Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1485 . 1486 . 1487 . 1488 . 1489 . 1490 . 1491 . 1492 . 1493 . 1494 . 1495 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:12
- Nahlásit

Eldoguero
A nakrejem ji Fandou
No jasně. A mohl y z toho být pes pro normální lidi a ne pro blázny :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:18
- Nahlásit

vedle máte fskas!

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:20
- Nahlásit

a hele, velkoajťák se objevil a stále můžeme psát. Co se stalo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:26
- Nahlásit

Baico
No jasně. A mohl y z toho být pes pro normální lidi a ne pro blázny :-D
normální jo? po otci ale
davidkova renata
vedle máte fskas!
mucíq

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
vedle máte fskas!

jejda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 20:09
- Nahlásit

pište dokud můžete!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 20:53
- Nahlásit

davidkova renata
pište dokud můžete!!!

Já ti věřím, že pro příštš už si dáš pozor

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 22:24
- Nahlásit

davidkova renatapište dokud můžete!!!

tak to já bych si s dovolením taky napsal

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 08:57
- Nahlásit

Nazdar dementi! Ajťák to tu nechal volný, jo? Zejtra jdem s markusem na krájení ocásku, takže vás uvidíme asi až odpo, teda podle toho, jestli bude mít steh nebo ne. Když bude mít steh, prdíme na vás. Láduju se ovesnou kaší, budu po ní mít děsnej hlad. Hele, co? To zas bude den dneska...Mařenek je děsně tlust, takže sme zahrnuli do ranních vycházek sport, když je takhle chladnějc, tak vona ráda běhá s klackama, konečně se to po 12 letech naučila a někdy jí to i trošku baví, pročež sme potkali úplně stejně starou labradoří kámošku a ta vůbec takhle neběhá, jenom si jde a vypadá mnohem starší než Markus, ani se nedaj vzhledově a temperamentově porovnat. Samozřejmě sme byli venku v tom největšim lijáku, jak sme došli domki, pršet přestalo. Mi moc neba, jak mám strašně špinavého psejka.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 09:22
- Nahlásit

Gerda
Zejtra jdem s markusem na krájení ocásku
Tak konečně té čupce dopřeješ taky nějakou kosmetickou operaci,ju?
My se budeme krášlit odpoledne, hodlám je ty kretény bílý oba vykoupat a pakasi půjdeme hned spát neb budu vstávat ve 3 ráno.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 09:42
- Nahlásit

Kamilkoj dneska zas odpadla škola, půjdeme tedyž na stopy dopolední, ale ještě jsem stihla umejt okno v kuchyni, jediné okno bez záclon co v bytě mám a zjišťuju, že ono není venku již tak hnusné šedo, ale docela barevno a docela i zeleno již ale tak náhle!

Nj, zas du. Zas přídu. Kol poledne s krmí vás zkouknu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 10:21
- Nahlásit

Crysa
Kamilkoj dneska zas odpadla škola,
maj tam neštovice nebo co??
jinak zde stále šedo,jediný co je f okolí zelený je můj xicht

a nebudte drzí laskavě!!!!!..nebo víte co??

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 11:40
- Nahlásit

davidkova renata
a nebudte drzí laskavě!!!!!..nebo víte co??

blokneš nás???? nebo sebe???

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 11:47
- Nahlásit

Baico
Ale tak to je jasné, taky ji trošku pokrájím lehce ))

Hele a letos bude Pleso, máte klubovku? A jestli jo, nechcete pasanty s sebou?

Crysa
ono není venku již tak hnusné šedo, ale docela barevno a docela i zeleno již
jojo, ráno chcanivo, teď už svítivo, ale s normálnim tlakem, fčéra a přefčéra sme zdechali, dnes už to bylo aji na skočnou vycházku a to je báječné!

davidkova renata
jediný co je f okolí zelený je můj xicht
mamko, nainstaluj nám, jako správnej ajťák nějakou verzi pěknýho jara, kdy neni vedro, ale je pěkně...mě neva, že si zelená, horší je, že si tlustá....

Alexa
nebav se s tim buřtem símťa ))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 12:33
- Nahlásit

Gerda
mamko, nainstaluj nám, jako správnej ajťák nějakou verzi pěknýho jara, kdy neni vedro, ale je pěkně...mě neva, že si zelená, horší je, že si tlustá..
ebav se s tim buřtem símťa

seš prasvině převlečená za kámošku!ale co se divim žejo,jak by v žumpě mohlo egzystovat vopravdický kamaráctví!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
Šak víš, jak to je - opravdický přítel je ten, kdo tě taktně upozorní na tvé nedostatky a taky tě umí pochválit. Tak sem myslela, že bys měla vědět, tě není za co chválit, abych tak taktně řekla...jinak podporu tady v žumpě nečekej, to bysme byli moc nóóbl ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 12:57
- Nahlásit

Gerda
pravdický přítel je ten, kdo tě taktně upozorní na tvé nedostatky a taky tě umí pochválit. Tak sem myslela, že bys měla vědět, tě není za co chválit, abych tak taktně řekla
jo taghlenc.. sem jako myslela že vopravdickej přítel mi bude furt jen řikat že sem nejkrásnější a nejchytřejší a nejdokonalejší..aspon to je pro m,ne vopravdickej kámoš!
podporu tady v žumpě nečekej
tak blbá zas nejsem

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 13:35
- Nahlásit

davidkova renatamaj tam neštovice nebo co??
asi měli uhelný prázdniny bo co,.. psali ráno ze školy, že nemáme chodit, taxme plurálně nešli. Zato stopy za vichru byly dobrý, Crysí i Kakamčí.

davidkova renatasem jako myslela že vopravdickej přítel mi bude furt jen řikat že sem nejkrásnější a nejchytřejší a nejdokonalejší..aspon to je pro m,ne vopravdickej kámoš!
Tak ty kámošíš jen s tim zrcdlem, jo?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 15:57
- Nahlásit

Gerda
Hele a letos bude Pleso, máte klubovku? A jestli jo, nechcete pasanty s sebou?
Zítra je speciálka v Malackách. Pleso bude 21.9. a velmi rádi vás opět vezeme sebou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 15:59
- Nahlásit

Do bryden ))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 17:31
- Nahlásit

Lucie KratochvílováDo bryden Neřikej,že vojdžr už doletěl na Marz s tisícerýmy pozdravy ze země

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 19:44
- Nahlásit

do bryvečer
uš sou tu z marzu?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 20:40
- Nahlásit

tak zejtra kreténci už se na vás těšim

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:14
- Nahlásit

Nazdar Litstvo !
davídková čau mamko juž jsi sebrala odvahu a smrákla poučné vídejo?

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:37
- Nahlásit

čus jelýýta, to sou mi zvraty Tady je to jak dyš se zkouší namazanej zámek, zamčeno, vodemčeno, zamčeno, vodemčeno.. a do toho se mamka konečně podívala krutý pravdě do tváře a přiznala si že je tlustá a nemá žádný vopravdický kamarády? To asi ta změna času a tlaku a teploty a tak vůbec.. No ale bylo už na čase

Žádnejch novinek nemaje, krom toho že sou snad kurvy udolány, odcházim zhebnout do pelechu

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 09:13
- Nahlásit

Brýtro národe, dneska zase držíme palce fšem závodnícím, aby dovezli lesklý kovy a diplómy a pěkný fotky a okokardovaný čokle. A taky všem výstavníkům, aby si dovezli mnohošampyjounství tydlety boby a cacy a caciby a dál už nevim, jaký ty titule sou.

bonc
ty nechodíš nikde horama a lesama a údolíma stofky kilometrů dneska????? To tě zas pak nikdo neudrží, budeš urvaná ze řetězu, už tě vidim, jak si jdeš vypustit páru lehkým klusem na trase Praha-Vídeň za jedno dopoledne.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 14:05
- Nahlásit

Gerda
ty nechodíš nikde horama a lesama a údolíma stofky kilometrů dneska?????
ano jo furt, dyk už du... Vyrážim do lesůch vyvenčit rodinku, takže žádnej velkovejlet, pořádně se projít pojedu zas až příští tejden Mohla sem teda teďkonc bloumat po Rakousku, ale řikala sem si že 4 treky za 4 tejdny by možná mohly bejt až dost..

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 17:36
- Nahlásit

Zdár martaní a pozemštani Mám provás novinku-klikr již byl překonám,máme novou naprosto nenásylnou metodu Jak vycvičit psa

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 20:20
- Nahlásit

Čus dementisti sedmého nebe! Takže zase ouspěchy, nějaký ty bedny v závodě, výstavy, Maryje má ocásek celej, ale vyholenej, vypadá jako pudl. Sme teťkanc dorazili domki, trochu odpočíváme a za chvíli dem zas venki.

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 20:51
- Nahlásit

Gerda
co měla Mařka s ocasem?

my dnes byli agilitit a Faithici ti normálně šlo a byla mooooc čikovná A to jsme byli v hale a písku, kde obvykle ji nezajímá nic jiného než čuchání a čuchání

Pak nás vzala kámoška autem, jeli jsme jak sardinky, 4 lidi a 5 psů, to by nic nebylo, kdyby na sedačce v zadu nebyla klec, takže moje spolusedící a já jsme skoro nemohly dýchat Guláše a Faithici jsem dala do té klece, myslela jsem, že to budou mít za trest, ale neměli
jak paní se s Jackem vystoupila, byla jsem převelice ráda mohla jsem dýchat
to je další důkaz, že jsem vorvaŇ

pak jsme se šli pěkně projít do lesa s australačkou a děcka jsou nějak KO, nějak nechápu.
Zítra jdeme na coursing dopoledne, to bych se mohla po sto letech zase vyspat, dneska jsem kvůli kníračům vstávala v šest

a co vy děvčata, jak jste se měly?

<< 1 ... 1485 . 1486 . 1487 . 1488 . 1489 . 1490 . 1491 . 1492 . 1493 . 1494 . 1495 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání