| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 21:48
- Nahlásit
impact
ted čtu že ten pes našel domov na praze 6,tak ho možná potkám ..v tom případě k němu přiskáču po bobku bo je tak zvyklej tak aby se nevyděsil
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2013 22:33
- Nahlásit
davidkova renata
.v tom případě k němu přiskáču po bobku bo je tak zvyklej tak aby se nevyděsil
jj to sem koukala to mu šlo to bych rozhodně nedala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2013 09:08
- Nahlásit
Dobré jitro, mládeži, dnes myslíme na všechny naše cvičence, co bojují o zápisy do PP a jiné pěkné věci!
Krom toho máme novou partičku večer na vycházení,posunuli jsme trošku čas a chytli nové pejsky, bo na sídlu jsou skupiny v přesně určené časy, takovej tajmplán ))) My máme skupinu od půl 9 do 10. Bohužel pro Máňu skupina čítá štěnce - hečbeka malýho, co už neni moc malej, grifona, jakobyjezefčíka, co vypadá jako reksík bonsaj a menuje se Růžena, roční retrívřici, dva malý...asi malézáčky nebo prostě ty malý smetáčkopsy, dvě lvíčky, krátkovlasatou golyji a chodskou čupku, co vypadá úplně stejně jako Fifína. Maryje je nemá moc ráda, zatímco si oni hrajou, ona loudí u lidí piškoty. Včéra se děsně rozčílila na hečbečka, bo jí zas kous do ocasu. Pak si jí hrajou pod nohama a to taky nesnáší. Maryje večer chodí ven jenom proto, aby loudila piškoty. Jinak to nesnáší. Byla moc smutná, že je pořád na světě hodně psů, který by mohla potkávat, a to docela pravidelně. Pak už nebyla smutná, bo dostala od každýho kousek piškota a pak sme šli domki.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2013 15:55
- Nahlásit
Pakůn plnil a splnil ZVV1 sice žádná hytparáda mám žaludeční vředy osýpky a horečku omladnic bo vypadal,že dovčerá byl na farmě na řetězu a ráno sem ho poprvý vodepla a poprvý vyděl trávu,ale nakonec překonal celkovou anamnézu a s grácií pakonům vlastní prolez dokonce velmi dobře,kdyby to nebyl jen řečnickej vobrat"s odřenýma ušima" moch bejt po dnesku solidně i okupírovanej takže by byl konečně i hezkej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2013 16:45
- Nahlásit
danajasa
Oooooo kráááásné, Pakonisko jedno šikovné! Jen tak dál, jen tak dál, sbírejte pěkně úspěchy pakonní!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2013 17:09
- Nahlásit
danajasa
Pakůn plnil a splnil ZVV1
můjtybože pakobylka je opravdu pracovní!!! nakonec vás to eště přece jen naučí velkogratulace !!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2013 20:07
- Nahlásit
hele de Škopková
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 09:16
- Nahlásit
Brýtro blázni, tak šup šup, vylézáme s domků a táhnem, srazy domluvený, takže dělejte ))))) Maryje se na vás už děsně netěší, já jo, ale musim s ní držet basu, by nebyla smutná. Beru i stopovací cajky, abych jí je mohla všechny navlíknout a potom stát u čtverce ))))) Za jak dlouho je uvařený vajíčko? 20 minut stačí?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 10:03
- Nahlásit
Gerdaak šup šup, vylézáme s domků a táhnem, srazy domluvený, takže dělejte )))))
já ještě nescííí, dyk jsme se doma ještě ani nevohřáááláááá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 10:12
- Nahlásit
danajasa velkogratulačka k další všestranný zkoušce jen tak dále Pakoňová
Dále velkogratulačka i Lví ženě k velkým úspěchům
Krásně si honíte trika
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 10:48
- Nahlásit
Gerda
Brýtro blázni, tak šup šup, vylézáme s domků a táhnem, srazy domluvený, takže dělejte
Já ňykam nejdu, fčil sem přišla Du spat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 18:14
- Nahlásit
Už sou fšichni domki?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 18:54
- Nahlásit
tak dastíkovi už byli krásných 12 let,dostal dortík s piškotama,ten den jsem došla do stromovky,neznám lepší park..jediná louže s bahnem a museli tam všici i eliška si namočila packy,dasty našel 5 tenisáku mvykoupal se v každém rybníku,pohrál si s pitbulama,plaval snima,sindy se vyvávele v ribině,pak se musela povinne vykoupat v řece,koukali na koně a na konci nás zastavili turisti a vyfotili si mou smečku hlavně dastyho,bo měl v náhubku míček a byla to přej děsná prča,doi rána jsem o nich nevěděla,bylo to užasný,ještě uvidím,ale možná toho 1 bych šla jenom s holkama Praha - Beroun,nic to není jenom asi 30km což je havaj pro holky,ale uvidím jestli nepříjde teta k nám až do rána
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 21:36
- Nahlásit
GerdaUž sou fšichni domki?
tak třá my už doma jsme, i z bazenku, jsme ještě byly se sousedkou zaplovat, letos z jarních plaveb asik neposledy. Škoda že jsme moc nepokecaly když jsme si všimla, že už jste zpátky, tak už jste zas braly kramle dál.. tak snad příště..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 22:15
- Nahlásit
brezen2008
Dastíkovi všechno nejlepší k narozeninám, je paráda, jak je pořád krásně čipernej, jen tak dál, ať se vám krásně daří!
Crysa
máš ty papírky všechny? My jsme šli dělat stopace do pole, což byla zásadní chyba, bo sme byli tak neuvěřitelně zbahněný, že hrůůůza. No a pak už sme museli ject, nicméně zas přijedem, to je jisté Špenátky byly moooooc lostomilýýý! Ale nikdo neměl krysí prdelku jako Kakamílek, přestože to taky byli vlčácí )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 08:34
- Nahlásit
zdar ženy lechkých mravů,copa děláte???? proč je zas hnusně čili nemůžu k rybníčku a tim pádem asi budu muset pokydat ten bordel zde bo nemám žádnou vejlmuvu..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 09:07
- Nahlásit
Čus bus!!
davidkova renata
zdar ženy lechkých mravů,copa děláte????
Léčím si v kanclu rýmyčku, abych mohla zítra důstojně slavit a hlavně abych přežila noc ve stanu, bez toho abych se ráno probudila se zápalem plic
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 09:09
- Nahlásit
Gerdamáš ty papírky všechny?
tu složku vzala jsem s sebou, již v autě leží a dnes na pcvičák odjede. Děkuji mnohokráte
My jsme šli dělat stopace do pole, což byla zásadní chyba, bo sme byli tak neuvěřitelně zbahněný, že hrůůůza.
no z dáli jsem myslela, že jste někde pročly všechny svorně lejnem a byla jsem o tom téměř přesvědčená, pže psůch viděti nebylo, jen vy jste tam dloubaly boty sobě a vypadaly jste moc zhnuseně nad obsahem podrážky.
Co si mám dát xnídani?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 09:17
- Nahlásit
Crysa
Co si mám dát xnídani?
tak chvíli počkej a dej si rovnou vobjed..nemusím tim pádem řešit co xnídani
Baico
hlavně abych přežila noc ve stanu,
jako zejtra?? to nic moc počasí teda
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 10:41
- Nahlásit
impact
Už jste potkaly někde toho novýho psíkoloka Čáslavskýho?
Jo! už jsme ho s kamarádkou potkaly v lese, kde "psychologoval" nějakýho chudáka. Ale nelenil a kamarádce vzal vodítko z ruky a začal prudit její vystrašenou fenu, co jí měla v tu dobu asi jenom 2 dny...trvalo teda chvilku než se kamarádka z toho šoku vzpamatovala, sprdla ho a psa si vzala zpět.
Myslim si, že je to hroznej idiot ten pán.
Jinak do bryden, jen procházim
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:03
- Nahlásit
jsem tu po delší době a teď jsem zkoukla toho Čáslavskýho. Od začátku vím, že je to magor, ale tohle video mi akorát ukázalo, že je to ultramagor. O.o Chudák pes.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:09
- Nahlásit
Jo a nechce někdo marínu?
Zn. Daruji za odvoz.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 12:36
- Nahlásit
pawLINka
o a nechce někdo marínu?
Zn. Daruji za odvoz.
twe to už jí nabízíš i tady ??? to si asi hodně zoufalá
no mistr zrovna opět nabízí v zásadě komukoli cokoli kdykoli,ted sem to viděla na fb..prostě kdykolif k dispozici to by mě třá trošku varovalo dybysem nevěděla bo kdo je dobrej neni k dispozici nikdy téměř
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:04
- Nahlásit
Do bryden, jenom probíhám, jako tradičně ňyc nestíhám. Tak vás du jenom pozdravit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:16
- Nahlásit
Zdar jelimáni, taky je u vás tak hnusně furt? Myslím, že od zítra začne sněžit zase
Jináč asi nic novýho, co tady krom darovací maríny ?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 14:07 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
brej den baby
včera byl pěkný, ale moc únavný den
tady moje holčičky
[imgs]https://lh4.googleusercontent.com/-h4E19Qjrl DE/UX4efS14vbI/AAAAAAAADaw/FadEReIun5M/w400-h500/D SC_0285.JPG[/imgs]
Faitha kouká a závidí Soph mega velkou kokardu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 14:09
- Nahlásit
z google galerie, nejde vkládat fotky???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 14:20
- Nahlásit
tak jinak
https://plus.google.com/photos/1167874105058131534 71/albums/5872159109140965153/5872164487120338354? banner=pwa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 17:25 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Ty vole, proč sem zase nejdou vkládat fotky?
[imgs]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphot os-ak-ash3/575381_513375962055140_1788236111_n.jpg [/imgs]
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2013 17:27
- Nahlásit
Kašlu na to, nic neuvidíte
[imgs]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphot os-ak-ash3/575381_513375962055140_1788236111_n.jpg [/imgs]
|