Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:30
- Nahlásit

kdo to zas byl??!!
http://www.novinky.cz/domaci/305295-zumpa-na-vltav e-bavori-si-neberou-s-ceskem-vubec-zadne-servitky. html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:51
- Nahlásit

Zdar, huš ste mrtvý? Já skoro.
Kalun je magor, myslím, že by si mohla podat s Mamkou tlapku strašně se jí tohle počasí líbí ...
Můžete mi říct v kolik mám vstávat, abych zvládla aspoň vyvenčit než začne ta strašlivá výheň? Už v půl osmý ze mě lilo ...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 11:48
- Nahlásit

Eldogueropaní okolo 3 nejlépe to se ještě dá a okolo 5 se to nedá
tak mi se vrátili z rybníka...hic na padnutí,dasyt blbnul a sindy si šla zkouknout kachny a elišku jsem tam musela zas dát dom vody jinak by tam nevlezla
tedkons zavřené okno a větrák jede na plný otáčky a velikej lavor s vodou doma a nohy v něm u pc

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:50 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

jak se máte degéni? Mě je strašné horko, asi umřu
v pondělí jsme byli na agi tréninku, knírači to dali a já kupodivu taky, ale jako běhat v těchto vedrech se třemi psi je o zdraví
měli jsme prodloužený víkend a byli jsme na Slovensku

Bylo tam pěkně bílo
[imgs]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphot os-ak-prn2/969653_10200486150735337_250958346_n.jp g[/imgs]

Guliver vyhrál nejkrásnějšího psa s PP
[imgs]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphot os-ak-ash4/998658_10200486136614984_925112000_n.jp g[/imgs]

a vyhrál opět nejkrásnějšího psa celé výstavy
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphot os-ak-prn1/1010735_10200486138415029_1282761295_n. jpg[/imgs]

byla tam i jeho nevlastní sestra (stejný otec) jakoby mu z oka vypadla, nebo Guliver ji, ona je starší než Guliver

Soph, Faith, Guli, Eby (Guliverova nevlastní sestra) a Lara

černobílá smečka s knírači, flaty a samojedkou

A nejkrásnější knírači na světě

Guliver a jeho ceny a kokardy

a dostihoví koni v cousirgovém závodě v profi třídě
Soph 1. místo
Guliš 2. místo
Faith 3. místo

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 14:57
- Nahlásit

tady nejdou vkládat fotky z FB nebo co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 18:16
- Nahlásit

Eldoguero
, huš ste mrtvý? J
proč jako??dneska to bylo super bo fouká a neni vlhko jak fčera,to nedávám nand jest nadšen a je velmi čilý asi jako Kalunet pravda nechci po ní žádnou práci,to by mě nenapadlo,ale na běžnej provoz je to prej akurátní..škoda že Kalunet neni pes pes ale pes fena,mohly sme je nam,nožit a prodávat štěnda indický a afrycký armádě nebo prostě někam kde je hyc jaxvině
Monty
ady nejdou vkládat fotky z FB nebo co?
nee většinou to neni vidět musela bys to mít nastavený jako veřejný asik nebo co
ale kakordy vidíme a rto je důležitý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 18:45
- Nahlásit

aha tak nand právě dovalil vycpanou brokolici a chce si hrát

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2013 22:17
- Nahlásit

davidkova renata
aha tak nand právě dovalil vycpanou brokolici a chce si hrát
černej degen vodpoledne dovalil míč..housenku..talíř..míček..klacek.. všechno mi to narval na deku a kvičel si svý házej. Dyš sem ho poslala do prdele s tim že f televizi řikali že je prej nějaký vedro boco a že pejscí nemaj běhat tož ať si trhne tak mě kous do xichtu páč sem ležela na zemi.. Posílam ti ho tankem, můžeš vesele množit!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 08:40
- Nahlásit

Monty
Gratulace k čikofným kníračům, éé dětem.

Máš je nějaké hezké na těch fotkách - mají natupírované hlovičky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 09:09
- Nahlásit

bonc
Dyš sem ho poslala do prdele s tim že f televizi řikali že je prej nějaký vedro boco a že pejscí nemaj běha
hele ale todle přesně sem řikala náně ta mě teda nekousla bo sem neležela..ok pošli ho ympaktím busíkem,to by toho šmejd a mohlo trošku zklidnit f tom hicu dyš bé v batůšku s kočkama navíc
jinak je fakt hic,musim zas táhnout k rybníčku,nic jinýho nelze

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:09
- Nahlásit

tak psiska natažený,prádlo vypraný a ručníky jsou občas poskládaný na ně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:11
- Nahlásit

bonc to mě dasty taky,jsem na něj ukázala že je vůl a tak debil si rozthal pelech a má tam duznu v matraci ,ale nějak mu to nevadí ,naopak

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 16:27
- Nahlásit

Někdo nám ukrad sluníčko. CHci ho okamžitě !!!!!! vrátit !!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:01
- Nahlásit

malinka
Někdo nám ukrad sluníčko. CHci ho okamžitě !!!!!! vrátit !!!!!
my to nebyli!!!!!!!!!!! nám ho taky někdo čmajznul! jako nechápu proč nemůže bejt chvíli normálně hezky??!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2013 19:28
- Nahlásit

davidkova renatamalinkaNěkdo nám ukrad sluníčko. CHci ho okamžitě !!!!!! vrátit !!!!!

taxi pro něj pojďte, ta svině vám utekla sem a nechce vocad..

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2013 22:00
- Nahlásit

čus můry, co děláte? už jste nastavily zrcadlo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 08:50
- Nahlásit

zdar
tak psiska vevenčený,prádlo vypraný a pověšený na sluníčko,tady je hic na padnutí,to má davídkovic radost,já už míň ,se nedá v tom dejchat natož dělat vokna ale dá se u toho pít pivo
ted budu střídavě chodit sem a tam

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 15:59
- Nahlásit

Čus pumprdlícííí, první skupina už je navrácená z vejkenda, aji dřív sme vás vopustili, bo je Markusínek prostě ztahanej jako kotě. Teď už si lebedí v domku a čeká, až dostane večeři, bo toho moc teda nenajed Děkujeme všem za velmi krásnej víkend, speciální poděkování tetě Cryse za pana Dinamísta )))) Moc hezky sme si to zas užili, hele mě je vždycky tak líto, že už končíme...

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 16:35
- Nahlásit

pawLINka
Máš je nějaké hezké na těch fotkách - mají natupírované hlovičky?
jo jo, na těch posledních třech fotkách jo

jak se máte jelimáni?
My jsme byli včera na agi závodech neoficiálních a dneska na klubovkách (na našich, ale měli tam startovku otevřenou i pro nečleny klubu), ale ty se bohužel v půlce zrušily kvůli děsného deště a zítra jdeme na agi trénink, takže máme takový agiliťácký hatrick

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2013 18:52
- Nahlásit

bylo to s vámi fajn ale už toho mám dost takže sbohem mé "kamarádky".
A už nikdy více.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 07:18
- Nahlásit

zdáár dylyny,taky ste tak unavený?
laguna
bylo to s vámi fajn ale už toho mám dost takže sbohem mé "kamarádky".
A už nikdy více.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čus prdi
to byl zas krásnej vejkendek, hlavně mě těší že někdo tam nahoře nás má rát a sesla nám ideální počasí

davidkova renata
taky ste tak unavený
sem mrtef, včera sem upadla do komatu chvíli po té co jsem dorazila domki, pak sem se teda na chvíli probrala abych nakrmila čokle, ale pak zas a dneska myslim že budu pokračovta, ale stálo to za to určitě to musíme ještě zvopáknout

Monty
jééé obrofská gratulace kníračímu komandu jen tak dál

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:33
- Nahlásit

a tady jsou fotkýýýýý

Foto: Radek Říha

Guliver třetí místo v Jumpingu

A SOPHÁĆ druhý nejlepší smallík v součtu tří běhů

já tam jela s tím, že se tam jedeme ztrapnit, nakonec jsme takovou ostudu neudělali i Faitha nebyla ani v jednom běhu poslední a první běh, běžěla úplně pěkně Byla šestá... jo a soutěžilo 13 smallíků

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 09:23
- Nahlásit

Monty
Guliver třetí místo v Jumpingu
A SOPHÁĆ druhý nejlepší smallík v součtu tří běhů

velkogratulace malokníračům ,ste si pohonila ego zas co??
Alexa
určitě to musíme ještě zvopáknout
bojim se že se to uskuteční

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
Gulivera jsem tušila to třetí místo v jumpingu, byl fakt dobrý
ale u vyhlášení druhého místa celkově Sopháče, jsem nechápala a nevěřila, už jsme se s kámoškou balily, že pojedeme domů... a normálně jsem řekla, že jestli je to správně, ať to raději překontrolují tak to kontolovali a fakt!!!
Musíme ještě doladit houpačku a slalom a zažádám o vykonostňáky a půjdeme trapasit na ofika, teda jen se Soph a Guliverem, Faith se lepší, ale ta její rychlost je fakt k zasmání Bude nám dělat psychickou podporu

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 12:56
- Nahlásit

Monty
Jsou strašně krásný, jak sou načančaný s těma medailema a kokkárdama a načesanejma hlavičkama...je fakt, že my je známe jen jako teréňáky, tzn velmi zasrané šedivé maloknírače )) Jsou šikovní a na bedně vám to nadměrně sluší! Moc blahopřeju a doufám, že na bednách bude postávat neustále!

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 13:27
- Nahlásit

Gerda
děkuji, děkuji paní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2013 20:19
- Nahlásit

Monty
tady máš návod dyštak
http://www.loupak.cz/video/srandicky/15637-debilni -kecy-psi

malinka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:17
- Nahlásit

Deštivý ráno všem,
Monty velkogratulace k bedničkám, učte se výstup a sestup, budete to potřebovat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:27
- Nahlásit

Dobré deň.
Ich gratulíre Montíkovi a kníračům! Závidím jim ty poháry, nemám vůbec žádné poháry totiž. A chci taky běhat igelity, ale..

Mám otázku: týden bylo léto a teď je jako CO? PODZIM????

<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání