| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 19:46
- Nahlásit
Baicojinak bych u toho košáru stála ještě teď Mělas je malímy krůčky velmi rychle doběhnout a pozitivně jim naklikat že nejsi z kafilerky ale ovčí babička z inseminační jednotky,seš děsně nepřizpůsobivá.Páč dnešní vovce už na vlka nevěří,ale už dávno ví že je život po kafilerce ze který se dozajista dostanou na věčně zelenou louku vlků prostou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 20:21
- Nahlásit
danajasa
že nejsi z kafilerky
ale už dávno ví že je život po kafilerce
ty seš prostě kretén no
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 20:49 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
davidkova renataty seš prostě kretén no
Hele já vycházím z prakse v zhledem k situaci,že mi tady ted pobíhaj ovce křížené s muflonama,tak mám dost přehled vo mentalitě vocí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 20:55
- Nahlásit
danajasa
mám dost přehled vo mentalitě voc
tak to máš fajn,ale stejně myslim,že nejvíc ses naučila na blůčku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 21:24
- Nahlásit
Baico
že tys je úplně blbě lákala na žrádlo? ty se nikdy nepoučíš, musíš pomalu pidimidikrůčkama a voni ti pak budou sami natáčet uši, tak aby jsi číslo přečetla i z 10 metrů, fakt nevím co na tom furt nechápeš
danajasa
Páč dnešní vovce už na vlka nevěří,ale už dávno ví že je život po kafilerce
Kretéééééééén
dostanou na věčně zelenou louku vlků prostou
plnou pozitivně naladěných bačů
mám dost přehled vo mentalitě vocí
No, nevím nevím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 00:20
- Nahlásit
Vůbec nevim jak jim říkat esli mufloovce nebo ovcomuf eště se nevyjádřily totiž
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 10:10
- Nahlásit
bré den ofce i mufloofce,dnes máme opět zataženo a možná začně zas pršet
takže zde máme hwslo pro dnešní den..nikdy se nehádej s blbcem,stáhne tě na svou úroven a porazí tě zkušenostma
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 19:56 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
davidkova renata Esli pak už máš naklikanou nákou žabičku? Já to včera zkoušela z komárama po pidimidi krůčcích aby laskavě táhli do prdele sosat někoho jinýho a asi dělám něco špatně,vůbec to nepochopily ani jeden
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:01
- Nahlásit
danajasa
Já to včera zkoušela z komárama
no ty tu zatim nejsou taxem se spokojila s klíštětem co měla nána mezi prstama ..ofšem abych dostála svojí imáge zlý holčičky vysrala sem se na klikr a normálně ho hodila do vody ..ale myslim,že tentokrát sem nevodhadla situaci páč mám dojem,že to nedalo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
Zítra jedu na telata, zkusím to pozitývne desenzidebýlovat, třeba budou chyytřejší než ovce :-D
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:33
- Nahlásit
Baico
hele ty tele senzydebilní máme něco přivalit k jídlu??? nebo to pořeší michal svým uměním ?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:38
- Nahlásit
Tdavidkova renata
máme něco přivalit k jídlu???
Je naloženo 10 kg masa, na neděli Michal vaří polívku, já upeču tvarohovej a jahodovej koláč. Tak snad jestli se vám chce, tak vemte nějaký čipsy na chuť.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 20:41
- Nahlásit
Baico
tak možná něco upeču..ale jistý to neni
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 21:33
- Nahlásit
davidkova renatatak možná něco upeču..ale jistý to neniTřá žabý stehýnka,dyž béš trpělivá naskáčou samy do vajíčka a strouhanky a hezky v rozestupech si lehnou na plech,jen zapneš troubu a jednu nech hlídat venku at se ostatní nespálí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:19
- Nahlásit
danajasa
řá žabý stehýnka,dyž béš trpělivá naskáčou samy do vajíčka a strouhanky a hezky v rozestupech si lehnou na plech,jen zapneš troubu a jednu nech hlídat venku at se ostatní nespálí
si zlá a ošklivá! náhodou peku bábofku,jiš je f troubě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 10:34
- Nahlásit
Čusánkiiii děfčánkiiii )) Jak se máte? Asi nám prosychá park, již je pln lidůch zas, sice uzavřen, ale nikdo je nevyhání. Strašně se mi ráno nechtělo vstávat, úplně sem měla blokaci, takže sem se válela až do 6.20 a pak musel jít Markus do roboty se mnou, bo bysme to už celý nestíhli. A teď se mi furt děsně chce ještě spáti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 11:02
- Nahlásit
Gerda
sem též úpa mrtef tedle tejden..asi sem nějak desenzydebylní nebo sou érekce někde zas
uš tam můžete teda do párku..ty užé guljáješ f párke??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
Kol plotu máme oblepený stromy páskou krz kácení asi, jinak neguljájem, makájem )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 09:21
- Nahlásit
Nazdar dementícííííí! S těmi, kteří netrekují se budeme za chvíli těšit na shledáníííííííííí halooooooooo! Kde ste??? Jo aha, už vim ))))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 18:10
- Nahlásit
Čusky přátelé jak se Vám vydařil víkend? My jsem se pjekně probjehli po Jeseníkách - spousta nakloněných rovin tam byla - vjetšina bohužel špatným směrem taktéž na zříceninu jsem lezla rázem tam byly dvje z toho jedna zlitá kolou co mi vypjenila soudružka boncovna na nás čekala s oroseným pífem bylo to příjemné velmi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:06
- Nahlásit
hancaw
jak se Vám vydařil víkend
hele úplně normálkě,klasika no
nemusim nic dodávat ne?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:13
- Nahlásit
nic proti mamko ale tahle barva ti nesluší... vypadáš v ní nějaká pobledlá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 20:58
- Nahlásit
hancaw
ale tahle barva ti nesluší... vypadáš v ní nějaká pobledlá
hele barva je to nejmenčí
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 21:20
- Nahlásit
Prodáváš náhradní díly? Hodilo by se mi levý lejtko fčera jsem si ho drobet natáhla jak jsem se klouzla ze zříceniny... ale potřebuju opálenější
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2013 22:17
- Nahlásit
Děcka, to byl zas víkend, ste prostě strašný, to je málo platný, už se na vás zasejc těšíme!!!!!! Maryje ne, ta se netěší, řikala, že jedinej normální je Dorka, když teda zrovna nešílí na obraně. Co bude, až přijde ještě Džína??!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 10:14
- Nahlásit
tak dovča byla super,už aby bylo po 21 a mi zas mohli bejt všici spolu a ne se loučit,synáček odjede na měsíc do ciziny a tak zas budu mít rodinku u sebe
dasty byl nejhodnější až na ovce,ty by zabil,ale jinak byl nejhodnější,pomáhal mi s řezáním dříví,ohníčkem mi rozpaloval a sekal se mnou trávu,holky zas furt leželi na slunci a opalovali se a nic nedělali,jenom proháneli sousedovic psi
a dasty mi udělal radost- sousedka mi pujčila na 3 hodky asi dítě,mže potřebuje si užít s manželem,jsem řekla,dej ho sem Míšu a jdi si užít... ,bála jsem se ohledně dastyho,ten pes mě překvapil...byl hodnej,míša okolo něj lez a nevšímal si ho a pak mu dával míček a míša mu ho dával a venku na vycházce ho hlídal u kočárku,je to nejhodnější pes co jsem zatím měla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 12:20
- Nahlásit
zdar degencíí esipak víte co je novýho?? ano správně..chčije
brezen2008
je to nejhodnější pes co jsem zatím měla
taky je vode mě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 17:08
- Nahlásit
brezen2008
sousedka mi pujčila na 3 hodky asi dítě
Březne, koho si hlídala? )))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2013 20:09
- Nahlásit
Gerda
Březne, koho si hlídala
hele vono to mohlo bejt lecos.. tedka sou ty dlety povodně mohlo to připlout s proudem..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2013 17:18
- Nahlásit
Gerda
dítě,mělo to všechno co má mít dítě
davidkova renata
heled jukni na nové fotky Dastyho,bud u mě nebo v něměckým ovčákovi jsem tam taky vrazila pár fotek,jsou to z dovči,tak at víš jak vypadá...čau
jo a renčo nejde mi posílat a sdílet ti něajké No v nouzi ,když na některého narazím a ty ho tam nemáš...
|