Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 07:59
- Nahlásit

davidkova renata
Hele fakt, že jo. To, že mi občas něco nedojde, není chybou české pošty. Neva, mám profilů povícero.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:00
- Nahlásit

Do bryden

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:06
- Nahlásit

Brééé deň!

bonc
už to slyšim ve školce: a copak jste děti v létě dělali? Viktor - sem byla s tatínkem na svatbě, bral si tetu Renatu. - A co tvoje maminka?? - Ta byla doma, řikala že na to sere..

)) cíííík, vidim to úplně jasně. Může ještě dodat - maminka šla hledat toho bohatýho pána )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:46
- Nahlásit

už to slyšim ve školce: a copak jste děti v létě dělali? Viktor - sem byla s tatínkem na svatbě, bral si tetu Renatu. - A co tvoje maminka?? - Ta byla doma, řikala že na to sere..

tysikretén vono bude úpa stačit jaxe bé projevovat ve školce aji bez tý svarby
impact
Hele fakt, že jo.
ti to řikám..já jí teda už dávno předběhla takže má smolíka,voni ty její historky vybájený stejnak sou na jedno brdo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 12:33
- Nahlásit

Nazdar retardi
bonc
Viktor - sem byla s tatínkem na svatbě, bral si tetu Renatu. - A co tvoje maminka?? - Ta byla doma, řikala že na to sere..
Ty vole, tak to je přesný
Monty
myslím, že paní učitelky budou mooooooooooc zírat až začně štěkat, hmmm, teda mluvit
tak ona i mluví mezi štěkáním
maminka šla hledat toho bohatýho pána
Jistě, co bych taky jinýho dělala, že jo

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 12:47
- Nahlásit

Eldoguero
no myslím, že panučitelky budou z Viktorka na větvi prostě

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:24
- Nahlásit

Montyno myslím, že panučitelky budou z Viktorka na větvi prostě

viset..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:28
- Nahlásit

čus dylyny..hele nezachráníme taky nějakýho besnýho pséka z bardějova a okolí? a může bejt i slepej nebo vochrnutej,to je jedno,jen nesmí bejt tuzemskej..(a zdravej)

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:34
- Nahlásit

davidkova renata Hele besnotu mám i tak nepotřebuju tahat náký steklý čokle z ciziny a nechat se pak zabásnout za vobecný vohrožení,neřkuli za vraždu kerou bych si vodseděla jak za normálního

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:36
- Nahlásit

danajasa
si zlá a bezcitná musíme zachránit ty pejscíí přece! nemůžeš hledět jen na sebe!

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:40
- Nahlásit

davidkova renatamusíme zachránit ty pejscíí přece! nemůžeš hledět jen na sebe!
Právě,že dyby šlo jen vo mě tak je to cajk,bo mě i dyž kousne zimje tak zdechne na otravu,nákej steklej bacil nemá šanci,ale mám moc hodnou sousedku z hezkým dítkem co maj hezkýho čokla a myslím,že by nebyla ůpa štastná dyby krz mou přetékajíci dobrotu kopala jámu pro čokla a zařizovala 80cm rakvičku pro dítko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 20:48
- Nahlásit

danajasa
le mám moc hodnou sousedku z hezkým dítkem co maj hezkýho čokla a myslím,že by nebyla ůpa štastná dyby krz mou přetékajíci dobrotu kopala jámu pro čokla a zařizovala 80cm rakvičku pro dítko
dyš s e kácí les,lítaj třísky
du si nějakýho vybrat..

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 21:19
- Nahlásit

davidkova renatadyš s e kácí les,lítaj třísky Nemůžu pani nemůžu,pořád mám eště svědomí,děsně by mě hryzalo a mohlo by taky čapnout tu steklinu a to je smrtelná kombinace

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 22:24
- Nahlásit

impact
Neva, mám profilů povícero.
Se mnou si taky začala hrát na blokovanou. Ale samozřejmě mám taky více identit, takže mi to neva.
Báje a pověsti si přečtu prostě z jiného profilu, no..

impact
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 23:09
- Nahlásit

pawLINka
Jsou vostrý ale. Hlavně to o chladnokrevným sebeovládání vždy a za každé situace. Když tady s ní mávala psychóza, tak moc chladnokrevně nevypadala...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:44
- Nahlásit

Do bryden

Já si to snad taky nakonec budu muset přečíst

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 12:09
- Nahlásit

zdar psychozy
copa děláte?

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 12:36
- Nahlásit

Zdar tak jsem si dneska pohonila ego a OB-Z už máme v kapse

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 14:04
- Nahlásit

kvok
dojímají se

a co teprf až zachráněšj nějakýho besnýho psíka to bé teprf dojetí
http://www.youtube.com/watch?v=oxYpWlEgkSA

laguna
OB-Z už máme v kapse
věše ego je už značně zbytnělé pani velkogtatulace,,neznám žádnýho dalšího lva co má obz

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 15:27 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

davidkova renata
copa děláte?
konečně přestalo chcát, tak asi pudem venečky
Už sem teda byla dvakrát běhat, jednou pohonit ubohé děcko a pak sebe a pfa. Ukázalo se totiž, že ač to děcko ubohé nám stále tvrdí jak na atletice září, tak bjech neni úpa jeho silná stránka.. tagže bude muset bjehat se mnou vorganizovaně, je vyloženě nadšen
Taky už mam vypraný 2 pračky, uvařenej kotel těstovin pro pse, upečenej žumpovec, teď sem konečně sbalila své šapitó který vod vejkendu furt eště schlo (ukázalo se že sbalit šapitó v omezenym prostoru ynteryjéru neni tak úplně snadná věc) a už se mi ničehož nic nechce.. ale budu muset jít pokonat nějaký to venčení do mokrejch pampelišek a eště mě čeká úklid.. sem strašnej chudák, ty volný odpočinkový výkendy sou strašně namáhací!

laguna
Zdar tak jsem si dneska pohonila ego a OB-Z už máme v kapse
Laguna je úplně nejvěčí lefovod!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 18:07
- Nahlásit

Brééé deň, máčofky!
Lagunovič je prostě hrdina lví, to je málo platný, krásně maj splníno, krásná práce, před chvílí si řekla, že bude skládat a už má Lva nazkouškovanýho velice, hmmmmm, to je mi to ale pěkná věc!
Markusek je uvařen z vozu a z dusna, půjde spáti. Hezký den jsme měli, co děláme zítra?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 20:21
- Nahlásit

kvok
chtělo by to aspoň tak 10000 obětí
to hodně přidej ,zlato,to nebude stačit myslim
možná by se pak aspoň dalším 10000 rozbřesklo.
tak v to nedoufej..víš,že psali ve svý výzvě Nebojte se toho..twe to mě dostalo jako super,máme tu vzteklinu,ale co jako dyk de vo hovno,hlavně si berte ty ubohý pejscíí at je zachráníme a nebojte se toho,bože
bonc
si děsně pilná! já nedělala nic,a eště to nemám hotový

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 20:57
- Nahlásit

Do bryden
Jdu vám jenom říct, že mám dneska naprosto vymazlené egíčko páč jsem byla na výstavě. Kuky je krajský vítěz a Lajdáček taky. Krom toho se tam vystavovaly dvě naše štěńátka. Bonýsek a Drákulka. Bonýsek je co? Správně je krajský vítěz . Drákulka ne, páč je ještě moc malinká.
Konec hlášení v českém jazyce z Oryjentu.

Velmi gratuluju zbytku žumpy k úplně všem dnešním úspěchům. Například Laguně Lagunovičce a těm co někoho pokousaly

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 20:58
- Nahlásit

jo a kdy se jede pro ty fsteklý psy? Dejte mi vědět včas, víte, že se na to musím pořádně připravit

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 21:07
- Nahlásit

BiluškaDejte mi vědět včas, víte, že se na to musím pořádně připravit Hele a pak mi brnkni at dokoupím náboje,bo mám poslední dvě krabičky po 50kusech jo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 21:13
- Nahlásit

Biluška
dobře ty!
jinak pro steklý psy jezdit nemusíme ,myslim že dorazej za chvíli sami,pučim si vod dany nějaký náboje

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 21:19
- Nahlásit

davidkova renatapučim si vod dany nějaký náboje
Hele dyž bé nejhůř můžem strouhat náký dubový kolíky,ale to chce trénink přece je to už dost na blízko a chce to rychlou ruku

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 22:35
- Nahlásit

davidkova renata
jinak pro steklý psy jezdit nemusíme ,myslim že dorazej za chvíli sami
myslíš že dotečou sami? Ale to už asi nábojůch ani nebé potřeba, bude stačit lopatka, kýbl a a hadr..

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2013 17:33
- Nahlásit

Čuski blázniiiii! Už sme domki, mám opálenej kus ruky, jak sem řídila, Markus je utahaným pejskem, teď je po večeři a odpočívá před večerní vycházkou. Dneska se procházela s Aleksou-psem a Baluntou-psem, Balunta to měla za trest, páč to nesnáší se procházet. Jen bylo moc vedro, tak jsme to museli zkrátit a pak jsme zas pili kafe na cvičáku, kde byla aji orientální partička ))))) Teťknc věšim kol oken mokrý vypraný povlečení, aby se to trošku ochladilo, už to horké peklo začíná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2013 19:34
- Nahlásit

čus sme vyhřáté jak zmije písečné naprosto luxus počasí,za todle bych upsala duši čertu..
Gerda
hele nemáš štréz? bych potřála dyby jo páč tu mám neskutečnej!!! mrdnik a ty dyš máš štréz tak uklízíš ne? tak doraž,mezirtim ti nějakej echtovnej vymyslim

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání