Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2013 21:57
- Nahlásit

davidkova renata
když mám štréz, tak hodně jim, klidně ale dovalim, uvař pořádně, ty špíno zabordelená ))))))

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2013 22:06
- Nahlásit

Nazdar krasomily jakej byl vejkend? Byla jsem v Duchcově stopovat Kasanóvu - moc potomků tam teda nezanechal fcelku bez problémů jsem odolala pokušení a i jinak jsem žila mimo žumpu Co je novýho?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2013 22:29
- Nahlásit

hancaw
Co je novýho?
Aaale, zas nějaký medaile a bedny a tituly a diplómy....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 10:41
- Nahlásit

zdar degencíí.proč je zase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hnusně??????????? to kurva namůže bejt tejden normální počasí??????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 11:29
- Nahlásit

kvok
Máte bIdlet v Ově, tady je hezky teď.
ok jedu,čekej na nádraží,plís,

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 11:37
- Nahlásit

kvok
Doštanu balíšet nebo šo?
něco takovýho
esi teda chceš taxe ti zabalim a pak vyskočim jako se to dělá z těch dortů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 11:45
- Nahlásit

kvok
A nerupne mi cěfka s toho šoku? Nebo aby se mi pytlík nevylil, to by pak byla vostuda na bánhofu.

jako to nemůžu vyloučit samosebou..spíš je to pravděpodobný.ale tak to rozchodíš ne?víš jak ..per aspera ad astra

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 12:37
- Nahlásit

Nazdar kreténci
Kosa je pořádná co a to je dnes prý nejteplejší den v týdnu
a to jsme dnes chtěli grilovat ...
Co novýho? U nás nic asi.

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 16:04
- Nahlásit

EldogueroKosa je pořádná co a to je dnes prý nejteplejší den v týdnu

tady je čoklopříjemně, žádnej hic a žádná zima, pofukuje, slunko taknějak svítí mezi mraky.
Konečně jsme se dostala k velkoúklidu domku, mám vytřeno, nádobí odmyté, věci vypraný a usušený jsou již i uklizený, no najednou je tu takovýho místa, co bych už ani nečekala Do příštího pondělka se k tomu asik zas ale nedostanu..
Jedu pro grancle do práce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 08:53
- Nahlásit

nazdáár dementi,celkem je hásky to je divný bo prej nemělo
už došli nějaký ty čokle z bardějova? gerdice by mohla vědět víc bo je asi zasvěcenější

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:53
- Nahlásit

Hlásíme průlet domovem, Kakamilek byl dopo ve škole a jedem zas na psičák, něco pracovat, aby nám ta vořyškyjáda pěkně vyšla
Tak tu nezlopte xychtí!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 20:12
- Nahlásit

Brééé deň, právě, právě jsem vyložila přepravku bardejovských psůch, ještě zbyly stehna, chce někdo?

Právě barvím vlas, pročež vůbec nevidím bez brýlů nic. Tak nevim, na jakou foru píšu. Sem tu dobře v žumpičce?

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 23:03
- Nahlásit

Už jsme doma, asi dneska budu spát ve spacáku a na karimatce, bo jsem si uďála radost, zakoupila jsme sobě teplého spacáku (po 16 letech, starej Mesner umřel, jako ten spacák co se tak menoval, praskl mu zip a je celý moc unavený, ten spacák) a taky k tomu byla v ceně karimatka, teda ona asik nebyla v ceně, ale jen pod jednou cenou k sobě přidaný, ale moc se mě to líbilo. Je to samonafukovací karitaťka, éé karimatka.
A taky nechápu co se děje, čék si příde dom za světla a než si uvaří kafe je tma a deset hodin? Takže jsme zas na psičáku smrděla asi osm hodin? Ale víte co? bude to tam na sobotu zas pěkný
Jdu zhynout, zavrtat se a udělat ze sebe můmyjy v můmyjy.
Bo noc.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 09:06
- Nahlásit

Nazdar všem

Ty vogo, myslim, že výroba psů na baterky by byl dobrej byznys... Začala bych čivavama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 09:40
- Nahlásit

do bryden..
Gerda
ještě zbyly stehna, chce někdo?
já já cííí stehýnka prosím!!! hodně moc.. to asi nebé problém žene ? .)
Crysa
čék si příde dom za světla a než si uvaří kafe je tma a deset hodin
zatmění zas nějaký tuty...
Lucie Kratochvílová
cozas, nic nechápu..jako dycky

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 09:51
- Nahlásit

Bry den

sem dneska vymyslela scénku na vystoupení, myslím že se bude moc líbit a nebude to sběr votpatků

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 09:54
- Nahlásit

davidkova renata
cozas, nic nechápu..jako dycky

Ser na to, du makat..

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 18:36
- Nahlásit

Alexasem dneska vymyslela scénku na vystoupení
Sehnalas bazének a růžový sloni jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 22:53
- Nahlásit

Čus prdus! Máme v práci novýho pejskáááááá! Je to malej bostónek a už zakous bobtaile a vyčůral se ve vedlejším oddělení, kam jsem ho odnesla
S Markusem jsme zkoušeli klikat pokládání věcí do košíčku - ani prd. Dvakrát se spletla a dala myšku plyšovou do košíčku, ale to byl fakt jen omyl, pak to zas tvrdošíjně nechápala. Pak úplně zapomněla sedni z lehu, pak sem jí pleskla tou myší po hlavě a pak už sme necvičili, to nemá cenu vůbec. Jediný, co pěkně dělá, je, že klepe nosem do dna toho košíčku.

A ještě zde přeji našemu lékaři Makyjofce FŠÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ K NAROZKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 09:41
- Nahlásit

Gerda
bostoona jo?? toho eště nemáme..tag uš jo je malej a jostomyjej?? vyfot ho sem malýho eště neviděla..bostona teda jako

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 09:46
- Nahlásit

davidkova renata
my potkali ve Štramberku, jak jsme tam byli minulý víkend asi tři bostony, ale byli už velcí, asi je to ve Štramberku módní plemeno, či co...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 10:03
- Nahlásit

Monty
velký vim jaký sou,tady taky jeden byl, ale majinkatej eště né

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
tak tady máš pro zvídavost obrázky http://www.obrazky.cz/?q=bostonsk%C3%BD+teri%C3%A9 r+%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B&step=20&filter=1&s=&size=an y&sId=Qf2-QNuYwCNMQeDMSfCk&orientation=

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
koukni ke mě na fb, je tam vyfocenej, je boží, vůbec se nebojí, položili jsme jí bobtaile na zem, aby si ho jako mohla prohlídnout, bo jinak by ho přes tu hmotu a svou malinkatost vůbec celýho nepřehlídla, pěkně sme jí i zvedli, aby viděla všechny úhly bobtailovy, no a už to byla otázka chvíle, než našla místo, odkud jí začala pojídat. Nohy jí ukousla, hlavu porcovala od tlamy...bobtaile si leželo a chvíli vůbec nevěřilo tomu, že to, co ho ojídá, je taky pes...je fakt strašně malinká, ani obojek mít nemůže, bo by si zlomila svou velkou kulatou hlavu vykulenou...nejvíc ňuňu. Na FB jí mám z fčéra.

Ahoooooj prdícííííííí!

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2013 14:32
- Nahlásit

za asi hodinu mi začíná vííííkend

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2013 21:50
- Nahlásit

Zdar jelimánci, nedělejte, že tu nejste, když vím, že tu jste

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 12:30
- Nahlásit

Eldoguero
nedělejte, že tu nejste, když vím, že tu jste

sme tu ynkognyto aby lidi nevěděli

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2013 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
nedělejte, že tu nejste, když vím, že tu jste
Tak já jsem tu fakt nebyla :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 16:46
- Nahlásit

řekla bych do bryden,ale neni víte že někde ..F ČECHÁCH jako myslim,...sněží????????????????????????????????

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 17:29
- Nahlásit

davidkova renata
víte že někde ..F ČECHÁCH jako myslim,...sněží????????????????????????????????
"JE TAKOVÁ ZIMA, ŽE V KRUŠNÝCH HORÁCH SNĚŽÍ UŽ OD 600 m n.m." sme si kurva všimli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mé čtyři stěny jsou v 700m, očekávam že mi bílá smrt zaklepe na dveře každou chvíly...

<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání