| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 22:35
- Nahlásit
Nazdar jelitka
Crysa
Bjéhali vembloudi a jak pěkně, ani obrany vedle se odehrávající je nerušily
Co ten náklaďák? Asi jak foukalo, tak se převrhnul což
Alexa
Drž hubu laskavě Náhodou jsem tentokrát zvládla dokonce i zapnout rychlovarku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 22:44
- Nahlásit
Eldoguero
áhodou jsem tentokrát zvládla dokonce i zapnout rychlovarku
neke
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2013 22:47
- Nahlásit
Alexa
jo jo, zlepšuju se hádám, že příště zvládnu nasypat i kafe do hrnku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2013 05:19
- Nahlásit
Eldoguerohádám, že příště zvládnu nasypat i kafe do hrnku Šíš pani bacha aby se na tě nedomluvily a nekoupily ten kávovar na ty kapsle a budeš zas na začátku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2013 10:03
- Nahlásit
Eldoguero
áhodou jsem tentokrát zvládla dokonce i zapnout rychlovarku
hádám, že příště zvládnu nasypat i kafe do hrnku
jako to neni vůbwec ftipný!!!!! maryša je proti tobě květinová žena!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2013 13:58 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
čuste konečně je tady páteček Ještě necelé dvě hodiny a začne mi vííkend
Včera mini sraz westíků byl super, mí krásně čistí psi přišli jak hovádka, Sophinka si našla nějakou díru po kráteru, kde se vždy velmi dlouho drží voda a byla si ta kravka zaplavat, jo plavala si radostně, já už tak radostná nebyla, protže vodička trošku smrděla, tudíž mi pak smrděla i holčička Sophinka, no smála se mi (jako ta majitelka zbytku kníračů ) no neměla se mi smát :-D jak jsme je doprovázeli k autu, tak se v menším lesíku jedna z jejich fenek vyválela v lidském hovně, tak pak jsem se smála já Faith s Guliverem se váleli v listí a byli pak šedí takže fakt super
Byla jsem ráda, že zase můžu s někým stejně prdlým pokecat o kníračích
Jo a zjistila jsem, že mám strašně hubené děcka, asi se westíci budou dělat na exteriáky a sportovní
Anebo už bych jim konečně mohla dávat najíst, že?
Jakpak se máte vy?
My půjdeme v neděli na coursing, tak už se moooc těšíme sice pojedeme až do Radslavic, ale aspoň si děcka zase zatrénují
V pondělí jdu na krev a ke dvou doktorům, tak jdu do práce až v úterý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2013 21:48
- Nahlásit
Nazdar játra
danajasa
Šíš pani bacha aby se na tě nedomluvily a nekoupily ten kávovar na ty kapsle a budeš zas na začátku
Nestraš, to bych nedala
davidkova renata
maryša je proti tobě květinová žena!
Ale prdlajs, vůbec nerozumíte pravé brazilské kávě
Monty
už bych jim konečně mohla dávat najíst
Hlavně to sem raději nepiš, víš jak to tady chodí
My půjdeme v neděli na coursing, tak už se moooc těšíme
Užijte si to, v neděli už má být zase hezky a teplo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2013 21:50
- Nahlásit
kacer_
koukám některé zde nejspíš jednou i zemřou
To je možný, třeba se budeme za pár let virtuálně mlátit berlema a chodítkama ale ty si vedle koleduješ o další blokaci nicku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2013 22:02
- Nahlásit
kacer_
Ja si nekoleduji,
A jo, velikonoce už vlastně byly
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2013 11:35
- Nahlásit
už sou velikonoce???? žiš to ti letí to to letí..
Eldoguero
vůbec nerozumíte pravé brazilské kávě
MY jí nerozumíme?? a seš si jistá že to sme my kdo tomu nerozumí??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2013 15:53
- Nahlásit
Nazdar lidé, už sme domki, ani sme moc nepomokli, vycházeli sme se s Káněty a pak jsme pili kávu a jedli a chystali na vás překvapení. Pikslík byl velmi radostný z tolika malopsůch, aji čivrány s náma byly, takže se trošku splet a chtěl s hrát s Maryjí, která jí to odpustila, protože věděla, že se Pikslička jenom spletla z radostě. Káně zabila malého čivránu. malá čivrána pronikla kouskem těla do zahrady pod plot k velkému tibetskému dogu, který ji ale vůbec neviděl a vrčel kupředu na psy, které již okem je možné spatřit. Maryje a Piksla projevovaly radost tím, že se válely v trávě. Šelmyje projevovaly radost tím, že se zabíjely v běhu nebo zabíjely čivrány nebo Džínu. Čivrány moc radost neměly, všude byly něčí nohy. Džína neví, jestli měla radost, autystycky běhala pořád a kroužila a pak jí zabíjely šelmyje a Džína furt musela rotovat, až prošvihla hromadný ípo a museli sme jí k výdeji volat. To pak jako šla. Byla vlastně ráda, že je mír. Teď obědvám a za chvíli musim na svačinu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2013 19:38
- Nahlásit
Eldoguero
Užijte si to, v neděli už má být zase hezky a teplo
tak u nás ani dneska nebylo škaredě, pro knírače úplně ideál počasí zataženo a kolem 12 °C a v lese nikdo, na víkend docela nevídaný jev
Hlavně to sem raději nepiš, víš jak to tady chodí
jo jo, jsem krkavčí matka, Srstku na mě
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2013 19:52
- Nahlásit
Montytak u nás ani dneska nebylo škaredě Tady byl mega orangután na jezeře vlny jak u moříška a ted čekám že orangután dovleče náký el níno páč venku je zas hospodno až gořalečno
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2013 20:26
- Nahlásit
Hmyzáček jde spinkat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2013 20:27
- Nahlásit
danajasa
nestraš, my jedeme zítra do Radslavek, to je kousek od vás
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 14:18
- Nahlásit
čau blázni, kde jste všichni???
Venku je krásně, dáváme si ještě hodinu oddech a jdeme ven, před chvíli jsme se vrátili z coursingu a koho jsme tam nepotkali?
Dashku. Teda ona mě poznala podle kníračů, protože, já bych ji nepoznala
Děti si krásně zaběžely, ale KO nejsou, štěkají tu z balkóna na čoklíky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 16:54
- Nahlásit
tak na chate bylo krásně na začátku lilo,pak už se to udobřilo a bylo pod mrakem ale bez destě až do večera,předtím ohníček s buřtíky
bylo to havaj,bez psu,bez civilizace jenom eva já a pak dorazil synáček se svou novou dívkou..bylo by všechno až se pak něco stalo v sobotu před odjezdej,mě to udělat dítě,tak dostane pár facek i před jeho dívkou i v 30 jeho létech,no eva se držela,doufám že už to dneska nebude synáček vytahovat a nebude evě vyčítat celej její život,už aby zas byl červen a mi jeli i se psema na tejden na chalupu všici jenom moje rodina,eva psi,honza,to bude havaj
-----------------------
tak a dasty bude mít narozky - šmudla jeden černej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 17:25
- Nahlásit
Monty
, kde jste všichni???
já u rybníčka
brezen2008
tak a dasty bude mít narozky
kolik?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
děcka se taky rochnily a pak řádily jak tajfuni vůbec nevypadaly, že by na coursingu byly
Gulášovi a Sopháčovi jsem házela tenisáky (Faith na to není)
chci mít tu jejich energii
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 19:46
- Nahlásit
To byl dneska zase krásný den, co Alberti?
Pan Kakáček měl dneska mooooc důželité poslání, dělal "nástřeláka" celého dnešního dne, pak si ještě zakousal na cizím krásném cvičáku a jeli jsme dom. Ještě hodinová vychajda smečky proběhla a už toho mám dneska dost. Jdu něco kuchtit, čumět, na bednu, balit na zítra do práce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2013 22:06
- Nahlásit
Nazdarus prdi, taky sme měli bezvadňáckej, jenom se zas těšim na spaní, bo mě bolej noškíííí. Markusa taky bolej, sme děsně bez kondice. A taky jak je horko, dost mě to uspává, nejraději bych jenom spala. Markus se dneska sám od sebe koupal, lozil si ve vodě jako brodimír a pak se válel v listí, jehličí a hlíně. Myslim, že mi blbě máchá pračka, strašně se svědim po teď vypranym oblečení. Už na vás chystáme s Aleksou překvápko, úplně se na to těšim, dementi Když vám prozradim, že Hančice ho chystá taky, budete se bát, tak vám to neprozradim, ať se nebojíte.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2013 08:01
- Nahlásit
Nazdar prdííí, to byl ale luxusní vejkendek což?? Kreténi si dovezli 10. místo z 22, což bylo dost překvapivé, dyš sme se na trati flákali přes 30 hodin Strašně moc se mi líbilo jak včera odpoledne krásně spali, naprosto spokojeně vyluftovaný, až sem z toho usla taky, pěkně sem si 2 hoďky odpolko prospala, bylo to dooost dobrý Tabákus si během 4 tejdnů dal už třetí trek, zdá se že tenhle způsob trávení víkendů se mu připadá akurátní. Mě teď trošku jako taky bolej nožky, bylo hodně asfaltu a hlavně dlouhý klesání asfaltový kde hovada dřeli jak krávy tak mě trochu tahaj holeně z toho vybržďování na tvrdym. Ale od toho tu máme pondělí, celej den v háku, kdy jezdim po kanclu na židli a vůbec se nezvedam, jenom na záchod na tý židly nemůžu dojet, přes prahy to de blbě. Ale do ledničky dojedu, to je to poctatný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2013 10:26
- Nahlásit
Zdar jantaří, to je ale krásně venku co, dnes konečně ani nefouká ten strašlivý uragán
Co béte dnes dělat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2013 10:59
- Nahlásit
Eldoguero
Co béte dnes dělat?
nic..to mě ba
bonc
si divná,drahá,už sem ti to řekla??
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2013 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
nic..to mě ba
to mě taky a dozy jak to ba
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2013 19:32
- Nahlásit
Eldoguero
nic..to mě ba
to mě taky a dozy jak to ba
hele uš to mám hotový
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2013 21:31
- Nahlásit
davidkova renata
hele uš to mám hotový
Já začínám druhý kolo s lahváčem v ruce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 08:54
- Nahlásit
Čus blázni, hele to je zas den, co? Vůbec se mi nechtělo vstávat, nezapomeňte, že dnes je slovenskej farmář ))) Co děláte? My už tu tak nějak něco děláme, no...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:22
- Nahlásit
Nazdar jelimáni
Gerda
Čus blázni, hele to je zas den, co?
Hned ráno jsem se nasr... po rozhovoru s operátorem Někdy přemýšlím jestli mi nebylo líp bez mobilu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2013 11:54
- Nahlásit
Gerda
Co děláte?
eště mám ze fčera nějaký menčí resty ,tak je asi dodělám
Eldoguero
po rozhovoru s operátorem
by mě zajímala jeho verze..perličky z kólcentra
|