsim, že ještě bouřeníčko nějaký bude - jupííí, kéž by to přišlo co nejdřív, ranní bouřka byla fantástiko!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 08:34
- Nahlásit

GÚTNTÁK vasmachnzí?
taky nestíháte ničehoš nic? je něco novýho co nefim a měla bych?

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 20:56
- Nahlásit

Jsem jakési nasrané bo v práci je děsnej rambajz cosi opravujou v budově a dneska jsem byla chvíli sama na celým patře a najednou zaklepal na dveře chlap - v montérkách a s obrovským hasákem v ruce a říká mi : Dobrý den, pustil jsem vám plyn....

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2013 23:28
- Nahlásit

davidkova renata

Hele, před časem jsem ti posílal odkaz na Indyho, jak hrál Batdoga. Teď jsem listoval starejma fotkama a našel jsem Indyho jako Asterixe:

(A tady i s Obelixem):

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 17:28
- Nahlásit

čus debílci,to byl ale kráásnej den co? )
Walda
ty vado obelix je strašnej asi eště horší než nebohý asterix..nevim,no..myslim,že se částečně vysvětluje proč si jeden čas spolupracoval s žumpou..až zas béte nějaký postavy historický či jiný,klidně se poděl

Walda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 18:35
- Nahlásit

davidkova renata

obelix je strašnej asi eště horší než nebohý asterix

To sis dovolila hodně Ale dobře, to jsme byli eště mladí a nerozvážní.

Ještě můžu nabídnout Indyho jako zlou královnu ze Sněhurky:

A pak jsme jednou byli připravení na Indiana Jonese a Indyho, aby si Indy konečně zahrál sám sebe, ale k tomu nakonec nedošlo. Nejlepší je, že on, jak se nechává rád obdivovat, tak má tyhle blbosti rád.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 19:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Walda
To sis dovolila hodně

eště můžu nabídnout Indyho jako zlou královnu ze Sněhurky:
bože
jako taky máme voblečený fota,ale nemáme to tématicky pořešný jako pohádku či film,na tom musíme zamakat!!!
zatim můžem snad simulovat písničku Šla Nanynka do zelí ))))))))))))))))))))

ale měli sme karneval blahý paměti ))
http://renata62.rajce.idnes.cz/Pes_Jira_v_Jilovem/

Walda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2013 20:25
- Nahlásit

davidkova renata

měli sme karneval blahý paměti

No vidíš, přihořívá.

Ještě jsem našel květinovýho Indyho, ale to nebyla žádná pohádka, svojí čelenku mu tehdy půjčil můj syn:

A pak netématický fotky - medvídek se válí v osušce:

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 08:31
- Nahlásit

Walda pěkný fotky úplná pisezna to je !

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 17:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čus blázni staří
doufám že už dlouho velmi ale velmi dlouho nebudu doma nic předělávat je to hrozný aspoň že je hezky
davidkova renata
měli sme karneval
ajo karneval

holky šly za ferdu s beruškou

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 11:47
- Nahlásit

čaute blázni
jak se máte? My dneska byli zase u Ostravice, tak všem ta voda vlila zase krev do žil a lítali jak tryskomyši

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2013 18:19
- Nahlásit

zdravím
tak dasty měl dneska avčera rekord - našel 5 tenisáku,3 u rybníka Džbán a jeden pod autem tady v okolí a jeden na kopci cestou s novinami v roští,já prt vidím a on na tohle má děsnej čumák,jsem mu dneska řekla,že odmítám aby hledal tenisáky,bo 38 ks už by mohlo stačit,tvářil se jak blbeček a našel mi další u stromu
-----------------
a jinak na sen zvířat nejdu,honza s evou jsou přednejší jet na chatu než tahle akce
------------------------------
a zatím mě už nepřepadli s novinama,ale i tak jsou tak od té doby divní lidi motaj okolo mě na dálku a podle pošty bych se měla naučit se bránit 3 lidem naráz

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 08:13
- Nahlásit

brezen2008podle pošty bych se měla naučit se bránit 3 lidem naráz Hele tak jim navrhni at ti koupí samopal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 13:13
- Nahlásit

čus dementi..uš to bude co? ))).to zas bude.. uš aby to byla za náma snat rači
brezen2008a podle pošty bych se měla naučit se bránit 3 lidem naráz

twe a to jako neumíš jo??? nechápu jak ti mohli svěřit roznos ranního tisku dyš nejsi Čak Noris

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 13:33
- Nahlásit

Walda
Šmarjááá Obelixi )))) Strejda Doktor s tebou prostě pořád jenom dosti trpí, trpí na ukradenou důstojnost )))))
Ale uznávám, že je to stejně dobrý jako náš karneval, to je jistá věc.

brezen2008
podle pošty bych se měla naučit se bránit 3 lidem naráz
Tak to je úplně geniální ))) to zřejmě napadlo někoho moc chytrýho..hotovej bronx.

Nazdar blázni, na oslavu ochlazení dostala Maryje mourkovou kost, mlátí s ní po celým bytě,takže je vykázána do koupelny, kde nechce být stran rozumný teploty ve zbytku bytu. Jinak se válíme a nic neděláme, přijde mi to bezvadňácký, budu čumět na telenovelu a asi usnu na gauči u telky. Je to tak skvělej nápad, že ho asi hned provedu! Jak se máte prdi?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 17:06
- Nahlásit

Gerda
na oslavu ochlazení
Ochlazení???????????? U nás je právě teď 35 stupňů.

hancaw
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2013 20:59
- Nahlásit

paw bledá závist tuná leje a je zima zlá!

mac1
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2013 14:12
- Nahlásit

Poprosím o nějaký slušný cvičák na Praze 6, přítelkyně kamaráda má mladého hanoveráka ( hanoverský barvář) a chce s ním někam začít v září chodit.
Díky za rady

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2013 09:37
- Nahlásit

davidkova renata
paní hlásím novinky ohledně Dastyho - včera jsem byla na prohlídce u veta a?
- nohy jsou v cajchu,vet byl rád že má jenom 38 kg,zhubl o 3 kg
- srdce má ok ,ale muže se to měnit,ale je to pak tím vekem,horkem ...
- říkal že ranní noviny se mnou mu jenom prospívaj - beru ho 2 až 3 týdne,je to jenom 2 hodky od bytu a pak domu,což je pro něj jako malá vycházka,holky ty sou v tomhle magoři,ty by chodili furt a tak
- - jdu za 14 dní Praha - Beroun,pěšky ale bez něj i když je to havaj asi jenom necelejch 40 km,což je nic
- dneska našel tenisák a už mě tím štve
takže je pak venuju někomu nebo je schválně utopím,bo jenom čtvrtka barelu jsou jenom tenisáky

----------------------------------------
jo co se týče tý pošty,to řekla moje nadřízená,která má VŠ ,jsem jí řekla že to nejde se ubránit 3 lidem a bylo mi řečeno,že holkam,jako poštačkám se taky občas stane že je někdo přepadne a že se ubránej,jenže ty sou vyzbrojený pepřákem a jedna má legální pistol

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2013 20:04
- Nahlásit

Tak už sme odhalili, co znamená ta vaše "žumpa" )
Dík za moc fajn týden
S pozdravem Tichotovi z letiště

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 10:12
- Nahlásit

Brýtro národi! Všichni žijou? Právě vstáváme do děsnýho vedra, krásně mi vyrostly kytky, myslim, že jim nadměrně svědčilo, když jsem o ně týden nepečovala...jinak se obávám, že tenhle tábor byl ještě výživnější než ty před ním, pročež Bonec jest naprosto nezapomenutelným plesovým...dámou...a lampionovým průvodcem. Marounek je docela unaven, ani moc nechce ven, chce jíst. Ještě musim vyprat asi 50 praček.
Byl to hezkej týden, vy blázni! Těším se na další!

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 14:43
- Nahlásit

nerosekdas
Hele oni se k nám stále hlásí. Asik zřejmě dobrý letecký oddíl :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2013 18:00
- Nahlásit

nazdar vy strašlivý kreténi
nerosekdas

no nekecééj ! nakonec se z vás vyklubou úpa slušný lidi páč dyš ste vydrželi co ste vydrželi a eště se dobrovolně hlásíte,tak nic jinýho bejt nemůžete tak zas příště
brezen2008
ohy jsou v cajchu,vet byl rád že má jenom 38 kg,zhubl o 3 kg
- srdce má ok ,ale muže se to měnit,ale je to pak tím vekem,horkem ..

to je super,fakt na to vůbec nevypadá!

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání