| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:03
- Nahlásit
Alexa
etos bude nejhorší léto za posledních 200 let, že bude furt zima a pršeta že i na dovolenou k moři si máme vzít teplé oblečení
hele ale víš že bych tomu kokotovi věřila?!
twe nevim jak dlouho egzystuje země ale proč zrovná já!!! se musim trefit do toho intervalu 200let??????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 10:52
- Nahlásit
Alexa
kdyby nepršelo, nevadí mi, že bude chladný léto, pršení mi docela vadí, mám furt špinavý brejle a psa, letos by se mi ale chladný léto dosti hodilo...jestli mi jako rozumíš...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
hezký fotky eldo
Crysa
fena má 4 nohy a na jedný paspár, ale ještě neporodila
Držte huby sestry
V poslední době je ten cz-pes pěkně zk... jakmile na něco kliknu, naskočí mi k tomu ještě nějaká další debilní stránka (pokaždý), nejdou vkládat fotky a vůbec je to hnus
Jo a špenáta jsou 4 a stále 3 fenky a 1 pes.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 14:40
- Nahlásit
davidkova renatatwe nevim jak dlouho egzystuje země ale proč zrovná já!!!
A coteprv já kerá si už koupila plafky poprvý po pěti letech kuva
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 16:10
- Nahlásit
http://pocasi.eurozpravy.cz/zpravy/71131-sok-za-dv a-roky-prijde-doba-ledova-a-potrva-200-let/
chci se odstěhovat někam na jih, okamžitě, kdo půjde se mnou ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 20:54
- Nahlásit
mac1
, kdo půjde se mnou ?
se mnou můžeš pořítat najisto!!! kdy vyrážíme?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2013 21:55
- Nahlásit
Jestli pojedete k Budějicům, nemá to cenu, prší tam téééž. Nazdarus blázni, jak vám kapou králící?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 09:17
- Nahlásit
Gerda
jak vám kapou králící?
to je bohužel velmi aktuální otázka
btw asi nemá cenu ptát se co děláme vo víkendu žejo? bo f sobotu překvapivě!!!! má vydatně chcáti!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 10:00
- Nahlásit
tywoe to bé zejtra vystoupení, odpoledne má bejt megachcanec tajně doufám že to zrušej, páč jinak nevim essi se fík v tom ringu bé schopnej pohnout
mac1
davidkova renata
jedu samozřejmě s váma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 10:16
- Nahlásit
Alexa
jo už zejtra?ani si nás nezvala ..to je mi divný,myslim,že bych měla co říct..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 11:25
- Nahlásit
Nazdar frndiny, z kama to letí na Venuši? Páč jinde se nevohřejem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 12:03
- Nahlásit
bonc
z kama to letí na Venuši?
a fkolik? at to zas nezmeškám jak ten bus do jugošky tudle..
jinaK mám dost problémek..nevim jak mám psovi říct,že UŽ ZASE CHČIJE JAKO KRÁVA.. myslim,že mě zardousí začíná bejt dost nasraná páč pořádně venku nebyla snad tejden a suchá eště dýl
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
a fkolik?
ve tři
nevim jak mám psovi říct,že UŽ ZASE CHČIJE JAKO KRÁVA..
Ovečkin od soboty nevychází. S nejvěčim sebezapřenim vyjde na zahradu, hned za dveřma se vychčí, pak zaběhne pod stromy hodit hovno a padá zpátky na gauč. Je to rozumný pes na rozdíl vod toho dementního zbytku co chce furt veeeeen
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 13:51
- Nahlásit
děckáááá ty woe, nahoře, tam jak to bylo furt šedý tak je to teď modrý a svítí tam taková velká žlutá koule nevíte co to je????????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 14:12
- Nahlásit
Svítí slunko, dementi! Nazdar! Právě mi spadl drobek od čekulády do klávesnice, ještě vůbec nežiju, dnes je ekstrémní den pracovní, by jeden blil!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 18:53
- Nahlásit
Alexa
vítí tam taková velká žlutá koule nevíte co to je????????????????
tak to je atomová bomba..lehni si nohama k výbuchu,prej to pomáhá
Gerda
Právě mi spadl drobek od čekulády do klávesnice,
mám tam mnoho věcí dochtorka kateřina by řekla klávesnice hrůzy
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 22:31
- Nahlásit
davidkova renatatak to je atomová bomba..lehni si nohama k výbuchu,prej to pomáhá
prej hlavou k výbuchu, pže to bé stejně to poslední co uvidí
Bo noc děfčata, jdu si vypláchnout žábry a umejt plovací blány na nohách a spát
A co se dělá když chčije? vemou se čokle a jede se s nima ukázkovat toť naše náplň zítřka.. z volna..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 22:40
- Nahlásit
Alexa
Gerda
nahoře, tam jak to bylo furt šedý tak je to teď modrý a svítí tam taková velká žlutá koule
Svítí slunko, dementi!
hele děte do řitě jooo???!!! a až tam budete, pošlete z tama slunko že už tady na něj měsíc čekam! marně!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 22:42
- Nahlásit
Crysa
jdu si vypláchnout žábry a umejt plovací blány na nohách a spát
twe to sem dneska psala ke jednomu komentu na téma tady slunko.. že čokle už maj žábry a já blány.. a úplně automaticky sem čekala že se mě něgdo hnedle zeptá jakou blánu že to mam nebo něco na ten způsob - a pak mi došlo že né všichni sou takový krávy jako vy
tož bonoc, kravěny mé rozmilé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2013 22:44
- Nahlásit
Crysa
A co se dělá když chčije? vemou se čokle a jede se s nima ukázkovat toť naše náplň zítřka.. z volna..
jj máme to podobně a dva dny za sebou, ale aspoň že Baruna už pochopila že se košík nosí za ucho a zkusila sem s ní posunky a úpa sem z ní byla v šoku páč to pochopila hned na podruhý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 10:40
- Nahlásit
dobrééé deň! Je hnusně nadhnusně, bude úplně flákací sobotěnka Ještě že je Markus rychloschnoucí, to je obrovitánská výhoda. Kdo má dnes všechno ukázky?
Ke Dni dětí vám přeju jen samé báječné věci, jelymáncíííííí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 11:49
- Nahlásit
Crysa
prej hlavou k výbuchu, pže to bé stejně to poslední co uvidí
jako uznávám že to má logiku
bonc
pak mi došlo že né všichni sou takový krávy jako vy
jako jo,latka je vysoko,to uznávám
Alexa
kusila sem s ní posunky a úpa sem z ní byla v šoku páč to pochopila hned na podruhý
kerej konkrétně: Fakáče jo?
Chčije a chčije
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 17:51
- Nahlásit
tagže je vám jasný že od rána vůůbec nepřestalo mocně chcát?????????????????????????????
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 18:49
- Nahlásit
čus baby, co je nového? Teda mimo vody venku. Dnes jsem si koupila letní pantofle, tak to určo pršet nepřestane. Můj cikánský dobrman sice uschne brzy, ale taky ho to venku dlouho nebaví.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 19:35
- Nahlásit
Su v prdeli,tak až pracně balím chlapa z mašinou,zjištuju,že potřebuju chlapa z jachtou bo už stoupá voda,nefite kde bydlí Noe nebo jeho brácha? Jako mám kajak,ale tam se toho moc nevejde k dlouhodobému přesýdlení jako je plastovej ani vohen si nerozdělám,,to je dost na prd no
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
kdy vyrážíme? hned, co dostavím archu, v lese nemůžu najít cypřiš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 20:34
- Nahlásit
danajasa
nefite kde bydlí Noe nebo jeho brácha
ted to gůglim právě..
mac1
nemůžu najít cypřiš
ser na cypřiš,vem co je moc času nemáme!
dybych se zejtra už nepřipojila tak mě nána zabila při mým pokusu o její vyvenčení..bděte..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 20:54
- Nahlásit
Byla jsem si dneska pohonit ego na psech.... nevím zda to bylo k něčemu dobré ale pofšimla jsem si cestou pramice na strategickém mýstě není to archa ale.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 20:57
- Nahlásit
hancaw
šmarjááá vy ste honili i v tomhle počasí?????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 21:21
- Nahlásit
hancawpofšimla jsem si cestou pramice na strategickém mýstě Všechno co má předponu PRA bude děsně starý to se určo rozpadně hledej mladší plavidlo možná ještě Titanik bych vyloučila z užšího výběru,teda pokud nechcem napřed bejt zdravý a pak přesednout třá na bitevní lod bo předpona bi mě uklidnuje krz složení cestujících
|