| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 20:53
- Nahlásit
není nad to si řádně ego pohonit tím cvičením psů...
Všem dalším účastníkům žumpím rovněž velkogratulace, rovněž i vystavovatelům všem se psemami nejkrásnějšími. Nedá se nic dělat, už je to tak, přiznejme si to. Jsme dobří
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:08
- Nahlásit
Crysa
jste s Kamilkem moc čikovní. Gratulujeme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 22:21
- Nahlásit
Monty
Nejsi vorvaň, měla malý auto a velkou klec, ty jelyto!
My sme se měli báječně, teda nejdřív sme byli s Markusem u lékaře, zanítil se jí kousanec od sousedový čuby, má bouli na ocásku, takže holení ocasu a výplach, ATB, pak sme vyrazili za závodnícíí, tam sme se nakompletovali, Viktorek učila buldoka aport, Mikyna zabila Lucce s Benjim Vigga a Akkyna se na to zálibně koukala, Dorka se rozčilovala na figuranti, Elmuš se furt slíkal, Tobijášek ojížděl travičku, Maryje byla smutná, že je zase ve cvičáku, Nanda chtěla závodit v kousání, ale nebyla nahlášená, tak nemohla...potom Atušo-Markéta zvítězila v OPT2 a zároveň byla nejlepším obranářem, Crysa zvítězila v ZMT, Eldo třetí v ZMT, DZ čtvrté v ZMT, Elmuš čtvrtý v OPT1, měl nejlepší poslušnost ze všech, sto bodů se nedává, tak měl 99, ale chtěli mu sto dát, Akky byla pátá, ale teď nevim v čom, všichni se zápisem zkoušky, takže velmi úspěšný den to byl! Pak sme dělali na poli kursink, takovej venkovskej, našli sme u hřbitova velikej kus igelitu, dali sme ho na flexu a utikali sme s tim po poli )))) A ty kretény to bavilo, jako kdyby to bylo doopravdy. Taky sme furt někam chodili a jedli koláče a pili kafe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 08:57
- Nahlásit
Dneska má někdo narozeniny, dáme mu dárek jedinýýýýýý- HEZKÉ NAROZENINY ALEKSIIIIIISSSSS! Ať ti dupou mariňácíííí a vrčácííí a pudle a ať si bohatá a máš všechno, co si přeješ mít! Dárky mi tu dávat nejdou, posílám ti na účet megáč.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 09:36
- Nahlásit
zdar dementi,uš su probraté ale jen částečně,nějak mě to zmohlo
Crysa
přiznejme si to. Jsme dobří
hele myslim žes to shrnula dosti výstižně,líp se to říct prostě nedá..to je málo platný ,tvejch 49 bodů za stopu f tom vítru je teda slušnej výsledek
aleksáááááááá
hepibrzdéééj tújú,ale megáč ti nepošlu sama mám málo a su lakotné ,ale můžu ti poslat heskej vobrázek kam můžeš na dofču dyš ti jí ofšem někdo cálne ..nevidim to jako problém,prostě vytvoř událost že tam jedeš zachranovat nebohý čokle a máš to vyřešený!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 22:04
- Nahlásit
Aleksa už je v karybyku?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 07:53
- Nahlásit
GerdaAleksa už je v karybyku? Myslim,že né že dostala kokosák a květináč a začíná vod píky-před tapetu vod mamky si zasadí ten kokos a bude čekat až se rozroste pak dosype kolečka plážovýho písku a počká až bude v ČR 40c ve stínu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:14
- Nahlásit
čus m dementi to je ale kráásně co?? esi nebé zejtra zatažíno potáhnu k rybníčku ,dneska nestíhám,měla sem totiž sraz s hipíkem vám to popíšu chcete?? ne? to neva stejně vám to popíšu
tagže zhruba tejden aktivně domlouváme rande na dejvický v metru bo hípík jel cosi vyřizovat a při té příležitosti byl tak laskaf,že mi namíchal něco pro nandu a ještě přihodil cosi po gerontech..po mnoha telefonem kde přesně se na dejvický sejdem,rozuměj u kerýho výlezu,sem to včera změnila na metro na hradčanský bo sem zistila,že je jakási zas výluka a že na dejvickou nejspíš jede nějakej bus,patrně přes Kutnou horu či tak zhodnotila sem svý cestovatelský schopnosti a usoudila sem,že to nedám..hipík naprosto souhlasil s hradčanskou neb byl též nervosní z mnoha výlezů na dejvický.Takže sem mu nakázala aby vyjel po eskalátorech,opustil přepravní prostor a stál u krámku fše za 39 že se nemůže ztratit páč to je jen kolem dokola,takže cajk..na ulici nahoru at vůůůbec nevylejzá páč je to tam nebezpečný! Tak tam na tu půl stojim a za chvíli foun..hipík a že prej přijel dříf a šel se projít do nějaký zahrady a čuměl na pávy(sem nevěděla že venta pronajímá děcko jako atrakci,že je teda nahoře )a že kde sem..já že dole a vona že už de..za chvíli foun kde že jako sem a já že u toho krámku..a vona teda že aha,že dyš sem řikala,že dole,takže zase vyjede nahoru(to sem nechápala páč sem jí jasně řekla at vyjede eskalátorem nahoru !! a tam budu).du teda k eskalátorům abych jí hned vodchytla...za chvíli foun že je teda už nahoře a kde sem..tak řikám že sem byla u těch eskalátorů a že ted sem došla k tomu krámu fše za 39(asi 15m) a vona že tam žádnej takovej krám neni a já že asi jo dyš u něj stojim ,že je tam eště kodak a stánek s voříškama a Relay..a vona že tam kurva žádný vořechy nejsou a kodak taky né a že tam je akorát relay nějakej..tak jí řikám at de k němu že du taky a přecházim ty 3 metry od krámku k relay.. a vona že už u něj stojí a já řikám že ale já taky takže to je divný! hipík jiš je značně načuřen,plká cosi o tom,že to neni možný a esi sem FAKT na hradčanský a že vona si plácá zbytečně za foun a tak..znervosnim a koukám na tabuli esi je tam fakt nápiš hradčanská,přestože jsem tam pár let bydlela ukazuju dobrou vůli a řikám že teda lezu nahoru na ulici se rozhlídnout ale že nevim esi trefim správnej výlez..hipík kontruje informací že výlez je tam jen jeden! lezu po schodech a další ,asi desátej foun,tak to típnu a že hipíkovi zavolám aby si neplácal kredit..než to stihnu vytukat,zas foun..zas to típnu a zas to nestihnu vytukat a už další foun..tak to vemu a tam zkoušený hípík si sype popelníky na hlavu a povidá...sim tě promin,já sem totiž na Malostrancký ..moc mě to napřekvapuje páč hipík byl přece jen nějakej čas členem žumpy a žumpí kletba z něj tedy nebyla odnata .. stoupám si tedy úplně k polsednímu schůdku na eskalátoru aby mě hipík v zásadě musel srazit až bé chtít vystoupit za chvíli jiš doráží s popelníkem na palici a snaží se o jhakási pofiderní vysvětlení,což je zbytečný bo já vim svý
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:34
- Nahlásit
davidkova renata
Hele pointa mi byla jasná hned u zmínky o zahradě s pávama :-D
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 16:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
davidkova renata
... si nezahálela... ... no, pak jsem teda šla na tu 12, že sjedu do bývalý, na dálku současný práce. Zamyšlena jedu a po chvilce se mi zdálo, že ta tramvaj to má nějak špatně... Jistě, jela opačným směrem.... Z práce jsem pak jela cosi vyřídit do centra, to jsem se skoro strefila, přejela jsem jen o dvě stanice... To je bordel v tý Praze! Ale, konec dobrej, všechno dobrý.... Už jsem doma! ufff...
Eééééh...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 17:57
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Jistě, jela opačným směrem
, přejela jsem jen o dvě stanic
:ty vado a cvakla sis z lahvičky Pondělí ránko ? esi né taxi dej seš dost hustá,musim si na tebe dát příště pozor!! zkusim vymyslet nejméně rizikový místo srazu ..to bé makačka
jůů to sou ale krásný fotky ,pani!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 18:54
- Nahlásit
Hele jako jenom probíham nestíham, ale chcete mi vážně říct že máte teď v Práglu tagle zelenou trávu???!!! a co ty sedmikrásky nebo co to je ???!!!! Tady sotva doslez sníh, všude hnědý mokrý cosi co zelenou nepřipomíná ani vomylem tak ste mě zase nasraly a du
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 19:11
- Nahlásit
bonc
tak ste mě zase nasraly a du
ty vole to je asi tak 5 let starý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 14:04
- Nahlásit
gde jste všichny? venku, že, když je tam pěkně a já trčím v práci
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 14:57
- Nahlásit
boncale chcete mi vážně říct že máte teď v Práglu tagle zelenou trávu???!!! a co ty sedmikrásky nebo co to je ???!!!!
máme. I tu na Crysovsku
davidkova renatadneska nestíhám,měla sem totiž sraz s hipíkem vám to popíšu chcete??
jj, už bych se divila, že by někdy někdo někam trefil
Hipík a Tonička a Rozinka hezké focení, jen proč vám tam ta stará tlustá paní krmí psy? Ještě že je máte ráda ty psy a nějaký veterinární zásah jim dopřejete, aby bylo vidět jak je máte ráda
Jdu zas taky ven, slunko zalezlo, někdo venku zapaluje ohně, děsně to tu smrdí kouřem.. snad nehulí Kakamil pod voknem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 17:45
- Nahlásit
Crysa
snad nehulí Kakamil pod voknem Tak vítěznej doutníček bys mu mohla,ale dovolit výjmečeně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 18:34
- Nahlásit
Crysa
proč vám tam ta stará tlustá paní krmí psy?
drž hubu laskavě!!
Monty
venku, že, když je tam pěkně
jo.. konečně slez sních i tady!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:29
- Nahlásit
kde zase jste???
My dneska měli relax, nic jsme nedělali, teda dětem přišla naše agi trenérka udělat dornovu metodu, tak jsou pěkně prohmataní a mají kosti a klouby v pořádku
Zítra má být strašně pěkně a jdeme venčit se dvěma westičkama, budeme mít zase takový menší westí sraz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:31
- Nahlásit
Monty
kde zase jste???
no vedle přeci
mají kosti a klouby v pořádku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:35
- Nahlásit
davidkova renata
no vedle přeci
dyk vím
teď jsem tě málem nahlásila místo citace
no mamka se o ně dobře stará a jsou z dobré chovky
mamka, ne ty, ale jako já, jejich mamka, kdyby jsi jako nevěděla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:42
- Nahlásit
Monty
eď jsem tě málem nahlásila místo citace
ty voe já se bojim sem psát normálně! mezi poslat zprávu a zamknout je 0,5 cm mezera!!!!!! mám normál trojma bo to nemůže dlouho trvat esi mi rozumíš
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:42
- Nahlásit
čus demontos
sem byla čokle tejrat výcvikem a ze setrvačnosti sem si vzala zimní botky solomonky, no to sem si dala, sem byla za chvíli splavená jak dveře vod chlíva, ale sjela sem s aleksou bjeháčko a asi ho na starý kolena dá aby sme nemuslei rušit zkoušky a tak jí asi přihlsim do štětkova do senijorů, akorát jí budu muset naučit vysílačku tu nikdá nedělala
ale je táááááák krááásně dveře vod baráku sem celý votpoledne votevřený a kytky kvwetou a ptáci řvou a je to bájo
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:49
- Nahlásit
Čus bobani, su jakési unavené. Je zde něco nového? potřebuju se opít ale nemůžu si to dovolit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 19:58 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe já se bojim sem psát normálně! mezi poslat zprávu a zamknout je 0,5 cm mezera!!!!!! mám normál trojma bo to nemůže dlouho trvat esi mi rozumíš
rozumím, když jsem tě chtěla nahlásit, já založit toto téma, tak by bylo zamknuté pořád
hancaw
potřebuju se opít ale nemůžu si to dovolit
si těhotná?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 20:02
- Nahlásit
Monty Proč hned myslet na nejhorší? Jen budu muset řídit
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 20:04
- Nahlásit
nazdáááár degencííí to máme dneska famfárově co? Taky celý odpůledne větram jak u alexu, všech votvorůch barákovejch dokořán, čokle rotujou kolem baráku jak planetky kolem slunce, furt dokolečka dokola jednim vchodem ven a druhym dovnitř a sou tuze přešťastný. Ovečkin teda měl zase krizi, nebyl odpoledne vůbec šťastný, páč sme při návratu z venku potkali sousedovic novýho bšo. Bšo má 2,5 měsíce, tudíž dosahuje velikosti Ovečkinovy, pročež se Ovec nemohl přiblížit na víc než 50 metrů, ukonal velkokružnici s timhle poloměrem kol poklidně a v tichosti se mazlící vaty a pak už to neustál a musel nutně utýct domu. Tam se zabarikádoval do koupelny a nevycházel. Nejsem si jistá jestli s přibejvající velikostí budou vzrůstat Ofčí sympatie... Baskáno tupíno byl samozřejmě šťasten, nejdřív teda nešťasten, že mu nebylo dovoleno nejistý štěně přejet jak parní válec anébrž musel zalehnout kus od vaty a nechat vatu k sobě v klidu přijít. Pak už mohl rotovat, vata byla sice nadále nejistá a kořila se mocně, ale už se nebála. Bondul se vatě moc líbil, ale Bondul klasicky... neměl čas
Budu vás muset opustit a zvednout své přežrané tělo a jít balit na trek, zítra co? Zítra se zase jede
hancaw
potřebuju se opít ale nemůžu si to dovolit
no tak to je ale zlo!! kdo co ti to nedovoluje?
Monty
mají kosti a klouby v pořádku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 20:08
- Nahlásit
bonc
kdo co ti to nedovoluje?
dyť to monty psala je těhulka a bé mít mimíska
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 20:08
- Nahlásit
hancaw
Proč hned myslet na nejhorší?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 20:10
- Nahlásit
Alexa
dyť to monty psala je těhulka a bé mít mimíska
twe to je tajnůstkářka!!! musíme začít vymejšlet ména!!! bé to kluk nebo holka??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2013 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
twe to je tajnůstkářka!!
tak to víš vjek už na to má
|