Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 17:46
- Nahlásit

Konečně už nám nepere slunko přímo na dvorek a dá se tam trošku žít, jinak je to pekelnický - rozpálená betonová terasa ozářená celý dopledne a kus odpoledne slunkem beze stínu...ooo jéééééé!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 18:06
- Nahlásit

čus vy paka,to je ale klrááásnej den albertíí co?
rozpálená betonová terasa ozářená celý dopledne a kus odpoledne slunkem beze stínu...ooo jéééééé!
a taghle přesně bylo u rybníčka,,pohoda největší a dokonce sem vlezla aji do vody už,tagže danajasa at dorazí k nám,my máme vodu fcelku teplou
Monty
tady Tomáš vypadá, jakoby nechtěl k nám patřit
tuty myslí na mě ten degen!
brezen2008
ale aby někdo někoho napadl nožem do břicha jenom kvuli tomu že otevřel o 15 minut později

hm,vy ted a umíte žít...

jo děcka nevíte co se děje?? prej nějaká razie na vládě bo co? čék neš příde vot rybníčka tak je převrat a jeden nic neví

hancaw
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 19:51
- Nahlásit

Čauky krasavy ! co je novího? Jsem děsně pilná - pustila jsem robota a nyní ho sleduju jak si tu pjekně vysává je to mocinky fajné!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 20:11
- Nahlásit

hancaw
pustila jsem robota a nyní ho sleduju jak si tu pjekně vysává j
maká sám jo??? k tomu sem neměla nikd y vodvahu..vod tý doby co sem viděla to vídejo jaxe ten čokl naschvál před něj vysral a ...

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
vtipnej cokl
hancaw
neni nic novyho, nastesti.... nemam rada novinky, krome bot a tasek a tak...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 22:07
- Nahlásit

leyenda
No nééé, pani, vy už máte vyměřenou tu trasu, co? To to teda trvalo, ještě pár dnůch a čtyři z pěti jsou na místě. Má pláž klimatizaci?

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 22:21
- Nahlásit

Gerda
no jasne, bez klimatizace to neberem, ani kdyby jich bylo nevim kolik
jdu jeste dorovnat nejaky malickosti a je hotovo

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 22:54
- Nahlásit

leyenda

Tak to je supr!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 12:37
- Nahlásit

meju vokna dyš gerda se na mě vysrala!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 13:19 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

davidkova renata
meju vokna
Jsi divná!

Já jdu za chvilku z práce domů a půjdu zase obracet móc sena. Ve dvou to děláme 2 - 3 hodiny a asi na to dneska budu sama, takže do večera budu mít o zábavu postaraný. Puchýře mám jak pětikoruny.

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 13:30
- Nahlásit

pawLINka
vem si rukavice, blázne starý!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 16:26
- Nahlásit

MVDr. Maky Tryksovááááá.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 16:43
- Nahlásit

Maky a Trix Ich gratulíren,ted béš velevážený člen žumpy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 18:45
- Nahlásit

Maky a Trix
MVDr. Maky Tryksovááááá.

JOOOOOOOOOOOOOOO!! já to věděla ty spratku náš,že si čikovná!!tak velkogratulace a velkoradost že nám budeš léčit ty čokle zadara
twe tak eště neonek a mám vobě děti z krku

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 19:27
- Nahlásit

Nazdar prdi!

Nejvíc NAZDÁÁÁR TETO DOKTOREEEEE! Krásný, obrofsky nadměrná gratulace! Seš prostě sdělaná, nejmenší doktor v republice seš určitě )))) Nikdo nemá doktora, co navždy vypadá na 15, to máme jenom myyy - jupííííí!!!!!!!!

leyenda
no jasne, bez klimatizace to neberem, ani kdyby jich bylo nevim kolik

já se úplně už bojim ))) to zas bude vostuda ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 20:11
- Nahlásit

Gerda
nejmenší doktor v republice seš určit

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 21:19
- Nahlásit

Maky a Trix
MVDr. Maky Tryksovááááá.
Gratulace!!! Tak se konečně domluvíme na nějaké operacicčce, nabruš si rezavej nůž a skládací stolek. Já si mezitím vymyslím, co nechám běloušům užíznout nebo přehftnout :-D

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 22:37
- Nahlásit

Super pani! Gratulace! Hlavně se moc nekochej znáš to...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 08:37
- Nahlásit

Maky a Trix
no dobrý paní,no doufám že ta psychologie,bo tady je jí potřeba a dost...
jinak nazdar a sílu,četla jsem v Pražským deníku dneska,že jako v těch Milovicích je už skoro 28000 lidi,se to jako vejde kam? bych nejela ani za milion,jel tam syn evi,tak jsem zvědavá jestli se nevrátí,bo mě by tam nedostali,se tam ušlapou
davidkova renatajo a heled,dala jsem si like na nemčoury s NO,no co tam se děje za případy týrání těch No,to je taky hnus velebnosti...mám to tam každou chvíli,něco jako u nás v ČR...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 08:39
- Nahlásit

Maky a Trix
je paní sorry,já nevěděla že jste ta přes ty zvířata,no tak to je dobrý taky,to se bude líbit davídkovic ta Vám přivede klientelu

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 14:08
- Nahlásit

Zdrávas ve spolek, děcka, co děláte? Se válíte na slunku? Tak to my už sme doválený, na slunku se nevyskytujeme ani jedna. Sme ukrytý f stíně. Myslim, že dnes budu uklízeti trošku. Po tom rabování je mnoho co uklízeti Mám mnoho nových-starých knih, aji takové ty věci. Ještě bude jedno kolo Markusínek je nebohý unavený ze slunka pes, musí tedy nadměrně spát a ožívá až jako netopýrek večer, asi zas pojedem, ofoukám ji okýnkem a bude si běhat jako pán Jdu tedy práti a dělati čistoskvoucí věci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 19:51
- Nahlásit

zdarec degencíí to je ale krásně albertí!
Gerda
mnoho co uklízeti
též mám mnoho co uklízeti ale jaxi nemám čas bo sem mušim na slunku váleti

někdo něco zas vyhrál nebo si honil ego nebo co ste dělali?

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 20:01
- Nahlásit

davidkova renatato je ale krásně albertí!

myslíš to zkurvený vedro co se v něm nedá nic dělat, že i maliny leži nehybně ve stínu a na dotaz esli pém něco dělat, tak jen zvednou packu se vztyčeným prostředníkem??

nebo co ste dělali?
běhala za sekačkou a schovávala se ve svém hybernačním domku a pak jela na kafe na cvičák a dočkala se příjemných pouhých 25°C ve stínu a tak jsem pohonila psa po place a přes překážky a jsme doma, páč nemáme kde plavit.. vše je zahmyzeno povodňovym blátem,. musíme najít nějakou plovací lokatilu na letošek, nevím fakt kde (

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 20:35
- Nahlásit

Crysa
myslíš to zkurvený vedro co se v něm nedá nic dělat, že i maliny leži nehybně ve stínu a na dotaz esli pém něco dělat, tak jen zvednou packu se vztyčeným prostředníkem??

jj myslim to krásný počasí,který můj vkošed mylákuje a bud se vopaluje zodpovědně celej den na slunku anebo je celej den f akci ,běhá z domu na dvorek,přepočítává hračky,hlídá vanu s vodou,na prochajdě vede skupinu cca 20 metrů vepředu a po návratu na dvorek opakuje výše popsanou činnost po návratu dom se nažere a nikterak zhroucen bloudí bytem v naději ,že eště něco k žrádlu najde,paxe de pomazlit a pak konečně usne..léto budiž pochváleno jinak dneska bylo normálně,vedro teprve přijde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 20:36
- Nahlásit

Crysa
musíme najít nějakou plovací lokatilu na letošek, nevím fakt kde (
a co ta skvělá pískovna co sme byli tudle a jeli pak za váma do štetkova..jak mařena dělal to Bh..to nebude daleko ne? nebo jo?

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 09:10
- Nahlásit

luxusní vejkendek a počasí nám krásně drží, tož nádherný dopoledne, degencí!!!

Pse sou naprosto spokojený, dovezla sem je dom lehce uvařený, páč auto stálo 2 dny na slunku, tak v něm bylo jako trošku too... teplo. No a čokle místo aby si lehli na zahradu do stínu taxebou flákli na rozžhavený zápraží a hlídkovali tam jako správný buranský čokle. Až když se večer vochladilo tak byli vochotný se přesunout dom do vyhřátejch místností, ale opět na místa kam dopadá slunce. Myslim že sou to docela slušný psi.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 12:05
- Nahlásit

Nazdar! To máme venku krásně, že?

Tu máte jednoho čany dlouhého sosáčka:

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 14:20
- Nahlásit

Je vedro jako kretén. Doufám, že doma nikoho nenapadne jít se psem ven. Kéž by už byl čtvrtek s těma bouřkama.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:23
- Nahlásit

Baico
Já si mezitím vymyslím, co nechám běloušům užíznout nebo přehftnout

Nech jim přišít žalutky

Maky a Trix

Velmi moc gratuluju!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 16:08
- Nahlásit

zdar tak v tom hicu už neberu ráno psiska sebou pro noviny,je hic už ve 4 ráno,všechno se na mě lepí,doufám že příjde ochlazení

<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání