| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:12
- Nahlásit
pawLINka
A všichni moji šoklofé:
ty vogo, to špenátko už není moc špenátko, ale krásné foto krásných hafanů u zlatého deště
ach jo, myslím, že mám málo psů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:14
- Nahlásit
pawLINka
čera plavala a plavala a plavala a furt plavala... a nechtěla vylézt z vody. Furt plavala a plavala a plavala... Šli jsme pryč... furt plavala a plavala...
Pak nějakým sásrakem vylezla a už neplavala. Ale pro změnu se třepala a třepala a byla úplně ledová.
Dneska ráno zase běhala. V obilí. Protože bylo mokré. Mokré obilí je sranda. A tak běhala a běhala a běhala. Daleko běhala, moc běhala, dokolečka běhala. Až byla úplně na chlup promáčená, tak byla šťastná. Běhat nepřestala. Dobrá nálada je důvodem k běhu
hele nemůžu se nesmát to fakt nejde co jí zkusit zatloustnout??
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:30 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Monty
ty vogo, to špenátko už není moc špenátko
To není, bohužel. Už je z nich největší (a nejšílenější).
davidkova renata
co jí zkusit zatloustnout??
To už mě taky napadlo. Jenže ta potvora všechno vyběhá.
bonc
ten jeho kreténskej číhavej výraz alá bordera "hoď mi míček" kterej drží pověčinu doby co sme venku
O majn got!
Nesnáším ten nechutně úchylnej výraz borderek! Asi bych mu rozbila hubu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:54
- Nahlásit
pawLINka
ona je nějak narozená začátkem prosince, že? Takže ji táhne na půl roku? No psycho, jak to vždycky rychle vyroste
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:55
- Nahlásit
pawLINka
. Jenže ta potvora všechno vyběhá
jo ty jí pouštíš???? no to nesmíš!
ympakte tumáš
http://www.youtube.com/watch?v=9S4l0Z8Gbrw&feature =youtu.be
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 11:56
- Nahlásit
dneska má svátek ALEXA!!!!!
Všechno nejlepšííííííííííííííííííííííííí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:04 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
davidkova renata
Myslím, že neexistuje dostatečně zděšenej smajlík...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Monty
dneska má svátek ALEXA!!!!!
můjtybože! tak fšecko nééj samo! hele tady si můžem vobjednat zájest..my tam teda nepřijedem ,ale to neva,si zvyklá ne?
http://www.novinky.cz/cestovani/269895-s-koncem-le ta-se-vrati-levne-dovolene-pro-seniory.html
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:11
- Nahlásit
Monty
1. 12., takže má 5 měsíců. Už.
davidkova renata
o ty jí pouštíš???? no to nesmíš!
A já si říkám, kde dělám chybu...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:21
- Nahlásit
Nazdar jelimáni,
už jste to četli?
http://www.novinky.cz/krimi/300884-smrt-sampiona-b arona-odhalila-pytlacke-pasti.html
Normálně zvažuju, že přestanu venčit mám hrůzu z toho, že to napadne i nějakýho kreténa u nás. Půlterijér nasouká to huby cokoliv a maliny jsou též silně popelnicoidní, myslím, že bych to nepřežila
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 12:42
- Nahlásit
Eldoguero
četla, asi tak před hoďkou, jako člověk, aby se bál už venčit kvůli nenávistným kreténům
Mám všechny tři velmi popelnicové
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:05
- Nahlásit
Monty
člověk, aby se bál už venčit
Právě, zatím to bylo jen v okolí měst, ale vypadá to, že zrovna ten karbofuran může bejt fakt všude Myslím si, že myslivci u nás (jedno sdružení) jsou vcelku normální a tohle by neudělali, už jen proto, že většinou mají taky psy co sebou berou do lesa a co si budeme povídat - 99% z nich jsou totální popelnice. Ale vedlejší "nově vzniklé" sdružení neznám, nebo většinu z nich neznám a tam fakt nevím Říkám si, že celkem by mohla být výhoda to, že máme všude pastviny (hovězí, ovce, koně), karbofuran snad je toxickej i při doteku jestli se nepletu, takže teoreticky nebezpečnej i pro býložravý zvířata ... no tak snad ...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 13:33
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/300884-smrt-sampiona-b arona-odhalila-pytlacke-pasti.html
no twl!!! V neděli jedem do Plzně, původně sem chtěla jít venčit kolem mýho oblíbenýho Boleváku, ale paxem četla že se tam objevily ty otrávený svinstva.. taxi řikam že povenčim na tom severnim okraji kde budem... tak ani hovno.. Já bych ty čůráky zasraný nacpala tim svinstvem hnedle a dívala se jak chcípaj v bolestech, zmrdi zkurvený
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 14:00
- Nahlásit
bonc
Já bych ty čůráky zasraný nacpala tim svinstvem hnedle a dívala se jak chcípaj v bolestech, zmrdi zkurvený
Asi tak ...
Úplně je mi z tý představy zle, jdeš si tak v klidu po louce, pes běhá kousek od tebe, nikde nikdo, připadá ti, že se prostě nemůže nic stát a během vteřiny je všechno jinak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 14:28
- Nahlásit
Eldoguero
bonc
jsem si četla tu diskuzi pod tím, fakt někteří chytrolíni, já bych je nakopala...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 15:05
- Nahlásit
Monty
jsem si četla tu diskuzi pod tím
já to nečetla, mám?
Lidi, prší je hnusně, zima, prostě blééé
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 15:08
- Nahlásit
Eldoguero
já to nečetla, mám?
radši ne, jen se nervneš....
Lidi, prší je hnusně, zima, prostě blééé
u nás taky, už druhý den je mega hnusně nesnáším déšť
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 19:43
- Nahlásit
Monty
Jsem to pročetla jestli je tohle průměrný vzorek obyvatel, tak je mi dost na blití
u nás taky, už druhý den je mega hnusně
před chvílí přestalo pršet, ale zataženo je pořád, je prostě hnusně furt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 19:53
- Nahlásit
čus dylyni..
Monty
sem si četla tu diskuzi pod tím, fakt někteří chytrolíni, já bych je nakopala...
tak tydle diskuze nepročítám,to s e nedá ,ale načíhla sem teda a zrovna ně mě vypadlo todle..to mi příde celkem dobrý náhodou
Psi jenom kakají všude a roznášejí roztoče
Takže,něco jako ty
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 20:53
- Nahlásit
davidkova renata
Psi jenom kakají všude a roznášejí roztoče
Takže,něco jako ty
Jo, to bylo dobrý horší ale jsou výlevy jiných, kdy si za to buďto může majitelka sama, protože za á - nechává takový tele běhat na volno a ohrožuje lidi ... za bé - nechává toho čokla běhat volně po honitbě, což se nesmí ... za cé - nechává toho čokla vůbec běhat volně a bez koše, čímž porušuje zákon ...
Jo a vlastně za dé - byl ten šampion pěkně blbě vycvičenej, zaručeně neovladatelnej a kdyby byl dobře vycvičenej, tak by si nevzal nic ze země, že jo ...
Podle článku byla ženská se psem kdesi za městem v řepkovém poli, tedy ne v městském parku a pes byl v okamžiku otravy prý asi 10 m od ní ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 21:08
- Nahlásit
Eldoguero
hele v jílu na těch závodech ta buchta s tim malým vlkošedým špenátkem s delší srstí bydlí na praze 10..8 psů po smrti..ani s nima nestihli dojít dom prej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 21:15
- Nahlásit
davidkova renata
8 psů po smrti..ani s nima nestihli dojít dom prej
to je v pr...
tohle teda nebylo očividně cíleně proti psům, ale proti liškám, kunám a dravcům, což teda nic nemění na tom, že pes je po smrti a kdyby na otrávenou návnadu šáhla i majitelka (třeba, když by se snažila mu to vytáhnout z huby) mohla mít problémy taky ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2013 09:39
- Nahlásit
Čus prdi, tak už to vypadalo na slušnej den a leje jako blázen...ještě že nám nezmoknou vystavovatelé, zmoknou jen sávotnícííí ))) Markus taky nezmokne, bo šel spáti. Strašně si přeje dostat další prášek, bo ho má s výbornou konzervou od tety Agáty, přeje si tedy být nadměrně léčen. Batožinka sbalená, čeká, až se vyčábří, aby se šlo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2013 10:13
- Nahlásit
Gerda Batožinka sbalená, čeká, až se vyčábří, aby se šlo
a kampa péte paninko?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2013 10:16
- Nahlásit
Nám teda odpadla ranní stopace, jest přesunuta na večerní stopaci, takže jsem si vyvenčila a šla si opět zautrácet za květenu, tentokrát ne za domek můj, ale před domek můj, zas do dalších skleníkůch, ještě jsem nebyla na bok od domku v posledním zahradnictví. Nechápu to, čék si tam jde pro jednu dvě kytky a stojí to pětikilo Tak si to pěkně vysadím a pak zas pojedu venčit rodičůch.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2013 10:27
- Nahlásit
Crysa
měli jsme jet s Hančicí na výlet, ale v dešti prostě nejdu, byla bych úplně zmoklá, ještě než bych došla pro auto.
Šmarjááá ty kytky, děsně se taky těšim, až je pozanakoupim a nasázim a budou děsně fešný!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2013 11:50
- Nahlásit
zdravím,srandu si nedělám,dejte si majzla,Parukářka,Vítkáč a okolí,ráno jsem potkala paní,když jsem nesla noviny a že už nemá špicku,holčinu,otrávila se v parukářce a čeká se na pitvu,ale viděla že něco žrala a buřt to nebyl,pak se klepala no a konec je jasnej... §
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2013 11:52
- Nahlásit
a na parukářce,vítkáči že je hodně psu navolno a bez náhubku,na parukářce kdysi někdo trávil kočky...bylo jich tam fakt hodně,ted jsou tam jenom už 2...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2013 12:40
- Nahlásit
Gerda
Šmarjááá ty kytky, děsně se taky těšim, až je pozanakoupim a nasázim a budou děsně fešný!
tak to mě ani nenapadne utrácet love za něco co mi zdechne do tejdne ,víš jak mi upat i ten kvítek vod umělý fyjaly..
březen
vim vo tom,už se to psalo i na FB o té Parukářce
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2013 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
Čau , chtěla bys vidět tlustýho vetřelce, kterej vypadá jak těhotná veverka? Hmmm, asi nechtěla, viď? ... Ale uvidíš...
Je to focený večer a přes špinavý okno, tak jsou trochu mázlý... Veverka se na mě koukala dost nasraně, ... ani se nedivím, když musela tahat takovej buben...
Jo, a děkuju moc za odkaz , večer se tam kouknu...
|