| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 08:53
- Nahlásit
Čuski bambuski! Jak se máte dylyňácííí? konečně neni vedro, jen to pršení je blbý, Zlatovlas v ohrožení stran zaplavení, což je blbé!
pawLINka
Šak máš mariňáka, budeš mít mnohopohár krz Giruneka přece...a stejnak kdybys nebyla malomyslná, měla bys pohárování s Dylynkou a Jessynkou, páč se ti ale nechce do malozávodu, tak nemáš. Ale měla bys. Jsou to šikovné picbumi!
Potkali sme s Markusem jednu z jejích mála kamarádek, stejně starou ovčandu, během pár týdnů hodně sešla, vždycky byla děsně běhavá a nedala se zastavit, pamlsek si brala v letu a čéka dycky děsně kousla, jak se nestihla namířit, dneska se tak pozvolna šourá, má bolení nožky, úplně mi to tahá slzy do voka, jak ty pejskové stárnou...ještě má Markusek jednu stejně starou kamarádku, labradorku, ta už taky hodně zvolnila, už to prostě neutiká jako blázni, už si to chodí jako blázni staří...Markusek je zatim z těch stejnověkejch kamarádůch nejvíc čipernej, určitě jí to vydrží a bude ještě hodně dlouho nasraným vzteklým mývalem. A Bobroségra a malý štěněčí plebs se k němu chová pěkně uctivě...když na něj zrovna nešlape, pročež se to Markusoj líbí, a tak chodí se štěňátky, aby jimi mohl pohrdat a užil si kořící se skupinu. Páč jinak se mu samozřejmě nikdo nekoří. Eště se mu koří výmarka v práci, ta se koří i domečku, kde Markusek přebývá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 12:31
- Nahlásit
Gerda
atovlas v ohrožení stran zaplavení, což je blbé!
no asi mu to nedopadne takY mi psal
http://www.novinky.cz/domaci/305929-praha-se-pripr avuje-na-velkou-vodu-a-zavre-vrata-na-certovce.htm l
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
do řitě! Ale řikal, že si má kam uklidit psy, takže cajk, asi to odnese ale zas kotel v kotelně...však víš, psal nám to všem.
Hele, četlas pozitivku?????? )))))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 14:17
- Nahlásit
pawLINka
A chci taky běhat igelity, ale..
tak běhej, viděla jsem v neděli maliny na klubovkách a byly moooc čikovné
Mám otázku: týden bylo léto a teď je jako CO? PODZIM????
je super, kdyby nechcalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 14:24
- Nahlásit
Monty
je super, kdyby nechcalo
přesně, souhlasim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2013 19:39
- Nahlásit
Gerda
je super, kdyby nechcalo
přesně, souhlasim
jj docela slušnej prosinec
Gerda
asi to odnese ale zas kotel v kotelně.
no už nepsal ale myslim že plave bo chčije furt od rána
ele, četlas pozitivku???
tady nebo tam?? četla sem vobě
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 08:00
- Nahlásit
Bodré rano kvjeteno vopršelá proč je tak hnusně? Nesnáším pršení ! Co děláte?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 08:09 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Gerda
Monty
je super, kdyby nechcalo
přesně, souhlasim
na konci listopadu bych si řikala - to máme fajně, eště nám nesněží.. ale sem se rači znova podívala do kalendáře - a jo, voprávdu teď prej máme LÉÉÉTOO! To léto na který sem 7 dlouhejch zoufalejch měsíců čekala... a tim létem sem samozřejmě myslela těch krásnejch 8 stupňů a mazec chcanec
hancaw
Co děláte?
moknu, mrznu, pročež kynu, pročež se chci jít zabít
sem ekstrémně nenaladěn
a v rádiu informace na zlepšení nálady - úplně nejvíc z celý čr má chcát ve Varech. Miluju své sudety!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 08:16
- Nahlásit
hancaw
Co děláte?
moknu, mrznu, pročež kynu, pročež se chci jít zabít
sem ekstrémně nenaladěn
úpa stejně
bonc
Miluju své sudety!
měla sis vzít příklad z němců a nechat se taky vodsunout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 08:41
- Nahlásit
Bré deň! Konečně mi neni horko a nemám ani horko v bytku! Chcát by nemuselo, ale co už. Hlavně že neni vedro. )))) Mi va jedině, že je Markusek furt špinavej jak prase, jinak nic.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 10:02
- Nahlásit
Monty
tak běhej, viděla jsem v neděli maliny na klubovkách a byly moooc čikovné
Ale jo, pošahaní mozci mariní jsou tůze čikofní a věřím, že Gilunečta by to velmi bavilo. Ale problém je s dojížděním dalekým na igelity. Mají tréninky 2x týdně (ve všední dny) a to prostě časově nezvládám. A to dojíždění se taky dost prodraží. Jedna cesta tam a zpět mě stojí kilo. Kdybych tam jezdila 2x týdně na igelity plus jednou týdně na kousání, tak jsou to 300 jenom za cestu každý týden. Plus prachy za igelity a kousačku... Potřebuju asi sponzora! A nebo si potřebuju otevřít vlastní igelity v dosahu.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
měla sis vzít příklad z němců a nechat se taky vodsunout
já vůbec nechápu proč sme se vo ně tak drali.. vo kus prodělečný země gde je furt hnusně Sem mohla bydlet támdle u Mělníka, nechat se 6x do roka vyplavit a jinak teplíčko pohoda klídeček. A eště bych mohla kryse strkat Tabákuse na převýchovu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 14:50
- Nahlásit
Nazdar, to je kosa co, kdyby nepršelo, tak by mi ani nevadila
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 15:31
- Nahlásit
Eldogueroto je kosa co, kdyby nepršelo, tak by mi ani nevadila
tu už neprchá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 18:25
- Nahlásit
bonc
mohla bydlet támdle u Mělníka, nechat se 6x do roka vyplavit a jinak teplíčko pohoda klídeček. A eště bych mohla kryse strkat Tabákuse na převýchovu
nic proti kryse ale mohly sme bydlet i jinde než u mělníka,třá na sejšilách ,baleárách nebo tak myslim a místo čoklů bysme si vochočily delfíníííííí,bestak sou chytřejší
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:44 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Čus Bus
Představuji vám nového člana naší smečky Pr zajímavost má prarodiče v z obou stran v barvě červený tygr. Mám další zvířátko na honění ega. Tedy jestli mi ho máma bude někdy půjčovat.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
mohly sme bydlet i jinde než u mělníka,třá na sejšilách ,baleárách
sem tam měla předky, co se pak zbláznili a šli vosidlovat na sejšelách ani baleárách ani jinym kulturnim místě sem asi nikoho neměla.. bohužel a esli jo, tak mi to doma důkladně tajej aby to se mnou nemrdlo hnedle
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 22:56
- Nahlásit
boncmohla bydlet támdle u Mělníka, nechat se 6x do roka vyplavit a jinak teplíčko pohoda klídeček.
jasný, nemusíš bejt hned jak matka fory, můžeš bejt doma a voda si přijde klidně k tobě, nemusíš se plahočit hnedle k vodě ty. Tady je to vochočený, tu si zaplave klidně i linka a gauč svá tři tempa kolem cimry a teplíčko? no minimálně vytopený je to tady natotata
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2013 22:57
- Nahlásit
BaicoPředstavuji vám nového člana naší smečky
teď si říkám jak je možný že jsou dva, jeden na stole a druhej spí pod stolem, nějak jsem zprvu nepobrala, že ty fotky jsou dvě a jen těsně pod sebou asi už to nebudu pít a půjdu rači spát.
Smečka zdraví Nobela Bertíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 09:26
- Nahlásit
Baico
nového člana naší smečky
jůů ten je rostomilej velmi pučí nám ho máma na akce někdy?
Crysa
Tady je to vochočený, tu si zaplave klidně i linka a gauč svá tři tempa kolem cimry a teplíčko? no minimálně vytopený je to tady natotata
to zní dobře možná se stavim aspon na náfštěvu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 13:16
- Nahlásit
Nazdar jelimáni
konečně neprší, je tááák povzbuzující vracet se domů suchá teď bych uvítala minimálně tak dva až tři týdny bez deště ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 13:16
- Nahlásit
Baico
Hele, napadlo tě, že má barvu skoro jako maliňák
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 13:34
- Nahlásit
Ťu ťu ťu:
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 14:35
- Nahlásit
pawLINka
Pani, to je mariňák, toho maj policajtííí To není jako ovčák, takovej ovčák, tomu křápne v sedmi letech v hlavě a zabije vás, to takovej mariňák, ten to kolikrát zvládne už na dvou letech
a du zase ven
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 16:24
- Nahlásit
Čus bus!!
pučí nám ho máma na akce někdy?
Myslím, že i jo :-D
Eldoguero
apadlo tě, že má barvu skoro jako maliňák
No chová se jako maliňák z tůní a né jako jezevčík od potoku. Celou prochajdu mi jde za patama :-D
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 19:00
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, to je mariňák, toho maj policajtííí To není jako ovčák, takovej ovčák, tomu křápne v sedmi letech v hlavě a zabije vás, to takovej mariňák, ten to kolikrát zvládne už na dvou letech
okud ho dotyčnej nedaruje do dobrejch rukouch fčas
Baico
Myslím, že i jo
to je fajné
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 21:25
- Nahlásit
davidkova renata
To je jistá věc
Baico
takže jsme zjistily, že to není plemenem, ale barvou
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 07:53
- Nahlásit
Eldoguero
to je mariňák, toho maj policajtííí
To není pravda, policajti mají šeryho, ne?
akovej ovčák, tomu křápne v sedmi letech v hlavě a zabije vás, to takovej mariňák, ten to kolikrát zvládne už na dvou letech
Když se podívám na svou krásnou včerejší modřinu na ruce, kterou mi mariňák radostným kousnutím udělal, tak si myslím, že to bude i dřív než ve dvou letech...
davidkova renata
okud ho dotyčnej nedaruje do dobrejch rukouch fčas
...malinkóó!?!?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 08:00
- Nahlásit
pawLINka
policajti mají šeryho, ne?
jedině šeryho!!!to ví každej bo to je univerzální pes
malinkóó!?!?
ajo a máš to vychytaný ..pak malinku hned všichni bloknem aby nám nemohla nadávat a cajk
dnes chci prát koberce ..teda nechci ale asi musim možná se zabiju abysem měla výmluvu..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2013 08:54
- Nahlásit
Čuski bambuski, ještě že už je pátek, hele to je tejden, vám povim...hotovej blázinec. Co děláme zítra? Se prostě domluvíme, no.
Hlásim předem, že nechci darovací marínu, kerá je do dobrých ruk, neboť nemám dobré ruky. Počkáme s markuskem na vlčáka do špatných ruk ))))
Jo a kdo ještě chce jet cvičně před velkým odjezdem k moříčku, nahlásí se fčas, neboť první odjezd je příští pátek
|